Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Keurigin uudet SMART-panimot tarjoavat mielettömän määrän kahvijuomia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Keurigin uudet SMART-panimot tarjoavat mielettömän määrän kahvijuomia

Jos olet koskaan miettinyt, tarvitsetko älykkään kahvinkeittimen, Keurigin uusi K-Café SMART -panimo ja päivitetty mobiilisovellus voivat olla vastaus. Panimo käyttää yhtiön BrewID-teknologiaa ja päivitettyä Keurig-sovellusta yli 70 kahvijuoman valmistukseen. Tietysti tarvitset edelleen K-cup-kotelon, mutta tämä malli avaa uusia mahdollisuuksia.

K-Café voi valmistaa kahvia kuudessa eri koossa (2 ja 4 unssin kahvikupit ja 6, 8, 10 ja 12 unssin kupit) viidessä vahvuudessa. Cappuccinon juojat arvostavat sisäänrakennettua maidonvaahdotinta, jossa on kolme nopeutta. Siellä on myös hauduta jään päällä niille, jotka kaipaavat jääkahvia keskellä päivää. Keurig on kooltaan 12,7 x 11 x 12,1 tuumaa, joten kone mahtuu mukavasti tiskille. 60 unssin vesisäiliön pitäisi (riippuen kotitaloudestasi) saada sinut juomaan pari aamukahvia ennen kuin sinun on täytettävä se.

Haluatko enemmän kuin peruskahvijuomia? Tarvitset Keurig-mobiilisovelluksen

Panimo on täynnä tekniikkaa, kuten yrityksen MultiStream Technology, mutta tarvitset sovelluksen, jos haluat saada kaiken irti K-Cupista. Yrityksen mukaan sovelluksessa on yli 70 reseptiä, joista osa on tarkoitettu vain K-Cafén käyttäjille. Voit valmistaa useimmat juomat noin kolmessa minuutissa. Jos haluat todella ihastua, kokeile Barista-tilaa, joka auttaa katsojia valmistamaan hienoja kahveja kotona ammattitaidostasi riippumatta. Sovelluksessa on jopa suositusmoottori, joka auttaa käyttäjiä löytämään entistä enemmän tapoja juoda kahvia.

Voit myös käyttää sovellusta kahvin keittämiseen vielä sängyssä (tai missä tahansa), jos hauduttimessa on pod ja säiliössä vettä. Se on mukava ominaisuus ja mitä älykkäiden kahvinkeittimien pitäisi pystyä. Tietysti voit myös käyttää sovellusta pitääksesi sinut paikoillaan. Jos tilaat SMART Delivery -ohjelman kautta, saat 25 % alennuksen jokaisesta tilauksesta.

K-Café SMART maksaa 250 dollaria ja on tällä hetkellä saatavilla vain Keurigissa. Sen pitäisi tulla kauppoihin myöhemmin tänä vuonna.

🔥 Empfohlen:  Uudet LinkedIn-ominaisuudet: Mitä odottaa sosiaaliselta verkostolta vuonna 2023

Odota! Keurig julkisti myös K-Supreme SMARTin

Jos et halua kaikkia K-Café SMARTin älykkäitä ominaisuuksia etkä välitä niin paljon kahvikuvista ja maidonvaahdottimesta, harkitse K-Supreme SMARTia. Yhtiö julkisti äskettäin myös tämän mallin, joka maksaa vähemmän (200 dollaria), mutta toimii silti Keurig-mobiilisovelluksen kanssa, joten sinulla on edelleen pääsy kaikkiin kahviresepteihin ja yrityksen SMART Delivery -ohjelmaan. Se on hieman pienempi, ja sen leveys on 7,87 tuumaa 11:n sijaan. K-Supreme voi valmistaa kerta-annoksia 4, 6, 8, 10 ja 12 unssin annoksina.