Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kiilamainen MateBook X Pro on Huawein MWC-malliston otsikko

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kiilamainen MateBook X Pro on Huawein MWC-malliston otsikko

Mobile World Congress, joka on tällä viikolla Espanjassa järjestettävä vuosittainen mobiilialan messu, liitetään yleensä älypuhelimiin, mutta Huawei on usein käyttänyt näyttelyä paljastaakseen laskentatuotteitaan, eikä vuosi 2022 ole erilainen. Huawei on paljastanut kolme uutta laitetta – MateBook X Pro 2022:n, MateBook E 2022:n ja MateStation X:n sekä uuden ohjelmistoominaisuuden nimeltä Super Device. Katsotaanpa niitä kaikkia.

MateBook X Pro 2022

Metallista valmistettu MateBook X Pro 2022 on kannettava tietokone, jossa on 14,2 tuuman näyttö ja kotelo, jonka paksuus on vähintään 6 mm ja näytön ja rungon välinen suhde on 92,5 %. Suljetussa kotelossa on kiilamuoto, mikä tarkoittaa, että sen paksuus on 15,5 mm paksuimmasta kohdastaan ​​ja vain 5,4 mm ohuimmasta kohdastaan. Se painaa 1,38 kiloa, mikä on suunnilleen sama kuin 13 tuuman Apple MacBook M1.

Toisin kuin vanhoissa MateBook-kannettavissa, Huawei on siirtänyt videopuhelukameran pois toimintonäppäimestä näytön kehykseen, jolloin ihmisten ei enää tarvitse tuijottaa nenääsi puhelun aikana. Kosketuslevylle on annettu eletuki, joten voit säätää kirkkautta ja äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä reunasta ja ottaa näyttökuvan kaksoisnapauttamalla rystysi. Tämä “koputus”-ominaisuus nähtiin aiemmin Huawein älypuhelimissa, ja se on yllättävän hyödyllinen. Kotelossa on kuusi kaiutinta surround-ääntä varten, neljä USB-porttia ja 90 watin Super Charger pikalatausjärjestelmä.

MateBook X Pro 2022:ssa on 11. sukupolven Intel-prosessori, ei uudempi 12. sukupolven siru, mikä Huawein mukaan johtuu sen tuotestrategian ajoituksesta.

MatePad E 2022

Tämä on kaksi yhdessä tabletti ja kannettava laite, ja siinä on myös 11. sukupolven Intel-prosessori. Tabletissa on magnesiumseoksesta valmistettu runko ja lasikuituinen takakansi, se painaa 709 grammaa ja on 7,9 mm paksu. 12,6 OLED-näyttöä ympäröivät ohuet kehykset 90 %:n näytön ja rungon suhteen takaamiseksi, ja siinä on DCI-P3-värialue ja maksimi kirkkaus 600 nitiä. Näyttö toimii Huawei M Pencil -kynän kanssa, jolla on 2 millisekunnin latenssi ja 4 096 painepistettä.

🔥 Empfohlen:  Applen Reality Pro -kuulokkeet saattavat julkaista nopeammin kuin kukaan odotti

Se yhdistetään joko täysikokoiseen Smart Keyboardiin, joka voidaan kääntää missä tahansa 110 asteen ja 160 asteen kulmassa, jotta se on helppo kirjoittaa eri tilanteissa, tai uuteen liukunäppäimistöön. Gliden rakenne on vakaa, joten voit tukea sitä yhdellä kädellä, aivan kuten Applen Magic Keyboard iPad Prolle, ja näppäimet ovat myös taustavalaistuja. Se on varustettu USB Type-C -portilla, joka toimii Huawein 65 watin pikalatauksella.

MateStation X

Tämä laite lanseerattiin Kiinassa vuonna 2021, mutta MWC 2022 on kansainvälinen debyyttinsä. Pöytäkone on valmistettu CNC-koneistetusta alumiiniseoksesta, ja siinä on lähes reunaton 28,2 tuuman 4K-resoluutio kosketusnäyttö, jota voidaan kääntää katselun helpottamiseksi. Unibody-portittomassa takapaneelissa on selkeä muotoilu, mutta sivussa on kaksi USB Type-C- ja kaksi USB Type-A -liitäntää.

MateStation X:n virtalähteenä toimii AMD Ryzen 7 5800H -prosessori, 16 Gt RAM-muistia ja jopa 1 Tt:n SSD-asema. Muita ominaisuuksia ovat videopuhelukamera ja neljän mikrofonin asennus, joka voi poimia ääniä viiden metrin etäisyydeltä ja käyttää sitten ohjelmistopohjaista melunvaimennusominaisuutta upean kuuloista puheluita varten.

Super laite

Super Device on tiedonjakojärjestelmä, joka toimii kaikkialla Huawein laitevalikoimassa, aivan kuten AirDrop Apple-laitteille. Se noudattaa Huawein OneHop-järjestelmää, mutta on nyt yhteensopiva älypuhelimien, tablettien ja PC-tietokoneiden kanssa ja mahdollistaa jopa laitteiden, kuten älykaiuttimien, M Pencil -kynän, hiiren ja todellisten langattomien kuulokkeiden nopean yhdistämisen. Kun laitteet on yhdistetty, Super Device näkyy ohjauspaneelissa, ja tiedostojen siirtäminen on helppoa vetämällä ja pudottamalla.

Super Device toimii monien olemassa olevien Huawei-laitteiden kanssa, ja se on osa sen tietokoneiden PC Manager -ohjelman päivitystä. Löydät sen versiosta 12.0.2, jonka on määrä saapua 27. helmikuuta alkaen.

Huawei ei ole ilmoittanut hintoja tai lopullista saatavuutta millekään MWC 2022 -laitteistolleen tätä kirjoitettaessa, joten päivitämme tänne, kun se jakaa tiedot.