Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kiinteistöjen puoleiset touhut saadaksesi seuraavan palkkasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kiinteistöjen puoleiset touhut saadaksesi seuraavan palkkasi

Asuntomarkkinoiden romahdettua vuonna 2008 monet sijoittajat vannoivat sijoittamasta rahansa näihin aineellisiin hyödykkeisiin. Samalla on vielä runsaasti mahdollisuuksia ansaita rahaa kiinteistöillä, ryhtyitkö sitten kiinteistönvälittäjäksi tai suoritat muita tähän alaan liittyviä tehtäviä.

Niille teistä, jotka etsivät sivutoimintaa, on useita mahdollisuuksia, joita voit hyödyntää kiinteistömaailmassa. Nämä osa-aikatyöt voivat alkaa pienestä, mutta ainoa asia, joka sinun ja uuden kiinteistöalan urasi aloittamisen välillä on, on aika ja vaiva, jonka haluat käyttää siihen.

Oletko valmis oppimaan lisää siitä, mitä kiinteistöalan touhuja voit hyödyntää kasvattaaksesi säästöjäsi ja jopa hankkiaksesi markkinaraon itsellesi? Aloitetaan.

Miksi sinun pitäisi sijoittaa kiinteistöihin

Huolimatta lähestyvästä talouden taantumasta, monet asiantuntijat ennustavat, asuntojen myyntimarginaalit osuivat a ennätyskorkeaksi vuonna 2022 ja maailmanlaajuiset liikekiinteistösijoitukset pysyä positiivisena taantuman edessä. Itse asiassa, yli kolmasosa taloista heinäkuussa 2022 ostetut ostettiin käteisellä. Tämä vain näyttää sinulle asuntomarkkinoiden elinkaaren, joka käy läpi yhtä monta ylä- ja alamäkiä vastauksena talouden aikoihin kuin henkilökohtainen taloutemme todennäköisesti käy.

Silti vaikka karhumarkkinat eivät ehkä suosiisikään todistetuimpia sijoituksia, on silti monia syitä, miksi kannattaa sijoittaa kiinteistöihin, varsinkin kiinteistöihin liittyvä sivuhulina:

  • Lainojen korot ovat edelleen suhteellisen alhaiset.
  • Kiinteistö edustaa passiivista tuloa ja potentiaalia tasaiseen kassavirtaan.
  • Omaan kiinteistöön on suhteellisen alhainen pääsymaksu (eli käsiraha).
  • Kiinteistö on aineellinen omaisuus, jonka arvo kasvaa ajan myötä.
  • Voit monipuolistaa salkkuasi kiinteistösijoituksilla.
  • Veroetuihin kuuluvat poistoista, vakuutuksista ja ylläpidosta (muutamia mainitakseni) liittyvät vähennykset sekä se, että vuokratuloa ei tarvitse hakea yrittäjätulona, ​​joka on perinteisiä tuloja korkeampi verokanta.

Vaikka omistaisit yhden kiinteistön (jossa saatat elää tai ei), voit silti ansaita rahaa kiinteistöillä. Katsotaanpa muutama sivuhustle esimerkkinä.

12 parasta kiinteistönvälitystä

Jos et ole varma ryhtyväsi kiinteistönvälittäjäksi, mutta haluat upottaa varpaasi näihin tuottoisiin vesiin, tutustu sivutoimiin, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa tai jopa saada varpaan oven väliin.

Käännä sijoituskiinteistöt

Prosessi, joka tarvitaan kodin muuttamiseen, ei ole helppo, mutta se on vankka sivuhulina, jos olet valmis panostamaan työhön. Monet kovan rahan lainanantajat tarjoavat lainoja auttaakseen sinua ostamaan, kunnostamaan, myymään ja tuottamaan sijoituskiinteistöjä, mutta suurin osa kovasta työstä on täysin sinun harteillasi.

Viime vuosina sijoituskiinteistöjen käännös on noussut materiaalikustannusten ja korkojen nousun vuoksi. Tämä tarkoittaa, että useimmissa tapauksissa riski on suurempi, mutta myös mahdollisuus korkeampaan palkkioon.

Yksi parhaista tavoista saada kaikki irti kiinteistösijoituksistasi on ostaa kiinteistöjä käteisellä ja pitää niitä mahdollisimman vähän aikaa. Mitä pidempään omistat kiinteistön, sitä enemmän joudut maksamaan ylläpidosta ajan myötä, mikä tyhjentää voittosi.

Sijoituskiinteistöjen kääntäminen vaatii jonkin verran taitoa ja/tai yhteyksiä korjausrakentamisen yrityksiin ja alan asiantuntijoihin. Samalla, jos löydät oikean yrityksen työskennelläksesi ja maksat siitä, että teet työn oikein ensimmäisellä kerralla, voit muuttaa tämän työvoimavaltaisen sivutoulun kannattavaksi passiiviseksi tulolähteeksi.

Valokuva- ja videokiinteistöt

Jotkut ihmiset ostavat autoja näkemättä, mutta näin ei yleensä ole talojen kohdalla. Jos olet taloa myyvä kiinteistönvälittäjä, haluat ottaa kiinteistöstä mahdollisimman monta loistokuvia. Siellä valokuvaaja ja/tai videokuvaaja tulevat mukaan (ja mistä seuraava kiinteistöpuolen touhusi alkaa).

🔥 Empfohlen:  Blogi vs. vlogi vuonna 2023: Mitä sinun pitäisi aloittaa (bloggaaminen tai vlogaaminen) saadaksesi parempia tuloksia?

Painetut ja digitaaliset mediat taloihin, asuntoihin ja muihin kiinteistöihin ovat olennainen osa myyntiprosessia. Jos sinulla on taito tallentaa vaikuttavia valokuvia ja/tai videoita, voit helposti ottaa yhteyttä kiinteistönvälittäjiin ottaaksesi kuvia ja videoita heidän kiinteistöistään. Sinua voidaan jopa pyytää tuottamaan paperilehtisiä myös avoimiin oviin.

Talojen valokuvaaminen ja videoiminen voi auttaa sinua rakentamaan portfoliosi muuntyyppisiin samankaltaisiin töihin. Lisäksi pääset näkemään sisätiloissa kaikenmuotoisia ja -kokoisia taloja aina hintaluokista, joihin sinulla on ehkä varaa miljoonan dollarin taloihin, jotka ovat täynnä uusinta ja parasta. Jos pidät droneista, kiinteistön videokuvaus ilmasta on kokemus, jonka haluat tehdä uudestaan ​​​​ja uudestaan.

Blogi kiinteistöistä

Kiinteistöistä kirjoittaminen on helppo tapa paitsi oppia lisää kiinteistösijoittamisesta, myös välittää tämä tieto yleisöllesi. Sinusta tulee nopeasti kiinteistötilastojen asiantuntija ja pystyt jopa tarjoamaan kursseja ja/tai konsultaatioita tietopohjasi hyödyntämiseksi.

Useimmat bloggaajat hyödyntävät hakukoneoptimointia ja maksettuja mainoksia parantaakseen tulopotentiaaliaan. Kumppanuusmarkkinointi on myös toinen tapa ansaita rahaa bloggaamiseen käytetystä ajasta, mutta myös kerätä rahaa kiinteistösijoittamiseen suuremmassa mittakaavassa. Kun olet saanut jalat alle kiinteistösijoittamisessa, voit toteuttaa lukemasi ja mahdollisesti opettamasi periaatteet.

Tehosta sijoitusvoimaasi kiinteistöjen joukkorahoituksella

On mahdollista sijoittaa kiinteistöihin 10 000 dollarilla korkean tuoton saavuttamiseksi, mutta ne teistä, jotka etsivät kiinteistöjen puolta touhua alhaisella osallistumismaksulla, tutustu kiinteistöjen joukkorahoitukseen. Tämä sijoitusmahdollisuus on suunniteltu erityisesti niille, joilla ei ole paljon rahaa sijoittaa, mutta jotka haluavat aloittaa.

Kiinteistöjen joukkorahoitus on loistava tapa ansaita passiivisia tuloja yhdistämällä resurssit muiden sijoittajien kanssa kaupallisten kiinteistöjen ostamiseen ryhmänä. Valittavana on useita kiinteistötyyppejä, joista jokaisella on oma riskinsä.

Jotkut kiinteistöjen joukkorahoitusmahdollisuudet edellyttävät, että olet akkreditoitu sijoittaja, jolla on huomattava kuusinumeroinen omaisuus. Samaan aikaan Fundrise ja RealtyMogul tarjoavat piensijoittajille mahdollisuuden päästä mukaan pitkäaikaisiin sijoituksiin. Vaikka jotkut näistä alustoista ja Fundrise-vaihtoehdoista veloittavat maksun, voi olla sen arvoista sijoittaa tähän kiinteistöpuolen hälinään.

Paras julkisille ei-traded REITille

RealtyMogul

4.5

Monimuotoistu perusteellisesti tarkastetuilla liikekiinteistöillä, joilla on potentiaalia tuottaa tuloja ja kasvattaa arvoa.

Avaa tili

Sijoita vuokra-asuntoihin

Kiinteistösijoitussovellukset, kuten Ark7, auttavat sinua paitsi löytämään oman talosi, myös rakentamaan portfoliosi tuottoisaa kiinteistöalan touhua varten. Näiden vuokra-asuntojen avulla voit mahdollisesti ansaita tarpeeksi rahaa maksaaksesi asuntolainalaskusi ja sitten jonkin verran.

Vuokra-asuntoihin voi sijoittaa monella tapaa. Voit esimerkiksi vuokrata huoneen asunnostasi täydentääksesi tulojasi. Airbnb on suosittu esimerkki tästä sivuhälinästä. Voit myös vuokrata talosi talon hakkerointiin. Tässä asetelmassa käytät sijoituskiinteistöä ja vuokraat huoneita tai yksiköitä.

Lainanantajat ovat valmiita tarjoamaan sinulle asuntolainaa kiinteistöille, joissa on enintään 4 asuntoa tämäntyyppiseen kiinteistöjen puolelle. Jotta vuokra-asunnostasi saadaan kaikki irti, kannattaa vuokrata kiinteistönhoitopalvelu. Samanaikaisesti sinun tulee asettaa vuokrahintasi kattamaan kulut ja sitten osa.

Ark7 – Sijoita vuokra-asuntoihin

4.5

Ark7 auttaa sinua sijoittamaan kiinteistöihin yhtä helposti kuin ostamalla osakkeita. Selaa tarkastettuja kiinteistöjä, monipuolista portfoliotasi ja ansaitse passiivisia tuloja. Ark7 voi tarjota sinulle joitain markkinoiden parhaista ominaisuuksista vuokra-asuntoon sijoittamiseen, varsinkin kun on kyse suoraan vuokra-asuntoon sijoittamisesta.

Avaa tili Ark7 Review

Arvioi ja tarkasta kodit

Yksi tärkeimmistä vaiheista asunnon ostamisessa on kiinteistön due diligence -tarkistuslista. Täällä uusi asunnonomistaja tarkistaa kiinteistön kunnon ennen kauppaa, mutta se on myös mahdollisuus ansaita ylimääräistä sivurahaa kiinteistöistä.

🔥 Empfohlen:  Hupan University - Elite Business School, jonka perusti Jack Ma

Asuntojen arviointi ja tarkastaminen on monissa osavaltioissa vaatimus, ennen kuin koteja voidaan ostaa ja/tai myydä. Näitä prosesseja suorittavilla henkilöillä ei kuitenkaan tarvitse olla kiinteistölisenssiä. Itse asiassa monet heistä ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia.

Tarvitset jonkin verran muodollista koulutusta sekä todistusta kodin arvioimiseksi ja tarkastamiseksi. On myös hyvä ymmärtää ja noudattaa valtion vaatimuksia tarkastuksista ja arvioinneista. Muista kuitenkin, että nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä sinulle, jos päätät ostaa ja/tai myydä kiinteistöjä tulevaisuudessa, sillä tiedät mitä laki sanoo.

Hyödynnä notaaripalvelusi

Asunnon ostaminen edellyttää joidenkin tärkeiden oikeudellisten asiakirjojen allekirjoittamista, joihin yleensä vaaditaan notaari todistajana. Notaariksi tuleminen ei vaadi paljon vaivaa, kunhan olet valmis täyttämään osavaltiosi sertifiointivaatimukset.

Kiinteistösijoittaminen 20-vuotiaana on mahdollista ryhtymällä notaariksi. Liikkuvat notaarit pärjäävät yleensä taloudellisesti paremmin, koska he ovat valmiita matkustamaan asiakkaan luo. Asiakirjojen varsinainen allekirjoittaminen voi kestää hetken, mutta ansaitset kiinteän hinnan per sopimus. Notaariksi ryhtyminen on loistava tapa oppia kiinteistöprosesseista ilman, että sinun tarvitsee ansaita kiinteistölisenssiä.

Real Estate Virtual Assistant

Jos etsit kiinteistöihin liittyvää sivutouhua, et pääse lähemmäs etulinjoja kuin virtuaaliassistentiksi ryhtymällä. Kiinteistön virtuaaliassistentti avustaa kiinteistönvälittäjää useilla aloilla matkajärjestelyistä ja asiakirjojen keräämisestä yhteydenottoon mahdollisiin asiakkaisiin ja esitysten järjestämiseen.

Suurin osa kiinteistöalan virtuaaliassistenteista nauttii työn joustavuudesta, vaikka tulopotentiaali on rajallinen verrattuna muihin listallamme oleviin kiinteistöpuolen touhuihin. Jos kuitenkin pysyt uskollisena kiinteistönvälitystoimistolle sen virtuaalisena avustajana, he voivat tarjota sinulle kokopäiväisen välittäjän paikan, kun olet hankkinut tarpeeksi kokemusta.

Sijoita REIT-rahastoihin

Jotkut parhaiten palkatuista töistä REIT:issä tai kiinteistösijoitusrahastoissa alkoivat kiinteistöalan kokemuksen hankkimisesta sivuhulinan kautta. Jos aiot sijoittaa asuntoihin, mutta sinulla ei ole riittävää pääomaa sellaisen ostamiseen, saatat menestyä REIT:n avulla.

Useimmat REITit maksavat korkean osingon, vaikka REIT-tyyppi sanelee riskitekijän. Jotkut REIT:t ovat julkisen kaupankäynnin kohteena, kun taas toiset eivät, ja ei-kaupattuja REIT-rahastoja on vaikea arvostaa ja siksi myydä. Voit kuitenkin ostaa julkisesti noteerattuja REIT-osuuksia välitysyritysten kautta.

Sijoitusrahastojen tapaan jollain tapaa REIT-rahastot mahdollistavat sijoittamisen asuntoihin, hotelleihin, toimistorakennuksiin ja liiketiloihin. Ne ovat yleinen eläkesijoitus, johon voit sijoittaa kiinteistöpuolen hälinänä.

Hallitse muiden ihmisten sijoituskiinteistöjä

Vaikka voit varmasti palkata isännöitsijän kiinteistösijoituksiisi, mikään ei estä sinua tulemasta johtajaksi myös monille muille henkilöille. Itse asiassa isännöintiyhtiöiden tarve on lisääntynyt, varsinkin kun talot vaativat enemmän huoltoa mitä vanhemmaksi ne tulevat.

Useimmat kiinteistöyhtiöt aloittavat aluksi muutamalla kiinteistöllä ja kasvavat sitten sieltä. Ylläpidettyjä kiinteistötyyppejä ovat asunnot, vuokra-asunnot, Airbnb:t ja paritalot. Jos olet tarpeeksi menestynyt, voit jopa tarjota ulkopuolisille omistajille lisäkiinteistöjä hallittavaksi.

Kun tarkastellaan kiinteistöä vs. osakkeita, kiinteistöillä on taipumus ottaa monia muotoja, joiden avulla voit sijoittaa ja ansaita rahaa valitsemillasi tavoilla. Samaan aikaan, kiinteistöjen hallinnoinnin ja monien muiden listallamme olevien mahdollisuuksien ansiosta sijoittajilla on mahdollisuus muuttaa sivutouhu täysimittaiseksi uraksi. Samaa ei välttämättä voida sanoa osakemarkkinoista, joilla taloustrendit ylittävät kaiken.

Hallitse kiinteistöjen myyntiä

Omien tavaroiden siirtäminen voi olla rasittavaa ja uuvuttavaa, mutta jos pidät myyntiprosessin johtamisesta, kiinteistöjen myynti voi olla sinulle sopiva keino. Tämä kiinteistönpuoleinen touhu saa monia muotoja alueesta ja tilasta riippuen, mutta se voi olla samalla hieno kokemus.

🔥 Empfohlen:  Tinderin tapaustutkimus ja Swot-analyysi – Ole luova saadaksesi oikean pyyhkäisyn

Kiinteistöjen myyntipäälliköt auttavat jotakuta, joka myy asuntonsa pienentämisen. Tämä voi johtua perheenjäsenen kuolemasta tai halusta päästä eroon tietystä kokoelmasta. Useimpien kiinteistöjen myyntipäälliköiden on tutkittava kiinteistön sisällä olevia kohteita saadakseen arvion arvosta ja myyntiarvosta sekä koordinoidakseen varastointia.

Huutokauppatalot ovat suurimmat kilpailijat kiinteistöjen myyntipäälliköille, jotka saattavat haluta tehdä yhteistyötä huutokauppakamarin kanssa myydäkseen joitain tavallisimpia tavaroita kiinteistössä. Joka tapauksessa näiden kiinteistöjohtajien pitäisi pystyä neuvottelemaan ja markkinoimaan sekä oppimaan, milloin ulkoistaa. Passiivinen tulo voi olla kannattavampaa kuin se, että joutuisit tekemään kaiken itse.

Lavakodit vapaa-ajallasi

Kiinteistötrendejä voi olla joskus vaikea seurata ja työlästä. Jos olet enemmän muodin edelläkävijä kuin uutistyhjiö, kokeile kotisi lavastelua kiinteistöjen puolella.

Monet kotilavailijat perustavat oman yrityksen työskenneltyään muutaman vuoden lavastusyrityksessä. Tämä tarkoittaa, että saamasi suunnittelukokemus ja tarkkanäköisyys yksityiskohtiin voivat tarjota sinulle työn sisustaa ja lavastella korkealaatuisia koteja, jotka voivat jopa antaa sinulle inspiraatiota (tulevaisuuden) kotiisi. Parasta on, että jokaisen uuden kodin yhteydessä sinulla on työskenneltävä tyhjä kangas.

UKK

Onko kiinteistö hyvä puoli?

Kiinteistöt voivat olla hyvä sivuhulina, jos tiedät, mihin sinun kannattaa sijoittaa aikaa saadaksesi kannattavimman tuloksen. Itse asiassa kiinteistöpuolen touhut ovat yhtä kannattavia kuin monet muut suositut puolen touhumahdollisuudet. Oikein tehtynä saatat jopa pystyä muuttamaan kiinteistöpuolen touhukokemuksesi nousevaksi kiinteistönuraksi.

Mitä ovat kannattavat sivutyöt kiinteistöalalla?

Kiinteistöalalla on monia kannattavia sivutehtäviä, kuten kiinteistönhoito, arviointi, valokuvaus ja videokuvaus sekä notaari.

Kuinka paljon voin tienata kiinteistöpuolen hälinällä?

Voit ansaita niin vähän tai niin paljon kuin haluat kiinteistöpuolen hälinällä. Jotkut yrittäjät käyttävät kiinteistöalan touhuaan siirtyäkseen kokopäiväisesti johonkin, jota rakastavat tyypillisestä 9–5 työstä. Taivas on rajana, kun on kyse siitä, kuinka paljon voit ansaita kiinteistöjen puolella.

Mitä tarvitset, jotta pääset alkuun kiinteistöjen puolella?

Sinun ei tarvitse paljoa päästä alkuun kiinteistöalalla. Varaa aikaa selvittääksesi, mitä puolta haluat harjoittaa, ja määritä, mitä lisenssejä/koulutusta/sertifiointia/koulutusta saatat tarvita, jotta se tapahtuu. Saatat myös joutua luomaan liiketoimintamallin sen mukaan, minkä puolen valitset, mistä etsit asiakkaita ja/tai hankit tarvittavia tarvikkeita.

Käytä henkistä kiinteistösi päästäksesi eteenpäin

Kiinteistöihin sijoittaminen voi olla monenlaista, varsinkin kun kyse on sivuhustista. Toivomme, että olet löytänyt tästä artikkelista apua määrittäessäsi, mitä sivutoimia voit tehdä kiinteistöalalla ilman, että sinun tarvitsee hankkia kiinteistönvälittäjän lisenssiä. Mitä tulee menestymiseen tällä alalla, kaikki riippuu sinusta ja siitä, kuinka käytät resurssejasi sen toteuttamiseen.

Itse asiassa oikeanpuoleinen hälinä voi viedä sinut lähemmäksi amerikkalaista unelmaa oman kodin omistamisesta, olipa kyseessä sitten kiinteistöala tai jokin muu intohimoinen ala.