Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kiinteistömarkkinointi: Täydellinen opas toimistoille & Kiinteistönvälittäjät

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kiinteistömarkkinointi: Täydellinen opas toimistoille & Kiinteistönvälittäjät

Nykyään kiinteistöpelien edellä pysymisessä on kyse muustakin kuin upean vaikutelman tekemisestä mahdollisiin kiinteistönomistajiin henkilökohtaisesti. Kyse on myös kiinteiden kiinteistöjen hakukoneoptimointistrategioiden riittävästä hyödyntämisestä ja mahdollisten asiakkaiden näkemisestä aidosti hyödyllisen sisällön kanssa.

National Association of Realtors (NAR) tekemän tutkimuksen mukaan noin 73 prosenttia ostajista tavoittaa vain yksi kiinteistönvälittäjä tai yritys heidän etsiessään täydellistä omaisuutta. Suurin osa mahdollisista ostajista haluaa myös aloittaa ostoprosessin tekemällä oman tutkimuksensa verkossa.

Voit lisätä mahdollisuuttasi olla se agentti, joka todella erottuu joukosta varmistamalla, että markkinointisisältöä on helppo löytää, se vastaa tärkeisiin kysymyksiin ja vakuuttaa ihmiset, että tiedät todella asiasi. Tässä on lähempi tarkastelu kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää päästäksesi alkuun oikeaan suuntaan.

Kiinteistömarkkinoinnin maisema

Kiinteistöala ei ole nykyään kilpailukykyinen. Yhdysvalloissa ei ole voimassa vain miljoonia kiinteistölisenssiä kulloinkin, vaan myös noin 60 prosenttia kiinteistönvälittäjistä ja kiinteistönvälittäjät viettävät osan jokaisesta päivästä uusien liidien etsimiseen.

Sinulla on kuitenkin työt valmiina, jos haluat tosissasi erottua joukosta ja vakuuttaa tulevat asunnonomistajat siitä, että olet oikea henkilö, jolle heidän tulevaisuutensa luottaa. Kiinteistömarkkinoinnin strategiasi on avaintekijä oikean vaikutelman tekemiseen potentiaalisissa asiakkaissa ja inspiroimaan heitä valitsemaan.

Menestyneet agentit ymmärtävät mahdollisen kiinteistönomistajan ainutlaatuisen ostajan matkan läpikotaisin. He ymmärtävät myös oikean markkinoinnin tärkeyden potentiaalisille asiakkaille jokaisessa matkan vaiheessa. Kiinteistönvälittäjät ja agentit, joilla on kyky hoitaa asiakkaita tämän prosessin kautta, ovat väistämättä niitä, jotka sulkevat myynnin riippumatta siitä, kuinka kilpailluista markkinoista tulee.

Vahvan kiinteistömarkkinointistrategian rakentaminen

Kilpailukyvyn lisäksi kiinteistöala on ala, jolla on monia ylä- ja alamäkiä. Keskeiset tekijät, kuten nykyinen taloustilanne, työmarkkinoiden menestyminen ja korkojen edullisuus, voivat vaikuttaa dramaattisesti kuluttajien ostohaluihin.

Vankka markkinointistrategia ottaa kuitenkin huomioon kaikki nämä mahdollisuudet ja enemmänkin. Se kehittyy markkinoiden ja muuttuvien kuluttajien tarpeiden mukana. Tässä on yleiskatsaus siitä, mikä tekee kiinteistömarkkinoinnin strategiasta riittävän vahvan hyödyntämään kaikkia markkinaolosuhteita.

Markkinatutkimus ja -analyysi

Onnistunut markkinointi on kyse kuluttajien tapaamisesta heidän asuinpaikastaan ​​ja heidän kipupisteensä hyödyntämisestä tasolla, joka vakuuttaa heille tarjonnastasi. Tämä pätee yhtä lailla kiinteistöjen kuin kaiken muunkin kohdalla.

Mutta ennen kuin voit koota kunnollisen kampanjan, sinun on selvitettävä kohdemarkkinasi.

 • Onko alueellasi markkinarako, jota sinulla on ainutlaatuinen pätevyys palvella?
 • Mitkä nykyiset taloudelliset ja sosiaaliset tekijät saattavat vaikuttaa markkinoihin tällä hetkellä?
 • Mihin ainutlaatuisiin ongelmiin, toiveisiin ja tavoitteisiin ihanteellinen kiinteistöasiakkaasi voisi pyrkiä vastaamaan?
 • Mihin valitsemasi markkinarako todennäköisesti suuntaa seuraavaksi?

Suorita perusteellinen markkinatutkimus löytääksesi vastaukset tällaisiin kysymyksiin ja pitääksesi tietosi ajan tasalla. Vertaa valitsemastasi markkinaraosta oppimaasi siihen, mitä kiinteistömarkkinoilla yleensä tapahtuu, ja älä unohda ottaa huomioon myös kilpailuasi.

🔥 Empfohlen:  Hyvät ja kiellot, jotta asiakkaasi tulevat takaisin joka kerta

Ajatuksena on kehittää strategia, joka täyttää muiden agenttien jättämät aukot ja antaa sinulle mahdollisuuden tuoda pöytään jotain todella ainutlaatuista.

Selkeiden tavoitteiden ja päämäärien asettaminen

Ennen kuin voit voittaa kiinteistöpelissä, sinulla on oltava selkeä käsitys siitä, mitä haluat saavuttaa, sekä toimiva suunnitelma, kuinka pääset perille. Vankka lähestymistapa tavoitteen asettamiseen on ratkaisevan tärkeää erityisesti kiinteistöjen kaltaisella kilpailulla.

Kun arvioit omaasi, käytä SMART menetelmä saavuttaaksesi parhaat tulokset. SMART-tavoitteet ovat aina:

 • Erityiset: Korvaa epämääräiset, yleiset tavoitteet erityisillä, hyvin määritellyillä tavoitteilla. Mitä haluat saavuttaa, missä määrin ja mihin mennessä?
 • Mitattavissa: Saavutettavat tavoitteet liitetään mitattavissa oleviin lukuihin, jotka selventävät edistymistä ja varmistavat, että tiedät, milloin olet saavuttanut tavoitteen.
 • Saavutettavissa: Vaikka on hienoa ajatella isosti ja asettaa itsellesi korkeat vaatimukset, on myös tärkeää varmistaa, että tavoitteesi ovat realistisia ja että sinulla on selkeä menetelmä niiden saavuttamiseksi.
 • Asiaankuuluvat: Onko tavoite todella linjassa yrityksesi pitkän aikavälin suunnitelman ja tulevaisuutesi kanssa kiinteistöalan ammattilaisena?
 • Aikarajoitettu: Toteutettavissa olevilla tavoitteilla on selkeät määräajat sekä tarvittaessa ylimääräisiä virstanpylväitä.

Kun asetat yrityksellesi uusia tavoitteita, palaa olemassa olevaan dataan ja markkinatutkimukseen varmistaaksesi tietoisen päätöksenteon. Harkittavia esimerkkejä ovat viimeaikaiset myyntitiedot, tutkimus uusista demografisista tiedoista, joita haluat hyödyntää, ja ainutlaatuinen myyntikulmasi alan ammattilaisena.

Oletko uusi kiinteistöpelissä tai et ole aivan varma, mitä tehdä seuraavaksi? Suuret tavoitteet voivat käsitellä erilaisia ​​​​näkökohtia brändisi rakentamisessa tai lisätä tietoisuutta siitä, mitä tuot markkinoille, mitä muut eivät. Myös asiakaspalvelun parantamisen ja tuloslukujen lisäämisen tulisi olla prioriteetteja.

Oikeiden markkinointikanavien valinta

Digitaalisten yritysten omistajilla, mukaan lukien kiinteistöalan ammattilaiset, on monia vaihtoehtoja markkinoinnin suhteen. Mutta kukaan ei voi realistisesti antaa parastaan ​​niille kaikille, joten on tärkeää valita oikeat.

Aloita ottamalla huomioon kohdeyleisösi. Keitä he ovat, mikä heille on tärkeää ja minne he yleensä menevät, kun he tarvitsevat tietoa? Mieti, missä he viettävät aikaansa, ja tapaa heidät siellä.

Jos esimerkiksi haluat myydä ylöspäin liikkuville ammattilaistyypeille, tutustu LinkedIniin tarkemmin. Haluatko tavoittaa nuoremman joukon mahdollisia ensiasujia? Kokeile Instagramia tai TikTokia. Etsitkö myyntiä ihmisille, joilla on perhe tai suunnittelevat tulevaa pian? Sisällytä strategiaasi perinteiset markkinointivaihtoehdot, kuten postit ja paikalliset mainostaulut.

Sinun kannattaa myös harkita markkinointibudjettiasi. Siellä on paljon vaihtoehtoja, jotka ovat ilmaisia ​​ja jotka ovat vain työn tekemistä, mutta älä nuku ajatukseen investoida markkinointiisi.

Esimerkiksi maksettu mainonta Googlessa tai sosiaalisessa mediassa on loistava tapa ohjata liikennettä ja lisätä tietoisuutta, varsinkin kun lanseeraat uuden markkinointitavoitteen. Kokeneiden freelance-kirjoittajien ja sisällöntuottajien palkkaaminen voi auttaa sinua saavuttamaan sisältömarkkinoinnin tavoitteesi.

🔥 Empfohlen:  YouTube-videoiden lisääminen Magento 2 -tuotesivuille

Luotettavan brändi-identiteetin kehittäminen

Vaikka brändäys on aina ollut tärkeä osa menestyvän kiinteistöalan rakentamista, se on erityisen tärkeää nykyään. Nykyajan kuluttajat etsivät muutakin kuin vain erinomaista palvelua mahdolliselta edustajalta. He etsivät henkilöä, jonka kanssa he ovat yhteydessä, mieluiten henkilöä, joka saa heidät uskomaan, että heidän unelmansa voivat toteutua.

Brändisi auttaa sinua viime kädessä erottumaan muusta joukosta ja alkamaan tuottaa liidejä, joten sen on oltava paikallaan. Tärkeitä huomioitavia brändäystietoja ovat:

 • Perusarvosi ja maineesi kiinteistöalan ammattilaisena
 • Visuaaliset resurssit, kuten värit, logot, verkkosivuston suunnittelu ja kirjasinvalinnat
 • Ainutlaatuinen äänesi ammatti- ja alan auktoriteettina: kieli, sävy jne.

Jos olet parhaillaan kehittämässä uutta brändiä (tai uudistamassa vanhaa), harkitse huolellisesti, kuinka haluat esittää itsesi ammattilaisena. Kuka sinä olet, mistä olet kiinnostunut ja miten voisit erityisesti vedota ihanteelliseen ostajaasi? Mikä tekee sinusta erilaisen kuin muut kaverit? Mitä sinä voit tehdä, mitä he eivät voi?

Digitaalisen markkinoinnin taktiikka kiinteistöalan yrityksille

Vaikka ihmiset ottavat ehdottomasti huomioon perinteisen mainonnan ja läheisten suositukset, kun he päättävät ostaa kiinteistön (ja keneltä), se ei ole vielä kaikki.

Yhtä monta kuin 97 prosenttia kiinteistönomistajista sanovat kääntyneensä Internetiin jossain vaiheessa etsiessään täydellistä vaihtoehtoa. He etsivät muun muassa vastauksia tärkeisiin kysymyksiin, tutkivat rahoitusvaihtoehtoja ja tutkivat maa-aluetta kiinteistön hankintaan liittyen.

Digitaalisen markkinoinnin strategiasi on tilaisuutesi varmistaa, että verkkosivusto on se, jolle he saapuvat etsiessään vastauksia ja tietoa. Muista, että useimmat ihmiset lopulta ottavat yhteyttä vain yhteen edustajaan tai yritykseen. Varmista, että olet sinä, käyttämällä näitä tehokkaita menetelmiä:

Sisältömarkkinointi

Sisältö on avain hallitsemaan online-kiinteistömaailmaa. Mutta ei enää riitä, että määrität muutaman erillisen aloitussivun tai julkaiset yrityksen blogiin joka toinen viikko.

Tarvitset huippuluokan sisältöä, joka kattaa kaiken, mitä potentiaaliset asiakkaasi saattavat haluta tietää sinusta tai asunnon ostoprosessista. Ja sinun on julkaistava se säännöllisen aikataulun mukaisesti, jotta sekä Google että mahdolliset asiakkaasi tietävät, että olet tosissaan tekemässäsi.

Tässä on muutamia muita kiinteistöjen sisältömarkkinointivinkkejä, joita kannattaa harkita:

 • Harkitse freelancerien palkkaamista auttamaan sinua tutkimaan ja tuottamaan sisältöä blogiisi, sähköpostikampanjoihin, sosiaalisen median kanaviin jne.
 • Räätälöi sisältöä asiakaskuntasi eri segmenteille ja vastaa kuluttajien tarpeisiin markkinointikanavasi kaikilla tasoilla.
 • Vaihtele sisällön aiheita pitääksesi asiat mielenkiintoisina. Kokeile jakaa hyödyllisiä ostajavinkkejä, opettavaisia ​​ohjeita, tietoa halutuista kiinteistöistä ja sijainneista, taustatietoa brändisi tarinasta ja paljon muuta.

Muista sekoittaa asiat myös siellä julkaisemasi sisällön suhteen. Esimerkiksi visuaalisuus on erittäin tärkeä kiinteistöalalla, joten varmista, että sisällytät lähestymistapaasi valokuvat, infografiat, kiinteistövideomarkkinointisisältöä ja muun tyyppistä materiaalia.

🔥 Empfohlen:  Täydellinen yleiskatsaus GitLab-etäkokouksesta

Digitaalinen PR

Digitaalinen PR kiinteistöliiketoiminnassasi tarkoittaa digitaalisten markkinointikampanjoidesi viemistä uudelle tasolle ja online-brändisi popin saamista. Luonnollisesti lähestymistapasi sisältömarkkinointiin on osa sitä. Mutta niin ovat myös elementit, kuten verkkosivustosi suunnittelu, SEO-strategiasi ja paljon muuta.

 • Estetiikka ja muotoilu ovat suuria tekijöitä kiinteistöjen suhteen, joten verkkosivustosi suunnittelu ja kulku ovat kriittisiä. Verkkosivustosi tulee olla kauniisti koottu, helppo navigoida, mobiiliystävällinen ja aidosti hyödyllinen.
 • Nykyajan kuluttajat odottavat löytävänsä sosiaalisesta mediasta ostamiaan brändejä ja olevansa tekemisissä heidän kanssaan, joten hyvin hallittu sosiaalinen media on välttämätön.
 • Varmista, että sisältösi ei ole vain luovaa ja omaperäistä, vaan myös täysin optimoitua hakukoneille, jotta sivustosi on helposti löydettävissä Googlen kautta.

Voimien yhdistäminen muiden paikallisten yritysten ja tuotemerkkien kanssa voi myös parantaa mainettasi verkossa ja antaa brändillesi lisää arvovaltaa. Sama pätee taktikoihin, kuten vieraiden lähettämiseen, sähköpostilistan rakentamiseen ja uusiin verkkoyhteisöihin henkilökohtaiseen yhteydenpitoon.

Maksettu mainonta

Tekniikat, kuten hakukoneoptimointi ja sisältöluettelon rakentaminen, ovat tärkeitä osia kiinteistömarkkinoinnin pitkässä pelissä. Maksulliset mainontavaihtoehdot voivat kuitenkin olla vain lippu uuden liikenteen lisäämiseen ja uusien yleisöjen tavoittamiseen lyhyellä aikavälillä.

Joitakin suosittuja vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita, ovat:

 • Tietoihin perustuvat verkkosivustot ja alustat, kuten Zillow, Trulia ja muut
 • Napsautuskohtaiset maksuvaihtoehdot, kuten Google Ads ja Bing Ads, antavat sinulle mahdollisuuden tavoittaa suuria yleisöjä maksamalla vain, kun käyttäjät napsauttavat mainoksiasi
 • Maksullinen sosiaalisen median markkinointi alustoilla, kuten Facebook, Twitter ja Instagram, auttaa sinua täyttämään aukkoja

Milloin ja missä se on järkevää, voit myös tutkia asioita, kuten vaikuttajakumppanuuksia, sponsoroituja julkaisuja ja niin edelleen.

Skaalaa kiinteistömarkkinointistrategiasi Content Cloudilla

Loppujen lopuksi kiinteistömarkkinointistrategiasi voi tehdä tai rikkoa maineesi ja tuloksesi, joten on tärkeää saada se oikein. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeat työkalut työhön, jotta kaikki kampanjasi osa-alueet ovat kohdallaan.

Rock Contentin Content Cloud on vankka yhden luukun markkinointiratkaisu, joka poistaa kaikki arvaukset prosessista alusta loppuun. Kun rekisteröidyt Content Cloudiin, saat:

 • Vaihe: Rock Contentin huippuluokan WordPress-isännöinti- ja hallintapalvelu
 • Ioni: Interaktiiviset sisältötyökalut, jotka tekevät liidien muuntamisesta helppoa
 • Studio: Lopullinen ratkaisu tiimiyhteistyöhön ja koordinaatioon
 • WriterAccess: Ensiluokkainen pääsy joidenkin maailman parhaiden ja taitavimmista kirjoittajista, toimittajista ja sisällöntuottajista

Hanki Content Cloud -demo tänään ja koe taika omakohtaisesti!