Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kinsta vs WPX-isännöinti: 10 avainominaisuuden vertailu auttaa sinua päättämään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kinsta vs WPX-isännöinti: 10 avainominaisuuden vertailu auttaa sinua päättämään

Web-isännöinnistä päättäminen on ensimmäinen ja luultavasti tärkein päätös, joka sinun on tehtävä uudelle WordPress-sivustollesi. Jokainen palveluntarjoaja tarjoaa erilaisia ​​palveluita sekä joitakin samoja laajennuksia, jotta pääset käyntiin hetkessä. Jos olet repeytynyt kahden suosituimman tarjouksen välillä, tämä artikkeli auttaa sinua päättämään, onko Kinsta vs WPX -isännöinti oikea sivustollesi.

Käsittelemme kaikki asiaankuuluvat yksityiskohdat, jotka auttavat sinua saamaan sivustosi toimimaan nopeasti. Jos tiedät mitä WPX tai Kinsta tarjoaa, sinun on paljon helpompi päättää näiden kahden välillä.

Aloitetaan isännöintivertailumme.

Kinsta vs WPX: kenelle ne ovat?

Ennen kuin tarkastelemme tarkemmin kunkin hallitun WordPress-isännöintipalveluntarjoajan yksityiskohtia, katsotaanpa nopeasti, kenen tulisi käyttää kutakin.

Kinsta

Kinsta on paras sivuston omistajille, jotka haluavat ajaa dynaamisempia sivuja, ja se on yhteensopiva WooCommerce-isännöinnin kanssa sähköisen kaupankäynnin vaihtoehtoja varten. Heidän Google Cloud -alustansa on luotettu nimi hosting-infrastruktuurissa, ja he työskentelevät kanssasi korjatakseen haittaohjelmien aiheuttamat vahingot.

Hallitun WordPress-isännöinnin osalta Kinstalla on erinomainen käyttöaika. Heillä on myös runsaasti datakeskuksia, jotta WordPress-sivustosi sisältö saavuttaa maailman nopeammin.

Niille, jotka tarvitsevat ilmaista sivuston siirtoa, Kinsta tarjoaa myös tämän. Jos tarvitset apua esityssivuston kanssa, voit olla varma, että Kinstan tukitiimi auttaa sinua.

Katso kaikki tiedot kokonaisuudessaan Kinsta-arvosteluistamme täältä.

WPX hosting

WPX-isännöinnillä on kuitenkin edelleen paljon tarjottavaa WordPress-sivuston verkkoisäntänä. Tämä isännöintipalveluntarjoaja sopii parhaiten pienille verkkosivustoille, joilla ei ehkä ole niin paljon liikennettä ja jotka eivät halua sukeltaa sähköisen kaupankäynnin maailmaan. Ne ovat suhteellisen nopea alusta, jossa on ilmainen sivuston nopeuden optimointi.

Heillä on kuitenkin rajoitettu määrä datakeskuksia Kinstaan ​​verrattuna. Riippuen siitä, missä yleisösi enimmäkseen asuu, tämä voi hidastaa sivustoasi.

Kinsta vs WPX Hostingin ominaisuudet

Tässä osiossa perehdymme syvällisesti siihen, mitä voit odottaa kahdelta web-hosting-suunnitelmalta. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen ihanteellisesta vaihtoehdosta sivustollesi.

Tarjotut palvelut

Ehkä tärkein asia, joka on otettava huomioon päätettäessä Kinstan vs WPX-isännöinnin välillä, on tarjolla olevat palvelut. Molemmat toimivat WordPress-isännöintipalveluntarjoajina, mutta Kinsta on hieman vankempi sen suhteen, mitä voit tehdä sillä.

Kinstan palveluihin kuuluvat:

 • Sovellusten isännöintisuunnitelmat
 • Tietokannan isännöinti
 • WooCommerce hosting
 • Toimiston isännöinti

Jos tiedät, että haluat kasvattaa sivustoasi, saattaa olla parasta pysyä Kinstassa alusta alkaen.

WPX-isännöinti on hieman tarkempi ja keskittyy yksinomaan hallittuun WordPress-isännöintiin. Niille, jotka haluavat dynaamisemman verkkosivuston, joka tukee sähköistä kaupankäyntiä ja sovelluksia, kannattaa harkita Kinstan käyttöä.

🔥 Empfohlen:  TrueDialog auttaa varmistamaan, että yrityksesi tekstiviestit ovat TCPA-yhteensopivat

Isännöintiinfrastruktuuri (Google Cloud Platform vs. Litespeed)

Mitä tulee infrastruktuuriin, sinulla on kaksi perusvaihtoehtoa Kinsta vs. WPX:n kanssa. Kuten näimme aiemmin, Kinsta on parempi dynaamisemmalle sivustolle, osittain sen infrastruktuurin vuoksi. Se käyttää Google Cloud -alustaa, Google Cloud C2:ta.

Tämä puolestaan ​​antaa sinulle nopeat nopeudet jopa verkkosivustoille, joilla on paljon liikennettä tai joissa on paljon laajennuksia.

Toisaalta WPX-isännöinti perustuu LiteSpeed-palvelimiin. Verrattuna aikaisempien käytettyjen mallien nopeuteen (Apache), tämä on selvä askel sen suhteen, mitä voit tehdä verkkosivustollasi käyttämällä tätä isännöintialustaa.

Käyttöaste

Haluat, että hallittu WordPress-isännöintisi pitää verkkosivustosi aina päällä. Et koskaan tiedä, milloin saat vierailijan sivullesi, ja haluat heidän saavan parhaan kokemuksen. Mitä voit odottaa molempien WordPress-isännöintipalvelujen käyttöajan valvonnalta?

Kinsta-hostingilla on vaikuttava 99,9 prosentin käyttöaika. He takaavat, että sivustosi on toiminnassa vähintään 99,9 prosenttia ajasta minä tahansa kuukautena palvelutasosopimuksensa mukaisesti.

WPX-isännöinti ei takaa taattua käyttöaikaa. Sen sijaan he sanovat, että jos verkkosivustollasi on ongelma, heidän tukitiiminsä korjaa sen puolestasi “nopeasti ja ilmaiseksi”. He kutsuvat sitä Fixed for You (FFY) -takuuksi.

Palvelinkeskusten sijainnit

Yksi alueista, joilla Kinstan web-hosting-palvelu todella loistaa, ovat sen datakeskusten sijainnit. Heillä on palvelinkeskuksia ympäri maailmaa 29 ainutlaatuisessa paikassa palvellakseen asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kinsta hostingilla on datakeskuksia esim.:

 • Taiwan
 • Hong Kong
 • Japani (2 keskustaa)
 • Intia (2 keskustaa)
 • Australia
 • Puola
 • Suomi
 • Belgia
 • Iso-Britannia
 • Yhdysvallat (7 keskustaa)

Toisaalta WPX-isännöinti antaa sinun käyttää vain kolmea datakeskusta: yksi Chicagossa, yksi Lontoossa ja yksi Sydneyssä. Vaikka ne ovat hajallaan ympäri englanninkielistä maailmaa, tämä asettaa sinut epäedulliseen asemaan Kinstan vankkaan tarjontaan verrattuna.

CDN

Kun tulee valita hallittujen WordPress-isännöintipalvelujen tarjoajia, sisällönjakeluverkoilla (CDN) on ero. Tämä on yksi alue, jolla kaksi hosting-suunnitelmaa eroavat yleensä toisistaan, mutta se on tärkeä kenttä, joka on otettava huomioon niitä vertailtaessa.

Kinsta hosting käyttää Cloudflarea tarjotakseen paremman suorituskyvyn verrattuna heidän entiseen KeyCDN:ään. Se tarjoaa nopeamman vaihtoehdon sivujen latausnopeuksille, ei vaadi toissijaista CDN-verkkotunnusta, ja sillä on sijainteja yli 200 kaupungissa ympäri maailmaa.

WPX-hosting tarjoaa oman innovatiivisen ratkaisunsa, joka tunnetaan nimellä XDN. Sillä on yli kolmekymmentä päätepistettä ympäri maailmaa, mikä on pieni tarjonta Kinstan Cloudflareen verrattuna.

🔥 Empfohlen:  Asunnon vuokraaminen Airbnb:ssä Pikaopas

Haittapuolena on, että kahta CDN:ää vertailevia testejä ei ole paljon. Saatat joutua yksinkertaisesti kokeilemaan XDN:ää ja katsomaan, mitä mieltä olet ensimmäisen testausvaiheen aikana, jotta voit määrittää, miten se toimii sivustossasi.

Nopeus

Riippumatta siitä, minkä isännöintisuunnitelmien puoleen valitset, nopeus on tärkeä sivustollesi. Nopeampi sivusto sijoittuu todennäköisemmin korkeammalle hakukoneiden tulossivuilla kuin se, joka on jumissa ja hidas. Lisäksi se tarjoaa paremman käyttökokemuksen.

Tästä huolimatta, miten nämä kaksi hosting-suunnitelmaa toimivat?

Testattaessa molempia web-hosting-vaihtoehtoja Pingdomilla, WPX:n sivun latausnopeus oli 357 ms. Kinstan todettiin olevan paljon hitaampi, 835 ms:ssa.

Sama testi tarkasteli myös laajennuksia sisältäviä raskaita sivustoja nähdäkseen kuinka nopeasti ne latautuvat. Jälleen WPX-hosting voitti sivun latausnopeudella 2,25 sekuntia. Kinsta sijoittui neljänneksi kuormitusnopeudella 3,14 sekuntia.

Ero on pieni, mutta sillä voi olla merkitystä yleisöllesi.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä näkökohta valittaessa web-isännöintiä mille tahansa verkkosivustolle, mukaan lukien hallittu WordPress-isännöintipalveluntarjoaja. Hyvä uutinen on, että sekä WPX että Kinsta ovat erinomaisia ​​turvavaihtoehtoja. Katsotaanpa tarkemmin, mitä voit odottaa jokaiselta.

Kinsta lupaa auttaa sinua torjumaan sivustosi haittaohjelmia. Tämä hallittu WordPress-isäntä sanoo, että he työskentelevät kanssasi ilmaiseksi yrittääkseen korjata vahingot. Se on suuri mahdollisuus, että jotain menee pieleen.

Jos haluat suojauslaajennuksia, Kinsta tarjoaa sinulle hieman mielenrauhaa. On olemassa monia tuettuja vaihtoehtoja, jotka auttavat sivustoasi pysymään turvassa.

WPX-hostingilla on oma prosessinsa haittaohjelmien käsittelemiseksi. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä tekniseen tukeen ja kertoa heille, että uskot, että sivustosi on hakkeroitu, ja he etsivät mahdollisia tiedostoja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Heidän tietoturvatiiminsä poistaa kaikki haitalliset tiedostot auttaakseen sinua pääsemään takaisin toimintaan.

Asiakaspalvelu

Hyviä uutisia niille, jotka ovat uusia web-hosting-palveluita ja saattavat tarvita hieman apua: molemmilla alustoilla on erinomainen asiakastuki, jota voit hyödyntää aina kun tarvitset sitä. Tämä on yksi alue, jolla Kinsta vs WPX-isännöinti on yleensä suhteellisen tasa-arvoista.

Kinsta antaa sinun olla yhteydessä oikeaan henkilöön 24/7. Voit olla yhteydessä tukiinsinööriin reaaliajassa, selata dokumentaatiota tai selata heidän tietopohjaansa saadaksesi tarvitsemaasi apua aina, kun sitä tarvitset. Trustpilot antaa heille 4,2 tähteä viidestä.

WPX-isännöinti sopii erinomaisesti niille, jotka eivät halua odottaa ongelmansa ratkaisemista.

He ylpeilevät, että voit tavoittaa heidän asiakastukitiiminsä 30 sekunnissa tai vähemmän. Voit käyttää heidän tukitiimiään live-chatin kautta lippujen tai sähköpostien sijaan. On tärkeää huomata, että he eivät tarjoa puhelintukea.

🔥 Empfohlen:  Copilot vs ChatGPT – perusteellinen ominaisuuksien vertailu

Kinsta vs WPX hosting-hinnat

Näiden isännöintipalveluntarjoajien vaihtoehtojen hinta on usein se, mikä vaikuttaa päätökseen käyttää toista toiseen verrattuna. Kinstalla on useita vaihtoehtoja, riippuen siitä, miten haluat käyttää sitä. Sovellukset alkavat 7 dollarista kuukaudessa, ja tietokannat skaalautuvat 18 dollariin kuukaudessa.

Useimmat ihmiset ovat kuitenkin kiinnostuneita hallinnoimistaan ​​WordPress-hosting-suunnitelmistaan, jotka alkavat maksaa noin 35 dollaria kuukaudessa. Saat myös kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos maksat vuoden etukäteen. Jos haluat ilmaisen SSL-varmenteen, Kinsta Plans toimittaa tämän myös maksullisten suunnitelmiensa kanssa.

WPX-isännöinti maksaa 20,83 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä halvempaa kuin Kinstan perussuunnitelma. Tämä sisältää:

 • Jopa 5 verkkosivustoa
 • 15 Gt tallennustilaa
 • 1 Gt RAM-muistia sivustoa kohden
 • Ilmainen haittaohjelmien poisto
 • Pääsy heidän maailmanluokan asiakastukeen

Aivan kuten Kinsta, saat kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos maksat vuosikaudesta etukäteen.

Palautusoikeus

Jos huomaat, että et ole tyytyväinen kummankaan alustan tarjoamiin palveluihin, sinulla on mahdollisuus turvautua. Kinsta tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, johon pääset vain muutamalla napsautuksella. Samoin WPX-isännöinti tarjoaa 30 päivän hyvityskäytännön, jos et ole tyytyväinen nopeuteen, tukeen tai tuloksiin isännöintialustaa testattaessa.

Viimeiset ajatukset: Onko Kinsta vs WPX Hosting oikea sinulle?

Tässä hosting-vertailussa tarkastelimme, mitä voit odottaa Kinsta Google Cloudilta, WPX-isännöintialustalta ja kaikilta siltä väliltä. Markkinoilla on nykyään saatavilla useita WordPress-isännöintisuunnitelmia, mutta nämä kaksi ovat lähellä luettelon kärkeä.

Mikä on lopputulos?

Kinsta on paras niille, jotka tarvitsevat WooCommerce-isännöintiä ja joilla on dynaamisempi sivusto, joka kasvaa nopeasti.

WPX-isännöinti on paras yksinkertaisille sivustoille, joilla on kohtalainen liikenne ja erinomainen tukitiimi.

Riippumatta siitä, mihin suuntaan käytät WordPress-isännöintiäsi, huomaat todennäköisesti, että nämä kaksi alustaa ovat joitain parhaista. Kokeile niitä jo tänään ja tiedä, että voit saada rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen niihin 30 päivän kuluessa!