Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Klipsch käynnistää karaoken ensimmäisillä langattomilla juhlakaiuttimillaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Klipsch käynnistää karaoken ensimmäisillä langattomilla juhlakaiuttimillaan

Klipsch Gig XXL Klipsch

Juhlikaiuttimet – tehokkaat ja usein värikkäästi valaistut kannettavat Bluetooth-kaiuttimet – ovat olleet kasvava kategoria useiden vuosien ajan. Itse asiassa olemme nähneet, että monet suuret äänimerkit – kuten Sony, JBL ja LG – ovat tulleet mukaan erilaisiin malleihin ja hintoihin. Mutta se, miten voit todella sanoa, että tämä ei ole enää kuukauden makutrendi, on se, että Klipsch on nyt myös pelaaja.

Yritys, joka tunnetaan suurimmista ja tehokkaimmista ostamistasi kaiuttimista, on julkistanut kaksi ensimmäistä langatonta Bluetooth-bilekaiutinta – 249 dollarin Gig XL ja 349 dollarin Gig XXL – ja ne etsivät paljon laatikoita ihmisille, jotka haluavat tehdä enemmän kuin kuuntele vain musiikkia. Voit ostaa molemmat mallit 21. kesäkuuta alkaen osoitteessa klipsch.com ja muilta jälleenmyyjiltä.

Klipsch Gig XL Klipsch

Kuten muissakin juhlakaiuttimissa, myös Gig-malleissa on mukautettava valoshow etusuuntaisia ​​kaiuttimia ympäröivien LED-renkaiden ansiosta. Niissä on myös tukevat kotelot, joissa on integroidut kantokahvat ja metalliset säleiköt, jotka on suunniteltu riittävän kestäviksi selviytymään juhlista, joissa ne väistämättä valtaavat. Mutta mikä erottaa nämä kaiuttimet muista, on se, että ne eivät tee karaokesta lisäosaa. Molemmissa malleissa on langallinen mikrofoni pakkauksessa, joten voit aloittaa kappaleiden soittamisen heti.

Kaiuttimien, kuulokkeiden tai nappikuulokkeiden akun käyttöikää koskevat väitteet sisältävät usein erilaisia ​​varoituksia, kuten “olettaa 50 % äänenvoimakkuuden” tai “vain kun melunvaimennus on poistettu käytöstä”. Ei niin Gig XL/XXL:n kanssa. Klipsch sanoo, että sisäänrakennetut ladattavat akut antavat virtaa jokaiselle kaiuttimelle jopa kahdeksan tuntia niiden enimmäisäänenvoimakkuudella.

Kaksi samantyyppistä Gig-kaiutinta voidaan muodostaa stereopariksi Bluetoothin kautta paremman äänen saamiseksi, ja niiden erillisten mikrofonitulojen lisäksi jokaisessa mallissa on 3,5 mm:n aux-in-liitin ja USB-portti paikallisten musiikkitiedostojen toistoa varten.

🔥 Empfohlen:  Belinda Mountain Ring uudessa vuonna uuden sosiaalisen sisällön kanssa – Suunnittele GoDaddy Studion avulla. Lue artikkeli

Pienempi, kannettavampi Gig XL painaa 10 kiloa, ja siinä on yksi 2 tuuman diskanttikaiutin ja yksi 6,5 tuuman bassokaiutin, jossa on bassotehostustila. Sen IPX4-luokitus on myös vesitiivis satunnaisia ​​roiskeita (tai roiskuvia juomia?) vastaan. Sen suurin akustinen teho on 105 desibeliä (dB).

Suurempi Gig XXL painaa 18 paunaa ja kaksinkertaistaa ohjaimien määrän kahdella 2 tuuman diskanttikaiuttimella ja kahdella 6,5 ​​tuuman bassokaiuttimella (jälleen bassotehostustilassa), jolloin akustinen enimmäisteho on 110,7 dB 0,5 metrin etäisyydellä. Gig XXL:ssä on myös neljännestuuman instrumenttikaapelitulo, jota voit käyttää useimpien kitaroiden, koskettimien, rumpukoneiden ja muiden laitteiden kanssa.