Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kohlerin vuoden 2023 kylpyhuonevalikoima CES:ssä sisältää paljon lämmitettyjä wc-istuimia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kohlerin vuoden 2023 kylpyhuonevalikoima CES:ssä sisältää paljon lämmitettyjä wc-istuimia

Kohler esiintyy aina CES:ssä, eikä vuoden 2023 tapahtuma ole poikkeus. Painopiste oli jälleen päivittäisen hygienian parantamisessa valmistajan paljastamien älykkäiden wc-tilojen, suihkupäiden ja digitaalisten venttiilien avulla. Tutustuimme myös tarkemmin Stillness Bathiin – vuonna 2022 julkistettuun tuotteeseen, joka sisältää paljon huippuominaisuuksia.

Älykkäät wc:t olivat Kohlerin CES 2023 -tapahtuman ytimessä, kun yritys esitteli kolme uutta posliinisen valtaistuinvalikoimaansa. Ylellisin triosta on Numi 2.0, jonka odotetaan maksavan yli 11 000 dollaria. Se on integroitu Alexaan handsfree-käyttöä varten, ja se on täynnä huippuluokan ominaisuuksia, kuten bidee, automaattisesti avautuva ja sulkeutuva kansi, UV-puhdistus ja (jotka tärkein) lämmitetty istuin.

Innate Smart Toilet ja Eir Smart Toilet täydentävät Kohlerin CES 2023 -wc-istuimia, joissa molemmissa on lämmitetyt istuimet, mutta joista puuttuu joitain Numi 2.0:n ylellisiä ominaisuuksia.

Kohler esitteli myös Anthem Digital -venttiilit ja -ohjaimet, jotka tarjoavat lisätoimintoja suihkullesi, kuten esiasetusten luominen suosikkisuihkuasetuksillesi tai kylmän veden huuhteleminen esiohjelmoidulla lämmitystilassa. Muita Kohlerin esittelemiä laitteita ovat muun muassa kierrätetty lasi Alo Tiles, Statement Showering Collection sadesuihkut ja vartalosuihkut, H2Wise Water Monitoring System ja Spring Shower Infusion System.

Vuonna 2022 julkistetun Stillness Bathin osalta kolme uutta mallia saapuu vuonna 2023. Näiden hinta vaihtelee hieman alle 11 000 dollarista yli 17 000 dollariin, mutta ne on suunniteltu tarjoamaan “zenin kaltainen” kokemus ainutlaatuisen vesiyhdistelmän ansiosta. , kevyt, sumu ja mukautettavat aromit.

Jos haluat lisätietoja kaikista uusista tuotteista, siirry Kohlerin viralliselle verkkosivustolle.

🔥 Empfohlen:  SEO Copywriting 101: SEO Copywriter, palkka ja paljon muuta [2023 Edition]