Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kolme osavaltiota ehdottaa lainsäädäntöä vastauksena AirTag-seuraamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kolme osavaltiota ehdottaa lainsäädäntöä vastauksena AirTag-seuraamiseen

Applen AirTag vaikuttaa konseptiltaan loistavalta idealta, mutta lukuisten raporttien jälkeen vainoamistapausten keskipisteessä olevista laitteista kolme Yhdysvaltain osavaltiota on ehdottanut uutta lainsäädäntöä tunnisteille. Pennsylvania ehdotti tammikuussa lakiesitystä, jolla pyritään “kieltämään Apple AirTageja käyttämästä aiotun käytön ulkopuolella väärin sijoitettujen henkilökohtaisten tavaroiden paikantimena”, ja nyt Ohio ja New Jersey ovat seuranneet osavaltion esimerkkiä.

Sekä Ohio että New Jersey ovat tuoneet omiin pöytiinsä viime viikon aikana uusia laskuja, joilla pyritään kieltämään henkilöiden ilman suostumusta tapahtuva jäljitys, lukuun ottamatta alaikäisten ja vanhusten huoltajia ja tiettyjä lainvalvontatapauksia koskevia poikkeuksia. Nämä kaksi lakiehdotusta, kuten Android Police ensimmäisen kerran raportoi, näyttävät todennäköisesti hyväksytyltä, koska ne molemmat ovat saaneet molempien osapuolten tukea, mutta ne ovat herättäneet monia kysymyksiä GPS-seurantaan ja lakiin liittyen.

Monet olettavat, että ilman suostumusta tapahtuva GPS-seuranta on laitonta, koska se kuuluisi aiemmin vahvistettujen vainoamisen vastaisten lakien piiriin. Joissakin osavaltioissa ei kuitenkaan ole lainsäädäntöä tällaisen toiminnan kieltämiseksi. Ohiossa GPS-seuraus ei välttämättä ole laitonta useista tekijöistä riippuen, mutta ehdotettu House Bill 672 näyttää muuttavan tätä.

Vainoamista koskevissa laeissa yleensä on usein useita porsaanreikiä, joita käytetään usein hyväkseen, mutta Ohiossa ja New Jerseyssä ehdotettu lainsäädäntö näyttää tekevän GPS-seurantalakeista paljon tiukempia. Laskut eivät kiellä vain Apple AirTagien käyttöä pahaa-aavistamattoman henkilön sijainnin seuraamiseen, vaan kaikkia GPS-etälaitteita valmistajasta tai monimutkaisuudesta riippumatta.

Apple on yrittänyt päästä jäljitysongelmien edelle ohjelmistolla, joka hälyttää iOS-laitteita, kun ne ovat matkalla pitkiä aikoja tunnistamattomien AirTagien avulla, mutta on jo olemassa monia tapoja (yksi tällainen esimerkki tässä) kiertää yrityksen suojatoimia. Uusi lainsäädäntö kuitenkin toimii pelotteena vähentämään tapauksia, joissa vainotaan GPS-seurantalaitteiden, kuten AirTag ja Tile, kautta.

🔥 Empfohlen:  Manchester Cityn Alex Greenwood pudottaa kolme alkuperäistä NFT-treeniä OKX Collective Metaverse -näyttelyyn

Yhdysvaltain lainsäädäntö on usein jäljessä tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä, mutta nyt, kun kolme osavaltiota on esittänyt hyvin vastaan ​​otetut GPS-stalking-laskut, näyttää siltä, ​​​​että on vain ajan kysymys, että muut osavaltiot noudattavat niitä. askeleita.