Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kolme parasta Kanadan vetyosaketta, jotka ostetaan heinäkuussa 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kolme parasta Kanadan vetyosaketta, jotka ostetaan heinäkuussa 2023

Kanada tunnetaan maana, jossa on runsaasti luonnonvaroja. Ei siis pitäisi olla yllättävää, että se on yksi maailman johtajista vedyn tuotannossa. Kanadan odotetaan jäävän vain Yhdysvaltojen ja Saksan jäljelle vihreän vedyn tuotannossa vuoteen 2030 mennessä.

Tällaisten tilastojen avulla kanadalaisten sijoittajien pitäisi tarkastella joitain TSX:n vihreitä vetyosakkeita. Globaali vetyteollisuus on vielä lapsenkengissään, ja vetyvarastot voivat tarjota hyvän tuoton seuraavan vuosikymmenen aikana.

Vetyvarastoon sijoittaminen on leikki maailmanlaajuisessa siirtymässä kohti puhtaita ja uusiutuvia energialähteitä. Joillakin vetyä käyttävillä aloilla ovat vetypolttokennoajoneuvot, maatalous ja teolliset sovellukset.

Tässä artikkelissa käsittelemme kolmea Kanadan parasta vetyvarastoa heinäkuussa 2023.

Kanadan parhaat vetyosakkeet vuodelle 2023

1. Ballard Power Systems Inc

Tässä on joitain tärkeitä faktoja Ballard Power Systems Inc:stä:

 • Ticker-symboli: TSE: BLDP
 • Markkina-arvo: 1,71 miljardia dollaria
 • Ala: Vetypolttokennot
 • 52 viikon kaupankäyntialue: 4,07–9,28 dollaria
 • 1 vuoden palautukset: -48,20 %

Ballard Poweria pidetään usein Kanadan parhaana vetyvarastona. Tämä vetypolttokennojen valmistaja perustettiin vuonna 1979, ja sen pääkonttori on Burnabyssa, British Columbiassa.

Yhtiön toimialana on pääasiassa vetypolttokennokäyttöisten ajoneuvojen valmistus. Näitä ovat transitobussit, jakeluautot, junat, merialukset ja jopa droonit.

Ballard toimii monilla kansainvälisillä markkinoilla, mukaan lukien Kiina, jossa se teki yhteistyötä Weichai Powerin kanssa vetykäyttöisten trukkien, linja-autojen ja kuorma-autojen luomiseksi. Se teki myös yhteistyötä saksalaisen autovalmistajan Audin kanssa tutkiakseen ja kehittääkseen vetypolttokennoja autoihin.

BLDP:n osake nousi usean vuoden huipulle vuonna 2021 ja oli noin 50,00 dollaria osakkeelta. Osake on pudonnut yli 85 prosenttia sen jälkeen, ja sen kauppa käy edelleen 18-kertaisella vuositulollaan.

Ballardin ja vetyteollisuuden edessä olevan huomattavan kasvun vuoksi osakkeella voi varmasti nähdä parempia päiviä tulevaisuudessa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa tukkukauppa? 10 parasta tukkuliikeideaa vuodelle 2023

2. Loop Energy Inc.

Tässä on joitain keskeisiä faktoja Loop Energy Inc:stä:

 • Ticker-symboli: TSE: LPEN
 • Markkina-arvo: 23,98 miljoonaa dollaria
 • Ala: Vetypolttokennot
 • 52 viikon kaupankäyntialue: 0,69–2,72 dollaria
 • 1 vuoden palautukset: -73,58 %

Loop Energy on toinen vetypolttokennojen tuottaja Kanadassa, vaikka tämä yritys on huomattavasti pienempi kuin Ballard. Se perustettiin vuonna 2000, ja Ballardin tavoin sen kotipaikka on Burnaby, BC.

Tämä osake debytoi TSX:ssä oikeaan aikaan, ja Loop hyödynsi vetyosakkeiden kiihkoa. Osakkeet nousivat kaikkien aikojen korkeimmalle 17,44 dollarille ensimmäisenä kaupankäyntipäivänä, mutta valitettavasti sijoittajien kannalta se on ollut alamäkeen siitä lähtien.

Yritys keskittyy itse hyötyajoneuvojen vetypolttokennojen valmistukseen. Kuten Ballard, se tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka liikennöivät kauttakulkubusseja, keskikokoisia ja raskaita kuorma-autoja, junia ja merialuksia.

Loop keskittyy myyntiin Kiinassa ja Euroopan unionissa, ja sillä on tuotantolaitokset Kanadassa, Kiinassa ja Isossa-Britanniassa.

Huhtikuussa 2023 Loop käy kauppaa kaikkien aikojen alhaisimmalla hinnalla. Yhtiö haluaa jatkaa kansainvälisen läsnäolonsa kasvattamista, sillä sen arvioitu kokonaismarkkina on 64 miljardia dollaria. Jos se pystyy toteuttamaan, nykyinen noin 0,77 dollarin osakkeen hinta voi olla edullinen.

3. Plug Power Inc

Tässä on joitain Plug Power Inc:n tärkeimpiä faktoja:

 • Ticker-symboli: NASDAQ: PLUG
 • Markkina-arvo: 5,09 miljardia dollaria
 • Ala: Vetypolttokennot
 • 52 viikon kaupankäyntialue: 8,37–31,56 dollaria
 • 1 vuoden palautukset: -60,12 %

Vuoden 2021 vedyn ja puhtaan energian kuplan aikana, joka nosti nämä osakkeet tähtitieteellisille tasoille, Plugin osakkeet kävivät 70 dollarin yläpuolella. Siitä lähtien Plugin kaavio on laskenut jyrkästi oikeaan alakulmaan.

Yhtiötä pidetään polttokennomarkkinoiden edelläkävijänä. Vaikka se on valmistanut polttokennoja kuorma-autoille ja sillä on kumppanuus ranskalaisen autovalmistajan Renaultin kanssa, Plug on nähnyt suuren osan liiketoiminnastaan ​​trukeista ja muista teollisuuskoneista. Se sai 1,5 miljardin dollarin sijoituksen korealaselta teollisuusjättieltä SK Groupilta vuonna 2021.

🔥 Empfohlen:  Osta Twitter-uudelleentwiittejä halvalla: 10 parasta sivustoa vuonna 2023

Kuten suuri osa vetyteollisuudesta, Plugin osake on menettänyt yli 60 % viimeisen vuoden aikana. Plug sai äskettäin kaksi Wall Streetin analyytikkotason laskua, jotka ovat vahingoittaneet osaketta entisestään.

Nyt kun Plug käy kauppaa vain kahdeksankertaisella vuositulolla; voisimme nähdä kunnon käänteen täältä.

Mitä ovat vetyvarastot?

Vetyvarastot ovat yrityksiä, jotka osallistuvat vedyn tuotantoon tai louhintaan. Kuten listallamme olevat osakkeet, vetypolttokennoyhtiöt hallitsevat alaa tällä hetkellä.

Maailmanlaajuinen pyrkimys omaksua puhtaita ja uusiutuvia energiamuotoja, vetyvarastoilla voi olla valoisa tulevaisuus. Vedyn runsaus tällä planeetalla on yksi syy, miksi vetyä pidetään johtavana ehdokkaana puhtaan energian massakäyttöön.

Kuinka sijoittaa vetyosakkeisiin Kanadassa vuonna 2023

Kanadalaisilla on runsaasti vaihtoehtoja investoida vetypolttoainevarastoon. On monia vetyyrityksiä, jotka käyvät kauppaa TSX:llä ja jotka ovat saatavilla missä tahansa Kanadan välitysliikkeessä.

Vetyosakkeiden valitseminen portfolioosi

Suuri osa vetyteollisuuden painopisteistä on ajoneuvojen polttokennojen valmistuksessa. Näiden vetyvarastojen välillä valinta voi olla hankalaa. Yllä olevassa osakeanalyyseissämme käytimme hinta-myyntikertoimia määrittääksemme kunkin osakkeen suhteellisen arvon.

Voit myös tutkia jokaista yritystä löytääksesi viimeaikaiset kumppanuudet tai uudet markkinat, joita ne palvelevat. Korkean riskin kasvuosakkeiden, kuten vetyosakkeiden, kanssa on tärkeää nähdä tulevaisuuteen katsova näkemys siitä, mitä yrityksestä voi jonakin päivänä tulla.

Vetyosakkeiden huonot puolet

Kuten kaikilla nuorilla toimialoilla, vetyvarastoihin liittyy luontaisia ​​riskejä. Kaikkien näiden kolmen vetyosakkeen kehitys viimeisen vuoden aikana osoittaa kehittyvien teollisuudenalojen epävakauden.

Riskiä lukuun ottamatta useimmat vetyyhtiöt eivät ole vielä kannattavia. Tämä tarkoittaa, että et yleensä saa osinkoa useimmista vetyosakkeista.

Kaiken lisäksi tämäntyyppisten yritysten kasvu ei ole aina lineaarista. Nämä osakkeet voivat aina mennä paljon pienemmäksi, vaikka yritys jatkaa hyvin.

Myös kilpailevia uusiutuvan energian muotoja on paljon. Ei ole takeita siitä, että vety voittaa tulevaisuudessa muita voimanlähteitä.

🔥 Empfohlen:  Shani Leead 6 verkkokaupan oppituntia Amazonin menestyksestä Lue artikkeli

Metodologia

Vetyteollisuudessa ei ole vielä paljon vaihtelua. Tämä on osoitus toimialasta, joka on vielä kehitysvaiheessa.

Osakkeen hintakertoimien käyttäminen on loistava tapa nähdä suhteelliset arvostukset. Etsi myös kasvavaa tulojen kasvua edelliseen vuosineljännekseen ja tervettä tasetta, jossa on hyvin hoidettu velka.

UKK

Kuka on suurin vetyyhtiö?

Kanadassa Ballard Power on suurin pörssinoteerattu vetyyhtiö. Yhdysvaltain markkinoilla yritykset, kuten saksalainen Linde Group (NYSE: LIN) ja BP plc (NYSE: BP), ovat kaksi energiajättiläistä, jotka ovat vahvasti mukana vedyssä.

Mikä on arvostetuin vetyvarasto?

TSX:ssä Ballard Power on arvostetuin vetyvarasto. Yhdysvaltain markkinoilla on paljon suurempia vetyyhtiöitä, mukaan lukien Plug Power, Linde Group ja BP plc.

Mitkä ovat parhaat vetyosakkeen ETF:t?

Kanadassa on vain yksi vetykeskeinen ETF. Se on Horizons Global Hydrogen Index ETF (HYDR.TO). Yhdysvaltain markkinoilla on muutamia vedylle omistettuja ETF:itä, mukaan lukien Global X Hydrogen ETF (NASDAQ: HYDR) ja Direxion Hydrogen ETF (NYSEARCA: HJEN).

Aiheeseen liittyvä: