Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kommenttien poistaminen käytöstä WordPressissä (täydellinen opas)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kommenttien poistaminen käytöstä WordPressissä (täydellinen opas)

Kommenttien salliminen WordPress-verkkosivustollasi on loistava tapa aktivoida käyttäjiä ja herättää tärkeitä keskusteluja. Kaikki eivät kuitenkaan ajattele, että kommentit heidän sivustollaan ovat hyvä asia.

Jos olet samaa mieltä niiden kanssa, jotka ihmiset jättävät kommentteja verkkosivustollesi, älä huoli. WordPress antaa sivustojen omistajille mahdollisuuden poistaa käytöstä tiettyjen sivujen, viestien tai mukautettujen viestityyppien kommentointi. Ja jos haluat ottaa askeleen ja poistaa kommentit käytöstä koko sivustolla, voit myös tehdä sen.

Tänään puhumme siitä, miksi saatat haluta poista kommentit käytöstä WordPressissä ja antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet kuinka tehdä juuri se.

Joten aloitetaan!

Miksi kommentit poistetaan käytöstä WordPressissä?

Kommentit tarjoavat sivuston vierailijoille tavan esittää kysymyksiä, esittää huolenaiheita ja keskustella tärkeistä aiheista muiden käyttäjien kanssa. Puhumattakaan, kommentit tunnetaan siitä, että ne antavat sivustojen omistajille pienen tehosteen hakukoneoptimoinnissa.

No, jos et tiennyt, on monia syitä, miksi saatat haluta sammuttaa sivustosi kommentointijärjestelmän ja keskeyttää kaiken keskustelun sivustosi käyttöliittymästä.

Tarkista se:

 • Niitä on vain liikaa – Jos sinulla on paljon liikennöityä verkkosivustoa, joka saa paljon kommentteja päivittäin, saatat haluta pysäyttää kaaoksen ja sammuttaa ne. Ellei sinulla ole joku, joka on omistautunut vastaamaan näihin kommentteihin, ei todellakaan kannata yrittää hallita sitä ja kaikkea muuta itse.
 • Paranna latausaikoja – Jokainen verkkosivustollesi jätetty kommentti vaatii tietokannan kyselyn/pyynnön. Jos sivustollasi on paljon kommentteja, tämä voi merkittävästi hidastaa sivustosi toimintaa.
 • Sinulla ei ole blogia – Se, että sinulla on verkkosivusto, ei tarkoita, että sinulla on blogi. Jos näin on, ei ole mitään syytä sallia kommentteja missään muualla verkkosivustossasi.
 • Roskaposti on tuskaa – Jos sallit kommentit WordPressissä, avaat itsesi roskapostille, peikoille ja hyödyttömälle negatiivisuudelle. Ehkä keskustelun jättäminen sosiaaliseen mediaan tai verkkofoorumin perustaminen on parempi suunnitelma.

Syystä riippumatta, vaikka se johtuisi vain siitä, ettet pidä kommenteista, kommenttien poistaminen käytöstä WordPressissä on helppoa. Ja saatavilla on vain muutamia erilaisia ​​tapoja, jotka sopivat tarpeisiisi.

Joten valitse myrkkysi ja poista kommentit käytöstä heti WordPressissä.

🔥 Empfohlen:  Google PageSpeed ​​Insights -raportit: Tekninen opas

Poista kommentit käytöstä tietyllä sivulla tai viestissä

Jos tiedät, että sinulla on sisältöä, joka julkaistaan ​​WordPress-sivustollasi, ja sinä , voit aina poistaa kommentit käytöstä kyseisessä viestissä tai sivulla.

Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen Sivut > Kaikki sivut WordPressin hallintapaneelissa. Kun olet seuraavalla sivulla, vie hiiri sen sivun otsikon päälle, jonka kommentit haluat poistaa käytöstä, ja napsauta Muokata linkki.

Napsauta seuraavaksi kolmea pistettä, jotka löytyvät muokkausnäytön oikeasta yläkulmasta. Kun teet sen, näet avattavan valikon. Klikkaus Vaihtoehdot.

Tämä avaa ponnahdusikkunan. Varmista, että Keskustelu -ruutu otetaan käyttöön napsauttamalla valintaruutua.

Sulje ponnahdusikkuna ja Vaihtoehdot -välilehti. Tarkista sitten oikeanpuoleinen sivupalkki ja etsi Keskustelu osio. Napsauta metaruutua ja poista valinta Hyväksy kommentit laatikko.

Klikkaus Päivittää tallentaaksesi muutokset.

Voit tehdä saman prosessin viesteille ja mukautetuille viestityypeille.

Poista sivujen ja viestien kommentit käytöstä – joukkotyyli

Jos olet antanut ihmisten kommentoida verkkosivustoasi jonkin aikaa, mutta haluat lopettaa hölynpölyn, saatat itseäsi ahdistaa ajatus poistaa yksittäiset kommentit käytöstä koko sivustosi sisällöstä.

Onneksi voit joukkotyylillä poistaa kommentit käytöstä WordPress-sivuilla ja viesteissä. Tämä on melko siistiä, kun otetaan huomioon, että joskus WordPress-oletusjärjestelmästä puuttuu toimintoja, jotka helpottaisivat elämääsi paljon.

Aloita siirtymällä kohtaan Viestit > Kaikki viestit WordPressin hallintapaneelissa. Täällä näet kaikki sivustosi blogitekstit. Seuraavaksi valitse Muokata avattavasta Joukkotoiminnot-valikosta ja napsauta Käytä.

Sinut ohjataan näytölle, jossa voit tehdä useita joukkomuokkauksia, mukaan lukien kaikkien kommenttien poistaminen käytöstä.

Napsauta alapuolella olevaa pudotusvalikkoa Kommentit osio ja valitse Eivät salli poistaaksesi kommentit käytöstä.

Klikkaus Päivittää tallentaaksesi muutokset.

Voit tehdä saman prosessin kaikille sivuille ja myös mukautetuille viestityypeille.

Poista kaikki WordPress-kommentit

Jos noudatat yllä olevia ohjeita joukkoviestien poistamiseksi käytöstä WordPressissä, estät vain jättämisen sivustollesi. Tämä ei poista olemassa olevia vanhoja kommentteja.

Pääset eroon kaikista olemassa olevista WordPress-kommenteistasi napsauttamalla Kommentit WordPressin hallintapaneelissa. Valitse seuraavaksi kaikki kommentit, valitse Siirtää roskakoriin avattavasta Joukkotoiminnot-valikosta ja napsauta Käytä. Tämä poistaa kaikki kommentit verkkosivustoltasi.

Muista, että jos verkkosivustollasi on paljon kommentteja, saatat joutua toistamaan tämän prosessin useita kertoja, koska kommentit kattavat todennäköisesti useita sivuja.

🔥 Empfohlen:  Jälleenmyyjän opas Poshmarkiin: vinkkejä myynnin lisäämiseen

Poista kommentit käytöstä tulevissa viesteissä

Jos olet vasta aloittamassa WordPress-verkkosivustosi käyttöä, kommenttien poistaminen käytöstä WordPressissä maailmanlaajuisesti on helppoa alusta alkaen.

Ensin mene osoitteeseen asetukset > Keskustelu WordPressin hallintapaneelissa. Poista tällä sivulla valinta kohdasta “Salli ihmisten kommentoida uusia artikkeleita” ja napsauta Tallenna muutokset tallentaaksesi asetukset.

Oletuksena WordPress pitää tämän vaihtoehdon valittuna ja sallii ihmisten jättää kommentteja verkkosivustollesi. Muista siis poistaa valinta, jos haluat poistaa kommentit käytöstä kaikista tulevista viesteistä.

Jos et halua poistaa kaikkia kommentteja käytöstä, mutta lisäät kommentointijärjestelmän hallintaa, katso mitä muuta voit määrittää tässä osiossa:

 • Pyydä kommentoijia täyttämään nimi ja sähköpostiosoite ennen lähettämistä
 • Hyväksy kommentit vain sisäänkirjautuneilta
 • Sulje kommentit automaattisesti x päivän kuluttua
 • Näytä kommenttievästeiden valintaruutu asettaaksesi evästeet yksittäisille käyttäjille heidän suostumuksellaan
 • Ota ketjutetut () kommentit käyttöön ja määritä tasojen määrä
 • Jaa kommentit sivuille x määrällä ylätason kommentteja sivua kohden
 • Lajittele kommentit niiden iän mukaan

Lisäksi voit valita sähköpostien vastaanottamisen aina, kun joku jättää kommentin sivustollesi tai kun kommenttia pidetään valvottavana.

Lisäksi voit paremmin hallita kommenttiroskapostia pitämällä kommentteja, joissa on useita linkkejä, hyväksymisjonossa, edellyttämällä kaikkien kommenttien manuaalista hyväksyntää ja lisäämällä kommentit mustalle listalle sisällön, nimen, URL-osoitteen, sähköpostiosoitteen tai jopa IP-osoitteen perusteella.

Poista median kommentit käytöstä

Jos haluat poistaa mediakommentit käytöstä nopeasti ja helposti (), sinun on lisättävä koodinpätkä teemasi functions.php-tiedostoon.

Aloita menemällä kohtaan Ulkomuoto > Teeman editori WordPressin hallintapaneelissa. Seuraavaksi noudata varoitusta. Muista, että teemasi koodin muokkaamisella voi olla vakavia vaikutuksia, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Jos koodin muokkaaminen ei ole sinulle sopiva, ohita tämä vaihtoehto ja siirry seuraavaan osioon, joka sisältää sen sijaan aloittelijaystävällisen laajennuksen käyttämisen.

Klikkaa Teematoiminnot () vaihtoehto.

Lisää seuraavaksi tämä koodinpätkä:

function filter_media_comment_status( $avoin, $post_id ) { $post = get_post( $post_id ); if( $post->post_type == ‘liite’ ) { return false; } return $avoin; } add_filter(‘comments_open’, ‘filter_media_comment_status’, 10 , 2 );

Jos käytät laajennusta koodin lisäämiseen verkkosivustollesi, voit lisätä koodinpätkän sen sijaan sinne. Muista tallentaa tekemäsi muutokset.

Poista kommentit käytöstä WordPressissä laajennuksen avulla

Kommenttien poistaminen käytöstä manuaalisesti voi olla tuskaa, olipa niitä kuinka monta tahansa. Siksi suosittelemme käyttämään WordPress-laajennusta, kuten Poista kommentit käytöstä auttamaan sinua, jos sinulla on edessäsi suuri työ.

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa Youtube Shortsit käytöstä

Tämän laajennuksen avulla voit maailmanlaajuisesti poistaa käytöstä kaikki kommentit WordPressissä. Se piilottaa “Kommentit” -linkit ja kommentteihin liittyvät osiot () WordPressin kojelaudalta, poistaa käytöstä kommenttiwidgetit ja jopa poistaa pois lähtevät pingbackit.

Katsotaanpa, kuinka voit käyttää sitä sivustossasi kommenttien poistamiseen WordPressissä.

Vaihe 1: Asenna ja aktivoi Disable Comments -laajennus

Asenna ja aktivoi Poista kommentit käytöstä WordPress-verkkosivustollasi osoitteessa Plugins > Lisää uusi WordPress-hallintapaneelissasi.

Etsi “Poista kommentit käytöstä” ja napsauta Asenna nyt.

Napsauta sitten Aktivoida joten laajennus on valmis käytettäväksi.

Vaihe 2: Poista kommentit käytöstä WordPressissä

Kun Poista kommentit käytöstä on asennettu ja aktivoitu sivustollesi, siirry osoitteeseen asetukset > Poista kommentit käytöstä WordPressin hallintapaneelissa.

Täällä näet yksinkertaisen käyttöliittymän, jonka avulla voit hallita verkkosivustosi kommentteja.

Voit tehdä seuraavasti:

 • Poista kaikki kommentit ja niihin liittyvät ohjaimet käytöstä WordPressissä ()
 • Poista käytöstä tietyntyyppisten viestien kommentit, mukaan lukien viestit, sivut ja/tai media

Klikkaus Tallenna muutokset kun olet määrittänyt asetukset.

Käärimistä

Ja siinä se on! Parhaat tavat poistaa kommentit käytöstä WordPressissä yksilöllisistä tarpeistasi riippumatta.

Kommentit voivat olla loistava tapa lisätä sitoutumista verkkosivustoosi, tarjota sinulle toinen tapa olla vuorovaikutuksessa lukijoiden ja asiakkaiden kanssa tai herättää keskustelua kiireellisistä asioista. Kaikki eivät kuitenkaan jaa samoja tunteita kommenteista.

Jos haluat lopettaa kommentit ja poistaa ne käytöstä WordPress-verkkosivustollasi, selaa kaikkia yllä mainittuja vaihtoehtoja ja seuraa helppoja ohjeita. Tarvitset varmasti ratkaisun, joka sopii tarpeisiisi ja antaa sinun levätä rennosti, että kommenttien, moderoinnin ja roskapostin kanssa taisteleminen on menneisyyttä.