Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kontekstuaalisen linkin määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kontekstuaalisen linkin määritelmä & Merkitys

Mikä on kontekstuaalinen linkki?

Asiayhteyslinkki on linkki, joka on sijoitettu verkkosivuston tekstiin sen sijaan, että se sijaitsee ylä-, alatunnisteessa tai sivupalkissa. Asiayhteyslinkit sisältävät optimoitua ankkuritekstiä, joka auttaa käyttäjää ymmärtämään linkin kontekstin ja parantamaan kohdesivun avainsanasijoituksia.

Asiayhteyteen liittyvät linkit ovat parhaita linkkityyppejä hakukoneoptimointiin (SEO), koska nämä linkit lähettävät voimakkaimmat signaalit hakukoneiden indeksointiroboteille analysoimaan kohde-URL-osoitetta indeksointia varten. Indeksointirobotit käyttävät ankkuritekstitietoja auttaakseen ymmärtämään aiheeseen liittyviä aiheita, joiden mukaan verkkosivu tulisi sijoittua hakukoneiden tulossivuille (SERP).

Siksi kontekstuaaliset linkit ovat hyödyllisiä sekä sivuston sisäisessä että ulkoisessa hakukoneoptimoinnissa, koska ne auttavat parantamaan hakukoneen näkyvyyttä kohdesivulla tietyillä avainsanoilla. Hyvin optimoitu sisäinen linkkien ankkuriteksti on helppo tapa tarkistaa sivun hakukoneoptimointisignaalit kohdesivulle samoin kuin kontekstuaaliset käänteiset linkit, jotka sisältävät ensisijaiset tai toissijaiset avainsanat.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Crypto Mining siirtyy valtavirtaan mobiilisovelluksilla, joiden avulla käyttäjät voivat louhia älypuhelimistaan