Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Koodaamisen oppiminen – Team Treehouse Review

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Koodaamisen oppiminen – Team Treehouse Review

Team Treehouse on melko uusi tulokas online-koodaustaitokurssien alalla. Team Treehousen tavoitteena on tarjota ihmisille oppimisympäristö koodaamiseen keskittyen verkkokehitystyökaluihin ja kieliin. Team Treehouse rakentaa yhteyksiä yrityksiin, jotka haluavat palkata kehittäjiä ja koodaajia, ja on tosiasia, että verkkokehitys ja koodaus ovat kasvavia aloja. Treehouse lisää jatkuvasti lisää sisältöä ja päivittää vanhaa sisältöä uusien ideoiden ja uusien kielten mukaiseksi, kun ne nousevat esiin, joten tehtävästä ei ole pulaa.

Olen ollut käyttäjä muutaman viime kuukauden ajan, ja haluan näyttää sinulle, kuinka Treehouse tekee hyvää työtä valmistaakseen tilaajiaan todellisiin haastatteluihin ja työhön tarjoamalla heidän tarvitsemiaan taitojaan.

Kurssin tarjoukset

Team Treehouse toimii siten, että valittavana on erilaisia ​​kappaleita. Jokainen kappale on valikoima kursseja, joilla on yhteinen teema, kuten tietty kieli tai tietty verkkokehityksen osa. Radan kurssit on järjestetty järjestyksessä, jonka avulla voit kehittää taitojasi kurssilta kurssille. Sinun ei kuitenkaan ole pakko valita kursseja tietyssä järjestyksessä.

Sinulla on usein paljon valinnanvaraa kurssille, jonka haluat suorittaa seuraavaksi. Jotkut Team Treehousen tarjoamista kappaleista ovat Rails Development, joka keskittyy Ruby on Railsiin, Web Development ja Web Design, jotka tarjoavat koulutusta HTML-, CSS- ja Javascript-alalla, iOS- ja Android-kehitys, jotka ovat mobiilisuuntautuneita, PHP Kehitys, WordPress-kehitys ja raita yrityksen perustamisessa. Jokainen kappale sisältää paljon sisältöä.

Team Treehouse -radan rakenne

Team Treehouse -kurssi koostuu luennoista, projekteista ja tietokilpailuista. Erilaisten sisällönjakelumenetelmien yhdistäminen on hyvä keino varmistaa, että opiskelijat säilyttävät kunkin kurssin tiedot. Tietokilpailujen läpäiseminen vaatii tietyn määrän oikeita vastauksia. Jokaisella kurssin yksittäisellä oppitunnilla on videoluento, projektikoodi kokeilua varten ja “Code Playground”, jossa voit tehdä muutoksia projektin koodiin ja nähdä tulokset heti. Tämä on loistava työkalu, koska Code Playgroundille voi mennä milloin tahansa – jopa ennen kuin oppitunti on ohi – jotta saat aina kokemusta oppitunnin materiaalista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Google-haku ymmärtää ihmisten kielen

Tämä on korvaamaton etu.

Kannustinjärjestelmä

Team Treehousessa on laaja valikoima erilaisia ​​tapoja motivoida opiskelijaa suorittamaan kursseja. Ensinnäkin on merkit. Oppilaat saavat kunniamerkkejä tiettyjen maamerkkitavoitteiden saavuttamisesta. Uusien kurssien ja oppituntien mukana lisätään aina uusia merkkejä. Seuraava on pistejärjestelmä. Saat pisteitä Team Treehousen jokaiselta alueelta suorittamalla kursseja ja oppitunteja.

Mitä enemmän oppitunteja suoritat esimerkiksi PHP:llä, sitä enemmän saat PHP-alueen pisteitä. Team Treehouse seuraa sekä pisteitäsi kullakin alueella että kokonaispisteitäsi. Team Treehouse seuraa edistymistäsi myös prosenttimuodossa – näet, kuinka monta prosenttia tietyn alueen sisällön kokonaismäärästä olet suorittanut. Tämä on hyvä konkreettinen mittari edistymisestäsi, ja tuntuu hyvältä nähdä, kuinka pitkälle olet päässyt. Nämä motivoivan seurantatyökalut ovat erinomaisia ​​pitämään sinut keskittyneenä. Muut verkko-oppimisvälineet ovat usein liian käteviä. Team Treehouse tarjoaa opiskelijalle paljon erilaisia ​​näkökulmia pysyäkseen siinä.

Arvo

Team Treehouse on tehokas valikoima työkaluja ja kursseja, mutta onko se todella rahan arvoinen? Uskon, että vastaus on kyllä. On totta, että ilmaisia ​​koodauksen oppimiskursseja ilmaantuu jatkuvasti, mutta Team Treehousen tarjoamat lisäedut ovat vertaansa vailla. Kurssin sisällön toimitus on erinomaista – lyhyitä videoita, jotka ovat riittävän pitkiä, jotta oppitunnin ajatus saadaan perille ilman pitkitystä. Mahdollisuus hypätä suoraan koodin leikkikentälle on valtava bonus. On olemassa monia koodauskouluja, jotka motivoivat kursseja tiettyjen projektien kautta, mutta koodileikkikentän avulla on paljon helpompi nähdä reaaliajassa, kuinka koodi toimii ja mitä tapahtuu, kun sen eri elementtejä muutetaan.

Team Treehouse on tilauspalvelu. Opiskelijat tilaavat vuositilauksia joko hopea- (perus) tai kulta (Pro) -tasolla. Kullan valinta antaa opiskelijalle mahdollisuuden saada palautetta henkilökunnalta koodista, inspiroivia ideoita projekteihin, haastatteluja asiaankuuluvilla aloilla työskentelevien ihmisten kanssa ja erityisiä työpajoja. Molemmat tilaukset maksavat rahaa. Joka kerta kun joku ostaa Gold-jäsenyyden, Team Treehouse antaa sellaisen julkisen koulun opiskelijalle jossain Amerikassa. Kultajäsenyyden etujen arvo riippuu yksittäisestä henkilöstä. Saattaa olla hyvä idea aloittaa hopeavuodesta ensin.

🔥 Empfohlen:  Grow Credit Review 2023

Jos olet edelleen Treehousessa vuoden lopussa, harkitse Gold-tilausta.

Yhteenveto
Arvosana: 5/5 tähteä

Team Treehouse on loistava maksullinen vaihtoehto koodauksen, erityisesti verkkokehityksen, oppimiseen. Kurssityöt ovat tiukkoja ja mielenkiintoisia, projektit motivoivat hyvin ja kannustimet ovat erittäin hyödyllisiä kiinnostuksen ylläpitämisessä. Tärkeimpiä kohokohtia ovat koodin leikkipaikka ja jatkuva uuden oppimisen sisältö.

Kokeile Team Treehousea, jos haluat korkeamman tason koodauksen oppimista verkossa – kuukausittain, se on melko edullinen ja tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.