Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Korvaamme 20 muovipussia sekunnissa kestävällä tavalla – Sushant From Adeera Packaging

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Korvaamme 20 muovipussia sekunnissa kestävällä tavalla – Sushant From Adeera Packaging

Paperikassit ovat paperista tai kartongista valmistettuja pusseja, jotka ovat eräänlainen ohut pahvi. Niitä käytetään yleisesti päivittäistavaroiden, elintarvikkeiden ja muiden pientavaroiden kuljettamiseen, ja ne ovat suosittu vaihtoehto muovikasseille ympäristöhyötyjen vuoksi.

Paperipusseja suositaan usein muovipussien sijaan niiden ympäristöhyötyjen vuoksi. Ne on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista ja ne voidaan kierrättää, kun taas muovipussit on valmistettu uusiutumattomista luonnonvaroista, ja niiden hajoaminen ympäristössä voi kestää satoja vuosia. Lisäksi paperikassien hiilijalanjälki on pienempi kuin muovipussien, koska ne vaativat vähemmän energiaa tuotantoon ja kuljettamiseen.

Intiassa on myös useita hallituksen aloitteita paperipussien ja muiden kestävien pakkausratkaisujen käytön edistämiseksi. Hallitus on esimerkiksi ottanut käyttöön kertakäyttöisten muovikassien kiellon monissa osavaltioissa ja toteuttanut muita politiikkoja kannustaakseen vaihtoehtojen, kuten paperikassien, käyttöä. Nämä aloitteet voivat myös edistää paperipussiteollisuuden kasvua Intiassa.

Kestävän pakkauksen markkinoiden yhdistetty vuosikasvu (CAGR) vaihtelee lähteen ja markkinasegmentin mukaan. MarketsandMarketsin raportin mukaan globaalien kestävien pakkausten markkinoiden odotetaan kuitenkin kasvavan 8,2 %:n CAGR:llä ennustejaksolla 2020-2025.

Kasvua vauhdittavat kuluttajien lisääntyvä tietoisuus pakkausten ympäristövaikutuksista, kestävän kehityksen mukaisten pakkausten käyttöä edistävät hallituksen määräykset ja ympäristöystävällisten tuotteiden kasvava kysyntä.

StartupTalky: Sushant, mistä Adeera Packagingissa on kyse? Mikä oli visio, jolla aloitit yrityksen?

Sushant: Vuonna 2019 aloittanut Adeera Packaging on yksi Intian suurimmista kestävien pakkausten valmistajista. Me vaihda noin 20 muovipussia sekunnissa ympäristöystävällisillä pakkauksilla ja säästää 17 000 puuta kuukaudessa pilkkominen käyttämällä kierrätys- tai maatalousjätepohjaista paperia pussien valmistukseen.

Adeera Packagingin tarkoituksena on tehdä planeettasta parempi paikka tuleville sukupolville, minkä haluamme saavuttaa luomalla maailmanlaajuista läsnäoloa ympäristöystävällisten pakkausten toimittamisen demokratisoimiseksi.

StartupTalky: Mitkä ovat pakkauspaperisi tärkeimmät käyttöehdot?

Sushant: Adeera Packagingilla käytämme hajuton, elintarviketurvallinen ja luja paperi valmistettu kestävistä lähteistä, joita metsänhoitoneuvosto seuraa. Olemme BRCGS-luokan A laitos, joka valmistaa elintarviketurvallisia tuotteita, ja meillä on monia muita sertifikaatteja. Pidämme kuitenkin aina oikeaan aikaan ja juuri oikeaan aikaan -palveluamme USP-palveluksemme. Take-away-pakkausten toimittajana tiedämme, että arvomme on jatkuvasti nopea toimitus ympäri maailmaa.

🔥 Empfohlen:  9 Tuotekuvauksen kirjoittamista varastettavaksi vuonna 2023

StartupTalky: Miten paperipussiteollisuus on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Sushant: Paperipakkausteollisuudesta on tullut viimeisten 3 vuoden aikana erittäin hintaherkkä raaka-ainehintojen toistuvien vaihteluiden vuoksi. Toimittajiemme suhteista johtuen olemme aina tehneet pysyi ajan tasalla lyhyen aikavälin hintakehityksestä ja olemme kyenneet suojaamaan asiakkaitamme antamalla heille hintavakautta. Makrojen seuraaminen oli toimialallemme epäolennaista pisimpään, mutta nyt olemme alkaneet nähdä paperin käyttäytyvän hyödykkeenä enemmän kuin koskaan ennen.

Sushant: Meillä on vahvat suhteet alan johtajiin Intiassa ja eri maissa, kuten USA:ssa, Indonesiassa, Kiinassa ja Tšekin tasavallassa, joiden yhteenveto antaa meille selkeän kuvan makroista. Seuraamme alan innovaatioita koskevia julkaisuja ja tämänhetkisiä hintatrendejä koskevia globaaleja indeksejä ja seuraamme myös kaikkia saatavilla olevia imex-tietoja kilpailijoiden analyyseja varten lukuun ottamatta sitä, että näemme myynti- ja hankintajohtajiemme kautta.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Sushant: Seuraamme omaamme tuotannon tehokkuutta ainutlaatuisella tavalla optimoimme pitämään 15-20 % kapasiteetistamme vapaana mahdollisten äkillisten kysyntäpiikkien, RM-viiveiden tai uuden tuotekehityksen varalta. Useimmiten tämä jää käyttämättä 80 % vuodesta, mutta emme voi luvata asiakkaalle viivästyksiä, ellemme pidä tätä kapasiteettia vapaana.

StartupTalky: Mitkä olivat Adeeran merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Sushant: Kohtasimme haasteen, kun 90 % tuotantotiimistämme palasi kotikaupunkiinsa ensimmäisen sulkutilanteen alkaessa. Kulttuurina haluamme aina olla tiimin jäsenten tukena niin paljon kuin pystymme, joten maksoimme täyden palkan myös niille, jotka olivat kotona. Sen lisäksi, että saimme työntekijämme takaisin heti, kun heidän oli fyysisesti mahdollista tulla, emme koskaan kohdanneet haasteita teknisten rekrytointien suhteen, sillä uutiset tekemisistämme levisivät alamme laajemmalle tekniselle yhteisölle.

StartupTalky: Mitä erilaisia ​​strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille mistä tahansa kasvuhakkerista, jonka teit?

Sushant: Aloittaessamme käytimme puhekielen termejä hakukoneoptimoinnissa huolimatta siitä, että kaikki konsultit neuvoivat meitä olemaan sitä vastaan. Jotkut isommat mainoskanavat naurattivat meitä, kun pyysimme tulla listatuksi “Paper Lifafa” -kategoriaan.

🔥 Empfohlen:  Intel antoi juuri Arc GPU:llesi kaksinkertaisen kehyksen sekunnissa suorituskyvyn

Emme siis listanneet itseämme millekään alustalle, vaan käytimme 25-30 ilmaista luokiteltujen viestien verkkosivustoa markkinoidaksemme itseämme. Tiesimme, että asiakkaamme ajattelevat äidinkielellään ja tulevat hakemaan paperilifafaa tai paperithongaa, ja olimme ainoat, jotka olivat läsnä verkossa näillä avainsanoilla. Koska emme listanneet millään suurella alustalla, jouduimme innovoimaan lisää. Aloitimme Intian tai luultavasti maailman ensimmäisen youtube-kanavan paperikassien myyntiin, joka toimii edelleen vahvasti.

Lukuun ottamatta, Otimme käyttöön painon myynnin kappaleiden sijaan joka oli meille näennäinen virusliike, koska myyntiyksikön vaihto on jyrkkä muutos, jota kukaan markkinoilla ei kyennyt jäljittelemään meitä kahteen vuoteen, vaikka markkinat rakastivat sitä, koska se poisti kaiken mahdollisen hypätä määristä tai paperista neliömassa.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet paperipussiteollisuuden tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Sushant: Paperipakkausten käyttö FMCG-tuotteissa on kasvussa ja kasvaa pian paperipussiteollisuuden korkeimmaksi segmentiksi Intiassa ja ympäri maailmaa.

Osavaltioissa, joissa lukutaito on korkeampi, markkinoiden ilmapiiri vastustaa kertakäyttömuovin käyttöä, vaikka lakia ei noudatettaisi tiukasti. Tämä muutos on erittäin myönteinen maallemme, sillä SUP-ajoja pidetään ympäristövaarana, mitä ne ovat.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Sushant: Olemme tutkineet Yhdysvaltojen markkinoita viimeisen vuoden ajan ja havainneet kierrätyspaperin käytön kasvua. Uskomme, että tulevaisuutemme on tulossa a todella globaali organisaatio monipuolistamalla eri maantieteellisiä alueita ympäri maailmaa alkaen Yhdysvalloista myynti- ja valmistuskeskuksena.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakas-, tuote- ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Sushant: Olemme aloittaneet palkkaaminen parhaista B-kouluista Intiassa ja haluavat rakentaa maailman parhaan teollisuuden tiimin. Tätä varten olemme myös alkaneet toimia aktiivisesti lahjakkuuksien houkuttelemiseksi. Kulttuurimme on aina houkutellut nuoria mieliä kasvamaan ja itsenäistymään.

🔥 Empfohlen:  Mobiiliverkkosovellusten rakentaminen oikealla tavalla: vinkkejä ja tekniikoita

Monipuolistamme tuotteitamme mm uusia tuotantolinjoja joka vuosi, ensi vuonna aiomme kasvattaa kapasiteettiamme 50 %, suurin osa siitä tulee uusista tuotteista. Meillä on kapasiteettimme valmistaa 1 miljardi pussia vuodessa tällä hetkellä, ja aiomme nostaa sen 1,5 miljardiin.

Yksi perusperiaatteistamme on pitkän aikavälin suhteiden rakentaminen laadun ja erinomaisen palvelun tukemana. Rekrytoimme jatkuvasti myyntihenkilökuntaamme laajentumista varten ja lisäämme kapasiteettia ruokkiaksemme tätä kasvua.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa tätä artikkelia lukevien ihmisten kanssa, jotka haluavat ryhtyä yrittäjyyteen?

Sushant: Suosittelisin opiskelemaan suuria yrittäjiä, miten he rakensivat liiketoimintaansa ja varsinkin kuinka he käyttäytyvät vaikeiden ongelmien edessä. Kirjat (painetut ja äänikirjat), blogit, podcastit ja Youtube-kanavat ovat loistavia lähteitä oppimateriaalille. Omistan tähän ainakin 2 tuntia joka päivä, joskus enemmänkin viimeisten vuosien ajan.


Kiitämme herra Sushantia siitä, että hän vietti arvokasta aikaansa ja jakoi oppinsa meidän kaikkien kanssa.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.