Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kovat kuin kynnet, Infosys online -testi pelottaa tuoreita

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kovat kuin kynnet, Infosys online -testi pelottaa tuoreita

IT-ala on suuri työllistäjä Intian taloudelle, ja viime vuonna Intian IT:n palkkaaminen ylsi ennätykseen. Pian valtakunnallisen pandemian avaamisen jälkeen rekrytointi oli nopeatempoista kesäkuussa 2021: lisäys oli 163 % kesäkuuhun 2020 verrattuna. Intialaisten IT-yritysten kolme suurta yritystä – TCS, Infosys ja Wipro tarjosivat noin 1,05 000 työpaikkaa vuosina 2021–2022. Ensikerroille työpaikan saaminen missä tahansa näistä yrityksistä olisi ihanteellinen tapa aloittaa uransa IT-alalla.

Bangaloressa toimiva IT-palvelujätti Infosys rekisteröi eniten työntekijöitä tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, joka päättyi 30. kesäkuuta, verrattuna alan vastaaviin yrityksiin. Narayana Murthyn perustama yritys työllisti 21 171 työntekijää tämän toimikauden aikana. Sanomattakin on selvää, että kun yritys ilmoitti avautuneensa erikoisohjelmoijan (SP) ja digitaalisen asiantuntijainsinöörin (DSE) tehtäviin, fuusiajia haettiin joukoittain.

Yliopistohakijat olivat kuitenkin töykeässä shokissa osallistuttuaan yrityksen kampuksen rekrytointitestiin. Sosiaalinen media oli täynnä kiivaita keskusteluja työnhakijoiden välillä, jotka olivat saapuneet joko online-arvioinnin (OA) koodaustestiin tai testistä kuulleiden ammattilaisten välillä.

Vaikeampi murtaa kuin FAANG?

Katsaus käynnissä olevaan vuoropuheluun ja meemeihin osoitti jakautuneen keskustelun. Monet olivat ennustettavasti pettyneitä vaikeustasojen äkilliseen nousuun. Fresherit, jotka tavallisesti käyttävät CodeNationin kaltaisia ​​alustoja koodaustaitojensa tutkimiseen tai parantamiseen, sanoivat, että testissä oli ongelmia, jotka olivat vaikeampia kuin näiden alustojen “kovat kysymykset”. Toiset valittivat, että Data Structures and Algorithms -testin ongelmat eivät näyttäneet olevan tarkoitettu intialaiseen IT-palveluyritykseen, vaan Googlen kaltaiselle tuotepohjaiselle yritykselle. Vihaiset hakijat huomauttivat, että testi soveltui paremmin työhön, jonka palkkataulukko on Rs. 1 crore mieluummin kuin yksi Rs. 6 lakh pa”

Toisaalta jotkut ammattilaiset kiittivät vaikeaa testiä ja totesivat, että se vain pakotti kokeneita valmistautumaan intensiivisesti muiden yritysten soveltuvuustesteihin. Jotkut jopa väittivät, että jos hakijat olisivat lähellä OA:ta koodaavan Infosysin murtamista, he pystyisivät murtamaan tekniset kierrokset FAANG-yrityksissä (Facebook, Apple, Amazon, Netflix ja Google) helpommin. Samsungin ja Youtuberin vanhempi ohjelmistoinsinööri Arsh Goyal sanoi: “Infosys >>> FAANG. Jokainen on gangsteri, kunnes oikea gangsteri saapuu – Infosys.

🔥 Empfohlen:  Uusi ominaisuus osoittaa, että jopa Twitter haluaa olla kuin TikTok nyt

Kaikille avoin

Joukko kommentoijia hyppäsi Infosysin puolustukseen. Ohjelmistokehittäjät sanoivat, että joukkohuijaukset olivat yleistyneet sen jälkeen, kun yritys aloitti OA-testit pari vuotta sitten. Päinvastoin, muut puhuivat ongelmista, joihin helppo testi johtaisi. Infosysin kaltaiselle organisaatiolle, jolla on tuhansia hakijoita samaan aikaan, helpompi testi tarkoittaisi, että suuri osa heistä tekisi leikkauksen. Tämä tietysti painostaisi yrityksen rekrytointiresursseja.

Joukko kommentoijia muistutti hakijoita myös siitä, että intialaiset IT-yritykset, kuten Infosys, jotka ajoivat työllisyyttä suuressa mittakaavassa, eivät estäneet ketään osallistumasta pääsykokeisiin. Tämä poikkesi suuresti FAANG-yritysten palkkausmenetelmistä, mikä on lähes mahdotonta fuusialaisten selviytyä. Kehittäjät hakevat yleensä työpaikkoja näihin Big Tech -yrityksiin sen jälkeen, kun he ovat vuosia hioneet koodaustaitojaan sellaisilla alustoilla kuin CodeStudio ja CodeForces ja käyneet verkkokursseja päivittääkseen pehmeitä taitojaan.

Keskitason korkeakouluista valmistuneille opiskelijoille jopa heti esiintyminen tuotepohjaisten yritysten OA:ssa on epärealistista. Big Tech -yrityksillä on tiukka seulontaprosessi. koska he harkitsevat vain ensiluokkaisia ​​​​instituutioita, jos ollenkaan. Toisaalta Infosysin hakuprosessi ei vaadi hakijoita vain tietyltä sukutaululta. Nykyisillä työmarkkinoilla Infosysin kaltaiset ohjelmistopalveluyritykset, jotka täyttävät työttömyysvajetta, on tunnustettava.

Kuten usein, tästäkin säännöstä oli poikkeuksia. Oli entisiä yrittäjiä, jotka olivat osallistuneet Infosys-testiin ja jotka hylättiin, mutta lopulta Amazonin kaltaiset teknologiajätit ottivat heidät mukaansa.