Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Krogerin menestystarina: Yksi suurimmista yleisistä jälleenmyyjistä Yhdysvalloissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Krogerin menestystarina: Yksi suurimmista yleisistä jälleenmyyjistä Yhdysvalloissa

Päivittäisten tarpeiden nopeasta löytämisestä on ajan mittaan tullut erittäin tärkeää. Ihmisillä on kiireinen elämäntyyli, ja he tarvitsevat yhdestä paikasta ostaa elintarvikkeita. Tämä johti useiden vähittäiskaupan jättiläisten syntymiseen, jotka laajensivat hitaasti perustaansa kaikkialle Yhdysvaltoihin.

Kroger on yksi tällaisista päivittäistavarakaupan verkkokaupoista ja myymälästä. Se on perustanut useita huumekauppoja, supermarketteja, kauppapaikkoja, monitoimipisteitä ja korukauppoja eri puolille maata.

Alussa yhdestä ruokakaupasta Cincinnatissa ja nykyään yli 2500 myyntipisteellä 35 osavaltiossa, ne tarjoavat tuotteita, kuten luonnonmukaista ruokaa, lääkkeitä, tavaroita, vaatteita, tuoreita mereneläviä, leluja, elektroniikkaa, kodin tavaroita jne. Lue lisää saadaksesi yksityiskohtaisia ​​tietoja Kroger ja sen liiketoimintamalli, tulomalli, startup-tarina, perustajat ja tiimi ja paljon muuta.

Kroger – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Kroger Company

Päämaja Cincinnati, Ohio, Yhdysvallat
Ala Jälleenmyynti
Perustettu 1883
Perustajat Bernard Kroger
Palveltu alue Yhdysvallat
Tulot 137,888 miljardia dollaria (2022)
Markkina-arvo 32,74 miljardia dollaria (tammikuu 2023)
Verkkosivusto www.kroger.com

Kroger – Tietoja
Kroger – Teollisuus
Kroger – perustajat ja tiimi
Kroger – Startup Story
Kroger – Missio ja visio
Kroger – nimi, tunnuslause ja logo
Kroger – Liiketoimintamalli
Kroger – tulomalli
Kroger – Työntekijät
Kroger – kohtaamat haasteet
Kroger – Rahoitus ja sijoittajat
Kroger – Fuusiot ja yritysostot
Kroger – Kasvu
Kroger – Mainokset ja sosiaalisen median kampanjat
Kroger – Palkinnot ja saavutukset
Kroger – Kilpailijat
Kroger – Tulevaisuuden suunnitelmat

Kroger – Tietoja

Kroger on yksi suurimmista Yhdysvalloissa toimivista vähittäiskauppaketjuista. Sen perusti Bernard Kroger Cincinnatissa, Ohiossa, vuonna 1883. Se on vähittäiskauppayritys, jonka tiedetään toimivan supermarketeissa ja monimyymäläyhtiöissä kaikkialla Amerikassa. Kroger omistaa tällä hetkellä noin 2 800 myymälää 35 eri osavaltiossa.

Kroger – Teollisuus

Yhdysvalloissa toimii eräitä maailman suurimmista vähittäiskaupan yrityksistä. Pandemian ja kansallisen rajoituksen käyttöönotto vaikutti alan tuloihin, ja sitä pidettiin keinona lisätä verkkokaupan vähittäismyyntiä vuoden sisällä.

Vuonna 2021 vähittäiskaupan kokonaismyynti Yhdysvalloissa oli 6,59 miljardia dollaria. Vähittäiskaupan osuus maan bruttokansantuotteesta on 5,5 %.

Vähittäiskaupan eri segmenttejä ovat tuotteet (elintarvikkeet ja juomat, henkilökohtaiset ja kodinhoitotuotteet, vaatteet, jalkineet ja asusteet, huonekalut, lelut ja harrastukset, elektroniikka- ja kodinkoneet sekä muut tuotteet), jakelukanavat (supermarketit/hypermarketit, lähikaupat, ja tavaratalot, erikoisliikkeet, online- ja muut jakelukanavat) jne.

Kroger toimii vähittäiskaupan alalla. Se on päivittäistavarakauppias, joka on erikoistunut elintarvikkeiden jakeluun ja tuotantoon myymälöiden kautta. Kauppa tarjoaa erilaisia ​​tuotteita. Vähittäiskauppa on kuitenkin Yhdysvalloissa laaja. Markkinoilla on monia toimijoita, jotka kilpailevat samasta asiakaskunnasta.

Kroger – perustajat ja tiimi

Bernard Kroger perusti Krogerin vuonna 1883 Cincinnatissa, Ohiossa.

Bernard Kroger (perustaja)

Bernard Heinrich Kroger syntyi 24. tammikuuta 1860. Kroger syntyi saksalaiselle maahanmuuttajaparille nimeltä Johan Heinrich ja Mary Gertrude. Hän oli viides lapsi kymmenestä pariskunnalle syntyneestä lapsesta. 13-vuotiaana Kroger joutui lopettamaan koulun ja meni töihin elättääkseen perhettään.

Hän asui aikoinaan vaatimattomassa kaupassa, jota hänen perheensä piti. Vuoden 1873 talouden taantuman aikana myymälä kuitenkin suljettiin. Hän vaihtoi useita työtehtäviä ennen kuin hän aloitti työskentelyn myyjänä Imperial Tea Companyssa.

Krogerista tehtiin yhden heidän myyntipisteensä johtaja, ja hän muutti sen nopeasti voittoa tuottavaksi. Hänelle on ansioitunut päivittäistavarakaupan itsepalvelumyymälöiden käyttöönotto.

William Rodney McMullen (nykyinen toimitusjohtaja)

William Rodney McMullen syntyi vuonna 1961 ja on Krogerin nykyinen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Hän on suorittanut kandidaatin ja maisterin tutkinnon kirjanpidon alalla Kentuckyn yliopistosta. McMullen aloitti uransa osa-aikaisena varastovirkailijana paikallisessa Kroger-ruokakaupassa.

Sieltä hän työskenteli talousanalyytikona yrityksen pääkonttorissa Charlottessa. Vuonna 2009 McMullen nimitettiin yhtiön varapuheenjohtajaksi ja COO:ksi. Toimitusjohtajan tehtävään hän kuitenkin nousi tehtävään 1. tammikuuta 2014. McMullen on myös Cincinnati Financialin ulkopuolinen johtaja.

Kroger – Startup Story

Vuonna 1883 Bernard Kroger päätti perustaa oman myymälän. Hän sijoitti kaikki 372 dollarin säästönsä myymälän avaamiseen Cincinnatissa. Hänen tuoteluettelossaan oli itse valmistettuja tuotteita, jotka lisäsivät hänen uskottavuuttaan.

Vuonna 1884 hän muutti avaamaan toisen myymälän. Maistaessaan menestystä tällä, yritys alkoi laajentua. Vuonna 1902 perustettiin Kroger Grocery and Baking Company. Nyt myymälöiden määrä on kasvanut, ja yrityksen liikevaihto on 1,75 miljoonaa dollaria. Krogerista tuli sitten ensimmäinen vähittäiskauppa, jolla oli oma leipomo.

Kroger – Missio ja visio

Kroger omaksuu keskittyneen lähestymistavan tietyille vähittäiskaupan alueille. Sen visio on seuraava:

Heidän tehtävänsä on:

Kroger on aina kannustanut terveelliseen ja tuoreeseen syömiseen. Siksi heidän tunnuslauseensa resonoi samaan:

“Tuore kaikille”

Alla on Kroger Corporationin logo

Kroger ottaa käyttöön sen tunnusvärin, sinisen, luodakseen houkuttelevia logoja silloin tällöin. Sinisen värin valinta on merkki siitä, että tuotemerkin perintö on ruokataito. Se kuvaa myös asiakkaiden luottamuksen ja turvallisuuden tunnetta.

Kroger – Liiketoimintamalli

Kroger kuuluu Yhdysvalloissa toimivan viiden parhaan vähittäiskauppaketjun joukkoon. Heillä on ainutlaatuinen menetelmä saada asiakkaat mukaan. Heidän liiketoimintastrategiansa on ollut kustannusjohtajuuden omaksuminen. He eivät kuitenkaan tarjoa alhaisia ​​hintoja saadakseen myyntiä. Kroger alentaa käyttökustannuksia, jotta he voivat myydä tavarat alhaisilla hinnoilla mutta tuottaa voittoa.

Yritys pitää asiakkaidensa mielipiteitä erittäin tärkeänä. Se ottaa heidän palautteensa ja luo tuotteita näiden tietojen perusteella. He käyttävät tietoja myös varastoidakseen tarvittavia tuotteita, asettaakseen kohtuuhintaisia ​​hintoja ja tarjotakseen heille fantastisen ostokokemuksen.

Kroger käyttää myös uusinta teknologiaa saadakseen kilpailuetua muihin pelaajiin nähden. Esimerkiksi vuonna 2013 he alkoivat käyttää lämpötilanvalvontajärjestelmää myymälöissään. Tämä auttoi heitä varmistamaan, että myymälässä oli vain tuoreita tuotteita.Kroger – tulomalli

Kroger saa tuloja myymälöissään olevien tuotteiden myynnistä. Heidän verkkosivustonsa mukaan Krogerin liikevaihto viimeisellä neljänneksellä oli 146,48 miljardia dollaria. Niiden liikevoitto oli 841 miljoonaa dollaria. Heidän digitaalinen myyntinsä kasvoi 10 %. Yhtiöllä menee kohtuullisen hyvin ja se maksaa neljännesvuosittaisen osingon ilman ongelmia.

Kroger – Työntekijät

Kroger on sitoutunut tarjoamaan työntekijöilleen motivoivan työympäristön. Arvioidun Krogerin työntekijämäärän uskotaan olevan noin 465 000 (2022). He tarjoavat seuraavat edut, joten heidän työntekijänsä työskentelevät heidän hyväkseen vilpittömästi.

Joitakin etuja ovat hammas- ja sairausvakuutus, työkyvyttömyysvakuutus, joustava kulutustili, terveyssäästötili, visioedut, tiiminrakennustapahtumat, eläkesuunnitelmat, palkalliset vanhempainvapaat ja monet muut palvelut.

Kroger – kohtaamat haasteet

Kroger joutui kohtaamaan monia ongelmia toimitusketjun korkeiden kustannusten ja elintarvikkeiden hintojen nousun vuoksi. Päivittäistavarakauppiaat kohtasivat inflaation vaikutukset. Sen sijaan Krogerin oli vaikea tietää, milloin nostaa hintoja.
Vuosi 2017 oli Krogerille haastava vuosi. Osakkeiden hinnat eivät nousseet hintojen tasolle kohonneiden kustannusten vuoksi.

Tällä hetkellä heidän varastoissaan on paljon jätettä. Yrityksellä ei ollut aavistustakaan näiden tavaroiden käytöstä. Kroger aloitti työskentelyn vankan jakelujärjestelmän parissa toimittaakseen tuotteet ennen kuin ne tuhoutuvat.

Asiakkaan vaatimukset tuntemalla yritys valmistaisi vain tuotteita, joilla oli kysyntää. Tällä tavalla he vähentävät toista näkökohtaa, joka voisi lisätä jätevarastoa.

Kroger – Rahoitus ja sijoittajat

Kroger on tehnyt useita sijoituksia, ja viimeisin sijoitus on tehty 25. heinäkuuta 2022. Muut tiedot on jaettu alla olevassa taulukossa Krogerin viimeisimmistä sijoituksista.

Ilmoitettu päivämäärä
Organisaation nimi
Rahoituskierros
Rahat Kerätty
25. heinäkuuta 2022 Keittiö United Series C – Kitchen United 100 miljoonaa dollaria
2. marraskuuta 2021 Nuro Sarja D – Nuro 600 miljoonaa dollaria
2. helmikuuta 2021 Kaikki pöydät Grant – Everytable 1 miljoonaa dollaria
1. tammikuuta 2006 I-Langaton Venture Round – I-Wireless

Mitä tulee sijoittajiin, Krogerin johtava sijoittaja on Berkshire Hathaway. He ovat keränneet 550 miljoonaa dollaria Berkshire Hathawayn kanssa

Kroger – Fuusiot ja yritysostot

Kroger on hankkinut useita organisaatioita matkallaan kohti menestystä. Krogerin mainitsemia yritysostoja on noin 12. Uusimmat on jaettu alla.

Hanki nimi
Ilmoitettu päivämäärä
Hinta
Albertsons yhtiöt 14. lokakuuta 2022 24,6 miljardia dollaria
Kotikokki 23. toukokuuta 2018 200 miljoonaa dollaria
Murrayn juusto 8. helmikuuta 2017
Moderni TERVEYS 20. heinäkuuta 2016
Roundyn 18. joulukuuta 2015
Vitacost 2. heinäkuuta 2014 280 miljoonaa dollaria
YouTech 11. helmikuuta 2014
Harris Teeter 9. heinäkuuta 2013
Kessel Food Markets 20. joulukuuta 1999
Fred Meyer 19. lokakuuta 1998 13 miljardia dollaria

Kroger – Kasvu

Vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä Krogerin liikevaihto oli 34,2 miljardia dollaria. Yhtiön myynti kasvoi 6,4 % viime vuodesta. Tämä ei sisällä polttoaineen myyntiä. Myös yhtiön digitaalinen myynti nousi 10 %, mikä johtui verkkotoimitusten myynnin 34 % kasvusta.

Kroger julkaisee aktiivisesti mainoksiaan, mikä kerää brändilleen tarpeeksi näkyvyyttä. Sen uusin mainos keskittyy ihmissuhteisiin ja loman tuomiin muistoihin. He haluavat muistuttaa ihmisiä lomakauteen liittyvästä rakkaudesta ja lämmöstä. Krogerin mainokset ovat yleensä animoituja ja käytettyjä hahmoja kutsutaan nimellä Kroji.

Kroger – Palkinnot ja saavutukset

Jotkut Krogerin vuosien varrella saamista palkinnoista ovat:

 • Kroger sijoittui sijalle 10 Forbesin yritysvastaajien Top Employers -listalla pandemian rankingissa.
 • Newsweek nimesi Krogerin yhdeksi Amerikan vastuullisista yrityksistä vuonna 2021.
 • Vuonna 2021 Kroger sijoittui sijalle 4 LinkedInin Cincinnatin huippuyrityksissä.
 • Computerworld mainitsi Krogerin parhaaksi työpaikaksi IT-alalla jo neljättä kertaa peräkkäin.
 • Omnikal on listannut Krogerin Amerikan 50 parhaan monikulttuurisen liiketoimintamahdollisuuden tarjoavan yrityksen joukkoon.
 • WBENC tunnusti Krogerin erinomaiseksi työpaikaksi naisille.

Kroger – Kilpailijat

Kroger on vakiintunut toimija vähittäiskaupan alalla. Sen kilpailijoihin kuuluu joitain suosittuja nimiä, kuten:

 • Amazon
 • Kohde
 • Rite-apu
 • Costco
 • Walmart
 • Dollarin kenraali
 • Kmart
 • Safeway
 • Koko elintarvikemarkkinat

Kroger – Tulevaisuuden suunnitelmat

Tulevina vuosina Kroger keskittyy edelleen omiin brändeihinsä eli Fresh- ja Our Brands -brändeihin. Yhtiö parantaisi myös digitaalista palvelumaailmaansa. Tämä auttaisi yritystä pääsemään uusille alueille maantieteellisistä rajoista riippumatta.

Kroger pyrkii myös saavuttamaan Zero Hunger/Zero -sitoumuksen rakentaessaan brändiään. Yhtiön tavoitteena on edistää kasvavaa myyntiään ja saada ajan mittaan 8-11 %:n osakkeenomistajatuotto.

Johtopäätös

Amazon on maailman suurin sähköisen kaupankäynnin vähittäiskauppayritys, ja se on kaikkien tunnustus. Samoin Kroger on myös yksi suurimmista vähittäiskaupan yrityksistä Yhdysvalloissa. Sen aloitti Bernard Kroger vuonna 1883.

Yhtiöllä on nyt noin 2849 myymälää eri puolilla maata. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja on Rodney McMullen. Kroger on vastuussa monien vallankumouksellisten tuotteiden/palveluiden tuomisesta markkinoille.

UKK

Onko Floridassa Kroger-myymälöitä?

Kyllä, Kroger omistaa liikkeen Floridassa. Vaikka Kroger-kauppojen lukumäärä on rajoitettu yhteen, sillä on myymälä siellä.

Omistaako Kroger Winn Dixien?

Ei, Kroger ei omista Winn Dixieä. BI-LO osti Winn Dixien vuonna 2011, joten se ei ole Krogerin omistuksessa.

Mikä on Texasin suurin ruokakauppaketju?

Jotkut Teksasin suurimmista päivittäistavaraketjuista, kuten Family Dollar, Dollar Tree, Walmart ja Kroger.

Onko Kroger-myymälöitä kaikissa 50 osavaltiossa?

Ei, Kroger ei ole vielä asettanut kauppaansa saataville kaikissa 50 osavaltiossa. Karkea määrä Kroger-myymälöitä osavaltioissa on noin 42. Eli Kroger on saatavilla 42 osavaltiossa 50:stä.

🔥 Empfohlen:  Kausikohtainen jälleenmyynti: Syksyn trendituotteita