Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Agentsync muuttaa peliä vakuutustekniikassa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Agentsync muuttaa peliä vakuutustekniikassa?

AgentSync

Takana ovat ajat, jolloin vakuutusala toimi perinteisellä, henkilökohtaisella lähestymistavalla. Teknologia vaikuttaa kaikkiin yritysmaailman osa-alueisiin, joten vakuutusala ei ole poikkeus. Useat yritykset ottavat nyt käyttöön teknisiä innovaatioita vakuutusalan malli kustannustehokas ja tehokas.

Nyt kun vakuutusalan markkinat ovat valtavat, tuottoisat ja edelleen kehittyvät, se on teknologisesti edistyneiden yritysten ensisijainen paikka hyökätä. AgentSync on yksi tällainennoudattaminen palveluna‘ yhtiö, joka on johtanut vakuutusalaa vuodesta 2018 lähtien.

Tänne olemme koonneet yrityksen tärkeitä yksityiskohtia – sen aloitustarina, perustajat, rahoitus, sijoittajat, saavutukset ja paljon muuta.

AgentSync – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi AgentSync

Päämaja Denver, Colorado, Yhdysvallat
Ensisijainen teollisuus Vakuutus
Perustajat Niranjan “Niji” Sabharwal ja Jennifer Knight
Perustettu 2018
Verkkosivusto Agentsync.io

AgentSync – Tietoja
AgentSync – teollisuus
AgentSync – perustajat ja tiimi
AgentSync – Aloituskertomus
AgentSync – Mission and Vision
AgentSync – liiketoimintamalli
AgentSync – tulomalli
AgentSync – Tuotteet ja palvelut
AgentSync – Rahoitus ja sijoittajat
AgentSync – Fuusiot ja yritysostot
AgentSync – Kasvu
AgentSync – Yhteistyökumppanit
AgentSync – Palkinnot ja saavutukset
AgentSync – Kilpailijat
AgentSync – Tulevaisuuden suunnitelmat

AgentSync – Tietoja

AgentSync on nykyaikaisen vakuutusinfrastruktuurin kehittäjä, joka yhdistää operaattorit, toimistot, MGA:t ja tuottajat. Asiakaskeskeisen suunnittelun lähestymistapa yhdessä API-liittymien, automaation ja korkealaatuisen palvelun kanssa mahdollistaa AgentSync-ratkaisujen luomisen vakuutus-, lisensointi- ja nimitysprosesseihin vakuutuksenantajille ja tuottajille samalla kun varmistetaan kasvu ja vaatimustenmukaisuus.

AgentSync – teollisuus

Vakuutusmarkkinoilla toimivat yritykset, jotka tutkivat, suunnittelevat ja myyvät erilaisia ​​vakuutustyyppejä sekä analysoivat ja valvovat vakuutustietoja. Maailman vakuutusmarkkinoiden koon arvioitiin olevan 5946,74 miljardia dollaria vuonna 2022, ja sen odotetaan kasvavan 8603,8 miljardia dollaria vuonna 2027, CAGR on 7,4 % vuosina 2023-2027.

Lisäksi Internetin levinneisyyden nopea kasvu on johtanut insurtechin syntymiseen. Termi insurtech yhdistää kaksi sanaa “vakuutus” ja “teknologia”. Se viittaa teknologiainnovaatioiden avulla kustannussäästöjen ja tehokkuuden löytämiseen perinteisestä vakuutusalan mallista.

Maailmanlaajuisten vakuutusteknisten markkinoiden koon arvioitiin olevan 5,45 miljardia dollaria vuonna 2022, ja sen odotetaan kasvavan CAGR of 52,7 % vuodesta 2023 vuoteen 2030.

Allianz Group, Axa Group, China Life Insurance, Anthem Inc ja Ping An Insurance ovat vakuutusalan suurimpia yrityksiä. Mitä tulee vakuutusalan maailmanlaajuisiin markkinoihin, ZhongAn, Oscar Health, Next vakuutus ja Wipro Limited ovat huippupelaajia.

AgentSync – perustajat ja tiimi

Niranjan “Niji” Sabharwal ja Jennifer Knight ovat yhtiön perustajia.

Niranjan “Niji” Sabharwal

Niranjan “Niji” Sabharwal valmistui UC Santa Barbarasta taiteen, liiketalouden tutkinnolla. Ennen perustamista ja toimitusjohtajan roolia hän työskenteli LinkedInissä ja Zenefitsissä.

Jennifer Knight

Jennifer Knight valmistui Bostonin yliopistosta kansainvälisten suhteiden BA-tutkinnolla. Hän on työskennellyt useissa yrityksissä, mukaan lukien Bluewolf, LinkedIn, Dropbox ja Stripe, ennen kuin hän on toiminut AgentSyncin perustajajäsenenä ja teknologiajohtajana.

Mitä tulee yrityksen tiimiin, AgentSync työskentelee täysin maalla toimivan tiimin kanssa, jolla on noin 250 työntekijää.

AgentSync – Aloituskertomus

Ajatus AgentSynin perustamisesta syntyi Niranjan “Niji” Sabharwalin aikana Zenefitsissä. Sabharwal keskittyi Zenefitsien uudelleenrakentaminen mukautuvammalla tavalla. Siten hän rakensi ohjelmiston, joka auttoi seuraamaan agenttivalituksia, projektin, jonka myöhemmin Zenefits julkaisi avoimen lähdekoodin.

AgentSync perustettiin sen jälkeen, kun Sabharwal lähti Zenefitsistä perustaakseen oman yrityksen kumppaninsa Jennifer Knightin kanssa. Zenefits allekirjoitti IP-osoitteen aikaisemmasta projektista Sabharwalille ennen kuin hänen tiiminsä loi mitään koodia AgentSyncille. Sen ansiosta yritys sai puhtaan alun; Näin ollen AgentSync perustettiin virallisesti vuonna 2018.

Toukokuussa 2022 yhtiö lanseerasi urakointiratkaisun, joka yksinkertaistaa kuljetusalan sopimuskokemusta. Compliance-kirjasto lanseerattiin kesäkuussa 2022 tarjoamaan vaatimustenmukaisuustietoja ja päivityksiä vakuutusten tuottajalle. Lisäksi se lanseerasi AgentSync ID:n – alan ensimmäisen yhdistetyn tuottajaidentiteettialustan syyskuussa 2022.

AgentSync – Mission and Vision

Yrityksen missio on mullistaa ja nykyaikaistaa vakuutusyhtiöitä.

AgentSync – liiketoimintamalli

AgentSync on “yhteensopivuus palveluna” -sovellus, joka on rakennettu sen päälle Salesforce.com joka auttaa vakuutusyhtiöitä ja vakuutusyhtiöitä seuraamaan vakuutusmeklarin lisenssitietoja. Yritysten ei tarvitse tehdä tätä työtä laskentataulukoiden avulla. Sen sijaan AgentSyncin tuotteet ja ratkaisut tarjoavat nopeamman menetelmän ja vähentävät virheiden mahdollisuutta.

Tämä ohjelmisto valvoo automaattisesti valtion tuottajien lisensointi- ja nimityssäännösten vaatimuksia integroimalla National Insurance Producer Registry (NIPR) -rekisteriin totuuden lähteenä. Asiakkaat voivat minimoida vaatimustenmukaisuuskustannukset ja estää säännösten rikkomukset antamalla sovelluksen tehdä raskaan noston.

AgentSync – tulomalli

Yritys ansaitsee tuloja veloittamalla asiakkaan aktiivista agenttia kohden, jossa hintaporrastetaan asteikon mukaan.

AgentSync – Tuotteet ja palvelut

AgentSync on suosittu kolmen tuotteen tarjoajana, ja nämä ovat AgentSync Manange, AgentSync AutoPilot ja AgentSync API.

AgentSync – Rahoitus ja sijoittajat

AgentSync on suorittanut 4 rahoituskierrosta, joissa se on kerännyt yhteensä 111,1 miljoonaa dollaria. Sen viimeisin rahoituskierros – Series B Round – toteutettiin 7. joulukuuta 2021, ja se keräsi yhteensä 75 miljoonaa dollaria. Tällä hetkellä yhtiötä rahoittaa 19 sijoittajaa, joista tärkeimmät ovat Craft Ventures, Tiger Global Management, Anthemis Group, Valor Equity Partners, Caffeinated Capital ja Atreides Management.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

7. joulukuuta 2021 Sarja B 6 75 miljoonaa dollaria Valor Equity Partners
8. maaliskuuta 2021 Sarja A 6 25 miljoonaa dollaria Craft Ventures, Elad Gil
2. joulukuuta 2020 Siemenkierros 2 6,7 miljoonaa dollaria Craft Ventures, Elad Gil
4. elokuuta 2020 Siemenkierros 11 4,4 miljoonaa dollaria Kofeiiniton pääkaupunki, Elad Gil

AgentSync – Fuusiot ja yritysostot

AgentSyncin hankintoja ovat muun muassa Finvera vuonna 2021 ja eContractPro vuonna 2022.

AgentSync – Kasvu

AgentSyncin arvioitu vuotuinen liikevaihto on 29,3 miljoonaa dollaria (127 598 dollaria työntekijää kohti) vuonna 2021. Yrityksen nykyinen arvo joulukuussa 2021 on 1,2 miljardia dollaria. Lisäksi sen työntekijöiden määrä kasvoi 219 % viime vuonna, ja kuukausittaisen verkkosivustokäyntien kasvuvauhdin on raportoitu olevan -12,9 %.

AgentSync – Yhteistyökumppanit

AgentSyn on tehnyt yhteistyötä muiden markkinajohtajien kanssa laajentaakseen toimintojaan. Sen tärkeimmät yhteistyökumppanit ovat:

 • National Insurance Producer Registry (NIPR)
 • Myyntivoima
 • Varicent
 • DocuSign
 • Vahvistettu ensin
 • Tarkka
 • LIMRA LOMA

AgentSync – Palkinnot ja saavutukset

AgenSync on palkittu useilla palkinnoilla ja saavutuksilla, ja se tunnustetaan:

 • Yksi Denverin parhaista työpaikoista
 • Forbes-lehti Cloud 100 Rising Star
 • Insurtech Insights Future 50 -voittaja
 • Sijalla 88 Forbesissa – Amerikan 500 parasta startup-työnantajaa 2022

AgentSync – Kilpailijat

Jotkut sen tärkeimmistä kilpailijoista ovat:

 • Monikanavainen
 • Sircon
 • regEd
 • SuranceBay
 • Rhoadsin verkkoinstituutti
 • Spyder
 • Sertifikaatti sankari
 • REG
 • Exdion

AgentSync – Tulevaisuuden suunnitelmat

AgentSync ilmoitti, että vuosi 2023 on vaatimusten noudattamisen vuosi. Yhtiö odottaa voivansa hallita vaatimustenmukaisuutta teknisesti tehokkaammalla tavalla, koska se on ratkaisevan tärkeää vakuutusalan toimijoille.

UKK

Mikä on AgentSync ja mitä yritys tekee?

AgentSync on vakuutustekniikkayritys, joka tarjoaa automaattisen vakuutusten noudattamisen virastoille, välittäjille ja liikenteenharjoittajille. Alusta auttaa hallitsemaan lisensseihin ja tapaamisiin liittyviä tehtäviä.

Miten AgentSync modernisoi vakuutusalaa?

AgentSync käyttää pilvipohjaista teknologiaa yksinkertaistaakseen ja automatisoidakseen vakuutusten noudattamista, mikä auttaa vakuutusyhtiöitä säästämään aikaa ja resursseja noudattaen samalla sääntöjä. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden keskittyä enemmän kasvuun ja innovaatioihin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka välttää Cash App Flip -huijaus?