Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ajaa 30 päivän haaste blogisi lukijoiden sitouttamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ajaa 30 päivän haaste blogisi lukijoiden sitouttamiseksi

Onko sinulla vaikeuksia pitää yleisösi aktiivisena ja sitoutuneena blogiisi? Onko sinulla vaikeuksia houkutella uusia vierailijoita jatkuvasti?

Tarvitset tavan herättää nykyinen yleisösi samalla kun hankit runsaasti uusia lukijoita. Juuri sen 30 päivän haaste voi tehdä blogillesi.

Haasteet vaikuttavat voimakkaasti ihmisiin. Aikarajan paine yhdistettynä sosiaalisen vuorovaikutuksen tuomaan motivaatioon voi todella sytyttää tulen ihmisten alle.

Tässä viestissä kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää 30 päivän haasteen suorittamisesta blogissasi.

Mitä voit saavuttaa 30 päivän haasteella?

Haasteen tarkoitus on saada lukijat mukaan kannustamalla sekä aktiivisia että lepotilassa olevia seuraajia palauttamaan kiinnostuksensa blogiisi. Haasteen suorittaminen on kuitenkin yksi vaikeimmista ja vaativimmista projekteista, joita voit toteuttaa blogissasi, joten mitä hyötyä “kiihottuneista lukijoista” oikeasti on?

Liikenne on suurin kokemasi etu, varsinkin kun suoritat haasteita, jotka kestävät yli seitsemän päivää. Promootio on aloitettava ennen kuin haasteesi edes alkaa, ja saat kuhinaa sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla koko haasteen ajan.

Seurauksena on, että saat enemmän sosiaalisia jakoja, ja liikennevirrat lisäävät sähköpostiin ilmoittautumisia ja haasteeseesi liittyvien tuotteiden myyntiä.

Kun haasteesi jatkuu, löydät itsesi laajemmasta verkostosta, kun mainostat blogipostauksia, podcast-jaksoja, tuotteita ja seuraajia muiden oman markkinaraon vaikuttajien kanssa.

Saatat myös olla tuottavampi, varsinkin jos osallistut haasteeseen yleisösi rinnalla.

Vaihe 1: Valitse haaste

30 päivän haasteiden maailmassa on monenlaista, ja kyllä, niitä riittää oman maailman luomiseen.

Siellä on Inktober haaste, jossa taiteilijat luovat yhden mustepohjaisen piirustuksen tai kuvituksen jokaiselle lokakuun päivälle. Siellä on myös NaNoWriMotai National Novel Writing Month, jossa kirjailijat ympäri maailmaa yrittävät kirjoittaa 50 000 sanan käsikirjoituksia marraskuussa.

Nathalie Lussier johtaa a 30 päivän listanrakennushaaste voit aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Vaikka haasteella ei ole erityistä numeerista tavoitetta, se on suunniteltu auttamaan sinua ansaitsemaan lisää sähköpostin tilaajia kuukauden aikana.

Fitness-haasteita on myös lukemattomia.

Huolimatta siitä, kuinka erilaisia ​​nämä haasteet ovat, yksi asia on varma: ne kaikki pyrkivät ratkaisemaan tiettyjä ongelmia, joita heidän oman markkinaraon jäsenillä on. Katso ohjatun Blogging Wizardin oppaasta, kuinka voit löytää yleisösi kipupisteet, jotta voit löytää painopisteen haasteellesi.

Käy läpi opas löytääksesi yleisösi suurimmat kipukohdat. Sinun tulee myös ottaa huomioon kamppailut, joita sinulla on tai on ollut. Jotkut bloggaajat luovat haasteita motivoidakseen itseään saavuttamaan tavoitteitaan, joita he kamppailevat saavuttaakseen.

Onko sinulla tavoitteita, joita et ole saavuttanut? Oletko saanut aikaan jotain huomionarvoista? Kirjoita ne muistiin.

Kun sinulla on luettelo omaan markkinarakoon liittyvistä ongelmista, keksi ratkaisuja (kirjoitettu lyhyiksi yhteenvetoiksi) jokaiselle niistä. Ajattele muutosta, jonka haluat lukijasi kokevan haasteen loppuun mennessä. Jaa sitten nämä ratkaisut vaiheisiin, jotka lukijan on suoritettava saavuttaakseen ne.

🔥 Empfohlen:  6 parasta ilmaista web-hosting-sivustoa, joita voit käyttää vuonna 2023

Leikkaa luettelosi kipupisteisiin/ratkaisuihin, joiden askeleita tunnet voivasi venyttää yli 30 päivää. Jokainen vaihe voi kestää yhden päivän, kaksi päivää, kolme päivää jne. Sinun ei tarvitse rajoittaa itseäsi tai lukijaasi yhteen vaiheeseen päivässä.

Sinun tarvitsee vain valita se haaste, joka sen jälkeen jännittää sinua eniten.

Vaihe 2: Suunnittele 30 päivän haaste

Yllä luettelemani haasteet vaihtelevat sekä tavoitteiden tyypeissä, joihin ne kohdistuvat, että niiden toteuttamistapassa.

Inktober haluaa sinun luovan yhden taideteoksen päivässä, kun taas NaNoWriMo haluaa sinun kirjoittavan 50 000 sanaa 1.11.-30.11. välisenä aikana ilman tiukkoja ohjeita siitä, kuinka monta sanaa sinun tulee kirjoittaa joka päivä.

Vaikka nämä haasteet voivat auttaa sinua olemaan tuottavampia kuin tavallisesti, niitä ei ole suunniteltu opastamaan sinua prosessin läpi. Et opi mitään uutta etkä löydä vinkkejä, temppuja ja tekniikoita, joita voit kantaa mukanasi kauan haasteen päätyttyä.

On parempi jakaa haasteesi tai pikemminkin ratkaisusi tehtäviin, jotka lukijasi voi suorittaa 30 päivän aikana. Se on 30 päivän haasteen ensimmäinen pilari.

Vaiheiden luominen haasteellesi

Harkitse vaiheita, jotka kirjoitit ratkaisullesi aiemmin. Voit vapaasti järjestää nämä vaiheet kolmeen lauseeseen (joissa kukin vaihe kestää ~10 päivää). Sinun ei tarvitse, mutta se voi helpottaa suunnittelua itsellesi.

Otetaan esimerkkinä blogiin liittyvä haaste. Oletetaan, että sinulla on sähköpostilista blogillesi, mutta se on vain perusluettelo ja sinulla on alhaiset avautumis- ja napsautussuhteet.

Loistava ratkaisu tähän ongelmaan olisi ryhmitellä sähköpostiluettelosi, jotta voit kohdistaa yleisösi eri osiin ja varmistaa, että sähköpostisi lähetetään vain henkilöille, jotka ovat niistä eniten kiinnostuneita.

Joten tässä on mitä minulla on tähän mennessä:

 • Ongelma – Readerilla on sopivan kokoinen sähköpostilista, joka kasvaa tasaisesti, mutta heidän tilaajansa eivät avaa sähköpostejaan. Ne, jotka avaavat sähköpostinsa, eivät napsauta niissä olevia linkkejä.
 • Ratkaisu – Luo kolmesta viiteen segmenttiä, jotka määrittelevät tilaajat heidän kiinnostuksen kohteidensa, heidän kokemuksensa ja toimintansa perusteella.

Olen kirjoittanut muistiin vaiheet, jotka lukijan tulee tehdä segmentoidun sähköpostilistan luomiseksi Milanote. Voit yhtä helposti käyttää Cogglea, Mindmeisteriä, haluamaasi mielenkartoitustyökalua tai tekstinkäsittelyohjelmaa.

Nyt voin järjestää nämä vaiheet kolmeen lauseeseen. Käytä mielenkartoitustyökaluasi värikoodaamaan jokainen vaihe sen mukaan, mihin vaiheeseen sen tulisi kuulua.

Esimerkkihaasteeni vaiheet käyttävät seuraavia rakenteita:

 • Vaihe 1: Valmistelu – Tehtävät, jotka lukijan tulee tehdä ennen segmenttien luomista maksimoidakseen menestyksensä ja määrittääkseen, mitä segmenttien tulisi olla.
 • Vaihe 2: Kehitys – Tehtävät, jotka lukijan tulee suorittaa luodakseen segmenttejä sähköpostimarkkinointipalvelusovelluksiinsa.
 • Vaihe 3: Toteutus – Tehtävät, jotka toteuttavat täysin lukijan segmentit riittävän hyvin segmentoimaan uudet ja olemassa olevat tilaajat.
🔥 Empfohlen:  Mitä on GPU-skaalaus? Kuinka kytkeä se päälle tai pois päältä?

Suunnittele tehtäviä haasteellesi

Jaa seuraavaksi vaiheet tai vaiheet (jos et luonut vaiheita) tehtäviin. Jokainen tehtävä edustaa yhtä blogikirjoitusta tai sisältöä. Jokaisella niistä tulee olla selkeä painopiste ja riittävän toimintakykyisiä, jotta lukijasi saavuttaa uuden virstanpylvään kohti haasteen ensisijaista tavoitetta.

Joten jaan “Ennakkooptimointivinkit” -vaiheeni kahteen tehtävään sen mukaan, miten kyseisessä vaiheessa käsittelemäni aiheet voidaan järjestää. Yksi tehtävä kattaa automaattivastaajat, kun taas toisessa on vinkkejä parempien sähköpostien kirjoittamiseen.

Siirry omaan luetteloasi ja jaa jokainen vaihe toteutettavissa oleviin tehtäviin.

Sisällön luominen haasteellesi

30 päivän haasteen toinen pilari on sisältö, ja sen valmistautuminen koko prosessissa vie varmasti pisimpään. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on määrittää, minkä tyyppistä sisältöä haluat esittää haasteessasi, ainakin tehtävien osalta.

Voit työskennellä yksinomaan blogisi alueilla, luoda äänisisältöä podcast-jaksojen muodossa, julkaista videoita tai käyttää kaikkien kolmen yhdistelmää. Äänenlaatu on erittäin tärkeä podcasteille ja videosisällölle, joten muista ohittaa tämäntyyppinen sisältö toistaiseksi, jos sinulla ei ole aikaa opetella uutta mediaa.

Käy seuraavaksi jokainen tehtävä läpi yksitellen ja määritä kullekin kullekin käytettäväksi paras sisältötyyppi. Voit jopa luoda useita erityyppisiä sisältöjä kullekin tehtävälle, jotta lukijat voivat valita oppimistavoille sopivimman muodon.

Varmista vain, että olet realistinen sen suhteen, kuinka paljon sisältöä haluat tai pystyt tuottamaan siinä ajassa, jonka annat valmistautuaksesi haasteeseesi.

Seuraava osa sisältää sisällön luomisen haasteellesi, kun olet päättänyt, mitä tyyppiä haluat käyttää kussakin tehtävässä. Tämä todennäköisesti kuluttaa suurimman osan ajasta valmisteluprosessin aikana.

Käytä lopuksi olemassa olevaa sisältöä mahdollisuuksien mukaan vähentääksesi tuotantomäärääsi.

Sivuhuomautuksena sinun tulisi keksiä ja luoda lyijymagneetteja jokaiselle viestille, jotta voit maksimoida haasteen aikana saamiesi sähköpostien ilmoittautumisten määrän ja tehdä asioista interaktiivisempia yleisösi kannalta.

Vaihe 3: Toteuta haasteesi

Kun olet luonut sisällön haasteellesi, on aika ryhtyä julkaisuun. Tämä sisältää kolmannen ja neljännen pilarin – myynninedistämisen ja jakelun.

Jos yrität mainostaa haastetta sosiaalisessa mediassa, blogissasi ja sen käynnistämässä sähköpostilistassasi, valmistaudut vain epäonnistumiseen. Sinun on synnytettävä buzz verkossa ja yleisössäsi hyvissä ajoin ennen haasteen alkamista.

Tämän tekeminen antaa sinulle myös mahdollisuuden olla yhteydessä muihin bloggaajiin, jotta voit mainostaa ja maksimoida menestystäsi.

Lopuksi, jakeluvaiheessa aloitat haasteen.

Edistäminen

Kuten sanoin, jotta haasteesi menestyisi mahdollisimman paljon, sinun on mainostettava sitä yleisösi ulkopuolella.

Tässä on muutamia tapoja mainostaa sitä suoraan jo rakentamallesi yleisölle:

 • Blogi – Aloita haasteen kiusoitteleminen viimeisimmissä blogiviesteissäsi ja omistaa kokonainen viesti, jossa kerrotaan ja selitetään haasteesi.
 • Sähköpostilista – Lähesty tätä samalla tavalla kiusoittelemalla haastetta sähköposteissa ja omistamalla yksi sähköposti sen ilmoitukselle.
 • Sosiaalinen media – Luo mainoskuvia ja keksi hashtag, kun kiusoittelet ja ilmoitat seuraajillesi haasteesta eri sosiaalisen median alustoilla.
 • Podcast – Sama kuin blogisi, mutta kiusoit haastetta uusimmissa jaksoissasi ja julkaiset sitten lyhyemmän bonusjakson, joka on omistettu sen julkaisulle.
🔥 Empfohlen:  Netflix Statistics 2023: Kuinka monta tilaajaa Netflixillä on?

Näillä tavoilla voit mainostaa haastettasi yleisösi ulkopuolella:

 • Verkko – Ota yhteyttä muihin oman markkinaraon vaikuttajiin ja katso, olisivatko he valmiita tekemään yhteistyötä kanssasi tässä haasteessa joko tekemällä haasteen kanssasi tai tarjoamalla alennuksia siihen liittyvistä tuotteista. Tarjoa omia alennuksiasi kannustimena ristiin.
 • Vierasposti/isäntä – Ajattele tätä digitaalisena lehdistökierroksena, vain sinä mainostat haastettasi kirjan tai tuotteen sijaan. Kirjoita haasteisiisi ja vierailevaan isäntään liittyviä vierailevia viestejä muihin podcasteihin. Muista valita omaan markkinarakoonsi liittyvät blogit ja podcastit maksimoidaksesi potentiaalisi.
 • Mainostaa – Osta mainostilaa Googlesta, Facebookista, Instagramista ja YouTubesta tavoittaaksesi laajemman yleisön.

Riippumatta siitä, kuinka monta näistä myynninedistämistaktiikoista käytät, sinun on luotava aloitussivu, jossa on osallistumislomake kerätäksesi uusia ja olemassa olevia tilaajia, jotka ovat kiinnostuneita haastestasi. Voit jopa luoda sähköpostimarkkinointipalvelusovellukseesi tunnisteen nimeltä “Interest: 30-Day Challenge”. Näin voit lähettää kohdennettua sisältöä ennen haastetta ja sen jälkeen.

Jakelu

Kun aloitat haasteen, varmista, että jokaisen yleisöllesi jakamasi tehtävän/sisällön välillä on vähintään yksi päivä. Jotkut lukijoistasi elävät kiireistä elämää, etkä halua heidän jäävän jälkeen.

Täytä aukot sosiaalisen median, YouTuben, sähköpostiluettelosi ja livestreamien päivityksillä. Voit jopa esitellä lukijoiden edistymistä, jos et itse osallistu haasteeseen.

Yleisesti ottaen useimpia taktiikoita, joista puhumme blogisi mainostamista käsittelevässä artikkelissamme, voidaan käyttää 30 päivän haasteeseesi.

Lopulliset ajatukset

On vaikea ennustaa 30 päivän haasteen seurauksia. Näet paljon sitoutumista ennen ja sen aikana, mutta ei ole tietoa, kuinka kauan se kestää, kun haasteen suoritusaika on päättynyt.

Mitä tulee myöhemmin julkaisemaasi sisältöön, on parasta pysyä aiheissa, jotka liittyvät löyhästi haasteeseesi. Sähköpostiluettelosi optimointia koskevassa haasteessamme voisimme julkaista arvosteluja erilaisista sähköpostimarkkinoinnin ohjelmistotyökaluista, opetusohjelman erittäin optimoidun aloitussivun luomisesta, tapaustutkimuksia tilaajilta ja paljon muuta.

Ajatuksena on kiinnittää rakentamasi yleisön huomio julkaisemalla kekseliäistä sisältöä, joka auttaa heitä myös haasteen jälkeen.

Muista tutustua oppaaseemme sitoutumisen lisäämiseen blogissasi, jos tarvitset lisää apua tällä alalla.

Table of Contents