Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa 417 000 dollaria vuodessa Food Truck Business

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa 417 000 dollaria vuodessa Food Truck Business

Oletko koskaan ostanut voileivän tai tacon ruoka-autosta ja ajatellut: “Toivon, että voisin lopettaa työni ja perustaa ruoka-auton toimeentuloa varten!” Sitten olet tullut oikeaan paikkaan!

Haastattelimme ruokaauton omistajia Nic ja Jada Jonesia saadaksemme tietää, kuinka he pyörittävät Hen Housea, ruoka-autoa, joka on mallinnettu maatilalta pöytään -tyyliin. Jada ja Nic perustivat Hen Housen Nashvillessä, Tennesseen osavaltiossa, ja jakoivat näkemyksiä siitä, miten voit ansaita 300 000 dollaria ensimmäisenä vuotenasi ruoka-autoyrityksenä.

Kerromme näiltä ruoka-autojen omistajilta saadut opetukset opastaaksemme sinua ruoka-autoyrityksen perustamisessa. Napsauta mitä tahansa alla olevaa vaihetta saadaksesi lisätietoja ruoka-autojen toiminnasta.

Kuinka aloittaa ruoka-autoyritys

Food truck -yrityksen perustaminen on yksinkertaista seuraamalla näitä 11 vaihetta:

 1. Opi ruoka-autoteollisuudesta
 2. Valitse Food Truck -konseptisi
 3. Arvioi Food Truckin käynnistyskustannukset
 4. Suunnitelma liiketoiminnan toimintakuluista
 5. Kirjoita Food Truck -liiketoimintasuunnitelma
 6. Hanki Food Truck -rahoitusta
 7. Hanki lisenssejä ja lupia
 8. Osta kuorma-autosi
 9. Osta POS-järjestelmä
 10. Virtaviivaista prosessia
 11. Rakenna ruoka-autoliiketoimintaasi/brändiäsi

Nic oli ollut kokki koko ikänsä ennen kuin muutti Nashvilleen Jadan kanssa ja aloitti heidän ruokakuljetusyrityksensä. He tiesivät haluavansa perustaa food truck -yrityksen ja päättivät etsiä ainutlaatuista ruoka-autokonseptia muuton aikana.

He kertoivat meille:

Yksi tavoitteistamme, kun aloitimme ruoka-autoliiketoiminnan, oli auttaa paikallisia yrityksiä.

Kuuntele alta, kuinka voit aloittaa ruoka-autoyrityksen suoraan Niciltä ja Jadalta.

Jos olet valmis oppimaan ruoka-autoyrityksen perustamista, jatka lukemista! Saat ruoka-autoliiketoimintasi vauhtiin, ruokkimaan ihmisiä ja tuomaan voittoa melko lyhyessä ajassa.

Vaihe 1. Tutustu elintarvikeautoteollisuuteen

IBIS Worldin mukaan elintarvikeautoteollisuus tuottaa 1,5 miljardia dollaria vuodessa ja mediaanivoitto 6,4%. Elintarvikeautojen liikevaihdon odotetaan kasvavan 1,2 % vuodessa tästä hetkestä vuoteen 2028.

Kilpailua on kuitenkin paljon. Food truck -yrityksiä on yli 36 000 ja 2 000 uutta ihmistä aloittaa vuosittain ruoka-autoyrityksen.

Kuinka paljon ruoka-autot tienaavat vuodessa?

Kuluneen vuosikymmenen aikana ruoka-autoista on tullut kannattava, hyvämaineinen liiketoimintavaihtoehto, joka on paljon muutakin kuin väsynyt suolarinkilä tai kyseenalainen hot dog -myyjä. Keskimääräinen ruoka-auto tienaa 41 295 dollaria.

Älä oleta, että et voi tehdä enempää. Olemme haastatelleet viittä ruoka-auton omistajaa, ja jokainen yrityksen omistaja tienaa yli 300 000 dollaria vuodessa.

Katso haastattelumme menestyneimmän ruoka-auton omistajan Carlo Chalisean kanssa, joka rakensi ruoka-autoliiketoimintansa taco-autosta tiili-ja laastiksi ja useisiin paikallisiin ruoka-autoihin.

Ota seuraavaksi selville, onko food truck -yrityksen perustaminen kannattavaa.

Ovatko ruoka-autot kannattavia?

Monet ruoka-autojen omistajat tekevät maapähkinöitä, mutta loistavalla ruoka-autoidealla voi ansaita paljon rahaa. Nic kertoi meille:

Ruokaautomme tienaa 20 000-30 000 dollaria kuukaudessa tarjoilusta ja kausivaihteluista riippuen. Kulut jakautuvat seuraavasti:

 • Ruoka: 30%
 • Työvoima: 25 %
 • Yleiskulut: 25 %
 • Voitto: 20 %

Tämä tarkoittaa, että he ansaitsevat noin 60 000 dollaria voittoa, kun kaikki liiketoimintakulut on vähennetty. Koska yrittäjät työskentelevät yrityksessään, he maksavat itselleen myös julkistamatonta palkkaa.

Olettaen, että he maksavat itselleen keskimäärin ruokapalvelutyöntekijän, se tarkoittaa, että he tienaavat noin 30 000 dollaria kukin työtilastotoimiston mukaan.

Ajatteletko, että puolisosi kanssa työskenteleminen ja 120 000 dollarin yhdistäminen kuulostaa hyvältä? Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja elintarvikeauton omistajaksi ryhtymisestä.

Vaihe #2. Luo ruoka-autoideoita

Saatat ihmetellä: “Mikä on parasta ruoka-autossa tarjottavaksi?”

Sinun tulisi etsiä leikkauskohtaa sen välillä, mitä olet hyvä ruoanlaitossa ja mitä alue tarvitsee.

Muiden ruokarekka-operaattoreiden mukaan niiden, jotka valitsevat ruoka-autonsa, kannattaa ottaa tämä neuvo huomioon: tee yksi asia ja tee se hyvin. Tee siitä laadukas tuote ja pidä se hyvin, hyvin yksinkertaisena.

Kuinka hinnoittelen ruokarekkamenuni?

Yksi tärkeimmistä asioista, joita kannattaa tutkia ruoka-auton perustamisessa, on ruokalistan hinnoittelu. Valikkokohteiden hinnoittelu voi olla hankalaa. Liian vähäinen lataus aiheuttaa tappioita, kun taas liian suuri lataus tarkoittaa, että kukaan ei osta sinulta.

Ruokakustannusten tulisi pysyä alle 35 prosentissa menestyneiden ruoka-autojen tuloista. Yleisimmin käytetty ruoka-autojen hinnoittelumenetelmä perustuu ruokakustannusprosenttikaavaan.

Kaava voidaan työstää kahdella tavalla:

 1. Todelliset ruokakustannukset / ruokakustannusprosentti = asiakashinta
 2. (Valitse arvo väliltä 3,33 ja 5) x todelliset ruokakulut = asiakashinta

Nic kertoi meille:

Pidän mieluummin alle 30 prosentissa.

Vaihe #3. Kuinka paljon ruoka-autoyrityksen perustaminen maksaa?

Odota, että käytät 15 000–250 000 dollaria ruoka-auton ostamiseen ja yrityksen perustamiseen. Nic kertoi meille, että ruoka-autoyrityksen perustaminen vaati kuluja:

∙ Osta ruoka-auto uusi: 150 000 dollaria
∙ Food Truckin kääriminen: 12 000 dollaria
∙ Brändäys: 10 000-15 000 dollaria

Hyvä uutinen on, että ruoka-auton ostaminen vaatii normaalisti alle 20 % alennuksen. Tämä tarkoittaa, että ruoka-autoyrityksen perustaminen voi aloittaa 57 000 dollarilla 250 000 + dollarin sijaan.
Voit myös vuokrata ruokaauton, josta kerromme erillisessä blogissa. Ruoka-autoilla on joitain lisäkustannuksia, joista keskustelemme seuraavaksi.

🔥 Empfohlen:  8 asiaa, jotka tulee pitää mielessä kirjoittaessasi trilleriromaania

Muut aloituskulut

Muita elintarvikeauton aloituskustannuksia voivat olla:

∙ Avajaispäivän ainekset: 1000 dollaria
∙ Lisenssit ja luvat: 2000 dollaria
∙ Pysäköinti ja huolto: 300 dollaria (ensimmäinen kuukausi)
∙ Keittiötarvikkeet: 1700 dollaria
∙ Pakkaus: 2000 dollaria
∙ Markkinointi: 3000 dollaria
∙ Kirjanpito ja toimistotarvikkeet: 1000 dollaria
∙ Vakuutukset: 2000 dollaria
∙ Muuta: 1000 dollaria

Kyle, Vet Chefin omistaja, osti ruokaperävaunun ja suunnitteli keittiönsä tilaustyönä, mikä vaati 8000 dollarin lisäämistä laitteista, 7000 dollaria kuorma-auton luvista/varastosta ja useista muista kuluista. Kaiken kaikkiaan se oli hieman yli 40 000 dollaria. Katso hänen haastattelumme alta.

Vaihe #4. Laske yrityksen käyttökustannukset

Jotta voit selvittää, toimiiko tämä sinulle ja kuinka aloittaa ruoka-auto, on tärkeää ymmärtää, mitä yrityksesi maksaa, jotta tiedät, millaista voittoa voit odottaa saavasi. Kuten missä tahansa ravintolassa, odota, että suurimmat kustannukset ovat ruoka, tarvikkeet ja työ.

Muita ruoka-autojen rahoitusennusteita säännöllisistä kuluista voivat olla:

Pysäköintiluvat
Toimituskulut
Polttoaine ja ajoneuvon huolto
Paperituotteet, pakkaukset, etiketit jne.
Puhelin/Internet/POS-järjestelmä
Kirjanpito
Markkinointi
Laitteet ja ajoneuvojen korjaukset


Pitäisikö minun palkata työntekijöitä food truck -liiketoimintaani?

Vaikka on suositeltavaa pitää henkilökuntaa pienenä, ei kestä kauan, ennen kuin tarvitset toisen henkilön tiimiisi. Jos sinulla on liikekumppani, tämä saattaa viivästyä, koska voitte molemmat sitoutua työskentelyyn ruoka-autossa.

Asiakkaat odottavat ruoka-autolta nopeita toimitusaikoja, joten henkilökunta auttaa sinua saamaan tilaukset tehokkaasti ja pitämään odotusajat lyhyinä. (Tietenkin kuorma-autoon mahtuu vain rajoitettu määrä työntekijöitä kerralla.)

Työvoimakustannusten pitäminen mahdollisimman alhaisina on kannattavuuden kannalta elintärkeää, mutta kaikkea ei voi tehdä yksin. Kyle huomauttaa, että:

Sinulla on oltava työntekijöitä, tai joudut maahan. Palkkasimme serkkuni, joka oli silloin lukiolainen. Annoimme hänelle muutaman tunnin, ja pystyimme maksamaan hänelle vain aukioloajasta. Siivosin ja lähetin työntekijät kotiin.

Kylen mukaan on parasta palkata osa-aikaisia ​​työntekijöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään hyvin lyhyissä vuoroissa satunnaisesti ruoka-autoon. Lukiolaiset, perheenjäsenet ja muut, jotka tarvitsevat vain muutaman tunnin, ovat usein hyvä tapa aloittaa.

Kyle neuvoo myös, että ainakin ensimmäisen vuoden aikana on tärkeää varmistaa, että minimoit sen, mistä joudut maksamaan työntekijöille. Tee kaikki valmistelutyöt ja siivoa itse, kunnes yrityksestä tulee kannattavampi.

Kuinka paljon ruoka-autot tienaavat vuodessa?

Viimeisen vuosikymmenen aikana tai sitä pidemmänkin aikana ruoka-autoista on tullut kannattava, hyvämaineinen liiketoimintavaihtoehto, joka on mennyt paljon pidemmälle kuin kauan sitten väsynyt suolarinkilä tai kyseenalainen hot dog -myyjä. Itse asiassa ruoka-autoista on nyt tullut 1,2 miljardin dollarin ala vuosittain.

Paikalliset voittoluvut vaihtelevat suuresti sijainnin, tarjottujen tuotteiden ja muiden tekijöiden mukaan. IBISWorldin mukaan ruoka-auton voitto voi kuitenkin olla noin 7,7 % kaikista tuloistasi, kun otetaan huomioon yleiskustannukset ja palkat. Tämä tarkoittaa, että ruoka-auto, jonka myynti on 400 000 dollaria vuodessa, saisi hieman yli 30 000 dollaria voittoa.

Joten et välttämättä tule rikastumaan nopeasti ruokarekka-yrittäjänä. Mutta päättäväisyydellä (ja kovalla työllä) voit ansaita kunnollisen toimeentulon ja omistaa oman kannattavan yrityksesi!

Tietenkin kaikki tämä tapahtuu sen jälkeen, kun olet saavuttanut nollatuloksen yrityksessäsi, jolloin yrityksesi lopulta lakkaa maksamasta sinulle rahaa ja siitä tulee kannattavaa. Vet Chef saavutti tämän noin vuoden rajalla, mikä on melko tyypillistä. Sinun on ehkä suunniteltava pidempään, jos aloituskustannukset ovat korkeat.

Vaihe #5. Kirjoita elintarvikeautojen liiketoimintasuunnitelma

Yksi tärkeimmistä vaiheista ruoka-auton perustamisessa on vankka liiketoimintasuunnitelma. Business News Dailyn mukaan liiketoimintasuunnitelman kaksi tärkeää tarkoitusta on keskittyä ja varmistaa rahoitus.

Liiketoimintasuunnitelman kirjoittaminen on melko yksityiskohtainen ja aikaa vievä prosessi, ja saatat haluta käyttää online-liiketoimintasuunnitelmaresursseja, jotka auttavat sinua mallin laatimisessa.

Yleinen selvitys siitä, mitä tarvitset food truck -liiketoimintasuunnitelmassasi, sisältää:

Liiketoiminnan yhteenveto
Yksityiskohtainen profiili
Tietoja laillisen yrityksen perustamisesta
Menu ja hinnasto
Markkinointisuunnitelma

Kun olet kirjoittanut liiketoimintasuunnitelman, sinun kannattaa harkita ruoka-auton ostamista.

Vaihe #6. Selvitä rahoitusvaihtoehdot

Jos olet yksi niistä onnekkaista ihmisistä, joilla on kymmeniä tuhansia ylimääräisiä dollareita yrityksen perustamiseen, se on hienoa! Mutta muuten saatat joutua selvittämään, kuinka rahoitat ruoka-autoliiketoimintasi, kunnes se tarjoaa enemmän kassavirtaa.

Kuinka aloittaa ruoka-autoyritys ilman rahaa

Vaikka on hienoa, jos sinulla on rahaa etukäteen, on mahdollista saada yritysluottoa. Monet ruoka-autot alkavat käyttää:

Henkilökohtainen luotto
Yritysluotto
Pienyrityshallinnon (SBA) lainat
Lainat kalustolla
Yhteistyökumppani/pääomasijoittaja

Small Business Associationin (SBA) mikrolainaohjelma tarjoaa pieniä lainoja jopa 50 000 dollariin (vaikka keskimääräinen laina on 13 000 dollaria). Yrittäjät voivat käyttää tätä tarvikkeisiin, käynnistyskustannuksiin, laitteisiin jne.

Sen sijaan, että hakeisit suoraan SBA:n kautta, sinun on löydettävä voittoa tavoittelematon välittäjä, jotta pääset alkuun ruoka-autosi kanssa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tarkastella minkä tahansa sivuston työpöytäversiota mobiililaitteella

Vaihe #7. Hanki lisenssit ja luvat

Kuten missä tahansa yrityksessä, sinun on varmistettava, että ruoka-autosi täyttää kaikki paikallishallinnon lupia ja lisenssejä koskevat standardit. Tämä on erittäin tärkeä askel, kun opit aloittamaan ruoka-auton. Ne voivat vaihdella yrityksen harjoittamisen luvista elintarvikkeiden käsittelysertifikaatteihin, ja ne muuttuvat osavaltion ja paikallisten määräysten mukaan.

Kuten muidenkin ruoka-autojen omistajien neuvot, Kylen neuvo on, että mahdollisten ruoka-autojen omistajien tulee ottaa välittömästi yhteyttä paikalliseen terveysosastoon, jotta he tietävät, kuinka tästä eteenpäin. Hän sanoo, että ensimmäisestä yhteydenotosta on odotettavissa noin 6 kuukautta, kunnes pääset vauhtiin.

Entrepreneur.com vertaa Kylen neuvoja ja huomauttaa, että paikallisen terveydenhuollon yksikön tulisi olla yhteystietoluettelossasi ensin ja siirtyä sitten sieltä.

Alla on yleinen käsitys siitä, mitä saatat tarvita, mutta tietysti on tarpeen selvittää, mitä tarvitaan ruokarekan käynnistämiseen tietyssä paikassa.

Mitä lisenssejä tarvitaan elintarvikeauton käynnistämiseen?

Tässä on joitain yleisesti vaadittuja lisenssejä ja lupia elintarvikeautolle:

 • Liiketoimintalupa – Tämä riippuu kaupungista/läänistä/osavaltiosta, jossa työskentelet, ja perustuu tarjoamasi palvelun tyyppiin, tapahtumiin, ruokailuun jne. Lupamaksujen lisäksi prosenttiosuus tuloista voi mennä myös valtion virastolle, joten muista ottaa tämä huomioon budjettiisi.
 • Työnantajan tunnusnumero – Tarvitset tätä, jotta voit alkaa maksaa laillisesti työntekijöitä, pidätellä lähdeveroja jne.
 • Liiketoimintaluvat – Tämä on yleensä kuntien myöntämä. Nämä voivat muuttua ajan myötä, joten muista tarkistaa tämä vuosittain, jotta ymmärrät, mitä food truck -lupien edellytetään.
 • Ajoneuvojen lisenssit – Varmista, että ruokaautoa kuljettavalla henkilöllä on asianmukainen ajokortti ja vakuutettu kyseiseen ajoneuvoon. Ota selvää, tarvitsetko kaupallisen ajokortin ruoka-auton ajamiseen (tämä liittyy usein kuorma-auton kokoon/pituuteen/painoon).
 • Elintarvikekäsittelijän lupa – Tämä saattaa edellyttää sinun ja työntekijöiden suorittamista elintarviketurvallisuuskurssille. Tämä tehdään usein verkossa ja melko halvalla, joten kuorma-autojen omistajien ja kaikkien työntekijöiden on ehkä täytettävä tämä elintarviketurvallisuusvaatimusten noudattamiseksi.
 • Terveysviraston lupa – Tämä vaihtelee osavaltioittain, mutta on tyypillisesti samanlainen kuin mitä ravintola vaatii, koska teknisesti ruoka-autosi on ravintola pyörillä.
 • Palotodistus – Tämä vaatii paikallisen palokunnan tarkastuksen. Laitteidesi on oltava turvallisuussertifioituja, olivatpa ne sähkö-, propaani-, generaattori- jne. Jos ostat kuorma-autosi uutena ja/tai asennat sen jälkikäteen, ajoneuvon toimittajan tulee jo tietää nämä vaatimukset ja pitää se valmiina tätä tarkastusta varten.
 • Pysäköintiluvat – Jos ruoka-autosi kutsutaan festivaaleille tai yksityistilaisuuteen, sen ei pitäisi olla ongelma. Mutta jos aiot pysäköidä ruoka-autosi tien varteen, sinun on tehtävä kotitehtäväsi alueesi paikallisista pysäköintimääräyksistä.

Mihin minun pitäisi pysäköidä ruoka-autoni?

Tämä on liikkuvan ruoka-autoyrityksen kauneus! Voit pysäköidä sen melkein minne tahansa sinut kutsutaan. Etsi mahdollisuuksia, kuten paikallisia festivaaleja, kouluja, naapuruston tapahtumia ja paljon muuta.

Festivaalit voivat olla eräitä kannattavimmista (ja vähiten tuottavista!) paikoista liikkuvalle ruokaautoliiketoiminnalle. Kyle mainitsee, että jotkut festivaalit voivat olla täynnä asiakkaita, jolloin jonossa on 200 ihmistä. Toisaalta, sään tai muiden olosuhteiden vuoksi ne voivat myös olla kuolleita ja aiheuttaa sinulle ja ruoka-autollesi taloudellisia menetyksiä.

Eräänä festivaalina palvelimme 900 ihmistä päivässä. Joten palasimme seuraavana vuonna ja meillä oli kaikki tämä ruoka valmiina pitkille ihmisjonoille – mutta he lisäsivät 20-30 ruoka-autoa, emmekä tehneet mitään.

Paikkojen mukaan Vet Chef -kuorma-auto on äskettäin kutsuttu pysäköimään Boeingille lounastauoillaan, mikä on kuin iskevää kultaa. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun yritys oli rakentanut hyvän maineen ja voittanut “Best of Western Washington” -palkinnon.

Kesti kuitenkin jonkin verran brändin rakentamista, ennen kuin tämäntyyppiset kutsut alkoivat saapua Kylelle ja hänen ruoka-autolleen. Hän sanoo, että aluksi sinun täytyy vain mennä sinne, missä ihmiset ovat, ja tarttua tilaisuuksiin, kun ne tulevat.

Lopulta, kun olet saavuttanut maineen, voit valita, mihin tapahtumiin suostut sen perusteella, kuinka tuottoisia ne ovat sinulle.

Vaihe #8. Osta kuorma-autosi

Nyt tulee jännittävä (ja ehkä hieman pelottava) osa! Kuorma-auton ostaminen ja sen varustaminen tarpeidesi mukaan on elintärkeää ruoka-autoliiketoimintasi menestykselle.

Millaisia ​​ruoka-autoja on olemassa?

Pohjimmiltaan voit valita kahdesta ruoka-autotyylistä: ajettavat ja vedettävät.

Ajettavat ruoka-autot ovat luvanvaraisia ​​moottoriajoneuvoja, jotka voidaan ajaa paikasta toiseen omatoimisesti. Nämä ovat tyypillisesti kuin tavallinen jakeluauto, joka on usein jälkiasennettu keittiön luomiseksi ja tarjoiluikkunan taakse.

Perävaunut ja kärryt ovat muita vaihtoehtoja liikkuvalle ruokapalvelulle, jotka on hinattava paikasta toiseen erillisellä ajoneuvolla. Niissä on ruoanlaitto- ja jäähdytystoiminnot sekä kaikki tarvittava ruoan valmistamiseen ja tarjoiluun. Ruokakärryt ovat pienempiä, kun taas ruokaperävaunut voivat olla yhtä suuria kuin maantieauto.

Vaihe #9. Turvaa toimittajasi

Kun ruoka-autoasi ollaan ostamassa tai jälkiasentamassa, sinun tulee ottaa yhteyttä myyjiin ja tavarantoimittajiin, joita aiot käyttää ruoan hankkimiseen. Voit valita nämä laadun, hinnan ja kestävyystekijöiden perusteella.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 parhaat keikkasovellukset

Voit aloittaa kysymällä muilta ruoka-autoilta ja vastaavilta konseptiravintoloilta, keitä niiden myyjät ovat. Ravintolaalan messut voivat myös paljastaa myyjiä, joita et tiennyt olevan siellä.

Nopea verkkohaku saattaa tietysti paljastaa kymmeniä ravintoloiden toimitusketjuja, mutta monet pienyritysten omistajat haluavat asioida paikallisten toimittajien kanssa.

Yksi asia on ajatella, että sinun kannattaa harkita myyjiä, jotka sallivat sinulle laskutuksen kuukausittain (eikä käteisenä). Keskitetty laskutus ja muut sopimusvaihtoehdot voivat auttaa tehostamaan ruokarekkaliiketoiminnan taloudellisia prosesseja.

Vaihe #10. Virtaviivaista prosessia

Yksi Kylen ruoka-autonsa koskevista kohdista on se, että hän pyrkii saamaan ruokaa asiakkailleen 30 sekunnissa tai alle tilaushetkestä. Se on osa syytä, miksi hänen asiakkaat rakastavat Vet Chef -ruokaautoa.

Tämä tarkoittaa, että keittiösi on järjestettävä mahdollisimman tehokkaaksi. Kaiken, mikä voidaan valmistaa etukäteen, pitäisi olla. Ja työntekijät on koulutettava työskentelemään mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Hyvät uutiset? Ruoka-autosi on hyvin pieni, joten kaiken pitäisi olla käden ulottuvilla!

Pitäisikö ruoka-autossani olla POS-järjestelmä?

Yksi tärkeä tehokkuuden näkökohta on se, tarjoaako ruoka-autosi myyntipistejärjestelmän luotto- ja pankkikorteille.

Vaikka käteinen oli aiemmin elintarvikeautojen mobiiliyritysten tukipilari, se on hieman hidasta ja voi olla monimutkaista muutoksen tekemisessä.

Yhä useammat liikkuvat ruoka-autoyritykset hyödyntävät Square- ja muita myyntipistevaihtoehtoja luotto- ja/tai pankkikorttien hyväksymiseen. Tämä ei ainoastaan ​​tee siitä nopeaa ja helppoa asiakkaalle, vaan se voi myös mahdollistaa integroidun kirjanpito- ja liiketoiminnan seurantajärjestelmän ruoka-autoliiketoiminnallesi.

Näiden käynnistyskustannukset voivat olla hyvin alhaiset, ja palkkiot ovat tyypillisesti minimaalisia. Mutta käyttömukavuus voi ehdottomasti olla sen arvoista – etkä käännä pois asiakkaita, joilla ei ole käteistä.

Vaihe 11: Rakenna ruoka-autoliiketoimintasi/brändisi

Tässä on paikka, jossa kumi kohtaa tien (kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti). Kun olet valmis avaamaan ruoka-autosi, saat nimesi julki!

Rahan heittäminen mainontaan on yksi vaihtoehto. Ja sosiaalinen media saattaa olla hyödyllinen tapa saada ihmiset löytämään ruoka-autosi – koska olet usein liikkeellä. Kaiken lisäksi sosiaalinen media voi usein olla ilmainen mainosvaihtoehto. Vankka Instagram- tai Facebook-sosiaalinen media -sivu voi olla tehokas liiketoiminnan työkalu. Mutta jopa sosiaalisen median hype voi viedä ruoka-autosi vain toistaiseksi.

Kylen mukaan paras tapa ruoka-autojen omistajille menestyä on luoda luotettava yritys, joka tarjoaa laadukkaan tuotteen, jota ihmiset haluavat:

Emme vietä paljon aikaa Facebookissa. Sinulla ei ole aikaa keskittyä markkinointiin. Se ei ollut tärkein asiamme. Mikä oli tärkeintä, oli tarjota parasta ruokaa, parasta mahdollista laatua.

Jos haluat hypätä mukaan, saatat harkita jo perustetun ruoka-autoyrityksen ostamista joltakin, joka on tehnyt aloitustyön ja luonut sinulle hyvän maineen. Tutustu tähän vaiheittaiseen oppaaseen, joka auttaa sinua ymmärtämään vaihtoehtojasi vakiintuneen yrityksen ostamiseen.

Miksi ruoka-autot epäonnistuvat?

Kyle kertoi meille, että monet ruoka-autoyritykset epäonnistuvat, koska niiden yritysten omistajilta puuttuu omistautumista. He sopivat olevansa yhteisön tapahtumassa ja saapuvat myöhään, lähtevät aikaisin tai ehkä jopa olemaan saapumatta paikalle. Eläinkokki sanoo:

Jos sanot olevasi siellä, ole siellä. En välitä, jos renkaasi ponnahtaa tien reunaan, sinun on parempi hankkia AAA ja mennä sinne, missä sanot olevasi.

Menestyksellisellä ruoka-autoyritykselläsi on oltava vankka maine luotettavana, jotta olet ensimmäinen, joka saa kutsun seuraavaan tapahtumaan.

Jos teet tämän, toivottavasti olet yksi niistä ihmisistä, jotka selviävät ensimmäiset viisi vuotta. Bureau of Labor Statisticsin mukaan vain noin 55 % kaikista uusista yrityksistä kestää tämän ajanjakson.

Oletko valmis aloittamaan food truck -yrityksen?

On mahdollista avata ruoka-autoyritys alle 50 000 dollarin käynnistyskustannuksilla ja kovalla työllä. Voit alkaa ansaita 100 000 dollarin bruttotuloja todella nopeasti noudattamalla tätä opasta.

Vaikka teet paljon työtä päästäksesi ruoka-autoteollisuuteen, se on sen arvoista niille, jotka ihmettelevät, kuinka aloittaa ruoka-auto. Omistautuneena voit olla kuin Kyle ja johtaa menestyvää pientä ruoka-autoyritystä vuodessa tai kahdessa.

Millaista ruokaa tarjoisit ruokaautossa?

Jakaminen on välittämistä!