Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa 4,2 miljoonan dollarin jälleenmyyntiyritys vuodessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa 4,2 miljoonan dollarin jälleenmyyntiyritys vuodessa

Oletko koskaan miettinyt, kuinka tulla jälleenmyyjäksi? Jälleenmyyjäksi ryhtyminen verkkokaupan kanssa voi olla loistava tapa aloittaa oma yritys tai lisätä olemassa olevaan yritykseesi uusi tulovirta.

Tia Hall aloitti Sneak Cityn vanhempiensa autotallissa vuonna 2018 ja on sittemmin avannut kaksi myyntipistettä. Nykyään hän ja hänen liikekumppaninsa Anastasia Lemley tienaavat 4,2 miljoonaa dollaria vuosittain.

He alkoivat jälleenmyydä käytettyjä liikkeistä löytämiään kenkiä vain 50 dollarilla. Nyt heidän liiketoimintansa on yksi maailman parhaista kenkien jälleenmyyjistä.

Haluatko oppia Tian menestyksestä? Meillä on kaikki tarvitsemasi tiedot:

Jatka lukemista saadaksesi tietoja jälleenmyyjäyritykseksi ryhtymisestä, tai napsauta mitä tahansa yllä olevista linkeistä siirtyäksesi tarvitsemaasi osioon.

Mikä on jälleenmyyjäliiketoiminta?

Jälleenmyyjä ostaa tuotteita valmistajalta tai jakelijalta ja myy ne sitten asiakkaille voittoa saadakseen verkkokaupan tai vähittäismyyntipisteen kautta. Tia selitti jälleenmyyjäyrityksen aloittamisen:

Helpoin tapa aloittaa jälleenmyyntiyritys on mennä käytettyihin liikkeisiin ja etsiä tuotteita, joita voit aloittaa myynnin verkossa.

Katso haastattelumme Tian kanssa alta.

Kuinka ansaita rahaa jälleenmyynnillä

Sinun on käytettävä rahaa saadaksesi enemmän rahaa. Temppu on löytää ihmisten myymiä tuotteita, joita voit ostaa ja myydä enemmän kuin myyjänä maksamasi kustannukset, joihin sisältyy seuraavat tehtävät:

 • Osta tuotteet
 • Lähetä tavarat
 • Maksa yrityskulut

Useimmilla toimialoilla haluat maksaa 30–70 % siitä, mitä voit myydä suoraan omille asiakkaillesi. Tämä tekee jälleenmyyjästä kannattavaa.

Onko jälleenmyyjä kotimainen yritys?

Joo. Jälleenmyyjät voivat olla kotiyrityksiä, mutta se riippuu todella asuintilanteesta. Jokaisella paikallisella lainkäyttöalueella ja asunnonomistajien yhdistyksellä voi olla käytäntöjä siitä, voitko aloittaa yrityksen kotoa käsin. Tia kertoi meille:

Aloitin Sneak Cityn vanhempieni autotallista, mutta minun piti hankkia oma kauppa, kun se alkoi viedä liikaa tilaa.

Saatat myös haluta myymälän, jos sinulla on suuri paikallinen asiakaskunta. Jos annat heidän noutaa paikallisesti, voit parantaa asiakaskokemusta ja vähentää yrityksesi kustannuksia, kuten kaasua ja toimituskuluja.

Kuinka paljon jälleenmyyjät tienaavat?

Tyypilliset voittomarginaalit tuotteiden tai palveluiden jälleenmyynnille vaihtelevat suuresti riippuen toimialasta ja myytävistä tuotteista tai palveluista.

Yleensä jälleenmyyjät voivat odottaa saavansa 10–50 prosentin voittomarginaalin myynnistään. Joillakin toimialoilla, kuten ylellisyystuotteilla tai huipputeknologian tuotteilla, voi kuitenkin olla korkeampi voittomarginaali. Toisilla on alhaisemmat voittomarginaalit, kuten kodin perustarvikkeet tai edulliset palvelut.

Tia kertoi, kuinka paljon hän tienaa kenkien jälleenmyynnistä:

Käytämme StockX-hintaa miinus 30 % laskeaksemme tarjoushinnan, kun ostamme tuotteita jälleenmyydäviksi.

Tämä antaa hänelle 30 prosentin bruttovoittomarginaalin jälleenmyyjäliiketoiminnassaan. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja jälleenmyyjäyritykseksi ryhtymisestä.

Kuinka tulla jälleenmyyjäyritykseksi

Jotta voit ryhtyä jälleenmyyjäksi, sinun on:

 1. Päätä, mitä jälleenmyyntituotteita myyt
 2. Tutki markkinoitasi
 3. Luo liiketoimintasuunnitelma
 4. Etsi tuotteita, joita voit ostaa ja myydä
 5. Aloita yrityksesi
 6. Luo myyntistrategia
 7. Aloita markkinointi
 8. Hallitse varastoasi ja myyntiäsi
 9. Laajenna jälleenmyyntiliiketoimintaasi

Jatka lukemista saadaksesi selville yksinkertaiset vaiheet, jotka sinun on suoritettava tullaksesi jälleenmyyjäksi.

Vaihe 1. Mitä voin jälleenmyydä ansaitakseni rahaa?

Tuotteita ja palveluita, joita voit myydä jälleen, on käytännössä loputtomasti. Tärkeintä on löytää ja myydä tuotteita tai palveluita, joilla on suuri kysyntä ja hyvä voittomarginaali. Oikealla strategialla ja toteutuksella kuka tahansa voi tulla menestyvä jälleenmyyjä.

Tässä on joitain mahdollisia liikeideoita jälleenmyyjänä:

 • Viihde-elektroniikka
 • Jälleenmyy vaatteet ja asusteet
 • Ohjelmistojen ja digitaalisten tuotteiden jälleenmyynti
 • Palvelut
 • Auton lisävarusteet
 • Antiikkihuonekalu
 • Keräilykohteet

Lue lisää kustakin tuoteluokasta ja siitä, miksi pienyritys saattaa haluta myydä tuotteita.

Elektroniikka

Yksi yleisimmistä jälleenmyyjien myymistä tuotteista on kulutuselektroniikka. Tämä sisältää esimerkiksi älypuhelimet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja pelikonsolit. Näillä tuotteilla on aina kysyntää ja niillä on korkeat voittomarginaalit, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon jälleenmyyjille.

Mike Wilson on eBay-myyjä, joka aloitti jälleenmyyjäyrityksen täyttääkseen aikansa eläkkeellä. Hän kertoi meille:

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda paljon konversioita tuottava Shopify-aloitussivu

Parhaat jälleenmyytävät tuotteet ovat ne, joista tiedät. Sinetöidyistä VHS-nauhoista elektroniikkaan ja vaatteisiin – käytä elämänkokemuksiasi sen arvoisen selvittämiseen, niin ansaitset paljon.


Katso hänen haastattelumme alta.

Vaatteet ja asusteet

Toinen jälleenmyyjien suosittu tuoteryhmä on vaatteet ja asusteet. Tämä sisältää tuotteita, kuten kenkiä, käsilaukkuja, koruja ja vaatteita. Jälleenmyyjät voivat ostaa näitä tuotteita irtotavarana valmistajilta tai tukkumyyjiltä ja myydä ne asiakkaille lisähinnalla.

Ryan Hogue jälleenmyy vaatteita verkkokauppaansa käyttämällä tilaustulostusta. Katso hänen haastattelumme alta.

Ohjelmistot ja digitaaliset tuotteet

Ohjelmistot ja digitaaliset tuotteet ovat suosittuja myös verkkokaupan jälleenmyyjien keskuudessa. Tämä sisältää esimerkiksi ohjelmistolisenssit, e-kirjat ja verkkokurssit. Nämä tuotteet sopivat erinomaisesti jälleenmyyjille, jotka haluavat aloittaa jälleenmyyntiyrityksen alhaisilla aloituskustannuksilla.

Voit käyttää ohjelmistojen jälleenmyyntiin joko kumppaniohjelmia, avoimen lähdekoodin ohjelmistoja tai merkitä digitaalisia tuotteita. Katso haastattelumme Mat Diggityn kanssa oppiaksesi hänen lähestymistapojaan.

Etkö myy fyysisiä tavaroita? Katsotaanpa joitain palveluita, joita voit myydä edelleen.

Palvelut

Lopuksi palveluita voidaan myös myydä edelleen. Tämä sisältää esimerkiksi web-suunnittelun, markkinoinnin ja konsultointipalvelut. Jälleenmyyjät voivat tehdä yhteistyötä palveluntarjoajien kanssa ja myydä palvelujaan asiakkaille lisähinnalla. Tämä voi olla tuottoisa ja kannattava liiketoimintamalli niille, joilla on asiantuntemusta tietyltä alueelta.

Jälleenmyytävissä olevia tuotteita ja palveluita on käytännössä loputtomasti. Tärkeintä on löytää tuote tai palvelu, jolla on suuri kysyntä ja hyvä voittomarginaali. Rakentamalla oikeat suhteet tavarantoimittajiin olet matkalla menestyväksi verkkojälleenmyyjäksi.

Nyt kun sinulla on käsitys toimittajien löytämisestä, katsotaanpa asiakkaiden hankkimista.

Vaihe 2. Tutki markkinarakoasi

Ennen kuin sukeltaa jälleenmyynnin maailmaan, on tärkeää ymmärtää kohdemarkkinasi. Kohdemarkkinoiden tutkiminen auttaa sinua:

 • Tunnista potentiaaliset asiakkaat
 • Luo ostajapersoona
 • Analysoi kilpailuasi

Tämä tieto opastaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet tarjottavaksi ja luomaan tehokkaan markkinointistrategian.

Tunnista potentiaaliset asiakkaat

Voit aloittaa tunnistamalla markkinaraon. Tämä edellyttää tiettyjen tuoteluokkien tai toimialojen määrittämistä, joihin haluat keskittyä. Erikoistumalla tiettyyn markkinarakoon ymmärrät paremmin kohdeasiakkaitasi ja heidän etsimiään tuotteita, mikä helpottaa heidän tarpeidensa täyttämistä.

Luo ostajapersoona

Ostajapersoonallisuuksien luominen edustamaan ihanteellisia asiakkaitasi on älykäs tapa keskittyä kohdeyleisöön. Näiden henkilöiden tulisi sisältää väestötiedot, kiinnostuksen kohteet ja ostotottumukset. Nämä tiedot auttavat sinua räätälöimään markkinointitoimiasi ja tuotevalikoimaasi niin, että ne vetoavat ihanteelliseen asiakaskuntaasi.

Yksi persoonallisuuden näkökohdista, jonka haluat todella ymmärtää, on se, mihin asiakkaillasi on varaa. Jim Sears tienaa 62 000 dollaria kuukaudessa, koska hän ymmärsi, että urheilukorttipakkausten myynti yksittäisten korttien ja korttilaatikoiden lisäksi voi olla erittäin kannattavaa jälleenmyyjänä. Hän kertoi meille:

Nuoremmat sukupolvet ovat kohdedemografiamme, eikä heillä ole varaa laatikoihin, jotka myyvät satoja tai tuhansia dollareita, mutta heillä on varaa pakkauksiin.

Kuuntele Jimistä lisää alla olevasta videosta.

Tutki kilpailuasi

Lopuksi analysoi kilpailusi. Voit tutkia muita omalla alueellasi olevia jälleenmyyjiä ymmärtääksesi heidän vahvuutensa ja heikkoutensa. Tämän avulla voit erottaa tarjontasi ja tunnistaa kasvumahdollisuuksia ja asemoida itsesi kohdemarkkinoiden lähteeksi.

Muista dokumentoida kaikki oppimasi ja jakaa se muiden kanssa kehittääksesi erikoisosaamistasi.

Vaihe 3. Luo jälleenmyyjän liiketoimintasuunnitelma

Jälleenmyyjän liiketoimintasuunnitelman tulee:

 • Liitä mukaan yhteenveto
 • Määrittele tuotteet tai palvelut
 • Tunnista kohdemarkkinasi
 • Selitä hinnoittelustrategia ja kuinka voit ansaita voittoa
 • Sisällytä markkinointi- ja myyntistrategia
 • Tarjoa taloudelliset ennusteet ja kannattavuusanalyysi

Tutustu blogiimme liiketoimintasuunnitelman kirjoittamisesta saadaksesi lisätietoja näistä näkökohdista.

Vaihe 4. Etsi jälleenmyyntituotteet

Tuotteiden jälleenmyyntiä varten sinun on löydettävä tuotetarjonta kohtuulliseen hintaan. Kokeile näitä vinkkejä päästäksesi alkuun:

 1. Etsi tavarantoimittajien hakemistoja verkosta
 2. Mene paikkoihin, joista voit ostaa tuotteita
 3. Eläintarviketoimittajat
 4. Hanki näytteitä
 5. Neuvottele sopimuksen ehdot

Hae toimittajahakemistoja verkosta

Niille teistä, jotka haluavat myydä omia tuotteitaan tai muiden yritysten uusia tuotteita, kannattaa etsiä luotettavia tukkutoimittajia tai valmistajia tuotteiden hankkimiseksi. Etsi toimialakohtaisia ​​hakemistoja tai tietokantoja, joissa luetellaan oman markkinaraon toimittajat ja valmistajat. Voit myös käyttää hakukoneita löytääksesi mahdollisia toimittajia ja valmistajia.

🔥 Empfohlen:  Squarespace ilmoittaa videon isännöinnistä ja kaupallistamisesta

Jotkut suosituimmista ovat:

 • Viite USA: Verkkosivustolla väitetään olevan yli 400 tietopistettä suurimmasta osasta yhdysvaltalaisista yrityksistä, mukaan lukien mikä tukkutoimittaja toimittaa kunkin tuotteensa ja milloin viimeinen lähetys oli.
 • ThomasNet: Hae tukkumyyntitietokannasta yrityksen koon, vaatimustenmukaisuusstandardien, tuotetyyppien ja vuosimyynnin mukaan.
 • Tukkukauppa Central: Hae heidän tietokannastaan ​​tai tutustu johonkin heidän messuistaan.
 • Maailmanlaajuiset tuotemerkit: Tämä tukkumyyjien hakemisto sisältää vain korkeimman tason tukkukauppiaat ja dropshippert. Leikkaa keskimmäiset miehet ja hanki halvimmat hinnat.

Mene paikkoihin, joissa myydään tuotteita

Toinen tapa löytää jälleenmyyntituotteita on mennä paikkoihin, joissa ihmiset myyvät tuotteita. Monet jälleenmyyjät menevät paikkoihin, kuten:

 • Online-markkinapaikat
 • Messut
 • Toimialan tapahtumat
 • Pihan myynti
 • Käytettyjen vaatteiden kauppa
 • Sosiaalisen median sivustot
 • Muut Jälleenmyyjät
 • Kiinteistöjen myynti

Tia kertoi meille:

Kun aloitimme, suurin osa lenkkareistamme löytyi käytettyjen liikkeistä, mutta kasvaessamme ihmiset alkoivat tulla meille.

Jos ostat toiselta yritykseltä, tarvitset jälleenmyyntiluvan, jos et halua maksaa myyntiveroa.

Vet potentiaaliset toimittajat

Kun sinulla on luettelo mahdollisista toimittajista tai valmistajista, on tärkeää tarkistaa ne perusteellisesti.

Muista lukea arvosteluja ja tarkistaa niiden arviot sellaisilla alustoilla kuin Google, Yelp tai Better Business Bureau varmistaaksesi, että niillä on hyvä maine. Tarkista sitten heidän valtakirjansa, kuten lisenssit, todistukset ja vakuutukset. Pyydä referenssejä ja ota heihin yhteyttä saadaksesi tietoa heidän kokemuksistaan ​​työskentelystä toimittajan tai valmistajan kanssa. Katso tämä artikkeli toimittajien tarkistamisesta.

Pyydä näytteitä

Pyydä seuraavaksi näytteitä tuotteista testataksesi niiden laatua ja varmistaaksesi, että ne vastaavat standardejasi. Jos eivät, jatka etsimistä. Valmistaudu neuvottelemaan, jos valmistaja tarjoaa laadukkaan tuotteen. Lue lisää näytteiden tilaamisesta.

Neuvottele toimittajien kanssa

Lopuksi voit neuvotella toimittajien tai valmistajien kanssa. Kysy heidän hinnoistaan, vähimmäistilausmääristä ja toimitusvaihtoehdoista. Määrittele odotuksesi ja vaatimuksesi ja varmista, että sinulla on kirjallinen sopimus ennen tuotteiden ostamista. Rocket Lawyersilla on ilmaisia ​​valmistussopimusmalleja.

Näiden vinkkien avulla voit löytää luotettavia toimittajia tai valmistajia, jotka auttavat sinua tulemaan menestyväksi jälleenmyyjäksi.

Vaihe 5. Luo jälleenmyyntiliiketoimintamalli

Ennen kuin alat ryhtyä jälleenmyyjäksi, on tärkeää ymmärtää tämän liiketoimintamallin oikeudelliset vaikutukset. Tarvitset seuraavat komponentit paikalleen:

 1. Liiketoiminnan rakenne: LLC:t ja suuryritykset ovat suosittuja yritystyyppejä jälleenmyyjille.
 2. Jälleenmyyntilupa: Useimmilla osavaltioilla on jälleenmyyntilupa (jota joskus kutsutaan jälleenmyyntitodistukseksi). Niiden avulla voit ostaa tuotteita maksamatta veroa. Lue lisää kunkin osavaltion jälleenmyyntiluvista.
 3. Liiketoimintalupa: Osavaltion tai paikallishallinnon voi vaatia toimimaan laillisesti. Tällä toimiluvalla voit ostaa tavaroita tukkuliikkeistä maksamatta liikevaihtoveroa, sillä saat sen asiakkailtasi, kun myyt tuotteita edelleen.
 4. Yritystili pankista: Varmista, että hankit yrityspankkitilin, jotta yrityksesi talous pysyy erillään.

Puhumme myyntiveroista erikseen.

Myyntivero

Sinun on pidettävä tarkkaa kirjaa myynnistäsi ja ostoistasi verotusta varten. Jälleenmyyjänä keräät myyntiveron ja toimitat liikevaihtoveron asianmukaiselle valtion virastolle.

On tärkeää tutustua osavaltiosi ja maasi verolakiin varmistaaksesi, että noudatat niitä. Jos saavut siihen pisteeseen, että sinulla on kansallinen läsnäolo online-yrityksenä, sinun on täytettävä tuhansia erilaisia ​​verovaatimuksia. Avalara on hyödyllinen myyntiverojen kannalta, jos verkkosivustollasi ei ole veronkäsittelyvaihtoehtoja.

Vaihe 6. Toteuta myyntistrategiasi

Oikealla strategialla ja toteutuksella kuka tahansa voi tulla menestyvä jälleenmyyjä.

Sinun kannattaa harkita useita tapoja myydä jälleenmyyntituotteitasi, kun aloitat jälleenmyyntiyrityksen. Jotkut yleisimmistä myyntitavoista ovat:

 • Listaus Amazonissan: Ota selvää, kuinka voit myydä tuotteita maailman suurimmalla verkkomarkkinapaikalla pudottamalla tuotteita.
 • Niche-markkinapaikat: Myyminen erikoisalustoilla voi olla loistava tapa myydä tuotteita nopeasti. StockX:n avulla voit myydä tuotteen heti, jos olet valmis hyväksymään tarjouksen myymäsi tuotteen tyypistä.
 • Kotisivusi: Jos et saa myyntiä verkkosivuston kautta, jätät paljon rahaa pöydälle, koska yritys kasvaa keräämällä tietoja ja lisäämällä asiakasarvoa elinkaaren aikana. Opi luomaan verkkosivusto.
 • Sosiaalinen media: Voit kehittää seuraajia ja myydä sosiaalisessa mediassa. Opi ansaitsemaan TikTokissa.
 • Vähittäiskaupan: Myy omassa vähittäiskaupassasi tai tee tukkutilauksia muille jälleenmyyjille.
🔥 Empfohlen:  Naamiointimääritelmä & Merkitys

Vaihe 7. Aloita jälleenmyyntiyrityksesi markkinointi

Jälleenmyyjäyrityksesi markkinointi sisältää:

 • Hintojen asettaminen
 • Brändin luominen
 • Verkostoituminen
 • Erinomainen asiakaspalvelu

Valmistaudu oppimaan markkinoimaan jälleenmyyntiyritystä.

Hintojen asettaminen

Kilpailukykyinen hinnoittelu on yksi parhaista markkinointistrategioista jälleenmyyjille asiakkaiden houkuttelemiseksi. Asiakkaat etsivät aina parhaita tarjouksia, joten varmista, että hintasi ovat samat kuin kilpailijasi. Voit myös tarjota alennuksia tai kampanjoita houkutellaksesi asiakkaita valitsemaan tuotteesi muiden sijaan.

Dropshipping-blogissamme on esimerkki hinnoittelun toiminnasta.

Brändin luominen

Toinen tehokas strategia on keskittyä vahvan brändikuvan rakentamiseen. Tämä tarkoittaa ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan brändi-identiteetin luomista, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa.

Käytä sosiaalisen median alustoja esitelläksesi brändiäsi ja ollaksesi yhteydessä asiakkaisiin. Voit myös sijoittaa ammattimaisiin brändäyspalveluihin, joiden avulla voit luoda yhtenäisen ja tehokkaan brändikuvan.

Mike Andes kertoi meille:

Brändäyksen tavoitteena on saada asiakashankintakustannukset mahdollisimman alhaisiksi pitkällä aikavälillä.

Lue lisää brändäyksestä.

Verkostoituminen

Verkostoituminen on jälleenmyyjille tärkeää. Osallistu alan tapahtumiin, messuihin ja konferensseihin saadaksesi yhteyden potentiaalisiin asiakkaisiin ja muihin alasi ammattilaisiin. Tämä auttaa sinua rakentamaan suhteita ja vakiinnuttamaan itsesi luotetuksi ja asiantuntevaksi jälleenmyyjäksi alallasi. Tutustu joihinkin yritysten verkostoitumisryhmiin.

Erinomainen asiakaspalvelu

Lopuksi, asiakaspalvelu on avain asiakkaiden houkuttelemiseksi ja säilyttämiseksi. Keskity tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua vastaamalla nopeasti tiedusteluihin ja ratkaisemalla ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Tyytyväisiltä asiakkailta saadut positiiviset arvostelut ja suulliset suositukset voivat auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita pienyritykseesi.

Hanki hyviä asiakaspalveluvinkkejä.

Vaihe 8. Hallitse varastoasi ja myyntiäsi

Parhaan varastonhallinta- ja myyntiohjelmiston valinta jälleenmyyjille riippuu useista tekijöistä, kuten budjetista, yrityksen koosta ja tarvittavista erityisominaisuuksista. Tässä on joitain parhaita vaihtoehtoja:

 • QuickBooks
 • TradeGecko
 • Amazon-myyjien keskus
 • Zoho-inventaari
 • Cin7
 • Skubana

Jokainen näistä palveluista tarjoaa joukon ominaisuuksia, kuten varaston seurannan, tilausten hallinnan ja toimituksen hallinnan. Nämä työkalut auttavat sinua toimittamaan kaikki tarvittavat asiakirjat verojen ilmoittamiseen. Jälleenmyyjien tulee arvioida jokainen palvelu erityistarpeidensa ja budjettinsa perusteella ennen kuin valitsevat yritykselleen oikean palvelun.

Vaihe 9. Laajenna jälleenmyyntiliiketoimintaasi

Jos haluat laajentaa verkkojälleenmyyntiliiketoimintaasi, harkitse joitain näistä vaihtoehdoista.

 1. Lisämyynti asiakkaille. Jälleenmyyntiyritys voi tehdä tämän sekä henkilökohtaisesti että omassa verkkokaupassasi.
 2. Kasvata markkinointikulujasi.
 3. Aloita lisätuotteiden jälleenmyynti.
 4. Luo kanta-asiakasohjelma.
 5. Tee yhteistyötä muiden yritysten kanssa tai osta niitä.
 6. Lisää vähittäiskauppa.
 7. Laajenna muille alueille.
 8. Avaa jälleenmyyntiyritys verkkokauppa, jos sinulla ei vielä ole sellaista.

Mene jälleenmyyntiin omalla verkkokauppayritykselläsi

Nyt tiedät kuinka tulla jälleenmyyjäksi.

Löydät varmasti paljon upeita käytettyjä tuotteita myytäväksi autotallimyynnissä ja monissa muissa yllä mainitsemissamme paikoissa. Älä koskaan unohda, että toisen roska on toisen aarre.

Millaisia ​​tuotteita haluaisit jälleenmyydä?

Jakaminen on välittämistä!