Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa 50 000 $/kk dropshipping-yritys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa 50 000 $/kk dropshipping-yritys

Työskentely ansaitsee sinulle tuloja, mutta jos haluat ansaita suuren toimeentulon, haluat todennäköisesti noudattaa joitain strategioita, joiden avulla voit ansaita passiivisia tuloja. Näytämme sinulle, kuinka aloitat dropshipping.

Ryan Hogue aloitti dropshipping-liiketoimintansa työskennellessään kahdessa työpaikassa. Hänestä on sittemmin tullut monimiljonääri Amazonin ja muiden markkinapaikkojen dropshipping-toimitusten ansiosta. Hän kertoo strategioistaan ​​dropshipping-liiketoimintamallin käynnistämiseksi ja kuinka kasvattaa dropshipping-liiketoimintaideoistasi passiivisia tuloja.

Keskustelemme aiheista alla. Napsauta mitä tahansa linkkiä siirtyäksesi suoraan dropshipping-yrityksen perustamista käsittelevään osioon.

Mikä on Drop Shipping?

Ihmiset saattavat myös kysyä: mitä dropshipping on?

Kirjoitetaanpa se miten tahansa, dropshipping on logistiikkastrategia, joka toimittaa tuotteet valmistajalta loppukuluttajalle. Tämän strategian avulla sekä valmistaja että dropshipper voivat ansaita enemmän rahaa poistamalla jakelukeskuksen.

Ryan kertoi meille:

Palkkasin valmentajan auttamaan minua käynnistämään oman FBA-tuotteeni. Tajusin, että voisin tehdä Amazon Merchiä on Demand ja saada toisenlaisen passiivisen tulon.

Katso alta hänen haastattelumme dropshipping-myymälän avaamisesta.

Hae sitten Amazon Merch on Demand -palvelua.

Miten dropshipping toimii?

Dropshipping noudattaa yksinkertaista prosessia:

 1. Asiakas tilaa tuotteen verkkokaupasta.
 2. Verkkokauppa ottaa voittonsa ja lähettää tilauksen sekä tuotteen ja toimituksen maksun toimittajalle.
 3. Toimittaja valmistelee tilauksen ja toimittaa sen asiakkaalle.

Ryan kertoi meille:

Oppimiskäyrä on olemassa, mutta pian määrität sen ja unohdat sen.

Onko dropshipping sen arvoista?

Dropshipping-liiketoimintamalli voi olla poikkeuksellisen kannattava.

Antaaksemme sinulle käsityksen Amazon käytti 288 miljoonaa dollaria maksamaan myyjille verkkoliiketoiminnan tuloista, vuosikertomuksensa sivun 35 mukaan.

Tämä on noin 20 % Yhdysvaltojen dropshipping-liiketoiminnasta, mikä tarkoittaa, että dropshipping tuottaa yli miljardin vuodessa. Voitot ovat tyypillisesti noin 6 %, mutta kun aloitat dropshipping-liiketoiminnan Amazonissa, voit enimmäkseen lisätä tuotteesi ja he tekevät kaiken työn.

Ryan kertoi meille:

Heinäkuussa 2022 tienasin 32 000 dollaria kuukaudessa pelkästään Amazon Merchistä. Tästä 6 700 dollaria oli voittoa. Käytin 150 dollaria mainontaan, ja suurin kulu oli valuuttamuunnokset.

Sanoisin, että dropshipping-liiketoiminnan aloittaminen on sen arvoista.

Onko dropshipping laillista?

Kyllä, voit laillisesti lähettää tuotteita. Sinun on noudatettava paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä lakeja tavaroiden myymisestä sekä asuinpaikassasi että ostajan sijainnissa.

Liiketoimintamalli on vähäriskinen, kunhan maksat myyntiveroa ja noudatat lakeja. Voit aloittaa tarkistamalla osavaltiosi lakeja ja yksinkertaistaa sitten noudattamista käyttämällä ohjelmistoja, kuten Avalara.

Kuinka aloittaa dropshipping

Dropshipping on melko helppo prosessi aloittaa. Ryan kertoi meille, että periaatteessa on 5 askelta.

 1. Rekisteröidy alustalle
 2. Hanki toimittaja
 3. Luo kuvioita
 4. Luo verkkosivusto (tarvittaessa)
 5. Tee markkinointia

Ryanin neuvoista on todella hyötyä, jos haluat tietää, kuinka aloittaa dropshipping-liiketoiminta Amazonissa. Lisäämme alla olevaan prosessiin vielä pari vaihetta, jotta olet valmis myös muihin markkinapaikkoihin.

Kuinka paljon Dropshipping-yrityksen perustaminen maksaa?

Voit päästä dropshipping-liiketoimintaan lähes ilmaiseksi. Useimmat blogit sanovat, että tarvitset alle 100 dollaria, mutta sanoisin, että sinulla on oltava vähintään tarpeeksi rahaa kattamaan pari ensimmäistä ostoa riippuen siitä, miten oma dropshipping-yrityksesi on perustettu. Ryan kertoi meille:

Alkuperäinen aloituskustannusni oli nolla Amazon Merch on Demandille. Se on yksinkertaistettu myyntiprosessi Amazonissa. Hae, lisää mallisi, niin saat rojaltimaksun kerran kuukaudessa.

Hän myös kertoi meille, kuinka aloittaa dropshipping ilmaiseksi.

Kuinka aloittaa dropshipping ilman rahaa

Ryan selitti, että dropshipping-toimittajat antavat sinun aloittaa ilmaiseksi. Amazon Merchin lisäksi hänellä oli seuraavat ideat siitä, missä ja mitä myydä:

 • Ebay: Kaikki mitä myyt Amazon Merchissä
 • Etsy: Suunnittelutiedostot myyvät hyvin Etsyssä
 • Amazon Central: Myy samoja malleja tai omia dropshipping-tuotteitasi
 • Amazon KDP: Käytä dropshipping-liiketoimintamallia kirjoissa
 • Punainen kupla: Tämä on australialainen dropshipping-toimittaja, jonka kanssa Ryan on menestynyt

Ryan korosti:

Siirry osoitteeseen redbubble.com. Se on ehdottomasti helpoin aloittaa.

Hyppää dropshipping-liiketoimintaan Red Bubblen avulla!

Kuinka aloittaa dropshipping-yritys

Voit aloittaa dropshipping-yrityksen vain seitsemässä vaiheessa:

 1. Tutki dropshipping-ideoita
 2. Valitse dropshipping mahdollisuus
 3. Kirjoita liiketoimintasuunnitelma
 4. Valitse liiketoimintarakenne
 5. Valitse dropshipping-toimittaja
 6. Avaa verkkokauppa
 7. Markkinoi dropshipping-myymälääsi

Seuraavaksi näytämme sinulle, kuinka dropship.

Vaihe 1. Tutki dropshipping-ideoita

On olemassa monia tapoja pudottaa laiva riippuen siitä, mihin dropshipping-alaan haluat päästä. Ryan ehdottaa:

T-paidat, mukit tai kirjat Amazon dropshippingin kautta ovat helpoimpia. Sitten voit myydä samoja suunnittelutiedostoja Etsyn kautta.

Hän ehdottaa myös, että katsot mitä tahansa sivustoa, jolla olet, selvittääksesi, mikä on trendissä. Ryan kertoi meille:

🔥 Empfohlen:  Google käyttää tekoälyä joidenkin yritystietojen automaattiseen päivittämiseen

Jos voit myydä pari paitaa heti ja sitten vielä 1-2 vuodessa, se alkaa kasvaa.

Tutustu liikeideoita käsitteleviin blogeihimme saadaksesi lisää mahtavia verkkoliikeideoita.

Vaihe 2. Valitse Dropshipping Opportunity

Tässä vaiheessa sinun kannattaa valita dropshipping-liikeidea ja perehtyä syvemmälle sen perustamiseen. Muista, Ryan kertoi meille, että hän ehdottaisi Amazon Merchin aloittamista. Hän kertoi meille, että saatat haluta liioitella valtakirjaasi.

Minua ei hyväksytty ensimmäisellä yritykselläni. Saatat joutua luomaan uuden sähköpostin ja valehtelemaan, että olet kokenut graafinen suunnittelija, jolla on menestyvä verkkoliiketoiminta – mutta ihminen ei tarkista sitä. Se on vain kone.

Hän kertoi meille myös, että Amazonilla voi kestää jonkin aikaa hyväksyä dropshipping-liikeideasi.

Opi arvioimaan liiketoimintamahdollisuuksia.

Vaihe 3. Kirjoita liiketoimintasuunnitelma

On aina hyödyllistä kirjoittaa dropshipping-liiketoimintasuunnitelma.

Kun aloitat dropshipping-yrityksen, se voi olla niin yksinkertaista kuin ilmoittaa tavoitetulosi ja voittosi, kanavat ja maat, joissa myyt, sekä myymäsi tuotteet. Jos haluat laajentaa toimintaa Ryanin tapaan, sinun kannattaa suunnitella lisäkustannuksia, kuten kehitys-, suunnittelu- ja YouTube-videoiden luominen.

Niille, jotka haluavat kaivaa syvälle dropshipping-liiketoimintasuunnitelmaan, tutustu liiketoimintasuunnitelmia käsittelevään blogiimme tai katso alla oleva video.

Seuraavaksi tarkastellaan dropshipping-yrityksesi perustamista.

Vaihe 4. Valitse liiketoimintarakenne

Dropshipping-yritysten on noudatettava paikallisia lakeja. Jokaisella osavaltiolla on erilaiset vaatimukset, mutta useimmat osavaltiot vaativat jokaiselta osavaltiossaan yli 600 dollaria tienaavalta verkkokauppiaalta myyntiveron. Tämä tarkoittaa, että verkkokauppa tarvitsee:

 • Osakeyhtiö: Tarjoaa henkilökohtaisen vastuusuojan ja suojaa henkilökohtaista omaisuutta useimmissa skenaarioissa, jos pidät henkilökohtaisen ja yrityksen taloutesi erillään. Hae valtiosi ulkoministeriltä
 • Liiketoimintalupa: Näitä tarvitaan monissa osavaltioissa liiketoiminnan harjoittamiseksi. Saatat tarvita myös paikallisia tai maakunnallisia lisenssejä.
 • Myyntiveron lupa: Myyntiveron keräämiseen tarvitset veroluvan, jota voidaan kutsua myös verotunnukseksi. Sinun on myös maksettava liikevaihtoverotoimistolle verojen keräämisen jälkeen. Jokainen osavaltio käsittelee näitä eri tavalla, joten hae vain “Sales Tax Permit” Googlessa.

Saatat myös tarvita verovapautusasiakirjan, jotta et joudu maksamaan myyntiveroa jokaisesta dropshipping-toimittajaltasi tehdystä ostoksesta, tai joissakin osavaltioissa dropshipping-kauppa voi laskea sen veroihisi. Ota yhteyttä asianajajaan, ennen kuin dropshipping-yrityksesi laskee dropshipperin maksamat verot verkkokauppojen verojen kattaviksi.

Vaihe 5. Valitse Dropshipping-toimittaja

Kun aloitat dropshipping-yrityksen, voit valita useista dropshipping-toimittajista. Keskustelemme joistakin suosituimmista laivayhtiöistä ja tukkutoimittajista.

Tarkista aina dropshipping-sivuston arvostelut ja merkitse, missä ne sijaitsevat. Pudota yhdysvaltalaiset laivayhtiöt paljon nopeammin yhdysvaltalaisiin osoitteisiin kuin Aasian tai muiden maiden kuljetusyritykset.

Tukkukaupan keskus

Tämä sivusto tarjoaa kolmannen osapuolen työkaluja, jotka auttavat myymälöiden omistajia löytämään tuotteita myyviä yrityksiä. Kaksi osuvinta luokkaa menestyvän dropshipping-myymälän kannalta ovat:

Kaikkien tukkutason dropshipping-tileiksi lueteltujen yritysten pitäisi pystyä täyttämään dropshipping-hinnat, mutta varmista, että ymmärrät, kuinka niiden tukkuhinta ja dropshipping-prosessi toimivat.

Amazon Drop Shipping

Sinulla on paljon vaihtoehtoja dropshipping-myymälälle Amazonissa. Dropshipping-yrityksesi voi käyttää:

 • Amazonin toteutus: Anna Amazonin täyttää verkkokauppasi tilaukset. Ota selvää, kuinka voit myydä tuotteita käyttämällä tätä liiketoimintamallia.
 • Amazon Merch: Tienaa 1,93–9,32 $ rojaltimaksua jokaisesta Amazon Merch -verkkokaupassa myytävästä t-paidasta.
 • Amazon Kindle Direct Publishing (KDP): Aloita dropshipping-yritys, joka myy kirjoja Amazon KDP:ssä.

Lisäksi voit käyttää useimpia print-on-demand- tai ulkoisia dropshipping-verkkokauppayrityksiä yhdessä Amazonin kanssa, mutta dropshipping-yrityksesi ei täytä Amazon Prime -toimituksen ehtoja.

Alibaba Dropshipping

Jos dropshipping-yritys haluaa tuotteita, jotka hankitaan Kiinasta ilman vähimmäistilausmäärää, voit tilata Alibabasta. Dropshipping Kiinasta kestää hetken kauemmin saavuttaakseen asiakkaan sen jälkeen, kun olet myynyt tuotteita, mutta sinulla on korkeampi voittomarginaali kaikista asiakasostoksistasi.

Jos käytät tätä menetelmää, varmista, että verkkokauppasivustosi selittää, että tämän dropshipping-liiketoimintamallin käyttäminen vähentää jätettä ja hintoja, mutta tuotteiden saapuminen kestää 10–14 arkipäivää. Ihmiset arvostavat, että he tietävät mitä odottaa.

AliExpress Dropshipping Center

AliExpress myy tuotteita tukkukaupassa. Tämän ansiosta onnistuneen dropshipping-yrityksen perustaminen on helppoa, jos tilaat tuotteita heidän verkkokauppaalustaltaan ja toimitat sen sitten toimituskeskukseen. Tämä tekee myymisestä verkkokaupoissa, kuten Amazon ja Shopify, tehokkaampaa.

Shopify Dropshipping

Dropshipping-malli kukoistaa Shopifyssa. Shopify-verkkosivustolla on paljon dropshipping-toimittajia, joilla on laajennuksia tuotteiden myyntiin. Seuraavassa on joitain parhaita, jotka on otettava huomioon, kun aloitat pudotuslähetyssivuston.

 • DSers: Yhdistä AliExpress verkkosivustoosi ja hae tiedot AliExpress-verkkosivustolta tällä dropshipping Shopify -sovelluksella. Tarjolla on ilmaisia ​​ja maksullisia suunnitelmia, jotka ovat jopa 19,90 dollaria kuukaudessa.
 • Spocket: Etsi dropshipping-toimittajia. Yhdysvallat, Kanada, Eurooppa, Australia, Brasilia ja Kiina ovat kaikki paikkoja, joihin voit yhdistää verkkokauppayrityksesi ilmaisella sopimuksella. Pienyritys voi päivittää 24,99 dollaria kuukaudessa.
 • Modalysaattori: Synkronoi AliExpress omaan sivustoosi Shopifyssa. Dropshipping-yrityksen perustaminen on helpompaa tämän sovelluksen avulla, koska se tarjoaa tuotemerkkiluetteloita helpottaakseen markkinointiasi. Se ei kuitenkaan ole ilmainen. Maksat 35 dollaria kuukaudessa.
 • Print-on-demand: Yritykset, kuten Printful ja Gelato, sopivat erinomaisesti merkkien dropshipping-toimitukseen. Asiakas tekee ostoksen, sitten yritys tulostaa tuotteen ja lähettää sen sitten suoraan hänelle.
🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä OpenSeassa

Löydä lisää upeita sovelluksia Shopify App Storesta.

Vaihe 6. Avaa verkkokauppa (valinnainen)

Kun aloitat dropshipping-yrityksen, saatat haluta avata oman verkkokaupan. Dropshipping-liiketoiminnan myymälässä on yleensä alhaisemmat transaktiomaksut kuin muilla verkkokauppaalustoilla myytäessä, kun saavut riittävän volyymin kattamaan kuukausimaksut.

Verkkokauppa tekee myös asiakasdatasta sinun sen sijaan, että ne kuuluisivat verkkokauppaalustoihin.

Suosittuja verkkokauppaalustoja, joilla voit säilyttää asiakastietoja, ovat WordPress ja Shopify. Tutustu verkkosivuston rakentamiseen.

Vaihe 7. Markkinoi verkkoliiketoimintaasi

Kun olet rajannut liikeideasi, valinnut luotettavat toimittajat ja sinulla on verkkosivusto, on aika muuttaa dropshipping-myymälästäsi kannattava liiketoimintamalli. Tämä tarkoittaa, että sinun on aloitettava markkinointistrategia tuotteiden myymiseksi.

On monia tapoja markkinoida liiketoimintakonseptiasi, kun aloitat dropshipping-yrityksen. Haluat:

 1. Luo markkinointistrategia
 2. Rekisteröidy hakukoneisiin
 3. Luo sisältöä
 4. Kerätä dataa
 5. Automatisoi sähköpostimarkkinointi

Katsotaanpa, kuinka voit luoda oman brändisi dropshipping-yritykselle.

Määrittele markkinointistrategiasi

Dropshipping-liiketoiminta on vähäriskinen liiketoimintamalli, mutta sinun on silti saatava dropshipping-liiketoimintaideasi ihmisten eteen voidaksesi myydä tuotteita. Miten aiot saada dropshipping-liiketoimintaideasi näkymään markkinaraon?

 • Määritä, mitä verkkotyökaluja käytät.
 • Valitse, miten kommunikoit kohdemarkkinasi kanssa.
 • Määritä, millaista sisältöä lähetät.
 • Ole johdonmukainen sen suhteen, kuinka usein julkaiset.

Nämä seuraavat osat keskittyvät onnistuneen markkinointistrategian olennaisiin näkökohtiin.

Rekisteröidy hakukoneisiin

Jokaisen pienyrityksen on kiinnitettävä huomiota hakukoneoptimointiin (SEO). SEO keskittyy käyttämään avainsanoja, joita ihmiset käyttävät löytääkseen myymiäsi tuotteita. Sinun kannattaa varmistaa, että näyt Google-haussa ja muissa hakukoneissa (myös Amazon ja YouTube ovat hakukoneita).

Kun haluat aloittaa dropshipping-yrityksen, sinun kannattaa lisätä yrityksesi tiedot sivustoille, kuten Amazon, Google Search Console ja muihin suuriin hakukoneisiin. Tutustu tähän 120 online-yrityshakemiston luetteloon.

Ryan kertoi meille:

Lisää asetuksia vähitellen. Miehittää mahdollisimman paljon online-kiinteistöjä.

Luo sisältöä

Haluat luoda uutta sisältöä omalle brändillesi mahdollisimman usein. Voit käyttää ilmaista työkalua, kuten Google Trends, löytääksesi trendaavia avainsanoja ja lisätä sitten niitä vastaavia malleja. Tämä auttaa saamaan pienyrityksesi näkymään Googlen hakutuloksissa helpommin.

Voit myös käyttää SEO-työkaluja, kuten ahrefs ja SurferSEO. Käytämme näitä molempia UpFlip-sisällössämme.

Jokaisella alustalla on erilaiset algoritmit, joten luomasi sisällön on perustuttava kyseisen alustan parhaisiin käytäntöihin. Ryan kertoi, että hän haluaa luoda dropshipping-liiketoimintasisältöä seuraaville alustoille:

Käytän Facebook-yhteisöjä ja YouTubea. Julkaisen päivittäin sisältöä YT:ssä. Vastaan ​​myös yleisölleni. Facebookissa luon erilaisia ​​ryhmiä ja olen vuorovaikutuksessa siellä olevien ihmisten kanssa.

Kerää asiakastietoja

Vaikka dropshipping-yrityksellä on alhaiset käynnistyskustannukset, yrityksen omistaja huomaa voivansa parantaa voittomarginaaliaan keräämällä asiakastietoja.

Tiedot, kuten asiakkaiden nimet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot ja ostetut tuotteet voivat helpottaa oman dropshipping-yrityksesi markkinoinnin mukauttamista. Hubspotilla on hyödyllisiä kursseja siitä, miten ja missä muokata asiakkaiden vuorovaikutusta verkkokauppaalustalla.

Automatisoi tekstiviesti- ja sähköpostimarkkinointi

Toinen tapa, jolla dropshipping-yritys markkinoi markkinoita, on lähettää asiakkaille tekstiviesti- ja sähköpostimarkkinointipäivityksiä, kun heidän verkkokauppaalustalleen on lisätty uusia tuotteita.

Monet dropshipping-liikeideat eivät tuota voittoa ensimmäisestä myynnistä asiakkaalle, koska asiakashankintakustannukset vuonna 2023 ovat lähes 22 dollaria kulutustavaroissa – ja jopa korkeammat tietyntyyppisille yrityksille.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on opittava omaa dropshipping-liiketoimintaasi varten, on elinikäisen asiakasarvon kasvattaminen. Kun myyt jokaiselle asiakkaalle enemmän tuotteita, saavutat kannattavuusrajan ja lopulta voittomarginaalin.

Laillinen liiketoimintayksikkö huomaa, että paras tapa saada asiakkaat palaamaan omalle sivustolleen on tekstiviesti- ja sähköpostimarkkinointi. Mitä enemmän lähetät kullekin asiakkaalle, sitä enemmän voit ansaita.

Esimerkki

Oletetaan, että myyt tuotteen verkkokauppaalustalla 50 dollarilla, ja myynnin saaminen maksaa 22 dollaria markkinoinnissa. Dropshipping-yritykselläsi olisi skenaario, joka näyttää alla olevalta.

 • Myyntihinta: 50 dollaria
 • Verottaa: 4,25 dollaria
 • Verkkokauppamaksut: 7,50 dollaria
 • Käsittelymaksu: 1 dollari
 • Tuotteen hinta: 34,25 dollaria
 • COGS: 47 dollaria
 • Bruttovoitto: 3 dollaria
 • Mainokset: 22 dollaria
 • Nettotappio: -19 dollaria

Itse asiassa tuossa skenaariossa sinun pitäisi myydä vielä seitsemän tuotetta ennen kuin ansaitset voittoa. (Tämä osoittaa suuren osan siitä, miksi monet ihmiset kieltäytyvät maksullisista mainoksista. Useimmat ihmiset keskittyvät sen sijaan luomaan hyödyllistä sisältöä sosiaaliseen mediaan.)

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda online-liiketoimintaa intohimostasi

Nyt kun tiedät dropshipping-yrityksen perustamisen perusteet, katsotaanpa tarkemmin yhtä menetelmää. Suuri osa Ryanin antamista tiedoista koskee Amazonin laivausta, joten tutustu seuraavaan osioon.

Älä koskaan tee näitä dropshipping-virheitä

On monia virheitä, joita haluat välttää, kun opettelet perustamaan dropshipping-yrityksen. Jotkut ihmisten suurimmista virheistä ovat:

Väärän kohdemarkkinoiden valinta

Jos valitset kohdemarkkinan, joka on kylläinen, sinun on vaikea murtautua markkinoille. Käytä Google Trends -palvelua löytääksesi uusia mahdollisuuksia.

SEO:n merkityksen aliarvioiminen

Kuten edellä totesimme, hakukoneoptimointi on kriittistä, jotta asiakkaat löytävät tuotteesi. Jos olet rakentamassa omaa sivustoasi, sinun on tehtävä siitä helppokäyttöinen.

Se vie paljon aikaa, mutta myymälän pitäminen Amazonissa tarkoittaa vain uusien tuotteiden, nimien ja kuvausten lisäämistä – ja muoto on jo suotuisa SEO-ystävällisyyteen.

Ei automatisoi prosesseja

Jokaisen tilaustulostustuotteen muunnelman huolellinen kirjoittaminen voi viedä tunteja. On olemassa nopeampiakin menetelmiä.

Ryan kertoi meille:

Olen automatisoinut järjestelmäni täysin, koska olen perehtynyt kehitykseen.

Ryanin käyttämä järjestelmä on nimeltään Automate POD. Tarkista se alta.

Negatiivinen asiakaskokemus

Yksi virhe, jonka tilaustulostus ja dropshipping-toimittajat tekevät, on toimitusajan ilmoittamisen unohtaminen. Useimmat ihmiset odottavat Amazonin kaltaista nopeutta eivätkä ole iloisia, jos he maksavat ylimääräisiä toimituskuluja eikä tuote saavu ennen tärkeää päivämäärää. Ratkaise tämä ongelma paljastamalla, kuinka tuotteita käsitellään.

Liian paljon yhteen toimittajaan luottaminen

Kun harkitset dropshipping-yrityksen perustamista, saatat tuntea houkutusta tehdä sopimuksen toimittajan kanssa ja vain työskennellä heidän kanssaan. Tämä voi olla vaarallinen virhe, koska he saattavat loppua tuotteet tai nostaa hintojaan sellaisiin kohteisiin, joissa et ole kilpailukykyinen.

Sinulla tulee aina olla varasuunnitelma, jos jokin menee pieleen. Lisäksi sinun tulee aina olla sopimuksia.

Huono asiakastuki

Asiakkaat haluavat tietää tuotteidensa tilan. Automatisoi sähköpostit näiden ilmoitusten lähettämiseksi:

 1. Kiitos sähköpostista oston jälkeen.
 2. Toimitussähköposti, kun tilauksella on seurantanumero.
 3. Toimitus sähköpostilla (tai tekstiviestillä) tuotteen saapuessa.
 4. Tyytyväisyyskysely, kun he ovat ehtineet testata tuotetta.
 5. He saattavat pitää uusista tuotepäivityksistä ajoittain.

Tämän lisäksi, jos tuotteessa on ongelma, älä kiistellä asiakkaan kanssa. Ratkaise se. Et hyödy mitään asiakasta lyömällä.

Epäonnistuminen brändin rakentamisessa

Dropshippingissä on paljon kilpailua, mikä tarkoittaa, että sinun on tarjottava asiakkaille syy palata takaisin. Jokaisella on jotain, mikä tekee yrityksestään ainutlaatuisen. Sinun tarvitsee vain jakaa se.

Sinulla saattaa olla alhaiset hinnat, nopea toimitus, korkeampi laatu, huumorintaju tai parempi asiakastuki. Rakenna brändiäsi, niin rakennat uskollisia asiakkaita.

Maksujen hyväksyminen toimittamattomista tuotteista

Ennen kuin hyväksyt ostoksen, sinun on varmistettava, että tuotteet ovat saatavilla. Yksikään asiakas ei halua maksaa jostain, jonka hän odottaa saavansa muutamassa päivässä, ja huomaa, että se on jälkitoimituksessa kuukausia. Tämä johtaa peruutuksiin, eivätkä asiakkaat todennäköisesti palaa.

Markkinoi jotain, jota on sitten vaikea löytää

Oletko koskaan napsauttanut mainosta, koska pidit jostain etkä löytänyt sitä avattaessasi sitä? Se on ärsyttävää, eikö!?!?!

Älä tee sitä. Lähetä asiakas suoraan oikealle aloitussivulle. Tee heidän ostamisesta helppoa ja sinun on ansaittava rahaa.

Tee dropshipping-liiketoimintamallista toimivaksi sinulle!

Nyt tiedät perusteet siitä, miten aloitat dropshipping Amazonissa ja muilla alustoilla. Liity kauppojen omistajien joukkoon, jotka käyttävät vähemmän aikaa tilausten täyttämiseen ja enemmän aikaa liiketoiminnan kasvattamiseen.

Mitä dropshipping-sivustoja olet löytänyt, jotka helpottavat yrityksesi hoitamista?

Jakaminen on välittämistä!