Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa 500 000 $/vuosi Cupcake Business (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa 500 000 $/vuosi Cupcake Business (2023)

Oletko koskaan ajatellut kuppikakkuyrityksen perustamista? Jos sinulla on, voit ottaa mallin Craig Watsonilta, Baked Cravingsin perustajalta. Baked Cravings on upea cupcake-leipomo New Yorkissa.

Craigin villisti menestynyt kuppikakkukauppa ei ole mikään pieni rinky-dink-kauppa. Se tuottaa valtavia määriä tuloja – paljon enemmän kuin useimmat cupcake-leipomot:

Lukumme ovat noin 400 000 dollaria vuodessa, mutta ensi vuonna odotetaan kasvavan 650 000 dollariin.

Craig vei kuppikakkuliiketoimintansa nollasta kuusinumeroiseen, ja sinäkin voit.

Tästä artikkelista saat selville kaikki asiat, jotka sinun on tiedettävä oman kuppikakkuyrityksesi perustamiseen. Tämä sisältää asioita, kuten yrittäjyyshakkerit, jotka vievät yrityksesi uudelle tasolle, kuinka nousta kilpailijasi yläpuolelle, tunnistaa suurimmat haasteesi ja paljon muuta!

Vähän Craigin yhtiöstä

Craig Watson oli kirjanpitäjä vuosia. Miten papulaskuri ja numeromurskain tekevät siirtymisen par excellence -kuppikakkuyrittäjäksi, joka haaveilee jatkuvasti kuppikakuista? Tässä on mitä Craigin on sanottava asiasta:

Olin talousjohtaja toisessa leipomon kaupungissa. Suljemme vähittäiskaupan. Kysyin omistajalta, voisinko perustaa oman leipomon, ja hän vastasi kyllä.

Joten vuonna 2017 hän perusti Baked Cravingsin. Hänen ensimmäinen liikepaikkansa oli Harlemissa, New Yorkissa, ja hänen kuppikakkunsa saivat pian maineen erittäin herkullisina ja esteettisesti miellyttävinä.

Hänen myymälänsä myi niin paljon kuppikakkuja, että hän avasi pian toisen kuppikakkukaupan East Harlemiin. Hänen kuppikakkunsa ovat niin suussa sulavan herkullisia, että Baked Cravings voitti “The Best of Manhattanin” kaksi vuotta peräkkäin.

Hänen hämmästyttävän menestyneen kuppikakkukaupan suosituin tarjous on “Cupcake in a Jar:”

Purkissa olevat kuppikakut myyvät niin hyvin kuin valtakunnallisesti pystymme. Allekirjoitimme juuri sopimuksen Amazon Freshin kanssa, joka kantaa myös meidän kuppikakkujamme.

Yksi asia, joka erottaa hänen menestyneen kuppikakkuliiketoimintansa kaikista muista kuppikakkukaupoista, on se, että hänen kuppikakkunsa ovat 100 % pähkinättömiä. Näin ruokaherkkyydestä kärsivät lapset pääsevät nauttimaan hänen sekoituksistaan. Tämä sisältää hänen oman tyttärensä, joka on allerginen pähkinöille.

Mt. Sinai Allergy Clinic on kolmen korttelin päässä hänen cupcake shopistaan. Tämä tarkoittaa, että klinikalla käyvillä lapsilla on paikka nauttia cupcake-himoaan.

Tässä on tarkat vaiheet, jotka sinun tulee tehdä, jos haluat perustaa oman kuusinumeroisen cupcake-yrityksen:

1. Tee selväksi, mitä haluat tehdä

Selkeä suunnitelma on yrittäjän menestyksen edellytys. Tämä voi olla joko virallinen liiketoimintasuunnitelma tai vähemmän jäsennelty kartta, joka näyttää, kuinka aiot rakentaa unelmiesi liiketoiminnan.

Kun häneltä kysyttiin, oliko hänellä cupcake-liiketoimintasuunnitelma, hän sanoi seuraavaa:

Ei, kun teet sellaisen, muutat sen. Olen aloittanut niin monta, ja ennen kuin aloitat yhden, sinun on tehtävä se uudelleen. Sinulla voi olla tavoitteita. Voit myös kokeilla tätä ja kokeilla sitä. Periaatteessa vain tarkkaile talousasioitasi ja varmista, että ansaitset rahaa, ja jatka sitten sieltä.

Tämä vain osoittaa sinulle, että sinun on oltava kristallinkirkkaat liiketoimintatavoitteidesi suhteen. Joten useimmille ihmisille suositellaan edelleen liiketoimintasuunnitelmaa.

2. Keksi nimi

Sinun on keksittävä yrityksellesi ainutlaatuinen nimi. Kun rekisteröit yrityksesi nimeä, tutki sitä tarkistamalla:

 • Osavaltiosi yritysasiakirjat
 • Liittovaltion ja osavaltion tavaramerkkirekisterit
 • Sosiaalisen median alustat

3. Hanki työnantajan tunnus (EIN)

Sinun on rekisteröidyttävä useisiin osavaltion ja liittovaltion veroihin, ennen kuin voit avata cupcake-leipomon. Jos haluat rekisteröidä yrityksesi verovelvolliseksi, sinun on haettava EIN-tunnusta, joka on ilmainen.

Voit saada EIN-tunnuksesi verohallinnon verkkosivuston kautta.

4. Avaa yrityspankkitili

Sinun on myös avattava yrityspankkitili, koska erillisen pankki- ja luottokorttitilin käyttö on ratkaisevan tärkeää henkilökohtaisen omaisuutesi suojaamiseksi. Yritysluottojen luomisen oppiminen voi myös auttaa sinua saamaan luottokortteja yrityksesi nimissä (omasi sijaan), parempia korkoja ja korkeampia luottolimiittejä.

Se helpottaa myös yrityksesi kirjanpitoa ja veroilmoitusta huomattavasti.

Hyviä yrityksiä yritystilin hankkimiseen ovat Wells Fargo, Capital One ja Chase.

5. Hanki vakuutus

Jotta voit hoitaa cupcake-liiketoimintaasi turvallisesti, sinun on hankittava vakuutus. Vakuutus suojaa yritystäsi korvattavien tappioiden sattuessa.

Jos et ole varma, millaisia ​​riskejä saatat kohdata kuppikakkujen myyjänä, kysy asiantuntijalta. Jos et halua tehdä niin, hanki yritysvastuuvakuutus. Tämä on yleisin pienyritysten tarvitsema kattavuus.

Muutamia parhaista pienyritysten vakuutusyhtiöistä ovat State Farm, Nationwide ja Travellers.

6. Erotu kilpailusta

Oman kuppikakkuliiketoiminnan pyörittämiseen liittyy paljon muutakin kuin vain kuppikakkujen leipomista ja koristelua.

Sinun on keksittävä asioita erottaaksesi kuppikakkuyhtiösi lukemattomista muista kuppikakkumyyjistä. Kun Craigilta kysyttiin, kuinka hän erottaa yrityksensä kilpailijoistaan, hän vastasi yhdellä sanalla:

🔥 Empfohlen:  Suurimpien merkkien 12 parasta aprillipilaa

Toinen tapa pysyä askeleen edellä kilpailijoitasi on valita niche, kuten vegaaniset, gluteenittomat, luomu- tai lasten kuppikakut. Kun olet tunnistanut kohdealueen, ymmärrät paremmin asiakastyyppisi ja kuinka myydä kuppikakkuja heille.

Itse asiassa, Craigin mukaan kohdedemografisen ryhmän tunnistaminen on yksi salaisuuksista, joilla saat kuppikakkuliiketoimintasi kukoistamaan:

Avain sen kasvattamiseen on tietää tarkalleen, kenelle markkinoit.

Mene sinne, missä niche-asiakkaasi ovat. Jos olet erikoistunut luomuaineisiin, suuntaa Farmer’s Marketille. Jos myyt vegaanisia kuppikakkuja, mene vegaaniruokafestivaaleille.

Voit vedota kohdedemografiaasi pyytämällä palautetta kuppikakuistasi. Kun sinulla on myytävänä uusia kuppikakkuja, houkuttele raivokkaat fanisi makun testaajiksi. Harkitse heidän panostaan ​​ja muokkaa reseptejäsi sen mukaan.

Kiinnostumalla asiakkaistasi rakennat suullisesti kuppikakkujasi.

7. Päätä yrityksesi rakenne

Sinun tulisi perustaa cupcake-liiketoimintasi juridisena yksikkönä erillään itsestäsi. Tällä tavalla suojaat itseäsi henkilökohtaiselta vastuullisuudesta, jos yrityksesi joutuu oikeuteen.

Yleisimmät yritystyypit ovat seuraavat:

 • YKSINOMAINEN OMISTAJA: Tämä on rekisteröimätön yritys, jolla on yksi omistaja. Yrityksestä saadusta voitosta maksetaan tuloveroa.
 • KUMPPANUUS: on kahden tai useamman osapuolen virallinen järjestely yrityksen johtamiseksi ja hoitamiseksi ja sen voittojen jakamiseksi.
 • OSAKEYHTIÖ: on oikeushenkilö, jolla on sekä yhtiön että kumppanuuden ominaisuuksia. Se tarjoaa omistajilleen yhtiömäisen suojan oikeudelliselta vastuulta.
 • YHTIÖ: on joukko ihmisiä, joiden laki sallii toimia yhtenä kokonaisuutena.

Kun päätät kuppikakkuliiketoimintasi laillisesta rakenteesta, sinun on tarkasteltava sen monimutkaisuutta, kuinka monta omistajaa sillä on ja liiketoimintatavoitteesi.

Ole varovainen, kun harkitset liikekumppanin ottamista. Craigilla oli tämä sanottavanaan:

Kun aloitin ensimmäisen kerran, minulla oli toinen kumppani, joka oli hiki osake. Toivon, että minulla ei olisi koskaan ollut kumppania. Tarvitset kumppanin, joka on yhtä hyvä kuin sinä ja ymmärtää, miten yritys toimii, jos aiot saada sellaisen. Valitettavasti kumppanini ei täyttänyt noita odotuksia, mutta sinä elät, kasvat ja opit.

8. Valitse sijaintisi

Ennen kuin aloitat cupcake-yrityksen, sinun on päätettävä tarkasti, kuinka haluat myydä kuppikakkusi. Voit esimerkiksi myydä niitä yhdellä tai useammalla seuraavista tavoista:

 • Koti
 • Kivijalkakauppa
 • Jakeluauto
 • Ruokarekka

Jos haluat myydä kuppikakkujasi ruoka-autosta, katso niistä tekemämme videot täältä ja täältä. Voit myös lukea blogiartikkelimme. Sinun on myös päätettävä, aiotko perustaa franchising-yrityksen vai perustaa oman cupcake-yrityksen alusta alkaen.

Harkitse huolellisesti kaikkia vaihtoehtojasi ennen kuin teet lopullisen päätöksen siitä, kuinka haluat myydä kuppikakkusi.

Yrityksen aloittamiselle tyhjästä on vaihtoehto, voit aina ostaa olemassa olevan cupcake-yrityksen.

9. Hanki lupasi ja lisenssisi

Aloitaksesi cupcake-yrityksesi sinun on todennäköisesti rekisteröitävä se paikallisessa läänissä ja noudatettava sitten asuinvaltiosi asettamia lupavaatimuksia. Jokaisella osavaltiolla on oma verkkosivusto, joka esittelee yrityksen rekisteröintiprosessin.

Jos laiminlyö vaadittujen lisenssien ja lupien hankkimisen, saatat joutua maksamaan valtavia sakkoja tai jopa lopettaa yrityksesi.

Yksi asia, joka sinun on tehtävä, on saada cupcake-yrityksellesi lupa paikalliselta terveysosastolta.

Sinun on myös hankittava käyttötodistus, jos aiot myydä kuppikakkuja kivijalkakaupassa. Käyttöoikeustodistus varmistaa, että tila on kaikkien kaavoituslakien, rakennusmääräysten ja hallituksen määräysten mukainen.

Jos vuokraat tilaa, on luultavasti vuokranantajan vastuulla saada tämä asiakirja. Varmista ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, että vuokranantajasi voi saada voimassa olevan todistuksen ruoanvalmistusyrityksestä.

Useimmat lakiasiantuntijat suosittelevat, että lisäät vuokrasopimukseesi kielen, jossa todetaan, että sinun ei tarvitse alkaa maksaa vuokraa ennen kuin saat CO.

10. Osta laitteistosi

Jos haluat ylläpitää cupcake-leipomoa, sinun on ensin ostettava laitteet ja cupcake-liiketoimintatarvikkeet. Voit saada upeita tarjouksia näistä asioista Aaron Equipment Companysta ja WebstaurantStoresta.

Tässä on joitain mitä tarvitset:

 • Kaupalliset sekoittimet
 • Puiset lusikat
 • Kumilastat
 • Leivinvuoat
 • Cupcake muotit
 • Laukkujen koristelu ja vinkkejä
 • Sekoituskulhot
 • Tarttumattomat cupcake-alustat
 • Digitaaliset vaa’at
 • Cupcake-jäähdytystelineet
 • Mittalusikat
 • Cupcake vitriinit
 • Cupcake seisoo
 • Kuljetuslaatikot
 • Säiliöt

11. Pidä kustannukset alhaisina

Craigin mukaan sinun on “todella tarkkailtava kustannuksiasi”, jos haluat kuppikakkuliiketoimintasi menestyvän.

Pitämällä kustannukset alhaisina Craig on tuottanut yritykselleen “50–70%:n voittomarginaalit”, mikä on melko hyvää.

Yksi tapa varmistaa liiketoiminnan suurin kannattavuus on pitää ruokakulut alle 35 %. Jos haluat tietää, kuinka paljon yksi kuppikakkuresepteistäsi maksaa, tutustu leivonnaisten hinnoitteluun. Varmista, että otat huomioon kaiken leipomiseen käyttämäsi ajan, kun lasket kustannuksia.

Jos et tee tätä, kuppikakkuja myyvä yrityksesi ei ole kannattava. Yrityksen alkuvuosina väärin hoidettu talous johtaa usein epäonnistumiseen. Oikea liiketoiminnan hinnoittelu on ratkaisevan tärkeää, joten sinun on parempi päättää tehokkaasta hinnoittelustrategiasta. Ota huomioon asiat, kuten tarvikkeet, vuokra, apuohjelmat, palkat ja oma aikasi ja vaivasi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta verkkokauppaalustaa vuonna 2023

Craigille hänen liiketoiminnassaan suurimmat kustannukset ovat “vuokra ja palkka”.

Löydä oikea tasapaino pahasti paisuneiden hintojen ja niin alhaisten hintojen välillä, että yrityksesi ei ansaitse rahaa. Sinun on myös pidettävä työvoimakustannukset hallinnassa. Leipomoille nämä kustannukset ovat yleensä 20–30 prosenttia bruttovoitosta.

Jos ylität tämän, sinun on löydettävä tapoja leikata näitä kuluja.

POS-järjestelmä

POS-järjestelmän (Point of Sale) avulla asiakas maksaa yritykselle tavaroista tai palveluista. Kun käytät yhtä, käytät vähemmän aikaa talouteen ja enemmän aikaa kuppikakkujen valmistukseen.

Yritä ostaa sellainen, joka on erityisesti leipomoille tarkoitettu. Näissä järjestelmissä on kaikki vähittäiskaupan POS-järjestelmän säännölliset toiminnot, kuten kyky käsitellä yritysmaksuja, tarkastella myyntiraportteja ja asiakassuhteiden hallinta (CRM) ominaisuuksia.

Niiden avulla voit kuitenkin myös hallita cupcake-reseptejäsi ja seurata ainesosien tarjontaa.

Suosittelen Lightspeed-, TouchBistro- tai Loyverse-käyttöä.

12. Hanki Web-sivusto

Sinun on hankittava verkkosivusto mainostaaksesi kuppikakkuyhtiötäsi, koska jokainen pienyritys tarvitsee sellaisen nykyään. Yli kaksi miljardia käyttäjää surffailee Internetissä päivittäin. Jos et ole luonut verkkonäkyvyyttä, kaikki nämä potentiaaliset kuppikakkuasiakkaat lipsuvat sormiesi läpi – riippumatta siitä, kuinka herkullisilta kuppikakkusi näyttävät!

Verkkosivusto on yksi edullisimmista markkinoinnin työkaluista ja antaa sinulle maksimaalisen vastineen rahoillesi.

Shopify

Craig tykkää käyttää Shopifyta verkkosivustonsa tehostamiseen:

Shopify tukee taustajärjestelmäämme, verkkosivustoamme ja myyntipisteämme. Sivuillamme voit suunnitella oman kakun. Voit ajoittaa toimituksen. [Shopify] hoitaa koko myyntiprosessin. Verkkosivustomme teknologia on se, mikä todella antaa meille mahdollisuuden toimia tehokkaasti ja tehokkaasti.

Shopify on oma verkkokaupan alusta verkkokaupoille ja vähittäismyyntipistejärjestelmille. Se yksinkertaistaa pienyritysten verkkokaupan toimintaa.

Monille pienille kauppiaille se on jumalan lahja. Jos haluat tutkia muita vaihtoehtoja, kokeile BigCommercea tai WooCommercea.

13. Hanki sijoitus Googlessa

Saadaksesi eniten asiakkaita kuppikakkuliiketoimintaasi, pyri sijoittumaan hakukoneissa.

Baked Cravings on Googlen luokituksessa korkealla. Yksi tapa jäljitellä heidän menestystään on kirjoittaa pitkiä blogitekstejä. Nämä ovat yli 2000 sanan pituisia artikkeleita.

Baked Cravings tekee tämän. Katso yksi heidän postauksistaan ​​täältä.

Voit myös vahvistaa hakukoneoptimointiasi lataamalla sivustokartan Googleen. Tämä näyttää yritykselle kaiken sivustossasi, mikä tekee hakuhämähäkkien helpoksi indeksoida verkkotunnuksesi.

Luo omasi käyttämällä XML-sivustokartan luontitoimintoa.

Sinun on myös optimoitava yrityksesi verkkosivusto mobiililaitteille. Jos sivustosi ei ole mobiiliystävällinen, sinun on vaihdettava responsiivisempaan ulkoasuun. Varmista myös, että se latautuu nopeasti kaikille laitteille, koska internetin käyttäjät ovat tunnetusti kärsimättömiä.

Käytä Googlen PageSpeed ​​Insightsia nähdäksesi, kuinka nopeasti sivustosi ensisijaiset sivut latautuvat.

Varmista, että sivustosi sivuilla käytetään kuvaavaa otsikkotunnistetta, joka kertoo käyttäjille ja hakukoneelle, mistä sivulla on kyse. Sinun on myös tehtävä vähän avainsanatutkimusta löytääksesi avainsanoja, joilla yrityksesi pitäisi saada sijoitusta.

Google Ads

Google Ads on loistava tapa tavoittaa uusia cupcake-asiakkaita. Kun teet niin, on erittäin tärkeää kohdistaa tiettyyn yleisöön, rakentaa SEO-ystävällisiä verkkosivuja ja mainoksia ja muokata kampanjoita jatkuvasti Google Analyticsin avulla.

Muita tapoja tehdä markkinointia

Craig käyttää “400–600 dollaria kuukaudessa” kuppikakkuliiketoimintansa mainontaan. Kyse ei kuitenkaan ole niinkään siitä, kuinka käytät, vaan se, kuinka käytät mainontarahat.

Nykyään jotkut ihmiset ajattelevat, että käyntikortit ovat ohimeneviä. Mikään ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Sen luovuttamisessa potentiaaliselle asiakkaalle on vanhan koulun viehätys.

Tämä pätee erityisesti, jos käyntikorttisi on tehty luovasti.

Toinen vanhanaikainen markkinointitekniikka, jolla on vielä mahdollisuuksia, on lentolehtisten lähettäminen. Voit laittaa ne kauppoihin, lähettää postitse tai jakaa ne ohikulkijoille.

Kokeile lahjoittaa lahjakortteja cupcake-yrityksellesi hyväntekeväisyystapahtumiin sekä kasvattaa liikearvoa että uusia asiakkaita. Voit myös tehdä yhteistyötä suurten yritysten kanssa, jotka saattavat ajatella, että luova cupcake-myyjä on juuri oikea tapa piristää yrityksen tapahtumia. Craigilla oli tämä sanottavanaan:

Yritä myös mukautua yritystapahtumiin ja muihin yrityksiin.

Yksi parhaista tavoista mainostaa tuotteitasi (varsinkin jos kuppikakkusi eivät ole tämän maailman ulkopuolella) on antaa kuppikakkujesi puhua puolestaan.

Kuinka teet tuon?

Vatkaamalla erän herkullisia, silmiinpistäviä kuppikakkuja ja antamalla kaikkien maistaa. Sinä tai joku työntekijöistäsi voit seisoa yrityksesi oven ulkopuolella ja jakaa ilmaisia ​​näytteitä.

Voit nähdä tarkalleen, miten tämä tehdään, katsomalla alla olevaa leipomovideoamme tai katsomalla lisätietoja tästä artikkelista:

Muista lopuksi liittyä Cupcake Bakers’ Associationiin saadaksesi alan vinkkejä ja esittelyn heidän verkkosivustollaan.

14. Hyödynnä sosiaalisen median voima

Varmista, että lisäät sosiaalisen median mainosvalikoimaasi. Nykyään pienyritysten omistajat, jotka sivuuttavat sosiaalisen verkostoitumisen sivustot, kuten Twitterin ja Facebookin, tekevät niin omalla vaarallaan.

🔥 Empfohlen:  Microsoft esittelee, kuinka Bing with ChatGPT AI toimii

Kun Craigilta kysyttiin, kuinka hän markkinoi cupcake-yritystään ja mikä mainonta on ollut menestynein, hän sanoi seuraavaa:

Käytän Google Shoppingia. Facebook. Hanki liidejä sosiaalisen median kautta. Saamme myös vähän lehdistöä.

15. Laajenna tuotevalikoimaasi

Kuppikakkuliiketoiminnassa et ansaitse rahaa vain myymällä kuppikakkuja. On myös muita tapoja kerätä käteistä. Voit myydä muita leivonnaisia, kuten piirakoita, keksejä ja kakkuja, kuten Baked Cravings tekee.

Tässä on mitä Craigin oli sanottava:

Yritä olla piinaamatta itseäsi. Yritä tarkastella kaikkia erilaisia ​​tuotteita.

Yksi uusi tapa myydä kuppikakkuja on käyttää kuppikakkuautomaattia, joka näyttää tavalliselta pankkiautomaatilta (vain kauniimmilla väreillä). Se kuitenkin annostelee kuppikakkuja dollarisetelien sijaan.

Voit myös opettaa kuppikakkujen koristelun taiteen taiteen tai vaikkapa kuppikakkuyrityksen perustamista!

16. Opi yrittäjyyshakkeja

Kun edistyt yrittäjäurallasi, tulet epäilemättä poimimaan hakkereita, jotka auttavat nopeuttamaan kasvuasi.

Craigille se oli YouTube:

YouTube on todella auttanut. Jos et tiedä mitään, mene YouTubeen. Minulla on leipomoalan läheinen ystävä, joka on alan asiantuntija. Mitä tahansa näen heidän tekevän hyvin, menen sitten YouTubeen ja opin kyseisestä aiheesta. On hämmästyttävää, kuinka paljon voit oppia YouTubessa.

17. Tunnista suurimmat haasteesi

Jos haluat menestyä cupcake-myyjänä, sinun on tunnistettava suurimmat haasteesi. Tässä Craigin:

Tuotannon saaminen kuntoon. Myös henkilökunnan käsittely ja sen varmistaminen, että he tekevät mitä heidän kuuluu tehdä.

Craig jatkoi tunnistamaan muita taisteluita:

Kamppailemme tilan kanssa. Meillä on vaikeuksia varastoida kaikkea ja saada riittävästi tilaa tuotantoon.

Persoonallisuutesi, paikallisten liiketoimintaolosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan haasteesi voivat olla aivan erilaisia. Joka tapauksessa on tärkeää tietää, mitä ne ovat, jotta voit keskittyä enemmän niihin.

18. Jatka kasvua ja mittaamista

Jos et halua pysähtyä, sinun on jatkettava liiketoimintasi kasvattamista. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi laajentaminen saattaa olla tulevaisuudessa. Kun Craigilta kysyttiin, aikoiko hän laajentaa cupcake-yritystään, hän vastasi näin:

Aiomme kasvattaa myyntiämme. Kumppanuutemme Amazonin kanssa auttaa. Meillä on tosi-tv, joten sen pitäisi auttaa. Avasimme juuri toisen toimipisteen East Villagessa, New Yorkissa, joka on trendikäs paikka. Alkuperäinen myymälämme sijaitsee East Harlemissa.

19. Työskentele kovasti

Kun Craigilta kysyttiin, “mihin uskot menestyksesi?” Hänellä oli kaksi sanaa:

Strategiat eivät koskaan ole tehokkaita, ellet ponnistele!

Craigin kolme parasta vinkkiä

Kun Craigilta kysyttiin, mitkä kolme parasta vinkkiä olivat kuppikakkuyrityksen perustamiseen, hän sanoi seuraavaa:

Vinkki 1: Laita asiat kuntoon, kustannukset, hinnoittelu ja kohdeasiakkaasi. Vinkki 2: Sinulla on oltava vähittäismyyntipaikka tai online-/kaupallinen tila-alusta. Vinkki: 3 Ymmärrä, kuinka aiot markkinoida sitä.

Kuinka paljon rahaa tarvitset Cupcake-yrityksen perustamiseen?

Cupcake-yrityksen aloituskustannukset vaihtelevat liiketoimintamallistasi riippuen.

Cupcake-yrityksen jatkuvat kulut sisältävät ainesosat, pakkaukset ja mainostuotteet. Jos sinulla on oma myymälä, sinulla on vuokra- ja yleiskulut. Jos toimitus on osa suunnitelmaasi, budjetti polttoaine- ja vakuutuskuluihin, ajoneuvomaksuihin ja korjauskuluihin.

Jos haluat aloittaa cupcake-yrityksen, käytä vähintään 400 000 dollaria.

Kuinka aloittaa cupcake-yritys ilman rahaa

Kun Craigilta kysyttiin, kuinka hän sai rahoituksen cupcake-imperiuminsa perustamiseen, hän sanoi seuraavaa:

Itserahoitettu. Maksoin itse saadakseni sen käyntiin. Se johtui säästöistä.

Toinen tapa aloittaa kuppikakkutoiminta ilman rahaa on myydä kuppikakkusi pois kotoa.

Lopulliset ajatukset

Cupcake-yrityksen perustaminen ei ole niin vaikeaa.

Kuusihahmon tekeminen kuppikakkuliiketoiminnassa vaatii kuitenkin kykyä tehdä maukkaita luomuksia, luovaa suunnittelua, moitteetonta asiakaspalvelua ja sinnikkyyttä. Craig Watsonin tarina osoittaa, että se voidaan tehdä. Tämä tarkoittaa, että sinäkin pystyt siihen!

Jos aiot perustaa cupcake-yrityksen, onko sinulla myymälä, ruoka-auto tai jotain muuta?

Kerro minulle kommenteissa.

Jakaminen on välittämistä!