Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa autonvuokrausyritys (0–175 000 dollaria kuukaudessa!)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa autonvuokrausyritys (0–175 000 dollaria kuukaudessa!)

Rakastatko autoja? Käytätkö jo paljon aikaa ja rahaa autoosi? Sitten voi olla aika ansaita rahaa intohimollasi ajoneuvoihin.

Auttaaksemme sinua ansaitsemaan intohimosi, haastattelimme Ronnie Daneliania, Los Angelesin Legends Car Rentalsin omistajaa.

Ronnie aloitti yrittäjyytensä Internet-markkinoinnin mestarina. Rakkaudellaan klassisia autoja kohtaan hän kuitenkin muutti liiketoimintansa unelmiensa yhtiöksi.

Alkaen vain 10 000 dollarin sijoituksesta, hänen yrityksensä vuokraa eksoottisia ja klassisia autoja LA:n ylemmälle luokalle, ja nyt hän tienaa yli 175 000 dollaria kuukaudessa!

Autonvuokrausalan maailmanlaajuinen markkinaosuus on 92 miljardia dollaria, ja sen odotetaan saavuttavan 214 miljardia dollaria vuoteen 2027 mennessä. Tässä artikkelissa hyödynnämme Ronnien asiantuntija-apua, joka auttaa sinua saamaan osuutensa näiltä kasvavilta markkinoilta.

Joten istu alas ja kiinnitä kiinnitys! Tämä on vaiheittainen oppaamme autonvuokrausyrityksen perustamiseen tyhjästä.

1. Hanki kokemusta autoista

Ronne omisti Internet-markkinointiyrityksen ja selitti, ettei hänellä ollut kokemusta autonvuokrauksesta ennen Legendsin aloittamista.

On totta, että joidenkin menestystarinojemme omistajilla oli myös vähän tai ei ollenkaan kokemusta alastaan.

On kuitenkin aina hyödyllistä saada kokemusta liiketoiminnasta ennen kuin sijoitat aikaasi ja rahaasi.

Autonvuokrausalalla auton peruskorjauksen ja alan ytimeen tunteminen on pitkä matka yrityksesi menestykseen ja kannattavuuteen.

Korjauskurssit ja vuokrausvirkailijan tehtävä

Yksinkertainen tapa hankkia kokemusta on paikallisen yhteisön korkeakoulun kautta. Monet tarjoavat autokorjauskursseja, ja niillä on paikan päällä korjausajoneuvoja käytännön harjoittelua ja kokemusta varten.

Jos luokat eivät ole elinkelpoisia, on muita vaihtoehtoja auton peruskorjauksen oppimiseen.

Saadaksesi alan tietämystä ja oppiaksesi perustamaan autovuokraamon, voit hakea autovuokraamon virkaa.

Tehtävän avulla voit tutustua autovuokraamoiden myyntiin ja kalustonsa ylläpitoon käyttämiin back-office-järjestelmiin.

Saat myös arvokkaita näkemyksiä asiakaspalvelusta ja siitä, kuinka autovuokraamot ostavat, myyvät ja vaihtavat ajoneuvoja.

2. Määritä autonvuokrausyrityksesi tyyppi

Ronniella on yritys, joka vuokraa klassisia ja eksoottisia autoja sekä sprinter-pakettiautoja.

Autonvuokrausyrityksiä on kuitenkin monenlaisia, ja jokaisella tyylillä on omat etunsa ja haittansa. Muista mitä Ronnie sanoi alasta,

Kaikki mikä kiiltää, ei ole kultaa.

Tutkimme näitä eri tyyppejä seuraavissa osioissa auttaaksemme sinua päättämään.

Itsenäinen vuokrayhtiö

Saat lisätietoja Ronnien liiketoiminnasta katsomalla YouTube-sarjamme osan 1 ja 2.

Ensimmäinen autovuokrausliike, jota tutkimme, on itsenäinen yritys. Tyypillisesti riippumattomilla vuokrayhtiöillä on pienempi kalusto (Legendsillä on yksi pienimmistä) ja ne toimivat erikoistuneilla markkinoilla.

Itsenäisenä yrityksen omistajana soitat yrityksellesi. Kaikki päätökset putoavat sylille, samoin kuin vastuu ja niiden seuraukset.

Sinun tehtäväsi on muokata brändiäsi ja liiketoimintamalliasi ja panostaa yrityksesi markkinointiin.

Talous on toinen omistajan vastuu, joka sisältää mahdolliset ongelmat. Se auttaa (mutta ei ole sopimusten katkaisija) mukava käteistyyny, jos olet aloittamassa itsenäistä toimintaa.

Autoliikkeen vuokraustoimisto

Autovuokraamon avaaminen osana autoliikettä on toinen vaihtoehto. Tässä liiketoiminnassa yrityksesi vuokraa autonsa asiakkaille, jotka toivat autonsa koriin tai muihin korjauksiin.

Tässä skenaariossa sinun ei tarvitse pitää suurta varastoa, mikä auttaa alkukustannuksissa. Se kuitenkin rajoittaa asiakkaiden määrää ja sitoo menestyksesi jälleenmyyjän menestykseen.

Olemassa oleva yritys

Jos et ole kiinnostunut aloittamaan yritystä tyhjästä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: ostaa olemassa oleva yritys tai sijoittaa franchising-sopimukseen. Tutkimme franchising-yrityksiä seuraavassa osiossa, joten tarkastellaan olemassa olevia itsenäisiä yrityksiä.

Olemassa olevan yrityksen ostamisen tärkein etu on, että yrityksen rakenne on kunnossa ja sillä on todennäköisesti jo olemassa oleva asiakaskunta.

Sinun on kuitenkin tehtävä laaja tutkimus ennen ostamista. On tärkeää ymmärtää yrityksen ja sen markkinoiden arvo. Esitä kysymyksiä, kuten:

 • Täyttääkö tämä yritys markkinoiden tarpeen?
 • Pysyvätkö asiakkaat uskollisia uuden omistajan alla?
 • Sujuuko omistusoikeuden siirto sujuvasti?

3. Franchising-sopimuksen avaaminen

Jos sijoitat autonvuokrausfranchising-sopimukseen, ostat oikeuden vakiintuneeseen brändiin ja liiketoimintamalliin. Brändejä on monia, ja jokainen tarjoaa pitkän luettelon etuja ja haittoja.

Kuka on halvin autovuokraamo?

Tässä on joitain parhaita kilpailijoita ja heidän alkuperäisiä maksujaan ja/tai vaatimuksiaan:

 • Hertz – 55 000 dollarin franchising-palkkio ja investointi 300 000 dollarista yli miljoonaan
 • Dollari – Edellyttää vähintään 500 000 dollarin nettovarallisuutta ja vähintään 150 000 dollarin likvidiä pääomaa
 • Säästävä – nettovarallisuus 500 000 dollaria tai enemmän ja likvidi pääoma 150 000 dollaria tai enemmän
 • Budjetti – 20 000 dollarin franchisingmaksu ja sijoituksella 150 000–450 000 dollaria

Franchising-edut

Franchising-oston tärkein etu on, että liiketoiminta on “avaimet käteen” -periaatteella. Tämä tarkoittaa, että liiketoimintamalli on yksinkertainen ja ennalta määrätty.

Maksat franchising-sopimuksesta, mutta yritys tukee kustannuksia sekä tunnustettua brändäystä ja mainontaa.

Franchising-sopimukset voivat myös auttaa löytämään yrityksellesi sopivan sijainnin ja rahoittamaan osan aloituskustannuksista. Aina auttaa, jos sinulla on tukea, joka keventää taskukirjaasi taakkaa aloittaessasi.

Franchising-haitat

Kun sijoittaa franchising-sopimukseen, omistaja menettää itsenäisyytensä liiketoiminnasta, ja franchising-omistukseen liittyy muita kustannuksia. Esimerkiksi franchising-saaja maksaa jatkuvia rojalteja franchising-sopimukselle alkuperäisten maksujen lisäksi.

Myös luovuuden tunne yrityksessä menetetään, kun menetät hallinnan mainonta- ja markkinointipäätöksistäsi. Franchising-sopimukset määräävät myös hintaalueen, jolla voit asettaa hintoja, joten tarjousten tai erikoistarjousten tekemisessä on vain vähän liikkumavaraa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada & Jaa Google My Businessin arvostelulinkki

Jos pidät ajoneuvoista, mutta autovuokraamo ei kuulosta sinulle sopivalta, tutustu muihin ajoneuvoihin perustuviin yrityksiin, kuten:

4. Kirjoita liiketoimintasuunnitelma

Jokainen yritys tarvitsee liiketoimintasuunnitelman menestyäkseen. Kun olet valinnut liiketoimintatyypin, tämä suunnitelma auttaa luomaan visiosi, strategiasi ja näkemyksesi.

Se ei ole vain hahmotelma. Tämä on yksityiskohtainen asiakirja, jota käytetään kaikissa toimintasi osissa (mukaan lukien lainahakemukset ja sijoittajapuheenvuorot!).

Liiketoimintasuunnitelmasi tulee sisältää esimerkiksi seuraavat asiat:

 • Liiketoiminnan yhteenveto
 • Tavoitteet ja toiminta-ajatus
 • Menestyksen avaimet
 • Yrityksen yhteenveto
 • Varasto
 • Markkina-analyysi
 • Markkinointi- ja mainontasuunnitelma
 • Johdon yhteenveto

Mallit

Tässä on joitain ilmaisia ​​malleja auttaaksesi suunnitelmasi kirjoittamisessa!

5. Sijainti, sijainti, sijainti

Tämä vuonna 1944 keksitty laulu toistuu edelleen kiinteistö- ja liikemaailmassa. Ja autonvuokrauksen aloittaville yrityksille sijainti on yrityksen elinehto ja linkit kohdemarkkinoille (katso seuraava osa).

Tämä tarkoittaa, että prime-tilan saatavuus ja hinta voivat määrittää kohdemarkkinasi. Tai voit etsiä paikan ennalta määrätyn kohdemarkkinoiden tarpeisiin.

Tämän 10 pisteen diaesityksen avulla voit valita parhaan sijainnin yrityksellesi.

On parasta ottaa huomioon kaksi avaintekijää: kiinteistön koko ja sen läheisyys toisiaan täydentäville yrityksille tai palveluille.

Jos esimerkiksi olet perustamassa autovuokraamoa, joka palvelee liikematkustajia, yrityksen tulisi sijaita lähellä matkailukeskusta, kuten lentokenttää tai rautatieasemaa.

Tai jos yrityksesi on keskittynyt teolliseen tai kaupalliseen vuokraukseen, valitse paikka suuren teollisuus- tai kaupallisen alueen läheisyydestä lisätäksesi mukavuutta kohdemarkkinoille.

Muista lopuksi sijaintisi markkinoiden kylläisyys. Kuten Ronnie kertoi yrityksestään,

Monet ihmiset pääsivät siihen mukaan. Ainakin viisi eksoottista autovuokraamoa aloitti viimeisten kolmen vuoden aikana ympärillämme.

6. Kuka on kohdemarkkinasi?

Ennen kuin aloitat autonvuokrausyrityksen, sinun on määritettävä kohdemarkkinasi. Useimmissa tapauksissa kohdemarkkinasi riippuu sijainnistasi. Tämä auttaa sinua määrittämään useita markkinatekijöitä, kuten:

 • Tulotaso
 • Ikä
 • Ammatti
 • Vyöhykejako

Menestyksen varmistamiseksi on tärkeää kohdistaa markkinoiden tarpeet laivastoasi. Jos vuokrayrityksesi on esimerkiksi lähellä lentokenttää ja siellä on paljon johtajia, kalustosi pitäisi sopia näihin makuun.

Tai jos yrityksesi sijaitsee turistikohteessa, joka palvelee korkeatuloisia, keski-ikäisiä asiakkaita, luo ylellinen fantasiaelämys kalustolla, joka sisältää huippuluokan ja urheilullisia ajoneuvoja.

Legends Car Rentals on erikoistunut klassisiin ja eksoottisiin autoihin, joita he vuokraavat luksusasiakkaille ja tuottajille elokuva- ja musiikkivideokuvauksia varten.

Heillä on markkinarako, erityisesti Los Angelesissa, ja he palvelevat asiakkaitaan putiikkikaupan tavoin.

Muita erikoistuneita markkinoita ovat:

 • Ulkoilu- ja vapaa-ajan ajoneuvot
 • Hyötyajoneuvojen vuokraus
 • Turistivuokraus
 • Pitkäaikaiset vuokrat
 • Toimitusohjaimet

Katso haastattelumme toimitusyrityksestä Trelluksesta.

Sinun tehtäväsi on tutkia markkinoitasi ja selvittää, mikä toimii alueellasi. Onneksi SBA tarjoaa resursseja auttaakseen.

7. Nimi, rekisteröinti, rakenne ja lisenssi

Vuokra-autoteollisuudessa nimi ei ole yhtä tärkeä kuin muilla aloilla. Voit helposti nimetä yrityksesi “Bob’s Rentals” ja menestyä. Kuitenkin, kuten tutkimme myöhemmin, verkkomarkkinointi on välttämätöntä vuokra-autoteollisuudessa.

Ennen kuin valitset nimen, tarkista, onko verkkotunnus käytettävissä, ja rekisteröi se verkkotunnuspalveluun, kuten Google, GoDaddy, tai Namecheap.

Mieti myös, miten kirjoitat yrityksesi nimen, sillä helppo pääsy verkkohaun kautta auttaa kasvattamaan tuloja.

: Jos työskentelet franchising-yhtiön kanssa, yrityksen nimi on vain entiteetti juridisissa asiakirjoissa.

Millainen yritys on autovuokraamo?

Kun keskeiset elementit ovat paikoillaan, voit nyt ryhtyä tarvittaviin toimiin laillisen yrityksen perustamiseksi. Sinun on rekisteröitävä yrityksesi liittovaltion ja osavaltion tasolla ja luotava oikeudellinen rakenne. Rekisteröityminen verkossa on helppoa ja säästää aikaa.

Liiketoiminnan rakenteen (Limited Liability Company, Yksittäinen elinkeinonharjoittaja, Osakeyhtiö, S-osakeyhtiö tai kumppanuus) valitseminen on kuitenkin paljon monimutkaisempi prosessi.

Muista työskennellä kirjanpitäjän ja/tai asianajajan kanssa maksimoidaksesi oikeudelliset ja veroetusi.

SBA:lla ja IRS:llä on laajat resurssit liiketoiminnan rakenteisiin.

Yleensä autovuokraamo perustetaan Limited Liability Corporationiksi (LLC), jotta vältetään omistajan henkilökohtaisen omaisuuden altistuminen oikeustoimille.

Asianajaja tai kirjanpitäjä tietää kuitenkin, kuinka parhaiten arvioida yrityksen vaihtoehtoja.

Lisenssit ja luvat

Kun olet luonut oikeudellisen rakenteen, määritä, vaatiiko yrityksesi erityisiä lisenssejä tai lupia toimiakseen.

SBA:ssa on työkalu, jonka avulla voit tarkistaa liittovaltion ja osavaltioiden tasolla. Muista tarkistaa myös läänin ja kaupungin tasolla.

8. Selvitä taloutesi ja turvaa rahoitus

Raha on yksi suurimmista esteistä minkä tahansa yrityksen avaamiselle. Mutta ennen kuin avaat ovesi, sinun on järjestettävä taloutesi ja varmistettava rahoitus.

Kuinka paljon autonvuokrausyrityksen perustaminen maksaa?

Ronnie aloitti autoliiketoimintansa 10 000 dollarin sijoituksella. Ronnien liiketoiminta on kuitenkin erittäin erikoistunutta. Yleensä vuokra-autopalvelu ei ole halvin yritys käynnistyskustannusten kannalta.

Jopa yhdellä tai kahdella autolla aloittaminen voi maksaa yli 50 000 dollaria, ja keskisuuret ja suuret yritykset voivat toimia 500 000 dollarista 2 miljoonaan dollariin.

Tässä on luettelo aloitus- ja jatkuvista kuluista, jotka on otettava huomioon:

 • Yritysten rekisteröinti ja lisenssit
 • Liiketoiminnan asianajaja
 • Kirjanpitäjä
 • Sijainti (talletus)
 • Markkinointi ja mainonta (verkkosivusto ja sosiaalinen media)
 • Toimistotarvikkeet
 • Varasto tai laivasto (katso seuraava osa)
 • Vakuutus
 • Huolto (mekaanikko)
 • Työntekijät
🔥 Empfohlen:  Kuinka nollata Instagram Explore -sivu vuonna 2023

Kysyimme Ronnielta hänen suurimmista juoksevista kuluistaan ​​ja hän sanoi:

Suurin niistä on tällä hetkellä automaksut – noin 60 000 dollaria [per month].

Muista, että suurimmat kulut ovat vakuutuksesi, mainontasi ja ajoneuvokantasi.

Kuinka rahoitan yritystäni?

Rahat yrityksesi käynnistämiseen voivat tulla:

 • Henkilökohtaiset varat
 • Henkilökohtainen laina perheeltä tai ystäviltä
 • Yrityssijoittajat (Ronnie jakoi aloituskulut 5 000 dollariin sijoittajaa kohti)

Jos haluat oppia lisää pääoman hankinnasta yrityksellesi, loimme kaksiosaisen videosarjan siemenrahoituksen startupeista.

Kuinka avata autovuokraamo ilman rahaa

Luomasi liiketoimintasuunnitelma on hyödyllinen yrityksesi tässä vaiheessa, sillä SBA-lainaohjelmien ja muiden hallinnon pienyritysten rahoitusohjelmien hakeminen on pakollista.

Muita rahoitusvaihtoehtoja ovat joukkorahoitus, kotipääomalaina tai yritysrahoituksen vaihto eläkesuunnitelmastasi (ROBS).

Voit myös hakea luottokorttia korottomalla ajalla, jotta asiat saadaan käyntiin, jos sinulla on hyvä luotto.

Saatavilla on myös yrityslainoja, kuten laiterahoitusta tai yritysautolainaa, joilla voit rahoittaa yrityksesi tiettyjä osia. Näitä lainoja on helpompi hankkia, koska laitteet toimivat vakuutena.

Kouluta itseäsi ja ymmärrä lainojen riskit ennen hakemista.

9. Varasto (laivasto)

Autonvuokrausyrityksen perustamiseen tarvitset autoja! Se on yrityksesi tärkein osa. Suurin kysymys on, ostatko vai liisaatko ajoneuvosi.

Laivaston ostaminen

On selvää, että ajoneuvojen ostaminen suoraan tulee kalliiksi. Ajoneuvojen omistaminen voi kuitenkin olla yrityksellesi taloudellisesti paras tapa, koska voit myydä ja vaihtaa (katso myyntiä koskeva osa) voittoa tavoittelemalla.

Tässä on 3 vaihtoehtoa kalustosi ostamiseen:

Paikallinen jälleenmyyjä

Toivottavasti sinulla on kokemusta autojen ostamisesta jälleenmyyjältä, mutta se ei ole maailmanloppu, jos et ole. Auton ostamisen taiteesta löytyy paljon resursseja ja kirjoja. Muista nämä 3 kultaista sääntöä:

Kelley Blue BookEdmunds

Muu Kuluttaja

Monet amerikkalaiset rakastavat ostaa ja myydä autoja, ja tuhansia paikallisia myyjiä julkaisee autoja Craigslist-, Cars.com- ja eBay-moottorien kaltaisille sivustoille.

Tässä tilanteessa ostat todennäköisesti käytetyn auton, joten muista perehtyä käytettyjen ajoneuvojen ostamiseen liittyviin yksityiskohtiin.

Huutokauppa

Viimeinen vaihtoehto on ostaa auto huutokaupasta. Suuret vuokrausyritykset, kuten Enterprise, tekevät suuria voittoja ostamalla kokonaisia ​​autokantoja irtotavarana huutokaupoista.

Heidän liiketoimintansa toimii kuitenkin myös käytettyjen autojen jälleenmyyjänä, mikä antaa heille pääsyn vain jälleenmyyjien huutokauppoihin.

Tässä on joitain muiden kuin jälleenmyyjien huutokauppavaihtoehtoja, joiden avulla pääset alkuun. Varo pelastuneita ja vaurioituneita autoja ja osta vain puhtaita ajoneuvoja.

Laivaston vuokraus

Toinen vaihtoehto on vuokrata kalustosi autokauppiaalta. Se on kuin auton alivuokraaminen.

Ennen kuin vuokraat ajoneuvon, jonka aiot vuokrata, tarkista leasingsopimuksen ehdot varmistaaksesi, että ne sallivat tämän käytännön. Muista myös, että jälleenmyyjä vaatii sinua maksamaan vuokran riippumatta siitä, vuokraatko ajoneuvon.

Kumppaniautot

Ronnie kertoi yrityksensä perustamisesta:

Meillä oli asiakkaita, mutta meillä ei ollut autoja.

Ajoneuvojen vuokraamisen tai leasingin sijaan Ronnie hankki kumppaniautoja ihmisiltä, ​​jotka antoivat hänen vuokrata autonsa välityspalkkiolla. Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tai liisata ajoneuvojasi, muista Ronnien neuvo:

Jos sinulla ei ole inventaariota, löydät ihmiset, joilla on inventaario. Ja se on win-win-tilanne.

Mitä autoja ostan?

Ennen kuin ostat tai liisaat kalustosi, ymmärrä, että et aina tiedä, mitkä autot ovat hitti.

Ronnie selitti hit-or-miss -periaatteet, joita hän koki Legendsissä, ja se koskee koko alaa. Kysy itseltäsi nämä kysymykset ennen kuin päätät laivastotyylisi.

 • Sopiiko ajoneuvo kohdemarkkinoilleni?
 • Voinko saada hyvän tuoton, kun myyn auton?
 • Onko tässä mallissa huoltoongelmia?
 • Mitä markkinatutkimukseni sanoo tästä ajoneuvosta markkinoillani?

Loistava tapa testata auton elinkelpoisuutta on yrityksesi verkkosivuston kautta tai sosiaalisessa mediassa “tulee pian” -sivulla tai -julkaisulla. Katso, mitä ennakkovarauksia saat ja miten ihmiset reagoivat siihen testinä.

: Jos sijoitat franchising-sopimukseen, jotkut tarjoavat kaluston toimittajaohjelmia ja jotkut eivät. Lisäksi heillä on tietoja alueesi parhaista vuokra-autoista.

Uudelleen ohikiitävä

Päästä eroon autoista ja uusi kalusto hitaina aikoina.

Jos auto vanhenee hieman, niin on oikea aika myydä ja hankkia toinen auto.

Emme halua istua varaston päällä ja antaa sen mennä vanhaksi. Haluamme myydä oikeaan aikaan ja ostaa oikeaan aikaan.

10. Vakuuta laivasto

Kysyimme Ronnylta, kuinka monta autoa hänen laivastossaan on joutunut onnettomuuteen. Hän sanoi:

Jokainen heistä. Jokaiselle heistä on tapahtunut jotain.

Autovakuutus on minkä tahansa ajoneuvon lakisääteinen välttämättömyys, ja tarvitset vakuutuksen, joka kattaa kalustosi onnettomuuden sattuessa.

Asiakkaat voivat vuokrataessaan maksaa enemmän kattavuudesta vakuutuksen kulujen kattamiseksi, mutta muista mitä Ronnie sanoi autonvuokraustoiminnasta:

En usko, että olet koskaan jäänyt koukkuun tässä asiassa.

Vakuutuksen hankkiminen uudelle yritykselle voi olla vaikeaa, mutta tässä on etenemissuunnitelma, jonka avulla voit turvata sen. Odota kuitenkin, että se on yksi suurimmista käynnistys- ja jatkuvista kuluistasi. Legendsille Ronnie sanoi,

Vakuutus on noin 4000-5000 dollaria [per month] riippuen siitä, kuinka monta autoa meillä on liikenteessä kyseisessä kuussa.

🔥 Empfohlen:  3 vinkkiä arvokkaan sisällön luomiseen sisältömarkkinointisuppiloon

11. Aseta taloudelliset tavoitteet

Kun yrityksesi rakenne on luotu ja käytössäsi on ajoneuvokantaa, voit budjetoida ja asettaa yrityksellesi taloudellisia tavoitteita.

Miten autovuokraamot ansaitsevat rahaa?

Useimmat autovuokraamot ansaitsevat rahaa kahdella tavalla: myymällä ajoneuvoja edelleen korkeampaan hintaan ja myymällä lisäsopimuksia, jotka menevät suoraan lopputulokseen.

Ajoneuvon vuokra on puhtaasti operatiivista tuloa, ellei sinulla ole Ronnien kaltaista erikoisliiketoimintaa.

Ylelliset, korkealuokkaiset ja klassiset autot vuokraavat paljon korkeammalla hinnalla ja kattavat helposti lainansa. Vakuutus- ja ylläpitomaksut voivat kuitenkin syödä voittosi, jos et ole varovainen.

Autovuokrausliiketoiminnan voittomarginaali

Näitä malleja ajatellen tavallinen autonvuokrauspaikka saavuttaa 5–10 % vuotuisen voittomarginaalin, kun taas eksoottiset ja klassikot 35–40 %.

Asioiden perspektiiviin katsomiseksi: Ronnielle hyvä päivä on vuokrata 5 autoa ja ansaita 10 000 dollaria. Sen sijaan tavallisen autonvuokraustoiminnan tulonhallintaa on verrattu ydinfysiikkaan.

Viime kädessä sinun on laskettava kalustosi arvo ja määritettävä ehdot, joissa sinun tulee kalustoida (myydä) ajoneuvosi uudelleen tuottaaksesi voittoa.

12. Sopimukset

Vuokra-autoteollisuuden tärkein asiakirja liiketoimintasuunnitelman ohella on vuokrasopimus. Tämä asiakirja on sopimus yrityksesi ja asiakkaan välillä ja se selittää molempien osapuolten vastuut.

Yrityksen on huolehdittava siitä, että asiakkaan vakuutus on voimassa ja että hän pystyy kattamaan kustannukset onnettomuuden sattuessa. Kuten Ronnie selitti, minkä tahansa autonvuokrausyrityksen suurin virhe on vuokrata jollekin, jonka ei pitäisi.

Tee läksyjäsi ennen kuin päästät auton ulos. Kun auto lähtee tontilta, on liian myöhäistä. Joten, sinun on tehtävä kotitehtäväsi ennen: vakuutuksen tarkistaminen, luottokortin tarkistaminen, osoite, vuokraaja.

Autovuokrasopimusmalli

Voit käyttää tätä autonvuokrausmallia perustana sopimuksen luomiseen tai tarkistamiseen. Suosittelemme kuitenkin, että työskentelet pätevän lakiammattilaisen kanssa, sillä tämä on tärkein asiakirja, joka suojaa yritystäsi.

13. Markkinointistrategia

Autovuokrausalan markkinointi on monen miljardin dollarin liiketoimintaa. Oletko koskaan huomannut, kuinka monta autonvuokrausmainosta näet Super Bowlin aikana?

Ellet ole kumppani franchising-yrityksen kanssa, pienyrityksesi on löydettävä luovia tapoja päästä markkinoille.

Luo Web-sivusto

Älä huoli, jos sinulla ei ole kokemusta verkkosivuston luomisesta tai digitaalisesta markkinoinnista. On helppo löytää asiantunteva web-suunnittelija ja verkkovastaava luomaan ja hallitsemaan verkkosivustoasi.

Jos kuitenkin haluat luoda oman sivustosi, voit suunnitella sivustosi ja logosi web-kehitysyrityksen, kuten Wixin, avulla.

Aloita digitaalinen markkinointikampanja

Ronnie totesi, että paras vastine hänen rahoilleen markkinoinnin kannalta on tullut Google-mainonnan kautta.

Hän aloitti aluksi 300 dollarin budjetilla ja käyttää nyt yli 8 000 dollaria kuukaudessa. Google-mainokset voivat kuitenkin olla kalliita ja vähemmän tehokkaita ilman kokemusta.

Käytä tätä resurssia Google-kampanjoidesi helpottamiseksi ennen kuin määrität mitään. Tai voit aina palkata Upworkin kautta freelancerin, joka on erikoistunut Google-mainoskampanjoihin.

: Suusta suuhun -mainonta on suurin liittolaisesi. Ei ole parempaa tapaa saada suusta suuhun asiakkaita kuin tarjoamalla erinomaista asiakaspalvelua!

15. Asiakaspalvelu ja kannattavuus

Autovuokraamon asiakaspalvelu on ainutlaatuista ja sidottu suoraan yrityksen tuottoon. Tässä on parhaat vinkit alan standardien noudattamiseen ja voittojen ajamiseen:

 • Älä tingi esimerkillisestä palvelusta halvalla tarjouksella tai lisäominaisuuksilla.
 • Myy edelleen, mutta älä pakota asiakasta hankkimaan lisäosia, joita hän ei halua tai tarvitse. He haluavat vain vuokrata auton!
 • Pyydä jatkuvasti arvosteluja ja palautetta vuokrasopimuksen päätyttyä.
 • Seuraa online-arvostelujasi ja vastaa jokaiseen arvosteluun, olipa se positiivinen tai negatiivinen.
 • Kouluta itsesi ja työntekijät puhumaan asiakkaille kuin henkilö, ei robotti.

Onko autonvuokraustoiminta kannattavaa?

Joo! Autovuokraamo voi olla kannattava yritys – mutta ei ilman korkeinta asiakaspalvelua.

Kuten Ronnie selitti:

Tarjoamalla täydellisen kokemuksen he palaavat aina luoksemme.

Johtopäätös

Tämän oppaan avulla sinulla on kaikki tarvittavat tiedot autonvuokrausyrityksen perustamiseen. Tämän myötä jätämme sinulle viimeisen neuvon Ronnielta yrittäjille, jotka haluavat päästä alalle:

Muuta kaikkia sääntöjä. Älä ota ei vastausta. Joka päivä nouse ylös ja mene niin kovaa kuin voit. Epäonnistumisia tulee niin paljon ja jokainen on lähempänä menestystä. Aloita joka päivä yrittämällä saavuttaa enemmän kuin edellisenä päivänä.

Jakaminen on välittämistä!