Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa dropshipping-yritys vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa dropshipping-yritys vuonna 2023

Dropshipping-yrityksen perustaminen on loistava ensimmäinen askel yrittäjyyteen. Pystyt myymään tuotteita asiakkaille, asettamaan omat tuotehinnat ja markkinoimaan omaa brändiäsi. Sinun ei tarvitse edes maksaa varastosta ennen kuin se on myyty todelliselle asiakkaalle. Jos olet valmis tekemään työtä, voit rakentaa menestyvän brändin.

Ja jos olet edelleen aidalla noin online-yrityksesi aloittaminenehkä auttaa tieto, että verkkokaupan myynti oli lähes 5,2 biljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti vuonna 2022. Joten jos maailmanlaajuiset verkkokaupan tilastot viittaavat siihen, verkkoyrityksen perustaminen on tällä hetkellä yhä tuottoisampi vaihtoehto.

Tässä artikkelissa opit perustamaan dropshipping-yrityksen. Selitämme, mitä dropshipping-liiketoiminta on, kuinka löytää oikeat dropshipping-liikeideat ja kaikki muu mitä sinun tulee tietää dropshipping-toimituksen aloittamiseksi.

Mikä on dropshipping-liiketoiminta?

Dropshipping on liiketoimintamalli, jonka avulla voit ylläpitää myymälääsi ilman varastoa. Kun olet tehnyt myynnin, toimittajasi lähettää tuotteesi varastostaan ​​suoraan asiakkaasi ovelle. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia tuotteiden varastoinnista, pakkaamisesta tai lähettämisestä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Miten dropshipping-liiketoimintamalli toimii?

Dropshipping-liiketoimintamallissa on kolme avaintekijää: valmistaja, jälleenmyyjä (sinä) ja asiakas.

Valmistajan rooli dropshipping-liiketoimintamallissa sisältää tuotteiden luomisen, varaston kuljettamisen, tuotteiden lähettämisen asiakkaille jälleenmyyjän puolesta, viallisten tuotteiden vaihtamisen ja varastoinnin. He myyvät tuotteita jälleenmyyjälle tukkuhinnoilla ottamalla riskin, että varastot jäävät myymättä.

Dropshipping-liiketoimintamallissa jälleenmyyjä (sinä) myy valmistajan tuotteita verkkosivustollasi omalla tuotemerkilläsi. Olet vastuussa näiden tuotteiden valinnasta ja markkinoinnista. Lisäksi olet vastuussa heidän toimituskuluistaan ​​ja hintojen asettamisesta, jotka tuottavat sinulle voittoa.

Lopuksi dropshipping-liiketoimintamallissa asiakas ostaa tuotteet suoraan sinulta, jälleenmyyjältä. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, he ovat yhteydessä jälleenmyyjään, jolta he ostivat tuotteen.

dropshipping-toimijat: toimittaja, kuluttaja ja jälleenmyyjä

Kuinka kannattavaa dropshipping on?

Tämä on dropshipping FAQ, jonka kuulemme melko usein. Dropshipping voi olla kaikista kannattavin liiketoimintamalli, koska et ole vastuussa toimitus- ja valmistuskustannuksista. Tämän ansiosta voitot voidaan saada nopeasti, kun olet löytänyt oikeat toimittajat. Voit laskea voittosi varmistaaksesi, että olet oikealla tiellä menestykseen omistetun voittomarginaalityökalumme avulla.

Miksi dropshipping-yrityksen perustaminen on hyvä idea?

Dropshipping-liiketoiminta on vähäriskinen liiketoimintamalli. Mitä tulee käynnistyskustannuksiin, maksat vain tuotteista, jotka myyt maksaville asiakkaille. Sinua ei kuormita liikaa tuotteiden luomisesta, varaston kuljettamisesta, myymättömän varaston ylläpitokustannuksista ja työntekijöiden pakkaamisesta ja lähettämisestä aiheutuvilla kustannuksilla. Se on loistava aloitus yrittäjyyteen, sillä voit perustaa oman dropshipping-yrityksen itse iltaisin ja viikonloppuisin. Se vaatii päivittäistä työtä tilausten käsittelyssä. Useimmat tilausten käsittelyvaiheet ovat kuitenkin automatisoituja ja vaativat napin painalluksen. Dropshipping-liiketoimintamahdollisuudet ovat loputtomat, sinun on vain otettava ensimmäinen askel.

Voitko ansaita rahaa dropshippingillä?

Kyllä, voit ansaita rahaa dropshippingillä, kuten monet menestyneistä kauppiaistamme tekevät edelleen. Dropshippingin avulla voit löytää tuotteita, joilla on valtava voittopotentiaali, ja perustaa niitä myyvän yrityksen. Kun olet motivoitunut myymään tuotteita, käytät todennäköisemmin enemmän aikaa myynninedistämiseen ja markkinointiin, mikä johtaa enemmän tuottoon pyrkimyksilläsi.

Onko dropshipping sen arvoista?

Kyllä ja ei. Dropshipping on siihen sijoittamasi ajan ja rahan arvoista. Jos et sijoita aikaa online-liiketoimintaasi, et koskaan saa palkintoja. Yksi syy siihen, miksi ihmiset lopettavat dropshippingin, on johdonmukaisuuden ja sinnikkyyden puute. Dropshipping vie aikaa, sillä sinun täytyy perustaa kauppa, tuoda tuotteita, päättää hinnoittelustrategiasta ja aloittaa myynti. Mitään ei voi tapahtua, jos ei yritä.

Mistä löytää myytävän dropshipping-yrityksen

Jos et halua rakentaa Shopifyn dropshipping-liiketoimintaa tyhjästä, voit helposti löytää dropshipping-yrityksen myytävänä Flippa. Flippa on verkkosivustojen markkinapaikka sekä ihmisille, jotka haluavat sijoittaa täysin toimivaan yritykseen, tai niille, jotka haluavat ohittaa rakennusvaiheen ja aloittaa suoraan markkinoinnin. Heillä on suuri kokoelma verkkokauppoja, mukaan lukien dropshipping-verkkokauppayritykset, vaihtelevissa hintaluokissa ja markkinarakoissa, joista voit valita budjetin ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Joten jos etsit dropshipping-yritystä myytävänä, Flippa auttaa sinua.

Kun valitset kauppaa, ota huomioon kustannukset, suunnittelu, verkkosivuston ikä, kuinka paljon rahaa se on ansainnut, markkinaraon suosio, rangaistukset ja liiketoiminnan tyyppi.

 • Kustannukset: Onko sinulla tällä hetkellä budjettia, jonka avulla voit maksaa valmiista myymälästä, mutta myös sijoittaa varoja sen kasvattamiseen? Jos näin on, sinun on selvitettävä, miltä budjettisi näyttää. Minkä hinnan olet valmis maksamaan yrityksestäsi? Onko tilaa neuvotella parempi sopimus?
 • Suunnittelu: Näyttääkö myymälän ammattilaisen vai pikamyyntiä hakevan uuden yrittäjän suunnittelemalta? Jos myymälän ulkoasu näyttää ammattimaiselta, siistiltä ja helposti navigoitavalta, sitä kannattaa ehkä jatkaa.
 • Verkkosivuston ikä: Flippassa voit valita verkkokauppayrityksen sen iän perusteella. Vanhemmalla verkkosivustolla on yleensä paremmat mahdollisuudet sijoittua verkossa kuin uudemmalla.
 • Kuinka paljon rahaa se ansaitsi: Joskus näet, että kauppa ansaitsi paljon rahaa. Sinun on kuitenkin kysyttävä: “Kuinka paljon rahaa se ansaitsi huipussaan ja kuinka paljon se ansaitsee nyt?” Tämä auttaa sinua ymmärtämään, onko dropshipping-liiketoiminta kasvamassa vai kuolemassa.
 • Markkinoiden suosio: Et todennäköisesti enää halua myydä fidget-spinnereita tai muita trendikkäitä tuotteita. Kuitenkin, jos kauppa on ikivihreässä markkinaraossa ja siinä on trendikkäitä tuotteita, se voi toimia hyvin. Laajat aiheet (kauneus) toimivat yleensä paremmin kuin kaupat tietyntyyppisten tuotteiden (meikkisiveltimien) ympärillä.
 • Rangaistukset: Ennen kuin ostat dropshipping-yrityksen, sinun on tarkistettava, että verkkosivustoa ei ole rangaistu. Voit käyttää työkalua, kuten Onko sivustoani rangaistettu määrittääkseen, onko Google rankaissut verkkosivustoa. Jos kauppa on saanut rangaistuksen, sinun voi olla vaikeampi sijoittua hakukoneissa. Haluatko myös kysyä, onko heidän Facebook-mainoksiaan kielletty?
 • Liiketoiminnan tyyppi: Jos aiot ostaa dropshipping-yrityksen, sinun on valittava Flippan verkkokauppa. Muut vaihtoehdot saattavat edellyttää, että ostat ja pidät varastoa, mikä voi maksaa enemmän rahaa pitkällä aikavälillä, erityisesti myymättömän varaston osalta.
🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa välittömästi verkossa ja täysin ilmaiseksi

Dropshipping-yrityksen aloittaminen: 6-vaiheinen dropshipping-liiketoimintasuunnitelma

Vaihe 1: Dropshipping-liikeidean valinta

Totuus on, sillä mitä myyt, on väliä. Sinun tulisi käyttää jonkin aikaa löytääksesi parhaat dropshipping-liikeideat. Useimmat ihmiset käskevät sinua valitsemaan markkinaraon, josta olet intohimoinen. Mutta se on vain puoli totuutta. Kyse on voiton ja intohimon yhdistelmästä, joka on vinossa voittoa kohti. Todellisuus on, että parhaat dropshipping-liikeideat ovat yleensä kannattavia. On paljon helpompaa olla intohimoinen, kun todella ansaitset rahaa.

dropshipping liikeideoita

Lähde

Blogissamme säästämme säännöllisesti aikaasi luomalla luetteloita trendikkäistä tuotteista. On totta, että he ovat yleensä niitä, joihin ihmiset vetoavat, mutta se johtuu siitä, että he ovat todistetusti voittajia. On epäloogista päästä markkinarakoon ilman kilpailua, opin sen kantapään kautta. Fitness, muoti, korut, kauneus, tekniikka, laukut ja reput ovat niitä ikivihreitä markkinarakoja, joihin huippuverkkokaupat tulevat ja menestyvät. Esimerkiksi Tim Kock loi äskettäin dropshipping-tapaustutkimuksen, jossa hänen ananasliiketoimintansa epäonnistui, mutta hänen kelloliiketoiminta tienasi lähes 7 000 dollaria vain kahdeksassa viikossa, mikä osoittaa, että markkinaraollasi on merkitystä. Joten vietä aikaa erilaisten dropshipping-liikeideoiden tutkimiseen.

Jos aiot keksiä omia dropshipping-liikeideoitasi sen sijaan, että katsoisit luettelomme, tässä on hyvä muistaa muutama seikka:

 • Google Trends on hyvä tapa tietää, onko markkinarako nousussa vai laskevassa trendissä. Pelkästään se ei kuitenkaan riitä määrittämään, onko markkinarako elinkelpoinen vai ei. Jotkin markkinaraot saattavat olla nousussa, mutta niillä ei ole tarpeeksi hakujen määrää takaamaan sen suosion.
 • Käytä Ubersuggestin avainsanatyökalua. Mikä on avainsanan hakumäärä? Tai sen kilpailukyky? Ubersuggestin avainsanatyökalun käyttäminen auttaa sinua ymmärtämään dropshipping-liikeideojesi potentiaalia ja antamaan sinulle lisäideoita tulevaisuutta varten.
 • Selaa suosittuja verkkosivustoja omalla markkinaraollasi. Jos esimerkiksi käyt muotikauppiaiden verkkosivustolla, he usein järjestävät myymälänsä trendikategorioihin. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitä trendejä sinun pitäisi lisätä kauppaasi juuri nyt. Voit myös selata kaupan myydyimpiä tuotteita auttaaksesi sinua löytämään parhaat myytävät tuotteet.
 • Tarkista tuotteiden tilausmäärät. Sinun tulisi myös selata tuotteita tilausmäärien perusteella, jotta ymmärrät tuotteen todellisen suosion. Älä sulje pois liikeideoiden dropshipping-toimitusta, jos ne eivät ole yhtä korkeat kuin muut tuotteet, koska ne voivat olla uudempia.

Tuottavimmat dropshipping-liikeideat eivät ole trendejä. Sen sijaan niissä on trendejä. Esimerkiksi denim-vaatteet ovat trendi muodin markkinarakossa. Keinotekoiset ripset ovat trendi kauneuden alalla. Marmoriset puhelinkuoret ovat trendi puhelinkoteloiden markkinarakossa. Haluat nähdä trendit tuotteina, mutta et koko myymälänä, varsinkin jos olet rakentamassa pitkäaikaista liiketoimintaa. Pidä tämä mielessä, kun työskentelet dropshipping-liiketoimintasuunnitelmasi parissa.

Vaihe 2: Kilpailija-analyysi

Google varoittaa kilpailijoiden analyysistä

Kun olet päättänyt, mitä myydä, sinun on nyt valittava itsellesi, keitä kilpailijasi ovat, mitä he myyvät ja miten he myyvät tuotteitaan. On monia tapoja tehdä tämä.

 • Kirjoita Googleen yhden myytävän tuotteen nimi ja tee nopea haku nähdäksesi kuka näkyy kärjessä. Kymmenen parasta hakutulosta Googlessa tai missä tahansa muussa hakukoneessa antavat sinulle hyvän kuvan kilpailustasi tietyssä paikassa. Jos myyt tuotteita eri paikassa kuin kotipaikkasi, voit käyttää kolmannen osapuolen työkaluja tietojen keräämiseen. Käytä työkaluja, kuten SEM Rush tai Ahref saadaksesi tietoa hakutuloksista eri puolilla maailmaa.
 • Etsi läpi Alexa tai SamanlainenWeb löytääksesi kapeita kilpailijoita, jotka eivät välttämättä näy korkealla yleisissä hakutuloksissa. Nämä verkkosivustot antavat yhteenvedon etsimistäsi verkkosivustoista, mukaan lukien heidän sosiaalisen median profiilinsa, heidän tekemänsä mainonnan, verkkosivustonsa yleisö- ja liikennetiedot sekä luettelon kyseisen yrityksen kilpailijoista.
 • Metsästele sosiaalisessa mediassa. Olen keksinyt dropshipping-liikeideoita tekemällä kilpailija-analyyseja. Selaan Facebook-mainoksia niche-alueella ja sosiaalisen median sivuja huippubrändeille. Kuinka monta seuraajaa heillä on? Miten he markkinoivat brändiään? Kuinka paljon heidän brändinsä sitoutuu? Mitä voin tehdä toisin erottuakseni heitä vastaan? Mitä he tekevät oikein, että minun pitäisi kopioida?
 • Tunne kilpailijoiden sisältö ja se, mikä toimii heille paremmin käyttämällä BuzzSumo jotta voit kopioida. Tämä työkalu antaa sinulle käsityksen siitä, mikä sisältö saa eniten sosiaalisia jakoja, jotta voit löytää inspiraatiota uusiin blogiideoihin. Kilpailijan uutiskirjeiden tilaaminen voi myös pitää sinut ajan tasalla heidän sisällöstään, jos he jakavat bloginsa tällä tavalla.
🔥 Empfohlen:  Kuinka nähdä, mille avainsanoille sivustoni sijoittuu?

Vaihe 3: Etsi toimittaja

Oberlo dropshipping-toimittajat

 • Hyvän toimittajan löytäminen AliExpressistä voi olla helppoa. Kun olet alustalla, voit etsiä tuotteita ja valita toimittajat tulosluettelosta. Alustalla näet jokaisen toimittajan arvostelut, arviot ja sen, kuinka kauan toimittaja on ollut alustalla, ja tämän pitäisi vaikuttaa valintaasi valittavan toimittajan suhteen.
 • Kun sinulla on luettelo viidestä tai kuudesta potentiaalisesta toimittajasta, joista valita, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, joka on ottaa yhteyttä näihin toimittajiin ja esittää tärkeitä kysymyksiä, kuten vähimmäistilausmäärät ja toimitusajat.
 • Tähän mennessä olet todennäköisesti vähentänyt mahdollisia toimittajia 5 toimittajan luettelosta 2-3:een. Paras tapa tehdä päätös nyt on tehdä näytetilaus tuotteista ja vertailla tuloksia. Vertaa verkkokaupan toimitusaikoja, tuotteiden laatua ja pakkauksia tehdessäsi päätöstä pitäen asiakkaasi mielessä ja sen, mitä he odottavat sinulta tilausta tehdessään.

Vaihe 4: Luo dropshipping-yrityskauppa

dropshipping-yrityksen rakentaminen

Dropshipping-verkkokauppayrityksen rakentamiseen oikealla tavalla on muutamia komponentteja. Tässä muutamia:

 • Domain Name – Verkkotunnuksellasi on merkitystä, varsinkin jos rakennat pitkäaikaista brändiä. Voit käyttää ilmaista yritysnimigeneraattoria yksinkertaistaaksesi prosessia. Hanki aina .com verkkotunnus, ei väliä mitä. Jos haluat oman markkinaraon avainsanaksi uudessa verkkotunnuksessa, varmista, että se on laaja, kuten kauneus, korut, muoti, eikä kovin tarkka, jotta sinun ei tarvitse muuttaa verkkotunnuksesi nimeä matkan varrella. Vältä myös käyttämästä nimeäsi myymäläsi verkkotunnuksena. Jos myyt yrityksesi, voit käyttää laillisesti omaa nimeäsi koskevia oikeuksia.
 • Rekisteröidy Shopifyyn – Shopify on markkinoiden kattavin verkkokauppaalusta. Kun uusia ominaisuuksia, työkaluja, resursseja ja sovelluksia lisätään säännöllisesti, huomaat, että alustalla on helppo käyttää ja hoitaa liiketoimintaa. Lisäksi, jos jäät jumiin, voit ottaa yhteyttä Shopify-guruun, joka opastaa sinut henkilökohtaisesti kaikissa vaiheissa ilmaiseksi.
 • Shopify-teemat – Henkilökohtaisesti käytän ilmaista teemaa Minimaalinen vintage se on helppo navigoida, puhdistaa ja kaiken kaikkiaan loistava aloitusteema niille, joilla on tiukka budjetti. Teemoja voi vaihtaa ajan yli. Alussa, kun vain testaat ilmaisia ​​teemoja, saat työn valmiiksi. Kun olet alkanut ansaita rahaa, voit sijoittaa sen uuden teeman ostamiseen paremman myymäläsuunnittelun saamiseksi.
 • Asenna automaattisesti – Automized dropshipping avulla voit löytää verkosta tuotteita, jotka voit myydä samana päivänä. Voit löytää tuotteita useista suosituista markkinaraoista. Tavoittele 10-25 tuotetta aloittaessasi, sillä voi olla ylivoimaista kirjoittaa tuotekuvauksia paljon enemmän. Jos sinulla on kysyttävää, voit pyytää apua Automizely-blogin, sosiaalisen median sivujen tai Shopifyn tukilinjan kautta. Voit myös tutustua 50 tapaan saada myyntiä dropshippingillä oppiaksesi tarkat strategiat ja markkinointihakkerit, joita olen käyttänyt omissa verkkokaupoissani ansaitakseni rahaa dropshippingillä.
 • Tarvitsetko vaiheittaisen oppaan? Katso tästä artikkelista, kuinka Tomas Slimas avasi verkkokaupan vain 30 minuutissa.

Vaihe 5: Markkinoi dropshipping-liiketoimintaasi kaikella, mitä sinulla on

Joten tässä vaiheessa olet löytänyt tuotteesi ja rakentanut myymäläsi, nyt on aika markkinoida dropshipping-liiketoimintaasi kuin huomista ei olisi. Tämä on tärkeä vaihe dropshipping-liiketoimintasuunnitelmassasi. Älä siis tee muutoksia myymäläsi suunnitteluun ja teeskentele tekeväsi parannuksia. Sinun ei tarvitse pelätä syrjäytymistä. Ensimmäinen myynti on yksi parhaista tunteista!

kuinka markkinoida dropshipping-yritystä

Jos olet vasta aloittamassa, sinulla on todennäköisesti erittäin tiukka budjetti. Jotkut parhaista markkinointiideoistani ovat tulleet noilta erittäin säästäväisiltä hetkiltä. Tässä muutamia, joilla pääset alkuun:

 • Facebook-mainonta: Tiedän, että voi olla houkuttelevaa puhaltaa 500 dollaria Facebook-mainoksiin. Monet uudet yrittäjät ajattelevat, että ansaitset rahaa ensimmäisellä yritykselläsi – et tee. Ensimmäisessä mainoksessani käytin 20 dollaria ja menetin sen kaiken ilman tuloksia. Itse asiassa itkin epäonnistuneesta mainoksesta. Mutta totuus on, en riskeerannut paljon. Joten palasin nopeasti takaisin ja loin toisen mainoksen, joka tuotti viisi senttiä napsautuksesta. Sinun on pidettävä budjettisi alussa alhaisena, jotta sinulla on varaa kokeilla. Et edes tiedä, mikä on myydyin tuotteesi tässä vaiheessa. Luo useita mainoksia selvittääksesi, mikä tuote myy parhaiten. Mitä tulee kohdistukseen, luo maailmanlaajuinen mainos, mutta poista Kanada, Australia, Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta, jolloin mainoskulut pysyvät alhaisina. Yrityksesi kasvaessa tai jos sinulla on suurempi budjetti, voit luoda erilliset mainokset näille neljälle maalle. Joten Yhdysvalloilla on oma mainoksensa, kuten myös muilla kolmella.
 • Mainosten uudelleenkohdistaminen: Jos budjettisi on todella tiukka, pidän todella mainosten uudelleenkohdistamisesta, koska ne pitävät kustannukset alhaisina. Tämä mainos toimii hyvin, jos sinulla on kauppa, jossa on paljon liikennettä. Ehkä markkinoit ilmaiseksi Pinterestissä ja saat sieltä paljon liikennettä. Ehkä kirjoitit blogikirjoituksen verkkosivustollesi, esiteltiin vaikuttajia ja nyt vaikuttajat jakavat blogisi ilmaiseksi. Uudelleenkohdistetulla mainoksella saat tuon ilmaisen liikenteen, ja se muuttuu paljon todennäköisemmin maksavaksi asiakkaaksi. Jopa parempi kuin tavallinen Facebook-mainos. Lisäksi se on paljon halvempaa. Itse asiassa sain ensimmäisen myyntini vain kahdessa päivässä.
 • Vaikuttajamarkkinointi: Dropshipping-yrityksen aloittaminen edellyttää, että olet aluksi hieman nirso. Jos sinulla ei ole varaa maksaa vaikuttajille heidän hintojaan, luota minuun, tämä on hyvä asia, voit tarjota heille sen sijaan kumppanipalkkion. Miksi tämä on hyvä asia? Opin kantapään kautta, että joskus jopa markkinarakokohtainen vaikuttaja ei itse asiassa muunna. Se on melkein kuin laukaus pimeässä. Jos maksat affiliate-maksun jokaisesta myynnistä, pienennät dropshipping-liiketoimintasi riskiä ja vaikuttajan on muutettava myynti. Lisäksi saat kuvia, jotka auttavat lisäämään sosiaalista näyttöäsi brändistäsi. Jos vaikuttajalla on todellisia seuraajia, hän voisi mahdollisesti ansaita paljon enemmän rahaa tytäryhtiönä kuin he olisivat saaneet kiinteää palkkaa. Näin heille annetaan mahdollisuus ansaita vielä enemmän rahaa.
 • Hanki ilmainen mediakatsomus: Käytä ilmaista HARO -työkalulla voit tilata kolme kertaa päivässä sähköpostilistan, jolta toimittajat ottavat sinuun yhteyttä saadakseen tarinoita artikkeliinsa. Jotkut saattavat etsiä vaikuttajia tietyltä markkinaraolta, toiset saattavat etsiä tuotesuosituksia. Joka tapauksessa, jos uudelleenkohdistava mainos on käynnissä, ilmainen liikenne takaisin verkkosivustollesi voi johtaa myyntiin. Sen sijaan, että lisäisit linkin etusivullesi “websitenamehere.com”, lähetä se tuotekokoelmaan tai tiettyyn tuotteeseen luodaksesi kohdistetumman painopisteen. Voit silti lisätä tuotemerkkisi nimen hyperlinkin nimeksi.
🔥 Empfohlen:  Kuinka ottaa Magento 2 -käännös käyttöön

Vaihe 6: Optimoi

Kun olet viettänyt aikaa verkkosivustosi, brändisi ja markkinoinnin rakentamiseen, voit alkaa analysoida kovan työsi tuloksia. Saatat huomata, että tietyt markkinointitoimet ovat erittäin menestyviä, kun taas toiset eivät niinkään. Tai voit tarkastella hinnoitteluasi kilpailijoihin verrattuna ja katsoa, ​​voisitko muuttaa asioita hieman kilpailukyvyn parantamiseksi.

Voit käyttää työkaluja, kuten Google Search Console tai Analytics, arvioidaksesi verkkoliikennettäsi varmistaaksesi, että liikenne kasvaa, ei vähene. Jos käytät kolmannen osapuolen työkaluja sähköpostimarkkinointiin tai sosiaalisen median raportointiin, määritä viikoittain tai kuukausittain automaattiset raportit, jotta sinua muistutetaan analysoimaan nämä tiedot säännöllisesti. Jopa nopea tilannekuva työkalusta voi riittää päättämään, toimiiko kampanja vai ei.

Kaiken kaikkiaan tärkein osa menestyvää verkkokauppaa on testata ja optimoida verkossa ansaitsemiesi tulojen lisäämiseksi. Tämä varmistaa, että verkkosivustosi ei jää jälkeen parhaista käytännöistä ja pitää sinut myös kilpailijoitasi edellä.

Johtopäätös

Ole hyvä! Olemme turvassa kuinka aloittaa dropshipping-yritys. Sovellamalla joitain tämän artikkelin neuvoja omassa verkkokaupassasi pyrit rakentamaan omaa verkkoimperiumia. Ja muista, että paras tapa oppia dropshipping-yrityksen perustaminen on ottaa ensimmäinen askel sen rakentamiseksi.

Oletko perustamassa dropshipping-myymälää? Voit vapaasti tutustua meidän Facebook-sivu jos haluat saada ilmaisen myymäläarvostelun!

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents