Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa ihonhoitosarja: Vuoden 2023 lopullinen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa ihonhoitosarja: Vuoden 2023 lopullinen opas

Ihonhoitoteollisuus on yksi maailman tuottoisimmista. Tällä hetkellä asiantuntijat ennustavat, että se kannattaa noin 200,25 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä. Se on uskomaton mahdollisuus yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita ihonhoitosarjan perustamisesta!

Suunnitteletpa sitten kosteusvoiteiden, naamioiden, kuorintaaineiden tai ihoa kiinteyttävien tuotteiden myyntiä, sinulla on aina markkinat kuluttajien keskuudessa, jotka haluavat näyttää parhaalta ja lisätä itseluottamustaan.

Lisäksi monet ihmiset haluavat rakentaa itsetuntoaan kuukausien sisätiloissa vietetyn ajan jälkeen, joten nyt on hyvä aika opetella aloittamaan oma ihonhoitosarja.

Alla opastamme sinut ihonhoitosarjan perustamiseen tyhjästä kätevien työkalujen ja neuvojen avulla, joita voit soveltaa menestyksekkään ihonhoitobrändin perustamiseen.

Kuinka aloittaa ihonhoitosarja 7 vaiheessa

Oman ihonhoitosarjan lanseeraaminen on jännittävää. Olet luultavasti innokas aloittamaan ainesosien sekoittamisen ja valitsemaan täydellisen pakkauksen, mutta sinun on ensin selvitettävä muutama laillisuus.

Aloita lukemalla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkalaki (FD&C-laki). FDA käyttää tätä lakia varmistaakseen, että kaikki ihonhoitotuotteet täyttävät oikeat laatu- ja turvallisuusstandardit. Pohjimmiltaan tuotteidesi on oltava turvallisia kuluttajien käytettäväksi ja asianmukaisesti merkittyjä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Jos valmistat ihonhoitotuotteita kotona, sinun on varmistettava, että noudatat Hyvän valmistustavan tarkistuslista saatavilla FDA:lta. Tämä auttaa sinua määrittämään valmistustilan kotitekoisen kosmeettisen valmistuksen sääntöjen mukaiseksi.

Harkitse lisäksi mahdollisia lisenssejä ja asiakirjoja, joita saatat tarvita suojataksesi tuotemerkkiäsi. Jos et ole varma, mikä sopii yrityksellesi, keskustele asianajajan kanssa seuraavista asioista:

 • Ammatti- ja tuotevastuuvakuutus
 • Kosmeettisten ja ihonhoitotuotteiden lisensointi (sekä palvelujen ammattikäyttölupa)
 • Terveys- ja turvallisuussertifikaatit

2. Tunnista markkinarako

Ihonhoito on valtava ala, joka kattaa kaiken aurinkosuojasta puhdistusaineisiin, meikkiin, kosteusvoiteisiin ja lukemattomiin muihin tuotteisiin. Sinun on pienennettävä markkinarakoja löytääksesi tietyt markkinat tuotteille, joita aiot myydä. Esimerkiksi, Lush-ihonhoitotuotemerkki suunnittelee erityisesti ympäristöystävällisiä tuotteita eettisesti tietoisille asiakkaille.

Mieti, millaisia ​​tuotteita haluat myydä, kuten kuorimia, voiteita, seerumeja, kosteusvoiteita, aknehoitoja tai kasvoöljyjä. Kysy seuraavaksi itseltäsi, mikä tekee tuotteestasi erilaisen ja millaista asiakasta ainutlaatuinen myyntivalttisi voisi houkutella.

Tässä on joitain esimerkkejä ihonhoitorakenteista, jotka antavat sinulle ideoita linjallesi:

 • Ylellinen ihonhoito: Hemmottelevia tuotteita ja hoitoja laadukkaista raaka-aineista. Voit valmistaa dermatologisesti testattuja ratkaisuja, jotka on suunniteltu ihmisille, joilla on korkeampi budjetti, kuten kasvonaamioita omilla kultahiutaleillaan.
 • Erikoishoito: Nämä tuotteet on tarkoitettu tiettyjen ihonhoitoongelmien, kuten kuivan ihon tai aknen, hoitoon. Voit valmistaa aurinkovoidetta ihmisille, joilla on yliherkkä iho, tai seerumeja ihmisille, joilla on rasvainen iho.
 • Sosiaalisesti tietoinen ihonhoito: Luonnollisilla, tietoisilla tuotteilla suunniteltu ihonhoito on erityisen houkutteleva tämän päivän yleisölle. Valitse vegaanimallisto tai ratkaisu, joka ei koskaan testaa eläimiä houkutellaksesi ympäristöystävällisemmän yleisön.

valitse ihonhoitoalue

3. Valitse sankarituote

Kun ihonhoitoliiketoimintasi kasvaa, lisäät valikoimaasi uusia tuotteita. Mutta aluksi tarvitset tietyn tuotteen kiinnittääksesi asiakkaiden huomion. Tämä tuote on lippulaivasi, tai kuten ihonhoitoteollisuudessa yleisesti kutsutaan, “sankarituotteesi”.

Herotuotteesi on jännittävin tuote, jonka sinulla on tarjota, kun yrityksesi lanseerataan. Mieti, mikä tuote voisi olla tulevan ihonhoitosarjasi julistelapsi. Yksi idea on valita tuote, joka ratkaisee tietyn kuluttajan kipupisteen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa SEO:lla (21 tapaa ansaita rahaa nyt)

Esimerkiksi Wunder2-yrityksen sankarituote on sen “puolipysyvä” meikki, kuten “Wonderbrow”geeli kulmakarvojen muotoiluun. Tuote herättää asiakkaiden huomion, koska se säästää heidät säännöllisestä kulmakarvojen täytteestä. Vaikka yrityksellä on muitakin myytävänä, eniten huomiota herättävät pitkäkestoiset ”ihmetuotteet”.

Toinen tapa tunnistaa sankarituotteesi on määritellä brändisi arvot ja viesti. Jos ihonhoitobrändisi kaikki ovat cruelty-free-tuotteita, varmista, että myös sankarituotteesi on cruelty-free. Valitse tuote, joka heijastaa tuotekuvaasi.

4. Etsi valmistaja

Ellet valmista kaikkia ihonhoitotuotteitasi mukavasti kotonasi, tarvitset hyvämaineisen valmistajan. Oikean valmistajan valinta voi viedä paljon paineita harteiltasi, kun suunnittelet omaa linjaasi.

Hyvä valmistaja voi valmistaa tuotteitasi irtotavarana, nopeasti ja korkeimpien säännösten mukaisesti – joten voit keskittyä brändisi rakentamiseen. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että valitset yrityksen, johon voit luottaa.

Yhdysvalloissa on paljon yrityksiä, jotka valmistavat ihonhoitotuotteita tilauksesta, kuten:

white label -ihonhoitotuotteiden valmistajat

Paikallisen valmistajan valitseminen tarkoittaa, että voit todennäköisemmin ottaa yhteyttä kumppaniisi aina tarvittaessa ja saada tuotteet toimitettua nopeammin.

Toisaalta ulkomaisen valmistajan valitseminen antaa sinulle pääsyn laajempaan tuotevalikoimaan halvemmalla. On kuitenkin tärkeää tarkastaa toimittajasi huolellisesti, varsinkin jos harkitset tilaamista OEM-valmistajilta esim. Alibaba. Katso esimerkiksi seuraavia asioita:

 • Asiantuntemus: Onko tällä toimittajalla tarjolla paljon tuotteita, jotka sopivat valitsemaasi markkinarakoon? Kuinka kauan he ovat tuottaneet tuotteita tällä alalla?
 • Vaatimustenmukaisuus: Ovatko valmistajat, joiden kanssa haluat työskennellä, niiden maiden terveys- ja turvallisuusstandardien mukaisia, joissa aiot myydä? Varmista, että heillä on oikeat lisenssit, ja tarkista, millaisia ​​materiaaleja he käyttävät tuotteidensa valmistukseen.
 • Laivaus: Kuinka nopeasti valmistajasi voi valmistaa ja jakaa tuotteesi? Vaikka ulkomaisten yritysten kanssa työskentely voi olla halvempaa, ei ole hyvä, jos asiakkaasi joutuvat odottamaan kuukausia saadakseen tuotteet.

Kannattaa myös pohtia, millaista asiakaspalvelua voit odottaa. Kuinka kauan sinun on odotettava vastausta, jos sinulla on huolia tai kysymyksiä tuotteesta?

5. Luo ihonhoitobrändisi

Asiakkaat eivät vain rakastu tuotteeseesi – he kehittävät suhteen brändiisi ja yrityksellesi rakentamaasi persoonallisuutta.

Ihonhoitobrändisi on yhdistelmä kaikkea, mitä käytät erottuaksesi kilpailijoistasi. Tämä ei koske vain tuotevalikoimaasi, vaan pakkausvalinnat, tuotemerkin värit, logo ja jopa yrityksesi nimi.

Tässä ovat tärkeimmät brändin rakentamisen vaiheet:

Valitse yrityksen nimi

Yrityksesi nimi on yksi brändisi ikimuistoisimmista puolista. Ihannetapauksessa sinun kannattaa valita jotain, joka liittyy brändiisi arvoihin. Esimerkiksi luomu ihonhoitoyritys saattaa käyttää nimeä Organica Beauty. Jos mahdollista, pidä nimesi lyhyenä, helposti kirjoitettavana ja yksinkertaisena. On myös tärkeää tarkistaa, että nimi on saatavilla ennen kuin yrität käyttää sitä. Käytä näitä yritysnimigeneraattoreita tarkistaaksesi saatavuuden ja saada ideoita nimelle.

Luo logo

Nimesi ohella logosi on todennäköisesti ensimmäinen tuotemerkki, jonka asiakkaasi tunnistavat. Upea logo tislaa yrityksesi keskeiset arvot yhdeksi kuvaksi. Ylellinen ihonhoitobrändi saattaa käyttää ylellisyyteen liittyviä muotoja, kuten timantteja, kun taas luomubrändi voi käyttää luonnosta peräisin olevia muotoja, kuten lehtiä. Meillä on luettelo ilmaisista logontekijöistä, joita voit käyttää brändisi logon luomiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hakkeroida OnlyFans-tilejä vuonna 2023

Suunnittele upea tuotepakkaus

Pakkauksen tulee edustaa brändiäsi ja samalla suojata tuotteitasi. Valitse jotain, jota voit muokata brändisi väreillä ja logolla, mutta varmista, että pakkaus on käytännöllinen. Upea tuotepakkaus on innovatiivinen, kevyt ja ympäristöystävällinen. Sinulla voi esimerkiksi olla kierrätettävä kosteusvoidepurkki, joka toimii keräilysäiliönä asiakkaillesi.

6. Rakenna verkkokauppa

Kun tuotteesi ja brändisi ovat nyt valmiita markkinoille, on aika luoda verkkokauppasi.

Hyvä uutinen nykypäivän ihonhoitobrändeille on, että verkkokauppa-alustojen avulla kenen tahansa on helppo aloittaa tuotteiden myynti verkossa. Voit esimerkiksi rakentaa verkkokaupan Shopifyn avulla ilman teknistä apua.

aloita ihonhoitokauppa Shopifyssa

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Shopify-tili, valita teemasi ja tehdä muutoksia myymäläsi ulkoasuun brändisi perusteella. Vaikka tarkat sivut, joita tarvitset myymälääsi, voivat vaihdella, useimmat yritykset tarvitsevat ainakin seuraavat:

 • Tietoja sivusta: Luo sivu, jolla esittelet asiakkaillesi yrityksesi ja jaat ainutlaatuiset myyntivaltit, jotka tekevät tuotteistasi erityisiä. Katso nämä meistä sivumalleista inspiraatiota ja suunnitteluideoita varten.
 • Tuotesivut: Luo sivuja esitelläksesi tuotteitasi ammattimaisten valokuvausten ja eeppisten tuotekuvausten avulla. Varmista, että tiedät, mitä sanoja asiakkaasi etsivät etsiessään tuotteitasi verkosta, jotta voit lisätä ne oikeaan tuotelistaukseen.
 • Markkinointityökalut: Varmista, että verkkosivustollasi on sähköpostiuutiskirjeen tilauslomake, jotta voit tukea asiakkaita, jotka eivät välttämättä ole valmiita konvertoimaan heti. Kannattaa myös pitää blogi sisältömarkkinointia varten ja linkit sosiaalisen median tileillesi yhteisön rakentamista varten.

Voit parantaa ihonhoitosivustosi suorituskykyä entisestään käyttämällä myymäläsi sovelluksia ja laajennuksia. Shopify on valtava sovellusmarkkina täynnä upeita työkaluja ihonhoitomarkkinointiin. Esimerkiksi:

 • Katso kirja: Voit näyttää upeita elämäntapakuvia ihmisistä, jotka käyttävät tuotteitasi.
 • Limespotin personointi: Tukee yrityksiä vastaavien tuotteiden lisä- ja ristiinmyynnissä.
 • Helppo video: Varmistaa, että voit lisätä videosisältöä tuotesivuillesi.
 • Koristekosmetiikan kokeilu: Kutsuu asiakkaita käyttämään kosmetiikkaa virtuaalisesti nähdäkseen, miltä ne näyttävät.
 • Swatchit: Tarjoaa nopean pääsyn useisiin värimalleja (ihanteellinen, kun myyt useita versioita samasta tuotteesta.

Kaiken tämän lisäksi Shopify tarjoaa sinulle pääsyn upeisiin valmiisiin malleihin, joita voit mukauttaa brändikuvaasi sopivaksi.

7. Markkinoi ihonhoitosarjaasi

Nyt on aika tuoda tuotteesi oikeiden ihmisten eteen.

Kun ihonhoitoteollisuus jatkaa kasvuaan, kilpailu orastuvista tuotemerkeistä on kovaa. Oikean markkinointistrategian pitäisi varmistaa, että voit ylittää kilpailijasi ja kiinnittää niiden asiakkaiden huomion, jotka todennäköisimmin hyötyvät tuotteestasi.

Käytä käyttäjäpersooniasi miettimään, millaiset markkinointimateriaalit todennäköisimmin vetoavat kohderyhmääsi ja missä he todennäköisimmin näkevät kampanjasi. Esimerkiksi nuoremmat yleisöt etsivät todennäköisemmin ihonhoitotuotteita TikTokista, kun taas vanhemmat saattavat suosia perinteisiä TV- tai Facebook-mainoksia.

Kun olet selvittänyt, missä ihmiset todennäköisimmin näkevät mainoksesi, kokeile strategioita, joiden on todistettu olevan vaikutusta kauneus- ja ihonhoitomaailmaan, kuten:

 • Sosiaalinen todiste: Ei ole mikään salaisuus, että ihmiset tarkistavat tuotearvostelut ennen ostamista. Kannusta nykyisiä asiakkaitasi jättämään arvosteluja ja suosituksia tuotteistasi, jotta voit vakuuttaa muut asiakkaat siitä, että ihonhoitotuotteesi ovat heidän aikansa arvoisia. Voit käyttää sovelluksia, kuten Yopto luodaksesi sosiaalista näyttöä ja seurataksesi orgaanisia @mainintoja sosiaalisessa mediassa.
 • Vaikuttajamarkkinointi: Yhteyden muodostaminen oikeaan vaikuttajaan lisää välittömästi brändisi uskottavuutta. Katso, millaisia ​​ihmisiä asiakkaasi jo luottavat verkossa, ja sijoita kumppanuusmahdollisuuksiin heidän kanssaan. Voit tarjota vaikuttajakumppaneillesi ilmaisia ​​tuotteita vastineeksi rehellisestä arvostelusta tai tehdä yhteistyötä muiden toisiaan täydentävien kauneusbrändien kanssa kilpailuissa ja arpajaisissa saadaksesi luottamusta yhdistysten kautta.
 • Käyttäjien luoma sisältö: Nykypäivän asiakkaat luottavat vähemmän brändeihin. Ennen kuin asiakkaat tuntevat olonsa riittävän varmaksi käyttääkseen ihonhoitotuotettasi itse, he haluavat nähdä todisteita muiden käyttäjistä sitä. Kuvien julkaiseminen muista asiakkaista, jotka käyttävät kasvonaamioitasi, tai asiakkaiden videoita käyttämällä kosteusvoidettasi toimii erinomaisena sosiaalisena todisteena. Tämä käyttäjien luoma sisältö on myös loistava tapa lisätä uskottavuuttasi yrityksenä. Esimerkiksi, @Illumasqua julkaisee usein kuvia asiakkaistaan ​​käyttäessään tuotteitaan @maininnoilla.
🔥 Empfohlen:  Tarvitaan, ei tarvitse: kuinka luodaan sisältöä, jota ihmiset todella haluavat

vinkkejä ihonhoitobrändin markkinointiin

Kiinnitä huomiota siihen, miten asiakkaasi reagoivat kampanjoihisi, jotta voit määrittää, mihin ponnisteluihin kannattaa panostaa enemmän.

Yhteenveto: Kuinka luoda oma ihonhoitosarja vuonna 2023

Siinä se on – kaikki mitä tarvitset ihonhoitosarjan luomiseen tyhjästä.

Ihonhoitoteollisuuden kasvaessa nopeasti, nyt on hyvä aika päästää ihonhoitobrändisi valloilleen maailmassa.

Vaikka markkinarako on kilpailukykyinen, siinä on tilaa myös uusille toimijoille, jotka ovat valmiita hyppäämään trendeihin ja täyttämään alan aukkoja.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Yhteenvetona, tässä on kaikki vaiheet oman ihonhoitosarjan tekemiseen ja sen myymiseen verkossa:

 1. Täytä lakivaatimukset
 2. Tunnista markkinarako
 3. Valitse sankarituotteesi
 4. Etsi valmistaja
 5. Luo ihonhoitobrändisi
 6. Rakenna verkkokauppa
 7. Mainosta ihonhoitosarjaasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä ihonhoitoyrityksen perustamisesta

Kuinka paljon ihonhoitosarjan perustaminen maksaa?

Oman ihonhoitolinjan perustaminen vaatii alkuinvestointeja, mutta käyttämäsi summa riippuu usein siitä, millaista yritystä haluat johtaa. Kustannukset vaihtelevat noin 2 000–20 000 dollarista useimmissa tapauksissa riippuen tuotevalikoimastasi, tilausnumeroista, pakkausvaatimuksista ja muusta. Älä unohda ottaa huomioon brändäystoimintojen, kuten logon ja verkkosivuston suunnittelun, kustannuksia.

Jos tilaat valmistajalta, on myös hyvä idea tarkistaa, onko niillä tilauksen vähimmäisvaatimuksia. Jotkut yritykset vaativat sinua ostamaan kymmeniä tai satoja yksiköitä kerralla.

Miten hinnoittelet ihonhoitotuotteita?

Oikean hinnan valitseminen ihonhoitotuotteillesi tarkoittaa kohdemarkkinoiden huomioimista. Tiedä raaka-aineidesi kustannukset sekä yleiskustannusten ja pakkausten hinnat. Kerro tämä hinta noin viidellä tai kuudella määrittääksesi, miltä vähittäismyyntihinnasi pitäisi näyttää. Jos aiot myydä tukkumyyntiä, sinun on valmistauduttava antamaan suuria alennuksia.

Haluatko oppia lisää?