Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa kiinteistöliiketoiminta Intiassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa kiinteistöliiketoiminta Intiassa

Intian kiinteistömarkkinoiden odotetaan saavuttavan 1 biljoonan dollarin markkinoiden koon vuoden 2030 loppuun mennessä. Toimistotilojen kysynnän kasvu sekä keskimääräisen ihmisen asuntotarpeiden lisääntyminen ruokkivat kiinteistöjen kasvua. ala.

Lisäksi viime vuosina tämä ammatti on RERA-lain voimaantulon myötä muuttunut entistä läpinäkyvämmäksi, riskittömämmäksi sekä ostaja- ja myyjäystävällisemmäksi. Myös kuluttajien muutoksenhakuelimiä ja -menetelmiä parannetaan.

Tilastojen valossa yrittäjämatkan aloittaminen kiinteistöalalla näyttää kannattavalta vaihtoehdolta. Et kuitenkaan voi kiistää, että tämä ala on jo täynnä uusia ja vakiintuneita toimijoita.

Menestyvän ja kannattavan kiinteistöliiketoiminnan aloittamiseksi sinun on keksittävä ainutlaatuisia ideoita. Tarvitset myös paljon strategista suunnittelua tullaksesi voittajaksi. Kiinteistöalan yrittäjänä on välttämätöntä, että tavoitteesi ja tavoitteesi tarvitsevat jatkuvaa vaalimista.

Tämä auttaisi sinua viime kädessä tulemaan kilpailukykyiseksi tällä dynaamisella alalla. Myös sosiaalisen median alustojen potentiaalin hyödyntäminen on varsin tärkeää yrityksesi suosion tekemisessä.

Joten tässä artikkelissa aiomme oppia kuinka aloittaa kiinteistöliiketoiminta Intiassa vuonna 2023.

Mikä on kiinteistöliiketoiminta?
Kiinteistötyypit
Kuinka aloittaa kiinteistöliiketoiminta Intiassa

Mikä on kiinteistöliiketoiminta?

Kiinteistöliiketoiminta on toimiala, joka harjoittaa kiinteistöjen myyntiä, ostoa ja hallinnointia. Monille yrittäjille kiinteistöliiketoiminta on kannattavin vaihtoehto.

Oikein hoidettuna tämä sektori tarjoaisi sinulle korkean tuoton sijoituksille. Huomaa, että yleisin tapa, jolla kiinteistöliiketoiminta voi olla kannattavaa, on arvonnousu. Arvostus on prosessi, jolla omaisuuden arvoa nostetaan ajan myötä.

Mielenkiintoista kyllä, suuri joukko asunto- ja liikekiinteistöyrittäjiä tuottaa voittoa vuokran kautta. Katsotaanpa siis joitain tapoja, joiden avulla voit perustaa menestyvän kiinteistöalan Intiaan vuonna 2023.

Kiinteistötyypit

Seuraavassa on erityyppisiä kiinteistöjä:

Asuinkiinteistöt

Tämäntyyppisillä kiinteistöillä tarkoitetaan kiinteistöjä, jotka on suunniteltu ja käytetty asumiseen. Näitä voivat olla omakotitalot, asunnot, osakehuoneistot, rivitalot ja loma-asunnot. Asuinkiinteistöt voivat olla joko vasta rakennettuja tai aiemmin omistettuja.

Kaupallinen Kiinteistö

Liikekiinteistöt sisältävät kiinteistöjä, joita käytetään liiketoimintaan. Tämä voi sisältää toimistorakennuksia, kauppatiloja, hotelleja, ostoskeskuksia, ravintoloita ja koulutuskeskuksia. Liikekiinteistöjä voidaan omistaa tai vuokrata, ja ne ostetaan usein sijoituksiksi tulon hankkimiseksi.

Teollisuuskiinteistöt

Teollisuuskiinteistöillä tarkoitetaan kiinteistöjä, joita käytetään valmistus-, tutkimus-, kehitys-, varastointi- ja muihin teollisiin tarkoituksiin. Nämä kiinteistöt voivat sisältää tehtaita, varastoja, jakelukeskuksia ja tutkimuslaitoksia.

Tyhjä maa

Tämäntyyppisillä kiinteistöillä tarkoitetaan rakentamattomia maa-alueita, joita ei ole kunnostettu tai käytetty mihinkään erityiseen tarkoitukseen. Tyhjää maata voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten maanviljelyyn, karjanhoitoon, virkistykseen, suojeluun tai tulevaan kehittämiseen.

On tärkeää huomata, että jotkut kiinteistöyritykset voivat erikoistua yhteen kiinteistötyyppiin, kun taas toiset voivat toimia useissa eri tyypeissä.Kuinka aloittaa kiinteistöliiketoiminta Intiassa

Kiinteistöliiketoiminnan aloittaminen vaatii suunnittelua, tutkimusta, lisenssien ja rekisteröintien hankkimista sekä taloutta. On oltava selkeä suunnitelma ja liiketoimintasuunnitelma, jossa määritellään tavoitteet ja virstanpylväät, jotka hän haluaa saavuttaa. Joten katsokaamme kuinka aloittaa kiinteistöliiketoiminta Intiassa.

Tarkenna liikeideaasi

Kiinteistöala on epäilemättä erittäin kilpailtu ala. On suuri mahdollisuus, että paikkakunnallasi on yksi tai kaksi suosittua kiinteistönvälittäjää tai välittäjää. Jos haluat parhaan mahdollisuuden menestyä, sinun on otettava huomioon vahvuutesi, heikkoutesi ja kommunikointitaitosi. Heti alussa sinun täytyy kommunikoida eri asiakkaiden ja kiinnostuneiden asunnonostajien kanssa vakuuttavasti.

🔥 Empfohlen:  WordPress-hinta: kuinka paljon se maksaa vuonna 2023?

Tämä auttaisi sinua saamaan mahdollisimman paljon laadukkaita liidejä. Ideasi kehittämiseksi ja hiomiseksi sinun tulee olla hyvin perehtynyt paikkakuntaan, johon haluat perustaa kiinteistöliiketoimintasi. Tässä on muutamia kysymyksiä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi ennen kiinteistöliiketoiminnan aloittamista:

 • Mitkä taidot erottavat sinut muista?
 • Mikä on yrityksesi tavoite?
 • Tarvitaanko ulkopuolista pääomaa?

Kehitä kattava liiketoimintasuunnitelma

Jokainen yritys tarvitsee suunnitelman. Se auttaa sinua saamaan paremman selvyyden siitä, mitä aiot saavuttaa. Haluatko aloittaa kiinteistöalan kasvattaaksesi tulojasi? Tai etsitkö uranvaihtoa? Tai ehkä se on jotain, mitä haluat tehdä sivussa. Syysi vaikuttaa liiketoimintaasi, koska kiinteistö on ympärivuorokautista yritystoimintaa. Sinun on oltava asiakkaan käytettävissä koko ajan. Ymmärrä miksi aloitat yrityksen.

Seuraavaksi tarvitset varsinaisen suunnitelman – liiketoimintasuunnitelmasi. Se antaa sinulle suuntaa ja auttaa sinua ja potentiaalisia sijoittajiasi ymmärtämään tavoitteesi ja virstanpylväät, jotka toivot saavuttavasi. Oikein laadittu liiketoimintasuunnitelma auttaa sinua saamaan lainaa pankista, jos sitä todella tarvitset.

Tee perusteellinen markkinatutkimus

Tee markkinatutkimus. Vihreiden asuntojen tarve saattaa olla lisääntymässä tai kaupunkisi yliopisto tarvitsee lisää asuintiloja. Tutkiminen auttaa sinua päättämään alalle, jolle erikoistua. Kouluta itseäsi kiinteistöjen näkökohdista. Jos olet täysin uusi tässä, harkitse mentorin etsimistä auttamaan sinua aluksi. Hän voi auttaa sinua löytämään kontakteja, antamaan sinulle jatkuvan luettelon suosituksista ja kielloista, kenelle kohdistaa ja niin edelleen.

Sen lisäksi, että valitset käsiteltävän kiinteistön tyypin, sinun on myös päätettävä erikoisalastasi, joka voi olla mitä tahansa, kuten asuntojen välitys, maanrakennus, kiinteistönhoito jne. Valitse erikoisala, josta sinulla on eniten tietoa. Voit lisätä työnimikkeihisi kokemuksesi mukaan.

Hanki tarvittavat lisenssit ja rekisteröi yrityksesi

Kiinteistöalan sääntelylaki (RERA) vuodelta 2016 perustettiin muuttamaan kiinteistöjen käsittelyprosessi selkeäksi, laillisesti määritellyksi ja läpinäkyväksi prosessiksi. Yksikään kiinteistönvälittäjä ei voi toimia ilman rekisteröitymistä. Kiinteistölisenssin saamiseksi Intiassa on toimitettava vaaditut asiakirjat ja odotettava 30 päivää sen hyväksymistä tai hylkäämistä.

Mikä tahansa asianajotoimisto tai vanhempi agentti voi auttaa sinua Intiassa kiinteistönvälityslisenssin ja prosessin edellyttämien asiakirjojen kanssa. Lisenssi on voimassa viisi vuotta. Kaikki väärinkäytökset johtavat lisenssisi peruuttamiseen.

Tässä on joitain yleisiä lisenssejä ja asiakirjoja, joita yleensä vaaditaan:

Kiinteistönvälityslupa: Kuten edellä mainittiin, vuoden 2016 kiinteistöalan sääntelylain (RERA) mukaan kaikkien kiinteistönvälittäjien on rekisteröidyttävä ja hankittava toimilupa ennen kuin he voivat toimia laillisesti. Voit hakea lisenssiä osavaltiosi tai liittosi alueella RERA-verkkosivuston tai toimiston kautta. Hakeaksesi sinun on toimitettava seuraavat asiakirjat:

 • Hakemuskaavake
 • Henkilöllisyystodistus (kuten PAN-kortti, Aadhaar-kortti tai passi)
 • Osoitetodistus (kuten sähkölasku, puhelinlasku tai vuokrasopimus)
 • Valokuvat
 • Koulutus (jos sellainen on)
 • Tiedot aiemmista tuomioista (jos sellaisia ​​on)

PAN-kortti: Pysyvä tilinumero (PAN) -kortti on pakollinen asiakirja kaikille yksityishenkilöille ja yrityksille Intiassa, jotka suorittavat rahoitustapahtumia.

GST-rekisteröinti: Jos kiinteistöliiketoimintasi vuotuinen liikevaihto on yli Rs. 20 lakhia (tai Rs. 10 lakhia koillisosavaltioiden yrityksille), sinun on rekisteröidyttävä tavara- ja palveluveroon (GST) ja hankittava GSTIN.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Hrithik Roshanin tukemista merkeistä

Yrityksen rekisteröinti: Sinun tulee rekisteröidä kiinteistöliiketoimintasi oikeushenkilöksi, kuten yksityiseksi elinkeinonharjoittajaksi, henkilöyhtiöksi, kommandiittiyhtiöksi (LLP) tai osakeyhtiöksi. Rekisteröintiin vaadittavat asiakirjat voivat vaihdella valitsemasi liiketoimin tyypin mukaan.

Pankkitili: Sinun on avattava erillinen pankkitili kiinteistöliiketoimintaasi varten ja hankittava pankista yritystunnus (BIN).

Vakuutus: Kiinteistöliiketoimintaasi varten kannattaa ottaa vakuutus, kuten ammatillinen vastuuvakuutus, vastuuvakuutus ja omaisuusvakuutus.

Nämä ovat joitain lisenssejä ja asiakirjoja, joita tyypillisesti vaaditaan kiinteistöliiketoiminnan aloittamiseen Intiassa. On kuitenkin suositeltavaa, että otat yhteyttä asianajajaan tai valtuutettuun tilintarkastajaan varmistaaksesi, että sinulla on kaikki tarvittavat lisenssit ja asiakirjat paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti.

Hallitse talouttasi tehokkaasti

Kiinteistöliiketoiminnan aloittaminen Intiassa vaatii vahvan taloudellisen perustan, sillä yrityksen perustamiseen ja hoitamiseen liittyy monia kustannuksia. Nämä kulut voivat sisältää käynnistyskuluja, kuten laki-, rekisteröinti- ja lisenssimaksuja. Lisäksi sinun on otettava huomioon juoksevat kulut, kuten toimistotilan vuokra, työntekijöiden palkat, markkinointikulut ja muut toimintakulut.

Vaikka yritystäsi on mahdollista rahoittaa lainoilla, tulolähteen saaminen käsillä voi helpottaa taloudellista taakkaa ja antaa vakaamman perustan kasvulle. On tärkeää, että sinulla on vankka liiketoimintasuunnitelma, joka sisältää yksityiskohtaisen budjetin ja ennusteet tuloista ja kuluista.

Jos harkitset uraa “kääntävien” kehityshankkeiden parissa, muista, että tämä voi olla korkean riskin ja korkean tuoton yritys, joka vaatii huomattavan määrän alkupääomaa. Ennen kuin aloitat tämäntyyppisen hankkeen, on tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja analyysi varmistaaksesi, että se on toteuttamiskelpoinen mahdollisuus ja että sinulla on taloudelliset resurssit sen toteuttamiseen.Rakenna tiimisi

Uusi kiinteistöliiketoiminta on startup. Ja jokainen startup tarvitsee loistavan tiimin. Se, mikä tekee loistavasta startup-tiimistä, on kokonaan toinen tarina. Pohjimmiltaan oikean joukkueen omistaminen voi viedä sinut kilometrien edellä kilpailijoitasi. Loistavaa, omistautunutta ja kaikin puolin koordinoitua tiimisi tulee olla.

Valitse toimiva yrityksen nimi

Kiinteistöyrityksesi nimi on ratkaiseva, sillä se on ensimmäinen asia, jonka potentiaaliset asiakkaasi huomaavat. On tärkeää valita nimi, joka kuvastaa brändisi arvoja ja herättää luottamusta kohdeyleisössäsi. Yrityksesi nimen tulee olla ainutlaatuinen, helppo muistaa ja ammattimainen.

Harkitse nimen käyttöä, joka on helppo lausua ja kirjoittaa, ja vältä käyttämästä lyhenteitä, jotka voivat hämmentää ihmisiä. Tee perusteellinen haku varmistaaksesi, että valitsemasi nimi ei ole jo toisen kiinteistöyhtiön käytössä.

Yrityksesi nimi ei ole vain etiketti, vaan se heijastaa myös brändi-identiteettiäsi. Valitse nimi, joka ilmentää tehtävääsi, visioasi ja arvojasi ja joka erottaa sinut kilpailijoistasi.

Luo ammattimainen toimistotila ja yrityskulttuuri

Vaikka suurin osa työstäsi kiinteistöalalla tapahtuu toimiston ulkopuolella, työtilallasi on silti ratkaiseva rooli positiivisen vaikutelman luomisessa asiakkaisiin. Toimistosi tulee heijastaa yrityksesi kulttuuria ja persoonallisuutta, mikä saa asiakkaat tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja mukavaksi.

Harkitse sijoittamista korkealaatuisiin kalusteisiin ja sisustukseen, jotka vastaavat brändisi arvoja. Varmista, että toimistosi on hyvin hoidettu, puhdas ja järjestetty. Toimistosi pohjaratkaisun tulee olla toimiva, mukava odotustila, yksityiset kokoustilat ja riittävästi tilaa tiimisi työskentelyyn.

🔥 Empfohlen:  Mitä EAT on SEO:ssa? Kuinka optimoida verkkosivustosi sitä varten?

Muista, että toimistosi on yrityksesi kasvot, joten on tärkeää luoda ammattimainen ja vieraanvarainen ympäristö, joka herättää luottamusta brändiisi.

Luo online-läsnäolosi

Nykypäivän digitaaliaikana vahva läsnäolo verkossa on ratkaisevan tärkeää kaikille yrityksille, myös kiinteistöalalle. Tavoitaksesi laajemman yleisön ja luodaksesi brändisi, on välttämätöntä rakentaa verkkosivusto ja luoda tilejä suosituille sosiaalisen median alustoille. Ammattimaisen kehittäjän palkkaaminen voi auttaa sinua luomaan kiinnostavan verkkosivuston, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot ja jossa on helppo navigoida. Lisäksi SEO-taitosi parantaminen voi auttaa parantamaan verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Muista, että digitaalinen identiteettisi on ensivaikutelma, jonka potentiaaliset asiakkaat saavat yrityksestäsi, joten varmista, että olet tavoitettavissa ja vastaat heidän tarpeisiinsa 24/7.

Laajenna ja kasvata liiketoimintaasi

Kun hankit kokemusta ja menestystä kiinteistöalalla, on tärkeää pohtia liiketoimintasi laajentamista. Tämä voi tarkoittaa sivukonttoreiden avaamista muissa kaupungeissa, erikoistumista muille aloille tai työntekijöiden palkkaamista vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään. Konferensseihin ja verkostoitumiseen osallistuminen voi auttaa sinua laajentamaan tavoittavuuttasi ja luomaan yhteyksiä muihin alan ammattilaisiin.

Muista aina toistaa ja parantaa liiketoimintastrategiaasi kasvaessasi. Jatkuva uusien mahdollisuuksien etsiminen ja alan trendeissä pysyminen voi auttaa sinua pysymään kilpailijoiden edellä ja saavuttamaan entistä suurempaa menestystä.

Johtopäätös

Lopulta kiinteistöliiketoimintasi menestys Intiassa riippuu arvosta, jonka tarjoat asiakkaillesi. On tärkeää priorisoida erinomainen asiakaspalvelu ja pysyä ajan tasalla markkinoiden kehityksestä. Nykyisen ylikansoituksen ja kasvavan talouden aiheuttaman maankehityksen kiihkon vuoksi on vaikea ennustaa, miten vaatimukset muuttuvat. Valppaana pysyminen ja uusiin trendeihin sopeutuminen voi auttaa sinua vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin ja pysymään kilpailukykyisenä markkinoilla.

Maahan tai omaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös monille henkilöille, jotka ovat säästäneet sitä varten koko elämänsä. Kiinteistönvälittäjänä olet vastuussa asiakkaidesi unelmien toteuttamisesta, mikä voi olla sekä palkitsevaa että haastavaa. Tarjoamalla laadukkaita palveluita, rakentamalla vahvaa verkostoa ja laajentamalla liiketoimintaasi voit luoda menestyksekkään kiinteistöuran Intiassa.

UKK

Mitä on kiinteistöliiketoiminta?

Kiinteistöliiketoiminta on toimiala, joka harjoittaa kiinteistöjen myyntiä, ostoa ja hallinnointia.

Millaisia ​​kiinteistötyyppejä on?

Näkyviä kiinteistötyyppejä ovat liikekiinteistöt, asuinkiinteistöt, vapaat maat ja teollisuuskiinteistöt.

Kuinka aloittaa kiinteistöliiketoiminta Intiassa?

Näin voit aloittaa kiinteistöliiketoiminnan Intiassa:

 • Tarkenna liikeideaasi
 • Kehitä kattava liiketoimintasuunnitelma
 • Tee perusteellinen markkinatutkimus
 • Hanki tarvittavat lisenssit ja rekisteröi yrityksesi
 • Hallitse talouttasi tehokkaasti
 • Rakenna tiimisi
 • Valitse toimiva yrityksen nimi
 • Luo ammattimainen toimistotila ja yrityskulttuuri
 • Luo online-läsnäolosi
 • Laajenna ja kasvata liiketoimintaasi

Table of Contents