Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa kirjontayritys (ja tienata 105 000 dollaria kuukaudessa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa kirjontayritys (ja tienata 105 000 dollaria kuukaudessa)

Jos olet harkinnut yrityksen perustamista, jolla on rajattomat ansaintamahdollisuudet, aloita kirjontayritys!

Näin Forrest Wedmore ja hänen kumppaninsa Clint Graham tekivät avaamalla Foundry Printshopin. Forest pääsi alalle ostamalla vaikeuksissa olevan T-paitayrityksen 10 000 dollarilla – rahalla, jonka hän lainasi perheenjäseneltä.

Noista vaatimattomista aloista lähtien hän on siirtänyt yrityksensä tilavaan 4 000 neliöjalan tilaan, joka on täysin varustettu huippuluokan kirjontavälineillä.

Tänä vuonna hän tienaa huimat 3 500 dollaria päivässä, mikä saa hänet kaksinkertaistamaan kasvunsa. Itse asiassa, kun kaikki on sanottu ja tehty, hän on tuottanut tuloja korkeimmillaan 6 numeroa!

Sukella tähän artikkeliin, niin saat selville kaikki asiat, jotka sinun tulee tietää kirjontayrityksen perustamiseksi.

Opit esimerkiksi kuinka erottua kilpailijoistasi, mitä kirjontalaitteita tarvitset, kuinka aloittaa kotimainen kirjontayritys ja paljon muuta.

Haastattelimme Forrestia saadaksemme selville, kuinka hän perusti valimopainon. Hänellä on monia käyttökelpoisia salaisuuksia, jotka hän haluaa jakaa kanssasi!

Katso haastattelun sekä osa 1 että osa 2, jos harkitset siivousyrityksen perustamista.

Mitä kirjontayritys tekee?

Brodeeratut vaatteet on liiketoimintaa, jolla on potentiaalia ansaita.

On uskomattoman helppoa päästä alkuun vain kunnollisella kirjontakoneella, muutamalla muulla välineellä ja joillain kirjontataidon perustaidoilla.

Tuhannet yritykset ympäri maailmaa haluavat lisätä bränditietoisuuttaan. He voivat tehdä juuri sen logoilla, jotka koristat lippiksissä, collegepaidoissa, naamareissa ja muissa vaatteissa.

Voit myös markkinoida kirjontamallejasi urheilujoukkueille, kouluille, kerhoille ja muille organisaatioille ja yrityksille.

T-paitoja voi kirjottaa, vaikka Forest sanookin, että kyseessä on kova kilpailu.

Forest sanoo, että takit, hupparit ja fleecet ovat kannattavampia. Voit jopa perustaa vastaavia yrityksiä, kuten silkkipainatuksen ja T-paidan painatuksen maksimoidaksesi ansaintapotentiaalisi – aivan kuten hän teki!

Vaihtoehtoisesti harkitse putiikin avaamista vaatteiden parissa työskentelemään ilman valmistusta.

15 askelta omaan räätälöityyn kirjontaliiketoimintaasi

Tässä on tarkat vaiheet, jotka sinun on noudatettava aloittaaksesi oman konekirjontayrityksesi:

Vaihe 1: Erotu kilpailijoistasi

Forest on löytänyt ainutlaatuisia tapoja saada konekirjontaliiketoimintansa nousemaan kaikkien muiden hänen kilpailijoidensa kirjontayritysten yläpuolelle. Tässä on yksi tapa, jolla hän tekee sen:

Yksi asia, joka erottaa meidät muista painotaloista, on se, että annamme harvoin asiakkaan toimittaa vaatteen. Meistä tuntuu, että pystymme tarjoamaan asiakkaalle nykyaikaisen vaatteen – jotain, joka on hieman korkeampi kuin jos nostaisit puhelimen ja soitat mihin tahansa painotaloon ympäri kaupunkia – on tärkeä osa kilpailukykyämme. Ja se on myös suuri osa siitä, mistä marginaalimme tulee.

Antamalla asiakkaidensa ostaa häneltä vain korkealaatuisia vaatteita, hän saavuttaa kaksi asiaa:

 • Pitää voittomarginaalinsa korkealla
 • Tekee kirjontaasiakkaansa mielettömän iloiseksi

Tässä on mitä muuta Forestilla oli sanottavaa tästä aiheesta:

Mene tuuman leveydelle ja mailin syvälle omaan markkinarakoon. Sen sijaan, että yrittäisit olla halvin ja kilpailla kaikkien kanssa hinnalla, ehkä ole asiantuntija. Yritä selvittää: ‘Hei, mitä kilpailijani tekevät? Missä he ovat hyviä? Miten voin työskennellä heidän rinnallaan, mutta myös omalla ainutlaatuisella tavallani?

Paras tapa erottua

Sano, että haluat jättää kilpailijasi sananlaskun pölyyn. Siinä tapauksessa sinun on tunnettava heidän liiketoimintansa, strategiansa ja palvelunsa sisältä ja ulkoa.

Pidä erittäin keskittynyt silmällä kaikkea, mitä he tekevät, jotta tiedät, mikä on heidän seuraava siirtonsa – jo ennen kuin he tekevät!

Kun tiedät tarkalleen, ketä vastaan ​​kilpailet, voit varmistaa, että tarjontasi ovat suuruusluokkaa heidän omaansa parempia.

Vaihe 2: Opi kaikki mitä voit kirjontateollisuudesta

Jos et tällä hetkellä tiedä mitään kaupallisesta kirjonnasta, sinun on hankittava tietoa kirjontateollisuudesta.

Yritä löytää kokenut kirjonta, jotta hän voi ottaa sinut siipiensä alle ja opettaa sinulle, mitä sinun tulee tietää. Sinun tulisi myös lukea kaikki mitä voit mukautettua kirjontaa koskevista kirjoista.

YouTubessa on upeita kaupallisen kirjontaohjeita.

Liity kirjonta- ja räätälöityjä vaatteita valmistaviin organisaatioihin saadaksesi viimeisimmät uutiset, trendit ja vinkit kirjontayrityksesi perustamiseen.

Yksi parhaista järjestöistä, joihin voi liittyä, on Embroidery Trade Organization (ETA). Tämän yhdistyksen avulla voit hyödyntää markkinoita uusilla koulutuksella, markkinoinnin salaisuuksilla ja verkostoitumismahdollisuuksilla.

Voit myös osallistua messuille juttelemaan muiden kirjontayritysten toimittajien ja omistajien kanssa, jotta voit valita heidän aivonsa.

Vaihe 3: Osta kaupalliset kirjontavälineet

Tarvitset laitteita kirjontayrityksesi aloittamiseen.

Kriittisin tarvike, joka sinun tulee ostaa, on kirjontakone. Väärän kirjontalaitteen valitseminen voi vahingoittaa liiketoimintaasi, joten valitse viisaasti.

Toinen vaihtoehto on ostaa olemassa oleva kirjontayritys. Tämä säästää vaivaa tilan etsimisessä ja laitteiden ostamisessa. Löydät verkossa myytäviä yrityksiä lähelläsi.

Tietokonepohjaisilla kirjontakoneilla suunnittelusi taideteokset syötetään tietokoneeseen. Näet kirjontakuvion tietokoneen näytössä ja voit muuttaa mallia tarpeidesi mukaan.

🔥 Empfohlen:  Paras online-webinaariohjelmisto

Jos haluat ostaa kirjontakoneen, tutustu Ompelukone Plussaan. Ne tarjoavat sellaisia ​​tunnettuja tuotemerkkejä kuin Janome ja Juki.

Etsi kirjontakoneita, jotka tarjoavat koulutusta ja tukea, koska ohjelmiston hallitseminen voi olla vaikeaa.

Voit aloittaa kenkänauhabudjetilla ostamalla kotikirjontakoneen tai kirjoamalla käsin. Kun yrityksesi lähtee käyntiin, voit investoida isompaan koneeseen.

Kirjontakoneen valinta riippuu siitä, mihin markkinarakoon pyrit. Jos teet T-paitoja, tarvitset koneen, joka pystyy ompelemaan putkimaisia.

Jos aiot tehdä kirjailtuja laastaria, tarvitset täysin erilaisen koneen.

Mikä on paras kirjontakone yrityksen perustamiseen?

Kotiyritykselle paras kirjontakone on Janome Horizon Memory Craft 12000.

Tämä on erittäin monipuolinen laite, joka ei vain kirjo, vaan myös ompelee ja peittää. Se on erittäin helppokäyttöinen ja varsin tehokas, joten kirjontaprojektit valmistuvat nopeasti.

Muut kirjontavälineet ja -tarvikkeet

Tässä on joitain muita asioita, joita tarvitset oman kirjontayrityksen perustamiseen:

 • Caps
 • T-paidat
 • Poolopaidat
 • Paidat
 • Takit
 • Puserot
 • Tietokone
 • Tulostin
 • Digitaalinen suunnitteluohjelmisto
 • Vannelaudat
 • Erikoisompelusarjat
 • Kirjontalanka
 • Pintamateriaali
 • Tausta
 • Puolat
 • Neuloja
 • Kanta mallit

Täältä saat alennuksia kirjontayrityksellesi.

Vaihe 4: Älä ota liian monia projekteja

Kun aloitat kirjontayrityksesi, on houkuttelevaa ryhtyä useisiin projekteihin. Tämä on kuitenkin epäonnistumisen resepti. Keskity aluksi kahteen tai kolmeen asiaan, jotta et hajauta ponnistelujasi.

Näin Forest ilmaisee asian:

Älä pure enempää kuin pystyt pureskelemaan. Valitse oikeat projektit toteuttamistasi varten. On todella helppoa saada tähdet silmiisi, kun näet jotain, mikä näyttää ansaitsevan sillä rahaa, koska siihen on sidottu korkea dollariarvo.

Vaihe 5: Älä yritä tehdä kaikkea itse

Alussa Forest yritti tehdä kaiken itse.

Tänään hän on ymmärtänyt, että hänen pitäisi pysyä siinä, missä hän on hyvä. Se on kirjonta, silkkipainatus ja graafinen suunnittelu, joka on ollut hänen leipää ja voita.

Yksi asia, jonka hän tekee, on kirjanpito:

Hanki hyvä kirjanpitäjä. Sitä on todella vaikea selvittää. Se on tavallaan vaikea pilleri niellä kulut, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Meillä meni kymmenen vuotta tajuta se.

Mitä tulee kirjanpitopalveluihin, suosittelen Benchiä tai Bookkeeper.com-sivustoa.

Vaihe 6: Luo kirjontaliiketoimintasuunnitelma

Liiketoimintasuunnitelma on ratkaisevan tärkeä kirjontayrityksesi menestyksen kannalta.

Ilman sitä olet kuin laiva ajelehtimassa merellä. Yhdellä voit luottavaisesti kartoittaa kurssin nykyisestäsi juuri sinne, missä haluat olla kirjontayrityksesi kanssa.

Tarvitset seuraavat kuusi osaa:

 • TIIVISTELMÄ: Tämä on nopea yleiskatsaus yritykseesi. Se on korkeintaan yksi tai kaksi sivua. Odota ja kirjoita se viimeiseksi, koska se on yhteenveto muusta suunnitelmastasi.
 • TILAISUUS: Tämä on paikka, jossa kerrot maailmalle, mitä myyt, mitä ongelmaa ratkaiset, kuka on kohdeyleisösi ja kuka on kilpailijasi. Toisin sanoen mahdollisuus, jonka yrityksesi edustaa sinulle ja sijoittajille.
 • TOTEUTUS: Nyt tulee jännittävä osa – kuinka aiot tarttua juuri kuvaamaasi tilaisuuteen ja muuttaa sen elinkelpoiseksi yritykseksi? Sinun on myös sisällytettävä markkinointi- ja myyntisuunnitelmasi sekä mittarit ja virstanpylväät, jotka seuraavat menestystäsi.
 • HALLINNON YHTEENVETO: Tässä osiossa luetellaan nykyiset tiimikokoonpanosi ja keitä sinun on ehkä lisättävä saadaksesi ne valmiiksi. Jos olet jo käynnissä, anna nopea yleiskatsaus juridisesta rakenteesta, sijainnista ja historiasta.
 • TALOUSSUUNNITELMA: Liiketoimintasuunnitelmasi ei ole valmis, ellei sinulla ole talousennustetta. Täällä voit laittaa kassavirtalaskelman, tuloslaskelman (tai tuloslaskelman) ja taseesi.
 • LIITE: Jos tarvitset tilaa lisätiedoille, voit laittaa sen tänne.

Jos tarvitset ilmaisia ​​liiketoimintasuunnitelmamalleja, tutustun Fit Small Businessin yksisivuiseen liiketoimintasuunnitelmaan. Jos tarvitset osavaltiokohtaisia, tutustu Rocket Lawyeriin.

Jos tarvitset apua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, tutustu tähän SBA:n resurssiin. SCORElla on myös joitain resursseja, joita kannattaa ehkä tarkastella.

Vaihe 7: Hanki lisenssit ja luvat

Ennen kuin voit perustaa kirjontaliikkeen, sinun on soitettava nopeasti eri valtion virastoihin selvittääksesi, mitä lisenssejä tai lupia tarvitset. Jotkut näistä toimistoista ovat liittovaltion, jotkut osavaltion ja jotkut paikallisia.

Jos olet aloittamassa kirjontayritystä, tässä ovat luvat tai lisenssit, joita saatat tarvita:

 • FIKTIIVINEN NIMI/DBA: Kuvitteellinen nimi (tunnetaan myös nimellä DBA tai “Doing Business As”) on lupa harjoittaa liiketoimintaa paikkakunnalla. Tämä lupa vaaditaan, jos yrityksesi nimi on eri kuin omistajasi nimi.
 • PAIKALLINEN YRITYSLUPA: Jotkut kaupungit tai maakunnat vaativat toimiluvan uusille yrityksille, vaikka yritys olisi jo rekisteröity osavaltioon.
 • RAKENNUSLUPA: Jos yrityksesi on uudessa paikassa tai kunnostat olemassa olevaa, tarvitset rakennusluvan.
 • PALOTARKASTUSTODISTUS: Paloturvallisuustarkastustodistus myönnetään palokunnan tarkastuksen jälkeen, jolla varmistetaan, että rakennuksesi täyttää tiukat paloturvallisuusmääräykset.
 • MYYJÄN LUPA: Tämä on valtion myöntämä lupa, joka antaa sinun myydä tuotteita tai palveluita ja kerätä liikevaihtoveroa.
 • REKISTERÖIDY TYÖNANTAJAksi: Valtiot vaativat työnantajia rekisteröitymään työnantajiksi valtion verotusta varten. Erityisesti sinun on noudatettava valtion verosäännöksiä työttömyysverosta ja työntekijöiden korvauksista.
🔥 Empfohlen:  300 000 dollarin asuntolaina: Arvioi kuukausimaksusi

Voit selvittää, mitä lisenssejä tarvitset kirjontayrityksellesi osavaltiossasi. Lisätietoja lisenssien ja lupien hakemisesta on SBA:n verkkosivustolla.

Vaihe 8: Hanki vakuutus

Tarvitset pienyritysvakuutuksen suojautuaksesi riskeiltä ja taloudellisilta tappioilta, jos kirjontayrityksesi kanssa tapahtuu odottamaton katastrofi.

Pienyritysvakuutus (tai kaupallinen vakuutus) auttaa suojaamaan kirjontayrityksesi omaisuutta, omaisuutta ja tuloja. Pienyritysten yleisin politiikka on yritysten omistajien politiikka (BOP).

Se sisältää 3 perussuojatyyppiä:

 • Liikekiinteistön kattavuus
 • Yleinen vastuuvakuutus
 • Liiketoiminnan keskeytysturva

Minun suositukseni?

Valitse Progressive Commercial, Liberty Mutual tai Embroker.

Lisäresursseja pienyritysten vakuuttamiseen ovat tämä FreshBooksin artikkeli ja tämä toinen Small Business Administrationin artikkeli.

Vaihe 9: Määritä verkkosivustosi

Tarvitset kirjontayrityksellesi verkkosivuston pitääksesi nykyiset asiakkaat ajan tasalla ja selittääksesi arvoehdotuksesi uusille asiakkaille. Verkkosivusto auttaa myös lisäämään kirjontatuotteiden myyntiä ja lisäämään tuotemerkin tunnettuutta.

Ensin sinun on valittava verkkotunnus ja suojattu verkkopalvelu. Tätä varten suosittelen WordPressiä. Sinun on myös rekisteröitävä verkkotunnuksesi GoDaddyssa.

Seuraavaksi sinun on optimoitava verkkosivustosi. Tämä parantaa sijoitustasi hakukoneissasi ja lisää liikennettä. Varmista, että verkkosivustosi on optimoitu mobiililaitteille, sillä useimmat asiakkaasi käyttävät sitä verkkosivustoasi tarkastelemiseen.

Sähköpostimarkkinoinnin avulla voit lähettää yrityspäivityksiä vierailijoille.

Voit hioa sähköpostimarkkinointitaitojasi lukemalla tämän artikkelin WP Beginnerissä. Yhdysvaltain kauppakamarilla on toinen loistava artikkeli, jonka haluat ehkä lukea ennen kuin aloitat sähköpostikampanjasi.

Käytä Word of Mouth -mainontaa

Yksi nopeimmista tavoista hankkia asiakkaita aloittelevalle kirjontayrityksellesi on suusta suuhun -mainonta.

Kerro siis ystävillesi, sukulaisillesi ja liikekumppaneillesi, että olet perustamassa kirjontayritystä.

Tässä on loistava artikkeli luettavaksi, jos haluat oppia lisää suusta suuhun -markkinoinnista.

Kirjontayrityksesi sijoittuminen Googlessa

Monet pienet yritykset sylkevät mahdollisuudesta päästä Googlen ensimmäiselle sivulle.

Tähän on painava syy: 92 % Internetin käyttäjistä katsoo Googlen etusivua vain etsiessään jotain.

Lisäksi ihmiset, jotka löytävät verkkosivustosi Google-haun kautta, pysyvät verkkosivustollasi pidempään kuin sosiaalisen median kautta sinne lähetetyt vierailijat.

Mitä muuta todistetta tarvitset siitä, että korkea sijoitus SERP:ssä on hyväksi yrityksellesi?

Jos haluat tehostaa hakukoneoptimointiasi, tutustu digitaalisen markkinoinnin toimistoihin tai etsi Upworkin asiantuntija. Sinun pitäisi myös hankkia Google Ads -tili.

Vaihe 10: Hyödynnä sosiaalisen median voima

Vain muutamassa vuodessa sosiaalinen media on noussut uskomattoman tehokkaaksi markkinointikeinoksi kaikenkokoisille yrityksille.

Siksi sinun on oltava hullu jättääksesi huomioimatta sosiaalisen median eksponentiaalisen voiman, kun harkitset tapoja mainostaa yritystäsi.

Tässä on yksi loistava tapa, jolla Forest hyödyntää tätä tehokasta työkalua:

Mielestäni yksi tärkeä asia on vahva läsnäolo sosiaalisessa mediassa. Koska asiakkaasi haluavat – se on tavallaan yhteistyön asia – missä he haluavat hyödyntää läsnäoloasi, eikö niin? Joten jotain, jota teemme paljon, kun meillä on hyvä mieli projektista ja tiedämme, että asiakas on todella tyytyväinen, otamme siitä kuvan ja kysymme heiltä: “Hei, voimmeko laittaa tämän Instagramiin ja merkitä sinut?” Ja kuten yhdeksän kertaa kymmenestä, he sanovat ‘joo, täysin! Sitten he ottavat siitä kuvakaappauksen ja laittavat sen Instagramiin mainostaakseen sitä.

Jos haluat sukeltaa syvällisesti aiheeseen, lue tämä artikkeli.

Vaihe 11: Aseta kirjontahintasi

Kirjontahinnat perustuvat yleensä tuhannen ompeleen hintaan, joka kerrotaan kappalemäärällä. Joten voit veloittaa kiinteän maksun jokaisesta tuhannesta ompeleesta tai tuntihinnan.

Tässä on SBA:n julkaisema artikkeli, jossa on lisätietoja hintojen asettamisesta.

Vaihe 12: Sijoita rahasi viisaasti

Alussa rahat ovat vähissä. Tästä syystä sinun on tehtävä vaikeita päätöksiä siitä, mihin aiot käyttää kätesi yrityksesi kasvattamiseen.

Tässä taas Forest:

Sanoisin, että sinun on tarkasteltava sitä käytännössä, esimerkiksi, mihin minun täytyy sijoittaa rahat laitteisiin kasvattaakseni liiketoimintaa, ja mihin minun on hankittava jonkinlainen bootstrap, jotta voin kasvattaa liiketoimintaani? Se tietää, milloin kasvaa ja milloin vain sijoittaa hikipääomaa.

Jos haluat lukea lisää pienyritysten budjetoinnista, tutustu tähän artikkeliin.

Vaihe 13: Maksa aina laskusi ajoissa

Forest on ylpeä siitä, että hänen kirjontaliiketoimintansa säilyy taloudellisesti vastuullisena. Tässä on mitä hänellä on sanottavaa aiheesta:

Maksamme aina laskumme ajallaan, mikä on toinen erittäin tärkeä asia, jos olet yritys, että sinulla on yritysluotto, maine, että maksat myyjällesi ajoissa.

Vaihe 14: Hyödynnä olemassa olevia suhteitasi

Metsä selittää suuren osan menestyksestään hänen kyvystään hyödyntää olemassa olevia suhteita, jotka hän on rakentanut edellisellä toimialalla:

Joten, tiedäthän, meillä oli kokemusta toimintaurheilualasta. Aloimme ottaa yhteyttä siihen verkostoon ensin. Ja se on varmasti tähän päivään mennessä suurin asiakasryhmämme. Etsi olemassa olevia suhteita. Tai kun harkitset yrityksen perustamista, aloita suhteiden rakentaminen varhain.

Missä tahansa liiketoiminnassa ihmissuhteet ovat kaikki kaikessa. Jos sinulla ei ole niitä, aloita hankkiminen.

🔥 Empfohlen:  Komitean suunnittelussa navigointi

Jos sinulla ei ole tätä asiakaskuntaa, hän suosittelee tätä:

On todella vaikeaa kutsua ihmisiä silkkipainatukseen ja kirjontaan, koska 99 % ajasta on “joo, teen sen kerran vuodessa, mutta en juuri nyt, ja olen kiireinen.” Joten mielestäni paras tapa lähestyä sitä on tehdä itsestäsi helppo löytää. Sen sijaan, että menisit ulos ja yrität mainostaa itseäsi, tee itsestäsi hyvin näkyvä. Keskity hakukoneoptimointiin ja läsnäoloasi sosiaalisessa mediassa. Tee tuotteita tai kokeile tuotteita ystävien kanssa ja pyydä heitä puhumaan niistä.

Lue tästä artikkelista lisätietoja asiakaskunnan rakentamisesta.

Vaihe 15: Vähemmän työntekijöitä (mutta maksa heille paremmin)

Forest uskoo, että yksi hänen menestyksensä pilareista on työntekijöiden vähentäminen. Näin hän voi maksaa niille, jotka hänellä on paremmin. Tämä lisää heidän motivaatiotaan tehdä moitteetonta työtä:

Olen aina uskonut, että haluaisin mieluummin muutaman hyvin palkatun ihmisen kuin joukon ihmisiä, jotka eivät todellakaan tee niin, koska tiedät, että voit todella saada heistä paljon irti. Minusta tuntuu myös, että automaatio on todella suuri osa tuota kaavaa, koska silloin yksi henkilö, joka tietää mitä tekee, voi käyttää yhtä näistä puristimista ja tienata pari tuhatta dollaria. Ja siksi, jos kilpailemme Kiinan ja muiden maiden kanssa, joissa suurin osa heidän liiketoiminnastaan ​​hoidetaan manuaalisesti, meidän on todella helppoa olla kilpailukykyisiä – jopa maailmanlaajuisesti.

Hän työskentelee myös kovasti näyttääkseen hyvää esimerkkiä:

Ole itse kultainen standardi. Siksi monet näistä yrityksistä eivät todellakaan toimi. Luulen, että ihmiset, jotka aloittavat ne, pääsevät niihin, ja he ajattelevat: “Voi, teen vain töitä, kunnes saan jonkun muun tekemään sen.” Ja he ajattelevat vuoden tai kahden kuluttua, että palkkaan jonkun tekemään kaiken työn puolestani, ja sitten se henkilö, et voi joko maksaa hänelle tarpeeksi tai hän ei todellakaan, he eivät ole yrityksen omistaja. He eivät ole siitä intohimoisia kuten sinä. Mutta jos olet siellä asettamassa standardia sille, miltä kova työ näyttää joka päivä, kaikki, jotka työskentelevät sinulle, okei jätkä, näen Forestin palkitsevan, näen hänen palkitsevan meitä, ja näen hänen asettavan standardin tarpeilleen. tehdä päivällä. Haluan saavuttaa sen, jotta voin jatkaa kasvua hänen kanssaan.

Lue tästä artikkelista lisätietoja siitä, mitä sinun pitäisi maksaa työntekijöillesi.

Kuinka aloittaa kirjontayritys kotoa käsin

Jos sinulla on rahapula, voit aina aloittaa kirjontayrityksesi kotoa käsin. Tarvitset puhtaan tilan, joka on tarpeeksi suuri kirjontakoneelle, tietokoneelle ja kirjontatarvikkeille.

Sinun pitäisi luultavasti ostaa tietokone, joka on omistettu kokonaan kotikirjontayrityksellesi.

Toisin sanoen, älä käytä henkilökohtaista tietokonettasi. Tämä johtuu siitä, että tällä tavalla tärkeitä yritystiedostoja ei poisteta ja olet paremmin organisoitu, jotta kirjontatoimintosi voi toimia huipputeholla.

Tarvitset myös toimistotilaa tiedostojen tallentamiseen ja hallinnollisten tehtävien suorittamiseen.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita kirjontayrityksellä?

Forestin tuottopiste on 1 200 dollaria päivässä:

Tämä yritys on arvokkaampi kuin koskaan kuvittelin sen olevan. Luulisin, että jos olisit hyvä tässä, voisit luultavasti [break even] kahdessa ja puolella kolmessa vuodessa.

Sen jälkeen kaikki tekemäsi on puhdasta, väärentämätöntä voittoa!

Keskimääräisenä päivänä hän ansaitsee noin 3 500 dollaria kirjontaliiketoiminnasta.

Hyvänä päivänä hän tienaa 5000 dollaria tai enemmän!

Lopulliset ajatukset

Kerroin juuri kaiken, mitä sinun tulee tietää kirjontayrityksen perustamisen yhteydessä.

Toimimalla näin seuraat Forest Wedmoren jalanjälkiä, joka nauttii kovan työnsä hedelmistä tuottamalla tuloja, jotka mitataan vuosittain korkeilla 6 numerolla.

Etkö haluaisi kokea tämän tason menestystä?

Se on mahdollista, jos noudatat tämän artikkelin ohjeita!

Mikä strategia oli mielestäsi hyödyllisin?

Kerro minulle kommenteissa!

Jakaminen on välittämistä!