Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa nurmikonhoitoyritys 133 000 dollaria kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa nurmikonhoitoyritys 133 000 dollaria kuukaudessa

Mike Andes perusti Augusta Lawn Caren ollessaan vasta teini-ikäinen, ja nykyään hän on kasvattanut sen yhdeksi Yhdysvaltojen parhaista franchising-yrityksistä. Itse asiassa hänen nurmikonhoitoliiketoimintamallinsa on niin menestyvä, että Augusta Lawn Care -liiketoiminta tuottaa keskimäärin yli 37 dollaria. K kuukaudessa.

Jaamme tietoa seuraavista aiheista. Napsauta mitä tahansa alla olevista linkeistä saadaksesi lisätietoja nurmikonhoitoyrityksen perustamisesta.

Valmistaudu oppimaan oman nurmikonhoitoyrityksen perustamista.

Vaihe 1. Mitä tietää ennen ruohonleikkuuyrityksen aloittamista

On hyödyllistä ymmärtää nurmikonhoitoala ennen kuin aloitat sen. Valmistaudu oppimaan ruohonleikkuusta.

Opi nurmikonhoitoteollisuudesta

IBIS Worldin mukaan nurmikonhoito on osa maisemointia NAIC-koodilla 56173. Toimialan liikevaihto on yli 176,5 miljardia dollaria ja voitto 15,4 miljardia dollaria eli 8,7 prosentin voittomarginaali. Lisäksi siellä on yli 648 000 yritystä, joissa on yhteensä yli miljoona työntekijää.

Onko nurmikonhoitoalalla rahaa?

Joo. Augusta Lawn Caren mukaan 93 % heidän franchising-sopimuksistaan ​​tienaa yli 10 000 dollaria ensimmäisten 60 päivän aikana. Keskimääräinen maisemointiyritys saa myös lähes 273 000 dollarin tuloja vuodessa (mutta tarvitset joidenkin työntekijöiden ansaitsemaan sen paljon, koska tulot työntekijää kohti ovat yleensä noin 130 000 dollaria).

Kun lasket nurmikonhoitoyrityksesi tulopotentiaalia liiketoimintasuunnitelmassasi (jotka käsittelemme yksityiskohtaisesti hetken kuluttua), pidä oletukset alle 130 000 dollaria työntekijää kohti. Lainanantajat kyseenalaistavat, kuinka nurmikonhoitotoimintasi tuottaa enemmän. Ole valmis selittämään, kuinka odotat ansaitsevan enemmän kuin tyypillinen yrityksen omistaja, kun aloitat maisemointiyrityksen.

Kuinka paljon ruohonleikkurit tienaavat?

Nurmikonhoidon ammattilaisen mediaanipalkka on noin 16,55 dollaria tunnissa tai 34,5 000 dollaria vuodessa Bureau of Labor Statisticsin mukaan. Lisäksi yritysten omistajat ansaitsevat tyypillisesti 11 310 dollarin lisävoittoa työntekijää kohden 8,7 prosentin voiton perusteella.

Mike kertoi meille, että on todella kolme tulorajaa, joita on vaikea ylittää:

En välitä kuinka kovasti työskentelet. Et voi ansaita enempää kuin noin 500 000 dollaria itse.

Katso hänen haastattelumme alta.

Kaksi muuta tasoa ovat 250 000 dollaria ja 1 miljoona dollaria. Lisätietoja näiden tasojen ylittämisestä myöhemmin artikkelissa.

Kuinka paljon nurmikonhoitoyrityksen perustaminen maksaa?

Voit aloittaa ruohonleikkuuyrityksen alle 1 000 dollarilla. Mike kertoi meille:

Kun aloitimme, aloitimme 1 000 dollarilla ostaaksemme puhaltimen, rikkakasvien syöttimen ja ruohonleikkurin.

Kysyimme häneltä myös nurmikonhoitoyrityksen perustamisesta ilman rahaa. Hänellä oli hyvä neuvo:

Jos minulla olisi nolla dollaria, kävelisin kadulla ja etsisin ihmisiä, jotka tarvitsevat työtä, joka ei tarvitse työkaluja. Poimimme lehtiä, keräämme roskat ja muuta mitä voimme [do to] tee tuhat [to buy] työkalut.

Nurmikonhoitoalan taidot

Nurmikonhoitoyrityksen perustaminen ei vaadi paljon taitoja. Sinun on ymmärrettävä, kuinka käyttää nurmikonhoitolaitteita, kuten ruohonleikkuria, särmäyskonetta ja ruohonleikkuria, mutta kaikki nämä tuotteet ovat melko helppokäyttöisiä. Tärkeimmät taidot ovat turvallisuuden ymmärtäminen.

TÄRKEÄ: Jos haluat perusteellisen opetusohjelman nurmikonhoitoyrityksen perustamiseen, tutustu Miken kurssi. Hän opastaa sinut perustamaan kaiken, mitä tarvitset uudelle yritykselle, mukaan lukien automaatio ja markkinointi, jotta voit saada lisää asiakkaita ja säästää rahaa.

Tässä videossa Mike vertaa kurssiaan Augusta Lawn Care -franchisingin ostamiseen. Katso yleiskatsaus ja opi mikä sopii sinulle!

Nurmikonhoitokoulutus

Useimmat nurmikonhoitoyritykset eivät vaadi koulutusta, mutta jos olet perustamassa nurmikonhoitosuunnitteluyritystä tai tarjoat arborist-palveluita, haluat saada koulutusta muustakin kuin vain maisemointipalveluista, kuten nurmikon leikkaamisesta, rikkaruohojen poistamisesta ja puiden leikkaamisesta. . Voit oppia lisää kasveista tutkimalla alueesi kotoperäisiä lajeja esimerkiksi seuraavilla sivustoilla:

Ei niin tekniset taidot

Miken menestyksen avain on se, miten hän mittaa menestystä. Hän kertoi meille:

Menin Afrikkaan 6 viikoksi nuorempana ja näin kuinka onnellisia he olivat. Se opetti minut mittaamaan menestystä sillä, kuinka onnellinen olen ja kuinka onnellisia ympärilläni olevat ihmiset ovat.

Hän tuo lisäarvoa nurmikonhoitopalveluihinsa:

 • Olla persoonallinen
 • Asiakkaiden nimien oppiminen
 • Nurmikonhoitotemppuja jaetaan asiakkaiden kanssa

Pelkkä esiintyminen ja laadukkaiden palvelujen tarjoaminen riittää viemään sinut pidemmälle kuin useimmat nurmikonhoitoyritykset.

Mike kertoi meille:

Asiakkaat pitävät enemmän yliviestinnästä kuin aliviestinnästä.

Kuulostaako nurmikonhoitoyrityksen perustaminen sellaiselta, johon haluat ryhtyä? Jatka sitten lukemista, koska nurmikonhoitoyrityksiä on kaikenlaisia.

Vaihe 2. Millainen nurmikonhoitoliiketoiminta sopii sinulle?

Nurmikonhoitoyritysten omistajilla on erilaisia ​​vaihtoehtoja tarjoamansa palvelut. Sinun kannattaa harkita joitain seuraavista palveluista ydinliiketoimintaasi:

 1. Maisemanhoito ja -hoito
 2. Ruohonleikkuu
 3. Puiden leikkaaminen
 4. Rikkakasvien vetäminen
 5. Arboristien palvelut
 6. Nurmikon lannoitus
 7. Maisema asennus
 8. Puiden ja pensaiden istutus
 9. Nurmikon ruiskutus
 10. Maisemasuunnittelu
 11. Nurmen asennus
🔥 Empfohlen:  Mitä pakkopysäytys tarkoittaa? – Kuinka kumoat pakkopysähdyksen?

Invoice Owlilla on hieno blogi näistä nurmikonhoitopalveluista ja muista.

Vaihe 3. Kirjoita nurmikonhoidon liiketoimintasuunnitelma

Voit aloittaa nurmikonhoitoyrityksen kotoa käsin ja ansaita paljon rahaa, mutta nurmikonhoitoliiketoimintasuunnitelma on etenemissuunnitelmasi pitkän aikavälin menestykseen.

Liiketoimintasuunnitelman osat ovat melko vakioita. Varmista, että sisällytät:

 • Nurmikon hoitovakuutus
 • Kilpailukykyinen analyysi nurmikonhoitoyhtiöistä alueellasi
 • Nurmikonhoitolaitteet
 • Taloudelliset ennusteet
 • Sinun huollettava sijaintisi
 • Nurmikonhoitotoimiluvat ja -luvat
 • Markkinointisuunnitelma
 • Strategiat rahan ansaitsemiseksi

Ja mikä parasta, UpFlipin opas ohjaa sinua laatimaan liiketoimintasuunnitelman, mukaan lukien ilmaisen ladattavan mallin. Sen tarkistamiseen kannattaa käyttää aikaa. Keskustelimme jopa liiketoimintasuunnitelmista Miken kanssa.

Kirjoittaessasi liiketoimintasuunnitelmaa teet paljon tutkimusta nurmikonhoitoliiketoiminnan aloittamisesta.

Suorita markkinatutkimus

Ruohonleikkuuliikeidean käynnistämisestä ei voi puhua puhumatta ihanteellisten asiakkaiden tunnistamisesta ja asiakaspersoonan luomisesta.

Mike teki todella helpoksi ihmisten tuntea kohdemarkkinat, kun aloitit nurmikonhoitoliiketoiminnan. Se on todella yksinkertaista. Sinun on kohdistettava:

 • Asunnonomistajat ja kaupalliset asiakkaat (Mike pysyy asuinrakennuksissa.)
 • Ihmiset, jotka tienaavat yli 100 000 dollaria vuodessa
 • Ihmiset, jotka asuvat 5 mailin säteellä

Voit käyttää census.gov-verkkosivustoa rajataksesi alueita, joilla on varaa tavallisiin ja erikoispalveluihin.

Vaihe 4. Harkitse nurmikonhoidon nimiä

Yrityksen nimen valinta on jännittävä osa nurmikonhoitoyrityksen perustamista. Nauti luovuudesta, mutta ota huomioon seuraavat seikat:

 • Sisällytä “nurmikonhoito”: Haluat ihmisten tietävän, mitä teet. Augusta Lawn Caren nimessä se on.
 • Helppoa ja selkeää: Potentiaaliset asiakkaat voivat tyrmistyttää nimen, jonka kirjoittaminen tai lausuminen on vaikeaa. Pidä se yksinkertaisena.
 • Sijainti: Harkitse sijaintisi sisällyttämistä houkutellaksesi asiakkaita alueellesi ja vakiinnuttuaksesi paikallisella alueella.
 • Brändäys: Mike selitti, kuinka tärkeää brändäys on yrityksen nimelle. “Augusta” on nimetty golfturnauksen mukaan, koska hän haluaa viitata korkealaatuisiin viheriöihin, joissa turnaus järjestetään. Hän varoitti olemasta liian tarkka tässä, koska hän käytti valkoisia univormuja, kuten golfcaddieja, ja se oli suuri virhe. Katso haastattelumme brändäyksestä alta.

Varmista, että yrityksen nimi on saatavilla

Suorita nimesi yritysnimigeneraattorimme kautta ja napsauta sitten nimeä ostaaksesi sen suoraan NameCheapista. Kun teet niin, tutustu verkkosivuston luomista koskevaan oppaaseemme.

Vaihe 5. Nurmikonhoitoyrityksen perustaminen laillisesti

Nurmikonhoitopalvelujen on noudatettava paikallisia, osavaltion ja liittovaltion lakeja. Tarvitset seuraavat:

 • Osakeyhtiö (tai muu liiketoimintarakenne)
 • Liiketoimintalupa
 • Yrityspankkitili
 • Yritysvakuutus

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Liiketoiminnan rakenne

Voit halutessasi käyttää useita erityyppisiä liiketoimintarakenteita. Voit jättää useimmat niistä osavaltiosi valtiosihteerin verkkosivustolle.

 1. S-Yhtymä: Paras hyvätuloisille yrityksille, jotka haluavat alentaa yritysten omistajien veroja. Rajoitettu määrä osakkeenomistajia, tarjoaa henkilökohtaisen vastuusuojan, edellyttää yritysten omistajien saavan palkkaa (ja valinnaisia ​​osinkoja), ei kaksinkertaista verotusta.
 2. C-Yhtymä: Paras yrityksille, jotka yrittävät muuttaa maailmaa. Rajoittamaton määrä osakkeenomistajia, tarjoaa henkilökohtaisen vastuusuojan, korkeat noudattamiskustannukset ja kaksinkertaisen verotuksen. Yritysten omistajat voivat ansaita rahaa useilla tulovirroilla eri verokoodeilla.
 3. Osakeyhtiö (LLC): Paras yrityksille, jotka haluavat erottaa liikeyksiköt henkilökohtaisesta omaisuudesta. Osakeyhtiö tarjoaa rajoitetun vastuun, tulonsiirron ja kaksinkertaisen verotuksen.
 4. Yksinomainen elinkeinonharjoittaja: Parasta vain aloittaa. Ei tarjoa vastuusuojaa tai luo erillistä liiketoimintakokonaisuutta, ja sitä pidetään henkilökohtaisena tulona. Älä käytä yksityistä yritystä, jos palkkaat työntekijöitä.

Saat lisätietoja yritysmuodoista tutustumalla blogiimme 11 yritysrakenteesta.

Hanki nurmikonhoitotoimilupa

Haluat myös saada yrityksellesi toimiluvan. Joissakin osavaltioissa voit tehdä kaiken kerralla.

Lopuksi, älä unohda napata työnantajan tunnusnumeroa verohallinnosta. Se on kuin yrityksesi sosiaaliturvatunnus.

Avaa yrityspankkitili

Jokaisen nurmikonhoitoyrityksen on avattava yrityspankkitili erottaakseen yrityksesi ja henkilökohtaisen talouden. Yrityspankkitilit voivat olla joko verkossa tai fyysisiltä pankeilta ja luottoyhtiöiltä.

Verkkopankeilla on yleensä parempia tarjouksia, mutta ne eivät välttämättä tarjoa yritysluottokorttitilejä, joita voit avata vanhassa pankkijärjestelmässä. Jos luottotilit tai käteistalletukset ovat sinulle tärkeitä, käytä vanhoja pankkeja. Lue lisää.

Nurmikonhoidon ammattilaiset tarvitsevat yritysvakuutuksen

Haluat saada nurmikonhoitoliiketoiminnan vakuutuksen, joka sisältää:

 • Yleinen vastuuvakuutus
 • Omaisuusvahinkovakuutus
 • Työntekijöiden korvausvakuutus
 • Kyberturvavakuutus (koska sinulla on ihmisten luottokortit, nimet ja osoitteet)

Harkitse Simply Businessia saadaksesi kilpailukykyisin yritysvakuutustarjoukset.

Vaihe 6. Määritä nurmikonhoitoyrityksesi rahoitus

Puhutaanpa numeroista. Sinulla on jo budjetti liiketoimintasuunnitelmastasi ja tiedät alan voittomarginaalit. Miten aiot saada rahat nurmikonhoitoliiketoiminnan aloittamiseen?

Rahoitus

Uutena yrityksen omistajana sinun on katettava aloituskulut. Maisemointiyrityksillä on alhainen pääsyn este alle 1 000 dollarilla aloittamiseen, mutta rahoitus on tärkeä askel. Kokeile yritysrahoitusta kumppanimme kautta. Muut maisemointiyritykset ovat perustaneet pieniä yrityksiä:

 • Luottokortit
 • Enkelisijoittajat
 • Joukkorahoitus
 • Liikekumppanit)
 • Apurahat nurmikonhoitoyrityksen perustamiseen (kyllä, niitä on!)
 • Asuntolaina
 • Ystävät tai perhe
 • Henkilökohtainen rahoitus säästöjen tai palkan kautta
 • Aloitusyritysten kierrätys (ROBS)

Niille, jotka ihmettelevät nurmikonhoitoyrityksen perustamista ilman rahaa, Mike tarjoaa mahdollisuuden työstä franchising-sopimukseen. Työskentele Augusta Lawn Care -franchising-yhtiössä 2 vuotta, ja voit avata oman maisemointiyrityksesi maksamatta franchising-maksua.

🔥 Empfohlen:  Kuinka meidän pitäisi maksimoida LLM:ien suunnittelukyky ja samalla vähentää laskentakustannuksia? Tapaa SwiftSage: uusi generatiivinen agentti monimutkaiseen interaktiiviseen päättelyyn...

Katso hänen selityksensä alta.

Nurmikonhoidon hintataulukko 2023

Nurmikonhoidon ammattilaiset voivat veloittaa useiden tekijöiden perusteella:

 • Ruohonleikkuuhinnat per tunti: 25-65 dollaria
 • Ruohonleikkuuhinnat per neliömetri: $,01-$,05

Jobber loi taulukon, jossa on nurmikonhoitopalvelujen keskimääräiset kustannukset. Jotkut erikoispalvelut voivat nousta tuhansiin.

Luo perusnurmikonhoitohintataulukko, kun olet päättänyt, kuinka paljon veloitat. Lataa mallimme.

Vaihe 7. Luo turvallisuusprotokollat ​​nurmikonhoitopalveluille

Työturvallisuus- ja terveysvirasto (OSHA) loi turvallisuuskäsikirjan nurmikonhoitoalan yrittäjille. Se on loistava resurssi, ja olisi viisasta käyttää sitä mallina nurmikonhoitopalvelullesi.

Vaihe 8. Hanki laitteet ja ohjelmistot

Nurmikonhoitoyritysten laitteet ja tarvikkeet vaihtelevat hinnaltaan ja hyödyllisyydeltään. Katsotaanpa joitain työkaluja, joita saatat tarvita.

Tarvittavat varusteet

Oikeat nurmikonhoitolaitteet vaihtelevat tarjoamiesi palvelujen mukaan. Useimmat yritykset tarvitsevat:

 • Työajoneuvo: Mike suosittelee käytettyjen kuorma-autojen ostamista, koska nurmikonhoitoyritysten omistajat voivat menettää paljon rahaa nurmikonhoitoyrityksen ajoneuvoihin, jos he ostavat uusia. Näytämme syyn alla olevassa kustannusosiossa.
 • Pienen nurmikonhoitoperävaunun asennus: Varmista, että sinulla on riittävän suuri kuorma-auto tai perävaunu kaiken varusteesi kuljettamiseen. Mike käyttää Ramprackia.
 • Ruohonleikkuri: Voit valita joko ajettavan ruohonleikkurin tai työntävän ruohonleikkurin. Ajoleikkuri on helpompi käyttää, mutta työnnetty ruohonleikkuri on halvempi. Mike käyttää Greenworksia.
 • Puhallin: Tarvitset jotain lehtien puhaltamiseen.
 • Roskapussit: Keräämään roskat työntöleikkurista.
 • Trimmauslaitteet: Tarvitset trimmereita, jos trimmaat pensaita.
 • Rikkaruohon syöjä: Rikkaruohonsyöjät ja reunaleikkurit ovat hyödyllisiä vaikeasti leikattaville alueille aitojen ja reunakivien ympärillä.
 • Erikoislaitteet: Tarjoamistasi palveluista riippuen saatat tarvita muita laitteita. Kausiyrityksenä voit täydentää tulojasi suorittamalla muita työkaluja vaativia töitä, kuten lumenpoistoa tai jouluvaloripustus.

Niille teistä, jotka eivät ole koskaan leikkaaneet nurmikkoa, oppikaa käynnistämään ruohonleikkuri ennen töiden aloittamista. Olisi todella noloa päästä töihin ja sitten asiakkaasi arvostelevat yritystäsi verkossa tällaisella arvostelulla:

Työn suorittamiseen tarvittavien työkalujen lisäksi tarvitset myös ohjelmiston yrityksen pyörittämiseen.

Katso tästä Miken haastattelusta lisätietoja laitteista ja nurmikonhoitoyrityksen perustamisesta:

Ohjelmisto nurmikonhoitoyrityksen perustamiseen

Nurmikkoyritys tarvitsee ohjelmistoja potentiaalisten ja olemassa olevien asiakkaiden hallitsemiseksi. Haluat ehkä tutustua joihinkin Miken käyttämiin palveluntarjoajiin.

 • Huoltoautopilotti: Tämä on asiakassuhteiden hallintaohjelmisto (CRM) erityisesti nurmikonhoitoyrityksille.
 • Selkeä: Tarvitset maksuprosessorin, ja koska Clearentin on rakentanut sama yritys kuin Service Autopilot, ne toimivat yhdessä saumattomasti.
 • Pikakirjat: Haluat kirjanpito-ohjelmiston. Useimmat yritysten omistajat käyttävät Quickbookeja, koska melkein kaikki ohjelmistoyritykset integroituvat niihin.

Kustannukset

Kun aloitat oman nurmikonhoitoyrityksen, sinun tulee odottaa seuraavia kuluja. Nämä luvut on laskettu käyttämällä IBIS Worldin toimiala- ja sektorilukuja vertailuarvoina. Oletin, että siellä oli yksi työntekijä, yrityksen omistaja.

Mahdolliset nurmikonhoidon kustannukset IBIS WORLDin vertailuarvojen avulla
Matala Korkea
Tulot 130 000,00 $ 130 000,00 $
Palkat: 20-56 % tuloista 26 000,00 $ 72 800,00 $
Ostot: 17-38 % liikevaihdosta 22 100,00 dollaria 49 400,00 $
Markkinointi (1,2–1,9 %) 1 560,00 $ 2 470,00 dollaria
Poistot (1,2 % – 3,7 %) 1 560,00 $ 4 030,00 dollaria
Vuokra (1,5-2,3 %) 1 950,00 $ 4 030,00 dollaria
Yleishyödykkeet (.3–0,4 %) 390,00 dollaria 520,00 dollaria
Muut kulut (16–24,9 %) 20 800,00 $ 32 370,00 $
Voitonmenetys) 55 640,00 $ $ (36 400,00)

Kuten näette, nurmikkoyrityksellä voi olla korkeat voittomarginaalit tai se ei voi tulla kannattavaksi, jos se ei pysty hallitsemaan kolmea pääkulua:

 1. Työvoimaa: Huomaa yllä olevassa esimerkissä, että yrityksen omistaja maksaa itselleen lähes 73 000 dollarin palkan eikä jätä rahaa yritykselle.
 2. Ostokset: Näyttää siltä, ​​että korkean mallin yrityksen omistaja kulutti ylimääräisiin työkaluihin, kun taas halpamalli hallitsi liiketoiminnan kustannuksia.
 3. Muut kulut: Muut kulut voivat sisältää veroja, korkomaksuja ja paljon muuta. Siksi monet yrittäjät eivät halua lainata.

Vaihe 9. Kehitä myynti- ja markkinointistrategia

Tarvitset myynti- ja markkinointistrategian, kun etsit koti- tai kaupallisia asiakkaita nurmikonhoitoyrityksellesi. Sinun kannattaa ottaa käyttöön jotkin tai kaikki seuraavista taktiikoista aloittaessasi ruohonleikkuriliiketoiminnan.

 1. Luo nurmikonhoitoyrityksen verkkosivusto
 2. Käytä sosiaalista mediaa
 3. Luo nurmikonhoitoalan yritysmainoksia
 4. Rekisteröidy paikallisten yritysten rekistereillä
 5. Luo ruohonleikkuun käyntikortti
 6. Tulosta ruohonleikkuuovien ripustimet ja postilaatikot
 7. Pyydä arvosteluja ja suosituksia

Myynti- ja markkinointistrategiasi muodostavat perustan automaatiolle. Kuten Mike kertoi meille:

Saadaksesi miljoona dollaria myyntiin, sinun on automatisoitava prosessit.

Luo nurmikonhoitosivusto

Mainitsimme jo verkkosivuston luomisen, mutta varmista, että otat hakukoneoptimoinnin käyttöön saadaksesi parempia tuloksia. UpFlipissä käytämme SurferSEO:ta ja Ahrefsiä. Voit myös suorittaa nopean testin tarkistaaksesi, kuinka verkkosivustosi toimii.

Käytä sosiaalista mediaa

Sen sijaan, että vietät aikaa sosiaalisen median selaamiseen, tee siitä yrityksesi hyöty! Luo sosiaalisen median tilejä ja jaa nurmikonhoitopalveluiden hinnat, hyödyllistä tietoa ja tietoa nurmikon hoidosta. Facebook ja Instagram tarjoavat ilmaisia ​​näkemyksiä yritystileille, ja voit luoda maksettuja mainoksia.

Käytä maksettuja mainoksia

Mike kertoi meille rakastavansa maksettujen mainosten käyttämistä Googlessa ja sosiaalisen median alustoilla. Pienyritysten omistajien tulisi ehdottomasti käyttää niitä. Hän kertoi meille:

Maksetut mainokset ovat hämmästyttäviä, koska voit ottaa ne käyttöön ja poistaa ne käytöstä ohjataksesi liidien virtaa. Kun sinulla on kausi, joka näyttää siltä, ​​että kassavirta on alhainen, käänny [the ads] päällä ja ansaitset taas rahaa.

Rekisteröidy paikallisiin yrityshakemistoihin

Kun mietit leikkuuyrityksen perustamista, et ehkä ajattele sivustoja, joihin voit rekisteröityä saadaksesi hyvämaineisia käänteisiä linkkejä ja viittauksia yritykseesi. Haluat listata palvelusi:

 • Google-yritysprofiili
 • Nasta
 • Seuraava ovi
 • Ja enemmän!

Tutustu Hubspotin yli 50 yrityshakemiston luetteloon.

Hanki ruohonleikkurin käyntikortteja

Haluat markkinoida nurmikonhoitoliiketoimintaasi, ja yksi helpoimmista tavoista tehdä se on antaa pari käyntikorttia asiakkaille, jotta he voivat antaa ne ystävilleen. Tutustu blogiimme parhaista edullisista käyntikorteista.

Tulosta oven ripustimet ja postilaatikot

Harkitse postituslehtien, esitteiden, automagneettien, lentolehtisten, t-paitojen ja muiden mainoslahjojen luomista, jotta voit saada nimesi julkisuuteen. Käytä apuna sovellusta, kuten Canva.

Useat yrittäjät, joiden kanssa olemme keskustelleet, suosittelevat jättämään yhden jokaisen asiakkaasi naapurin ovenkahvaan tai lähettämään heille tarjouksen nurmikon hoitamisesta seuraavan kerran, kun olet naapurustossa.

Hanki arvosteluja ruokkiaksesi miehistöä

Älä unohda arvosteluja! Ne ovat kustannustehokas tapa houkutella asiakkaita verkossa. Monet yritykset, kuten Housecall Pro, automatisoivat arvostelujen pyytämisen, jotta asiakkaat voivat helposti kertoa ihmisille, että he rakastavat palveluasi.

Mike korosti, että kaikki tekemäsi voi tuoda uusia asiakkaita. Varmista, että teet aina kaikkesi tehdäksesi kanssasi työskentelystä positiivisen kokemuksen asiakkaille.

Vaihe 10. Palkkaa työntekijöitä

Monet nurmikonhoitoyrittäjät palkkaavat nurmikonhoitotyöntekijöitä nurmikonhoitoyrityksensä kasvua varten. Mike kertoi meille, että ansaitset 250 000 dollaria, jos et palkkaa lisää nurmikonhoitoammattilaisia, joudut piinaamaan itsesi. Hän selitti myös:

Saadaksesi 500 000 dollaria, tarvitset toisen miehistön ja järjestelmänvalvojatiimin. Yrityksen omistajan tulee olla kokopäiväinen myynti.

Palkkaaminen on niin valtava aihe, että suosittelen tutustumaan blogiimme työntekijöiden palkkaamisesta.

Tässä vaiheessa osaat aloittaa ruohonleikkuuyrityksen, mutta jos haluat todella upeita tuloksia, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 11. Onnistuneet nurmikonhoitoasiakirjaprosessit

Luo hyviä prosesseja, jotka skaalautuvat helposti ja joita muut voivat seurata. Tarvitset niitä menestyksekkään nurmikonhoitoyrityksesi laajentamiseen. Käytä Lucidchartia dokumentoidaksesi prosessikartan. Mike kertoi meille:

Tässä vaiheessa suurin osa ajastani kuluu tietoisuuden lisäämiseen yrityksestä. Tiimini on ohjattava kaikkea, joten minun piti luoda työnkulkuja, jotka tekisivät siitä helppoa.

Tässä ovat perusvaiheet prosessin dokumentoimiseksi:

 1. Päätä, mikä prosessi kartoitetaan.
 2. Dokumentoi kuka suorittaa kunkin tehtävän.
 3. Luettele kaikki vaiheet.
 4. Selvitä, missä voit säästää aikaa.
 5. Määritä liipaisimet, tulot ja lähdöt.
 6. Luo pääpolku ja kartoi sitten vaihtoehtoiset virrat.
 7. Toteuta prosessi.

Oletko valmis aloittamaan oman nurmikonhoitoyrityksesi?

Nyt tiedät vastaukset kysymyksiin, kuten:

 • Kuinka aloittaa nurmikonhoitoliiketoiminta
 • Paljonko nurmikon hoito maksaa?
 • Tarvitsenko nurmikon hoitoon toimiluvan?

Mikä parasta, sinulla on näkemyksiä henkilöltä, joka osaa tehdä sen ja joka on tunnustettu yhdeksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Yhdysvalloissa

Kuinka voimme auttaa sinua menestymään tavoitteessasi perustaa menestyvä nurmikonhoitoyritys? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jakaminen on välittämistä!