Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa: Passiivinen kiinteistösijoittaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa: Passiivinen kiinteistösijoittaminen

Oletko koskaan harkinnut aktiivista tai passiivista kiinteistösijoittamista? Osoittautuu, että yllättävän paljon ihmisiä on.

A Gallup-kysely havaitsi, että kiinteistöt ovat olleet amerikkalaisten sijoittajien suosima sijoituskohde. 34 % amerikkalaisista mainitsi kiinteistön parhaana sijoitusvaihtoehtonaan, kun taas vain 26 % sanoi osakkeet ja sijoitusrahastot.

Kiinteistöjen ei kuitenkaan tarvitse olla niin käytännönläheisiä kuin luulisi – mahdollisuuksia kiinteistöjen passiivisten tulojen luomiseen on runsaasti.

Mutta ensin keskustellaan siitä, mitä passiivinen kiinteistösijoittaminen on!

Mitä on passiivinen kiinteistösijoittaminen?

Passiivisilla tuloilla tarkoitetaan mitä tahansa tulovirtaa, joka on jossain määrin automatisoitu. Voit ansaita rahaa ilman, että sinun tarvitsee käyttää paljon aikaa.

Kuten osakemarkkinoille sijoittaminen, myös passiivinen kiinteistösijoittaminen edellyttää rahan sijoittamista, mutta sitten suurelta osin osallistumatta jättämistä. Jos sijoitus sujuu hyvin, saat tuoton.

Aktiivinen vs. passiivinen kiinteistösijoittaminen

Kun ajattelet kiinteistösijoittamista, saatat kuvitella ostavan ja ylläpitävän vuokra-asunnon vuokralaisten asumiseen. Jos olet aktiivisesti mukana kiinteistöjen hallinnassa ja ylläpidossa, kyseessä on aktiivinen kiinteistösijoitus.

Jos laitat vain rahaa ja joku muu tekee suurimman osan työstä, kyseessä on passiivinen kiinteistösijoitus esim. kiinteistösyndikaatin kanssa.

Mitä hyötyä passiivisesta kiinteistösijoittamisesta on?

Kiinteistöissä on monia hienoja asioita, mukaan lukien tulot ja se, ettei siihen tarvitse käyttää liikaa aikaa. Tässä ovat parhaat asiat passiivisista kiinteistöistä:

Voit rakentaa vaurautta

Useimmille ihmisille passiiviset tulot ovat avain todellisen varallisuuden kasvattamiseen. Useimmat meistä eivät aio saada työpaikkoja useiden miljoonien dollarien palkoilla.

Itse asiassa keskivertomiljonääri on useita tulovirtoja. Ja koska kukaan ei voi tehdä useita kokopäivätöitä, he luottavat sen sijaan passiivisiin tuloihin.

Mahdollistaa kiinteistöalan sijoittamisen

Ilmeisen suuremman tulon lisäksi se antaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua kiinteistöihin.

Monet ihmiset ovat harkinneet varpaiden upottamista kiinteistöihin, mutta heillä ei välttämättä ole kokemusta tai aikaa hallita kiinteistöä itse. Siellä passiivinen sijoittaminen voi olla hyödyllistä.

Passiivinen kiinteistösijoittaminen tarjoaa polun kiinteistöjen maailmaan ilman, että sinun täytyy sukeltaa pää edellä.

Se ei vie liikaa aikaasi

Se on yksi parhaista sijoitusmahdollisuuksista, jonka avulla passiiviset sijoittajat voivat ansaita rahaa viettämättä paljon aikaa projektiin.

Joten jos sinulla on vähän aikaa, mutta sinulla on rahaa sijoittaa, voit kokeilla tätä. Tutkimusajan lisäksi sinun ei tarvitse käyttää tunteja kiinteistön ylläpitoon.

Onko passiivisessa kiinteistösijoittamisessa riskejä?

Passiivinen kiinteistösijoittaminen voi olla tuottoisaa, mutta on tärkeää tietää, että kaikenlaiseen sijoittamiseen liittyy tietty riski.

Itse asiassa kiinteistöjä pidetään usein yhtenä epävakaimmista sijoitusluokista sen ainutlaatuisten riskien vuoksi.

🔥 Empfohlen:  Startup Rahoittaja Bhuvan Bam

Tässä on joitain asioita, jotka on otettava huomioon ennen passiiviseen kiinteistötuloon sijoittamista:

Kiinteistömarkkinat ovat arvaamattomia

Se laskee ja virtaa ajan myötä, joskus dramaattisesti. Kiinteistöt olivat vuoden 2008 taantuman keskipisteessämikä saa kiinteistöjen arvot laskemaan dramaattisesti.

Ja sisään Vuonna 2020 näimme valtavan kiinteistökriisinkun otetaan huomioon niiden ihmisten määrä, jotka olivat työttömänä eivätkä pystyneet maksamaan vuokraansa tai asuntolainaansa pandemian vuoksi.

Kiinteistö voi olla kallista

Jos sijoitat yksittäisiin kiinteistöihin, joudut maksamaan myös korjauslaskuja. Tämän seurauksena saattaa olla kuukausia, jolloin kulutat enemmän kuin tienaat. Mukana on myös kiinteistövero.

Ja tällainen pitkän aikavälin sijoitus tarkoittaa, että saatat joutua maksamaan asioista jatkuvasti vuosia.

Sinun kohtalosi voi olla jonkun muun käsissä

Kun sijoitat passiivisesti kiinteistöihin, et ole se, joka tekee käytännön työtä. Tämän ansiosta luotat ammattilaisiin, jotka hoitavat kiinteistön ja pitävät asiat sujuvasti.

Tai jos olet sijoittanut rahaa, monet tekijät voivat vaikuttaa kiinteistösijoitussalkkuusi.

Lisäksi, jos päädyt kumppaniin tai kiinteistönhoitoyhtiöön, joka ei tee työtään hyvin, se voi maksaa sinulle rahaa.

Kiinteistö on epälikvidi

Jos kohtaat taloudellisen hätätilan, voit nopeasti myydä joitakin salkkusi osakkeita saadaksesi käteistä. Mutta fyysinen kiinteistö ei toimi niin.

Et voi vain päättää myydä omaisuutta ja saada rahaa muutamassa päivässä. Odota, että sijoituksesi on sidottu joksikin aikaa.

Jos kuitenkin päätät ostaa julkisesti noteerattuja REIT-rahastoja, tiedä, että niitä pidetään likvideinä.

Vaikka se on osa kokonaisnettovarallisuuttasi, joillakin kiinteistöillä ei ole korkeaa likviditeettiä, kuten käteistä tai osakkeita. Siksi on tärkeää ymmärtää, minkä tyyppiseen sijoitukseen olet tekemässä ja kuinka helposti voit myydä tarvittaessa.

Mistä tiedät, sopiiko passiivinen kiinteistösijoittaminen sinulle?

Passiivinen kiinteistösijoittaminen on vain yksi monista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa. Joten mistä tiedät, onko se oikea valinta sinulle? Kuten kaikissa merkittävissä taloudellisissa päätöksissä, on tärkeää punnita edut ja haitat.

Vertaile sijoituksia

Ensimmäinen kysymys, jonka todennäköisesti kysyt, on, kuinka kiinteistösijoittaminen eroaa muista sijoituksista odotettavissa olevan tuoton suhteen. Voit harkita kiinteistöjen suorituskyvyn vertaamista osakkeisiin ja joukkovelkakirjoihin tai liiketoimintaan jne.

Sijoitusten vertailu ei ole omenoista omenoihin -vertailua, mutta se kannattaa arvioida, jotta sinulla on oikeat näkemykset päätöksentekoon.

Jos esimerkiksi vertaat osakemarkkinoita kiinteistömarkkinoihin, huomaat, että viimeisen 50 vuoden aikana keskimäärin REIT:t ovat ylittäneet S&P 500:nfool.comin analysoimien tietojen mukaan

On syytä todeta, että osakkeet ja kiinteistöt ovat hyvin erilaisia ​​​​sijoituksia. Vertailuarviostasi riippumatta on aina viisasta, että salkussasi on useita erilaisia ​​sijoituksia.

🔥 Empfohlen:  SEO Copywriting määritelmä & Merkitys

Ymmärrä sijoitustuotot ja vuokra-omaisuuden tuotot

Sijoittaminen REITiin ei ole ainoa tapa sijoittaa kiinteistöihin. Monet ihmiset sen sijaan haluavat ostaa yksittäisiä kiinteistöjä.

Ja tämäntyyppisen sijoituksen etuna moniin muihin verrattuna on, että kun omistat kiinteistön, se luo kuukausitulon, joka saattaa olla johdonmukaisempi kuin muut sijoitukset.

Puhumattakaan siitä, että voit rakentaa omaa pääomaa ajan myötä ja mahdollisesti myydä suurella voitolla tulevaisuudessa.

Riippuen siitä, kuinka paljon voit käyttää, voit ostaa omakotitalon tai kerrostalon tai ryhtyä liikekiinteistösijoittamiseen. Tietenkin nämä vaativat myös vähimmäisinvestoinnin, joten pidä se mielessä.

Tärkeintä on, että jos kiinteistö kiinnostaa sinua ja pidät ajatuksesta kuukausittaisesta tulovirrasta, voit harkita kiinteistösijoittamista.

Jos et ole erityisen kiinnostunut siitä, minkä tyyppinen sijoitus on kyseessä ja haluat vain sijoittaa rahasi ja seurata sen kasvua, saatat tuntea olosi mukavammaksi mennä toiseen suuntaan.

Kysymyksiä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi ennen kuin aloitat passiivisen kiinteistösijoittamisen

Aina kun haluat hyödyntää uutta sijoitusstrategiaa, sinun on kysyttävä itseltäsi muutama keskeinen kysymys.

Mikä on tavoitteesi?

Haluatko luoda kuukausittaisen tulovirran? Vai haluatko vain laittaa rahasi jonnekin ja katsoa niiden kasvavan, jotta sinulla on ne eläkkeellä ollessasi?

Kuinka paljon olet valmis maksamaan? Aseta budjetti itsellesi etukäteen, jotta et mene liioittelemaan.

Harkitse kiinteistösijoittamiseen liittyviä riskejä ja päätä, kuinka paljon sinulla on varaa menettää passiivisena kiinteistösijoittajana.

Mität muita sijoituksia sinulla on?

Hajautus on avainasemassa, joten on parasta olla sijoittamatta kaikkia rahojasi yhteen sijoitusluokkaan. Onko sinulla rahaa sijoitettu muualle?

Jos ei, harkitse sijoitusstrategiaasi ennen kuin aloitat kiinteistösijoitusten ostamisen.

Kuinka passiivista haluat sen olevan?

Kiinteistösijoittaminen kuuluu hyvin käytännönläheisiin ja hyvin käytännönläheisiin. Ja voit laskeutua minne tahansa siltä väliltä.

Kysy itseltäsi, haluatko tämän investoinnin olevan täysin passiivinen vai oletko valmis tekemään vähän työtä.

Kuinka luoda passiivista kiinteistötuloa

On olemassa useita eri tapoja ansaita rahaa kiinteistösijoituksella, jotka ovat sekä suoria että epäsuoria.

Kiinteistön vuokraaminen tai muuttaminen

Vuokraus tai flipping on suora kiinteistösijoitus, joka sisältää oman kiinteistön ostamisen joko vuokrattavaksi tai käännettäväksi.

Kun olet menossa tälle tielle, mutta haluat sen pysyvän passiivisena tulona, ​​sinulla on kaksi vaihtoehtoa, jotta et tule aktiiviseksi kiinteistösijoittajaksi.

Voit ryhtyä liiketoimintaan jonkun muun kanssa, joka toimii aktiivisena sijoittajana.

🔥 Empfohlen:  Mukautetun välilehtinäkymän lisääminen Magento 2:ssa

Voit sen sijaan ostaa kiinteistön itse, mutta palkata sitten kiinteistönhoitoyhtiön, joka tekee käytännön työn vuokranantajan sijasta. Tämä edellyttäisi laitteiden korjaamista, kun ne rikkoutuvat, ja kiinteistön huoltamista.

Molemmilla vaihtoehdoilla sinun on ymmärrettävä kiinteistöjen vipuvaikutuksen käyttäminen, jos sinulla ei ole suuria summia käteistä laskettavana.

Jos päätät ostaa yksittäisen kiinteistön, voit todennäköisesti hankkia vuokratuloja, ansaita voittoa myynnistä tai ansaita rahaa muuttamalla kodin Airbnb:ksi.

Vaikka se voi olla loistava mahdollisuus johdonmukaiseen kassavirtaan, se ei ole riskitöntä.

REITs (Real Estate Investment Trusts)

Jos pidät online-alustoista, voit sijoittaa REIT-rahastoihin – Real Estate Investment Trusts -rahastoihin. Se on epäsuora tapa sijoittaa kiinteistöihin ja se on helpompaa. Lisäksi se ei edellytä kiinteistön ostamista itse.

Ajattele näitä sijoitusrahastoina, mutta kiinteistöomaisuuksina. Voit ostaa ja myydä näitä kuten muita osakkeita ja rahastoja. He maksavat myös osinkoja, mikä auttaa sinua tekemään voittoa.

Kiinteistöjen joukkorahoitus

Toinen tapa luoda epäsuorasti passiivista kiinteistötuloa on sijoittaminen kiinteistöjen joukkorahoitusjonka avulla osakkeenomistajat voivat ostaa osan kiinteistösijoituksesta toivoen saavansa voittoa myöhemmin.

Toisin kuin jotkut muut joukkorahoituksen muodot, sinusta tulee sijoittaja, joka voi saada tuottoa tulevaisuudessa. Joukkorahoitusalustat voivat olla hyvä tapa edetä, jos sinulla on rahaa sijoittaa.

Passiivinen kiinteistösijoittaminen voi olla sinulle vaihtoehto!

Kiinteistökauppa voi olla jännittävä sijoitusmahdollisuus, mutta kaikilla ei ole kokemusta tai aikaa hoitaa vuokra-asuntoa itse.

Passiivinen kiinteistösijoittaminen on ihmisille loistava tilaisuus päästä alkuun kiinteistötulojen hankkimisessa ilman käytännön työtä.

Sitä on monissa eri muodoissa, joten tarvitsee vain tutkimusta löytääksesi sinulle sopivan! Muista tutustua parhaiden passiivisten tulojen kirjojen luetteloomme ja jatkaa oppimista sijoittamisesta.

Table of Contents