Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa sisältömatkasi WriterAccessin 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa sisältömatkasi WriterAccessin 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla

Markkinoijat etsivät aina uusia tapoja suorittaa tehtävänsä lyhyemmässä ajassa tai virtaviivaisemmin. Ja tämä saattaa olla syy siihen, miksi alusta pitää WriterAccess saa aina ihmisten huomion.

WriterAccessin avulla voit skaalata sisällön luomistasi tarkastettujen luovien kirjoittajien, toimittajien, suunnittelijoiden, kuvittajien ja animaattoreiden kanssa joustavasti hinnoittelun, laajuuden ja määräaikojen suhteen.

Alusta auttaa sinua löytämään pätevimmät, alakohtaiset kyvyt, joilla on tekninen asiantuntemus ylivoimaisen ROI:n saavuttamiseksi.

Jos päätit kokeilla sitä ja lunastaa 14 päivän ilmainen kokeilujakso, tämä on paras paikka löytää kaikki mitä tarvitset saadaksesi kaiken irti.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Lyhyt esittely

Heti kun olet suorittanut tilausprosessin, näet tämän ensimmäisen näytön: WriterAccess-hallintapaneelin.

Tämä sivu ei tuo aluksi paljon oivalluksia, koska et ole vielä ollut vuorovaikutuksessa alustan kanssa. Mutta heti kun aloitat sen käytön, se antaa kattavan yleiskatsauksen työstäsi: suunnitelmasi, kuinka paljon krediittejä on jäljellä, luettelo kykyjen kanssa vaihdetuista viesteistä, kuukausittaiset kulusi, parhaat freelancerit, joiden kanssa työskentelet, ja sisältöä. ehdotukset.

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, tuotteessa on myös aloitusosio nimeltä “Aloitus”, joka voi auttaa sinua tämän matkan ensimmäisissä vaiheissa. Mutta tällä artikkelilla on myös sama tavoite, joten voit vapaasti valita, minkä kanavan haluat ohjata etsintäprosessiasi.

Kuinka etsiä lahjakkuutta

Ennen kuin selitän, kuinka voit löytää unelmiesi kirjoittajatiimin, haluan jakaa joitakin yksityiskohtia ohjelmistostamme olevien freelancerien tarkistamisprosessista.

Ne kaikki käyvät läpi 4-vaiheisen prosessin:

 • Sovellus: jos he osoittavat kiinnostusta työskennellä kanssamme ja lähettävät henkilötietonsa;
 • Jatka arviointia: Tiimimme tarkistaa, onko kyseisellä henkilöllä todella tarvittava pätevyys työskennellä kirjoittamisen, oikolukemisen tai minkä tahansa muun toimintatavan parissa, josta hän on osoittanut kiinnostusta.
 • Salkun arviointi: Ymmärtää tämän ammattilaisen työn laatu;
 • Pätevyyskoe: jossa lähetämme tietyn tehtävän kyseiselle freelancerille.

Kaikkien näiden tietojen perusteella pystyimme arvioimaan, pitäisikö tämä ammattilainen sisällyttää osaajakuntaamme ja antaa heille pisteet luokitusjärjestelmässämme.

Arvosana vaihtelee 2:sta 6:een tähtiin:

 • 5-6 tähteä: asiantuntijoita ja alan asiantuntijoita
 • 4 tähteä ja enemmän: Täältä löydät jo ammattilaisia, joilla on todistettu kokemus hakukoneoptimoinnista (SEO).
 • 2-3 tähteä: generalistit

Tämä luokitus muuttuu asiakkailta saamamme palautteen mukaan ja vaikuttaa heidän työnsä kustannuksiin. Yleiset veloittaa noin 0,02 USD sanalta, kun taas asiantuntijat voivat pyytää USD 0,10 tai enemmän (pyynnön monimutkaisuudesta riippuen).

Nyt kun tiedät järjestelmämme pilarit, voimme alkaa etsiä sielunkumppaniasi. Ja se on niin helppoa!

Sinulla on neljä tapaa löytää tarvitsemasi kyvyt, ja aloitan esittelemällä helpoimman:

 • Pyydä Client Success Management -tiimiä löytämään kykysi – Tarkennettu haku -näytössä on painike nimeltä “Pyydä suositus”. Heti kun painat sitä, ilmoitamme tiimillemme, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä saadaksesi tietoa projektistasi ja suositellaksemme tarpeisiisi ja budjettiisi sopivia kykyjä.
🔥 Empfohlen:  Skillate – Rekrytoinnin komplikaatioiden ratkaiseminen virheettömästi

Jos haluat tutustua WriterAccessiin itse, on toinen erittäin helppo tapa löytää freelancereita:

 • Suoratoista puhelua – Kuten työpaikkailmoitus, casting-puhelu antaa tilaa kuvailla projektiasi. Voit nimetä hintasi, ehdottaa hintaa neuvottelua varten tai pyytää osaajia antamaan sinulle tarjouksen. Saatavilla olevat freelancerit vastaavat heidän erityispätevyytensä. (Tämä on paras paikka niche-aiheille!)

Skenaariossa, jossa et ole päättänyt, mitä projektia käytät pilottiprojektina tälle ilmaiselle kokeilujaksolle, kannattaa ehkä aloittaa käyttämällä kolmatta vaihtoehtoa:

 • Advanced Talent Search – Missä voit hakea freelancereita käyttämällä suodattimia, kuten toimialaa, luokituksia ja avainsanoja.

Kaikilla freelancereilla on profiili, joka voi antaa hyvän yleiskuvan heidän koulutuksestaan, kokemuksistaan ​​ja saatavuudestaan. Voit myös nähdä, ovatko he tietyn sisältötyypin tai alan asiantuntijat.

Kun napsautat profiilia, se valitsee oletusarvoisesti heidän portfolionsa, mikä on mielestämme tärkeintä. Toimiala-välilehdellä näet, millä toimialoilla he työskentelevät ja kuinka usein he täyttävät/ylittävät asiakkaidensa odotukset.

Heidän profiilinsa yhteenveto kertoo sinulle heidän antamansa tähtiluokituksen, kuinka kauan he ovat olleet kanssamme ja missä he sijaitsevat.

Toivomme, että tämä profiili on tarpeeksi yksityiskohtainen määrittääkseen, sopiiko kirjoittaja sinulle, mutta jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää heille viestiä. He haluaisivat kuulla sinusta!

Provinkki: Jos löydät lahjakkuuden, josta todella pidät, muista lisätä ne rakkausluetteloosi. Siitä on paljon apua, kun opimme lisää tilausten tekemisestä ohjelmiston sisällä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit käyttää brändisi suosikkisisältöä kokeillaksesi tekoälytoimintojamme:

 • AI Talent Search – Algoritmi skannaa toimittamasi sisältönäytteen, ennustaa kirjoittajan psyko-demografisen profiilin ja yhdistää sinut kirjoittajiin, jotka ovat kirjoittaneet samanlaista sisältöä WriterAccessissa.

Kuinka tilata sisältöä

On tullut aika siirtyä johonkin WriterAccessin päänäytöistä: tilauslomakkeeseen.

Oletetaan, että haluat tilata uusi blogikirjoitus yrityksesi blogiisi. Siirry kohtaan “Tee tilaukset” > “Käynnistä tilaus” > ja valitse tarvitsemasi lahjakkuuden tyyppi (tässä tapauksessa kirjoittaja).

Sitten sinut tuodaan tilauslomakkeeseen. Älä säikähdä! Selitän sen jokaisen osan.

Tilauksen tiedot

Tältä sivulta pyydetään useita tietoja luodakseen vankan tiedotustilaisuuden freelancereille. Mitä enemmän tietoa jaat ja mitä yksityiskohtaisempi olet, sitä suurempi on mahdollisuus saada blogiteksti, josta olet unelmoinut.

Yksityiskohdat, kuten brändäysopas, tyylitiedot ja ostajan persoona, voidaan tallentaa malleiksi tulevissa tilauksissa. Tällä tavalla sinun tarvitsee vain käyttää aikaa niiden luomiseen, ja tulevaisuudessa voidaan välttää kaikilta kovalta uusimiselta.

Vai niin! Olenko maininnut, että voit lisätä niin monta mallia kuin haluat? Kyllä, luota WriterAccessiin, joka tekee tehtävästä vähemmän tylsää.

Provinkki: Yritä käyttää vähintään 5–10 minuuttia monipuolisen luovan esittelyn luomiseen varmistaaksesi, että olet samalla sivulla kirjoittajiemme kanssa. Tämä vähentää (tai poistaa) raskaiden tarkistusten tarvetta portin ulkopuolella. Ja kuten aiemmin mainittiin, voit tallentaa esitteen ja käyttää sitä toistuvasti.

🔥 Empfohlen:  Omituiset mukautetut kentät

Tukikelpoinen lahjakkuus

Ennen kuin täytät pyyntösi, sinun on päätettävä, kuka voi käyttää tätä tehtävää. Sinulla on 4 vaihtoehtoa:

 • Väkijoukko: Tämä vaihtoehto antaa blogitekstipyyntösi kaikkien valitsemasi tähtiluokituksen omaavien saataville.
 • Yhdistä minut: Tämän vaihtoehdon avulla WriterAccess-järjestelmä voi analysoida projektisi tarpeita ja lähettää sähköpostiviestejä kirjoittajille, jotka sopivat haluamaasi tyyliin. Sitten kenellä tahansa kirjoittajista olisi mahdollisuus hyväksyä tilaus ja täydentää se puolestasi.
 • Rakkauslista: Tämä vaihtoehto antaa blogitekstipyyntösi kaikkien freelancerien saataville, jotka on aiemmin lisätty rakkauslistallesi.
 • Yksin: Yksittäinen tilaus menee suoraan projektiin valitsemallesi kirjoittajalle. Koska testaat tuotetta ensimmäistä kertaa, et ehkä halua käyttää tätä vaihtoehtoa juuri nyt.

Maksutapa

Vaikka puhuimme jo lyhyesti freelance-maksuista, WriterAccess tarjoaa itse asiassa kahdenlaisia ​​maksutapoja:

 • hinta per sana
 • hinta per tilaus

Hinta per sana on yleisin, mutta jos sinulla on hyvin tarkka pyyntö tai tiukka budjetti, voit käyttää tilaushintaa löytääksesi parhaan (naisen) miehen työhön.

Provinkki: Voit ilmoittaa freelancerin vähimmäis- ja enimmäismäärän sanoja, ja suosittelemme vähintään 200 sanan aukkoa tähän kenttään.

Kirjailijoille luovan liikkumavaran antaminen poistaa rajoituksia, jotta he saavat asiansa perille. Tilausta tehdessäsi maksat maksimisumman, mutta jos valmiissa kappaleessa on vähemmän sanoja, erotus palautetaan tilillesi tulevia tilauksia varten.

Käsittelyaika

WriterAccessin normaali käsittelyaika on 5 päivää. Siitä huolimatta, jos sinulla on kiire, voit pyytää nopeampaa toimitusta.

Muista kuitenkin, että jos pyydetty aika on liian lyhyt, alusta veloittaa lisäsumman, joka vaihtelee 10 % ja 30 % välillä aiemmin sovitusta summasta.

Lisäosat

Voit myös valita, että kirjoittaja toimittaa sosiaalisen median viestejä, jotka sopivat blogiisi aiheeseen, metaotsikot ja kuvaukset, kuvat ja muutama muu elementti. Jokaisesta valitsemastasi lisäosavaihtoehdosta veloitetaan pieni maksu.

Provinkki: Jos pyyntösi on hyvin erityinen tai monimutkainen, sinulla on mahdollisuus soittaa pieni neuvottelupuhelu (laskutetaan erikseen) freelancerin kanssa ennen kuin he alkavat työskennellä kyseisen toimeksiannon parissa.

Ennen kuin aloitat tilauksesi, sinun on lisättävä varoja tilillesi.

Kuinka lisätä varoja

Varojen lisääminen WriterAccess-tilillesi on helppoa. Voit tehdä sen luottokortilla, Paypalin tai ACH:n kautta.

Koska hyödynnämme kokeilujaksoa, suosittelemme, että lisäät tarkan summan, jonka tarvitset blogitekstisi luomiseen.

Mutta heti kun olet tottunut käyttämään työkalua ja päätät sisällyttää sen digitaaliseen markkinointiin, voit lisätä suurempia summia tai jopa ajoittaa tiettyjen summien talletuksia joka kuukausi.

Miten saada sisältöideoita

Oletko päässyt tähän asti, mutta et ole vieläkään tilannut sisältöäsi, koska et ole vieläkään vakuuttunut seuraavan blogikirjoituksesi aiheesta?

Voi ystäväni… se on onnenpäiväsi! WriterAccess auttaa sinua.

Napsauta AI-kuvaketta vasemman reunan valikosta ja löydät sen AI-sisällön ohjattu toiminto – nopein ja tehokkain tapa tunnistaa sisällöntuotantomahdollisuudet.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää mahtavia asiakkaita

Tämä työkalu virtaviivaistaa sisällön tutkimusta ja puutteiden analysointia, mikä vähentää parhaiden sisällöntuotantomahdollisuuksien löytämiseen kuluvaa aikaa päivistä minuutteihin.

AI Content Wizardin avulla saat räätälöityjä sisältöehdotuksia, joita voit käyttää heti ensimmäisen sisältötilauksen tekemiseen.

Provinkki: Tämä ominaisuus on käytettävissä kaikissa WriterAccess-suunnitelmissa (mukaan lukien kokeiluversio), ja voit käyttää sitä niin monta kertaa kuin haluat. Joten vaikka olisit jo tilannut ensimmäisen blogikirjoituksesi, sinun kannattaa kokeilla sitä. Muista, että päätavoitteemme tässä on saada kaikki irti tästä ilmaisesta kokeilujaksosta.

Pyydetyn sisällön arviointi

Kun olet julkaissut tilauksen, voit palata päähallintapaneeliin nähdäksesi, mikä on muuttunut.

Nyt “Työnkulku”-osion alla oleva raportti näyttää tilauksesi tilan:

 • Epäaktiivinen
 • Odottaa noutoa
 • Käynnissä
 • Huomiota vaaditaan
 • Odottaa hyväksyntää
 • 100 % valmis

Kun tilauksesi on valmis, se siirtyy kohtaan Odottaa hyväksyntää ja sinulla on 5 päivää aikaa tarkistaa toimitettu sisältö ja pyytää korjauksia.

Kaiken toimitetun sisällön mukana tulee Copyscape-tulokset, jotta voidaan varmistaa, ettei päällekkäistä sisältöä tai plagiointia käytetä.

Jos saamasi sisältö ei vastaa odotuksiasi, voit antaa palautetta kirjoittajalle ja pyytää rajattomasti korjauksia, kunnes olet tyytyväinen.

WriterAccessin avulla voit kommentoida suoraan, joten voit olla hyvin tarkka otteiden suhteen, joita kirjoittajan on tarkistettava.

Revisiopyynnön jälkeen freelancerin läpimenoaika on enintään 2 päivää.

WriterAccessissa luodun sisällön julkaiseminen verkkosivustollasi

Hurraa! Hyväksyit juuri freelance-kirjoittajalta saamasi sisällön. On aika näyttää uutta sisältöäsi maailmalle.

Oletko valmis kopioimaan ja liittämään sen sisällönhallintajärjestelmääsi?

Ei niin nopeasti.

WriterAccess integroituu useisiin martech-työkaluihin ja sosiaalisen median alustoihin, jotta voit julkaista hyväksytyn sisältösi välittömästi niihin. Voit integroida sen esimerkiksi seuraavien kanssa:

 • WordPress
 • HubSpot
 • LinkedIn
 • Google Docs
 • Facebook
 • X (aiemmin Twitter)
 • ja monet muut.

Lisää vähintään yksi integrointi ilmaisen kokeilun aikana, jotta ymmärrät, kuinka tämä voi helpottaa rutiiniasi.

Ilmaisen kokeilujakson päättäminen

Kuten olet nähnyt tässä artikkelissa, 14 päivän pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi WriterAccessin testaamiseen.

Kun olet kokenut tärkeimmät ominaisuudet, tutustu tekoälyn ihmeisiin tekoälyvalikostamme. Investoimme paljon tälle alueelle, ja voit seurata uusimpia tekoälyyn liittyviä lanseerauksiamme ja edistymistämme tässä.

Jos sinulla on vielä kysyttävää tämän blogikirjoituksen lukemisen jälkeen, voit aina luottaa palveluumme tukitiimi ja ohjekeskuksemme.

Voit myös päivittää tilisi sisältämään hallinnoidut palvelut ja saada oman tilivastaavan, joka hoitaa sisällöntuotannon klikkaamalla tästä.

Table of Contents