Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa teekauppayritys Intiassa (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa teekauppayritys Intiassa (2023)

Tässä oppaassa keskustelemme vaiheista, joita vaaditaan teekauppayrityksen perustamiseksi Intiassa. Keskustelemme suunnitelmista, voittomarginaaleista, tarvittavista investoinneista jne.

Tee ei ole vain sana tai juoma intialaisille; se on tunne: tunne, joka tunnetaan nimellä “Chai” jokapäiväisessä elämässämme. Miten saimme riippuvaiseksi tästä eliksiiristä elämässämme? Emme ehkä koskaan tiedä vastausta tähän kysymykseen. Tiedämme vain varmasti – riippumatta siitä, kuinka siitä tuli niin olennainen osa elämäämme, tarvitsemme chaita päivittäin.

Joten nyt todellinen kysymys: Etsitkö liiketoimintamahdollisuutta, joka osoittautuu sinulle kannattavaksi? Tämä saattaa olla juuri oikea paikka sijoittaa aikaasi, rahaasi ja vaivaasi – Chai Business. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää ennen tämän vaiheen suorittamista:

Teekauppayrityksen aloittaminen Intiassa: Suunnitelma, voitto, investoinnit

Liiketoimintamahdollisuus

Intia sattuu olemaan Kiinan jälkeen maailman toiseksi suurin teen tuottaja. Yllättäen myös me intialaiset kulutamme 70 % tuotannosta. Päivittäin ihminen kuluttaa keskimäärin 2 kupillista teetä päivässä. Joillekin aikuisille se saavuttaa jopa 4-5 kuppia.

Se ei ole vain hieno yrityshanke suurkaupunkikaupungeille, vaan myös pienet kaupungit ovat myös loistava sijoituspaikka.

Jopa aloittavia yrityksiä etsivät naiset voivat kokeilla tätä.

Suunnitelma

Tärkein askel ennen uuden liiketoimintahankkeen aloittamista on suunnitella tarkka liiketoimintamalli. Sinun on tiedettävä etukäteen, millaista yritystä haluat perustaa: kioski tai oikea teepatukka, myytävät tuotteet, niiden hinnat, voittomarginaalit, sijoituksesi määrä, sijoitusomaisuutesi, mitkä tuotteet ovat aiot ostaa, mistä ostaa niitä: erityisesti tukkumarkkinoilta.

Oikea liiketoimintamalli tulee olemaan avain menestykseen.

Markkinatutkimus

Ennen yrityksen perustamista sinun on selvitettävä, millaisille markkinoille olet menossa.

Sinun on tutkittava markkinoita ja tutkittava niitä syvällisesti, jotta tiedät tämän markkinaraon potentiaalisten asiakkaiden tarpeet, teelajikkeista, joista he pitävät käydessään kioskissa tai teekahvilassa, mitä he etsivät sellaisista paikoista.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Facebook Marketplace for Business? [+5 Benefits]

Voit myös keskustella ihmisten kanssa, joilla on samanlaisia ​​​​yrityksiä, jotta tiedät, mihin olet todella ryhtymässä. Tämä antaisi sinulle selkeän käsityksen teeyrityksesi vaatimuksista.

Kun olet vakiinnuttanut yrityksesi, sinun kannattaa tutkia kilpailijoitasi markkinoilla, koska seuraava askel olisi matkaasi tikkaiden huipulle.

Vaatimukset

Vaatimukset riippuvat itse asiassa siitä, millaista startup-yritystä aiot perustaa: pienen teekojun tai kahvilan.

a pieni aloitus kuten teekoju, et tarvitse paljoa investointeja etkä kalliita materiaaleja kioskisi pystyttämiseen, koska koko kioskin tarkoitus on pysyä mahdollisimman yhteydessä “desi”-juuriisi. 50 000 INR:n investointi riittää aloittamaan.

Toisaalta autenttisempaan laitokseen, kuten teebaariin tai kahvilaan, tarvitset enemmän investointeja. Suurkaupunkikaupungeissa summa voi nousta jopa 30 lakhiin. Sinun on investoitava sisustukseen, huonekaluihin, laitteisiin ja muihin materiaaleihin, joita tarvitaan, jotta kahvilasta tai baarista tulee esteettisempi ja autenttinen.

Voittomarginaalit

Seuraavat ovat investoinnit ja kustannukset päivässä kupilliseen teetä:

  1. 30 ml maitoa – Rs 1
  2. 2,5 grammaa teejauhetta – 0,75 Rs
  3. 10 grammaa sokeria – 0,50 Rs
  4. Tea Masala 4 grammaa – Rs 0,30

Jopa lisäkustannusten lisäämisen jälkeen kuppi teetä maksaisi sinulle noin 3,5–5 INR. Vaikka omistat kioskin ja myyt kupin hintaan 10-20 INR, voittomarginaalisi on noin 15 Rs.

Teebaarissa, jossa voit asettaa hinnat vielä korkeammalle, voittosi voivat olla jopa 55-60 Rs kuppia kohden.

Olemme siis ehdottomasti vakiintuneet ja teeliiketoiminta on todella kannattavaa.

Hyvä suunnitelma

Jokaiselle teeyritykselle on tehtävä hyvin harkittu suunnitelma. Suunnitelma, joka sisältää jopa yritykselle päättämäsi nimen. Sinun on myös päätettävä, haluatko omistaa yrityksen yksin vai olla mukana kumppanuudessa, hankkia myymälän toimilupa, suunnitella veroja.

Sinun on myös pohdittava ajatusta, jos haluat saada franchising-omistuksen. Franchising-sopimuksista on nyt tullut loistava vaihtoehto yritykselle, ei vain siksi, että saat yrityksellesi vauhtia, vaan myös siksi, että sinusta tulee osa jo vakiintunutta brändinimeä. Lisäksi franchising-sopimukseen osallistumisen toinen etu: saat kaikki resurssit pääyritykseltä itseltään.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Ghazal Alaghin rahoittamista startupeista

Alueen vaatimukset

Vaikka perustaisit pienen teekojun, sinun on aloitettava tungosta ja suositusta paikasta, todennäköisesti lähellä toria, koulua tai korkeakoulua, koska sieltä saat eniten asiakkaita.

Teekahvilalle sinun on löydettävä samanlainen sijainti, vain suurempi pinta-ala: noin 600 neliömetriä. Älä koskaan unohda etsiä paikkaa, jossa ihmiset huomaavat myymäläsi ja päättävät tulla sisään, vaikka lähistöllä on muita halvempia vaihtoehtoja.

Markkinointi

Nyt kun olet perustanut teeyrityksesi, sinun on luotava tietoisuus siitä. Yksi tapa, jolla ihmiset saavat tietää yrityksestäsi, on tarjoamiesi tuotteiden laatu. Tämänkään jälkeen et usein saa ansaitsemaasi tunnustusta.

Älä aloita tätä varten suuria palkintoja. Suunnittele ensin vakaan asiakaskunnan luominen ja lähetä sitten esitteitä ja kampanjoita, jotta ihmiset tietävät, millaisia ​​palveluita tarjoat. Voit myös antaa alennuksia asiakkaille.

Improvisointi

Kun tuotteesi ovat vakiintuneet markkinoille, voit keskittyä niiden improvisointiin.

Esittele erilaisia ​​makuja ja teelajikkeita asiakaskuntasi arvioiden mukaan. Ei vain teetä, vaan aloita välipaloja ja kevyitä ruokia teen kanssa. Kun resursseja on kerätty tarpeeksi, voit myös pohtia innovatiivisia ideoita, kuten liikennöintiä pakettiautoissa ympäri kaupunkia tai toimituspalveluita.

Nyt kun tiedät kaiken tarvitsemasi, voit aloittaa teekauppayrityksen Intiassa ja sijoittaa siihen kokonaan. Sinulla on erittäin kannattava markkinarako: teeliiketoiminta, mikä ei vaadi paljon taitoja ja investointeja. Aloita vain, ja kuka tietää, sinusta saattaa jopa tulla seuraava pääministeri.

Table of Contents