Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa todellinen rikosblogi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa todellinen rikosblogi

Jakaminen on välittämistä!

Olen puhunut aiemmin tosirikosten podcastin aloittamisesta. Mutta tiedän, että podcastin aloittaminen ei sovi kaikille. Itse esimerkiksi pidän enemmän itseni ilmaisemisesta kirjoittamalla kuin puhumalla.

Joten jos sinulla on intohimo tosirikollisuuteen, kuten kirjoittamiseen, etkä näe itseäsi podcastin kanssa, sinun kannattaa harkita tosirikollisuuden blogia. Tällä tavalla voit kirjoittaa aiheesta, josta tunnet intohimoa.

Ja voisit mahdollisesti auttaa rikosten selvittämisessä. Internet-huijareita kehuttiin äskettäisessä Gabby Petiton tapauksessa.

Tee blogistasi yritys

Voit myös mahdollisesti ansaita rahaa. Kuinka voit tehdä sen blogin avulla, on affiliate-markkinoinnin avulla. Käymme läpi, kuinka pääset alkuun affiliate-markkinoinnin kanssa.

Tietysti, jos aiot ansaita rahaa tällä blogilla, sinun on varmistettava, että suojaat itseäsi laillisesti. Suosittelen hankkimaan LLC:n huolehtimaan tästä. Voit selvittää LLC:n perustamisen ja sen edut täältä.

Anna blogillesi tietty tarkoitus

Sinun on selvitettävä, mikä blogisi teema on. Voit tehdä siitä laajan, esimerkiksi tosirikollisuuden yleensä. Tai voit yrittää keskittyä rikollisuuteen tietyillä aloilla. Voit tehdä siitä yhtä laajan maan kuin Kanada. Voisit tehdä siitä alueen, kuten Keskilännen Yhdysvalloissa. Tai voit tehdä siitä Texasin osavaltion tai jopa New Yorkin kaltaisen kaupungin.

Toinen tapa, jolla voit tarkentaa todellista rikollisuuttasi, on keskittyä tietyntyyppisiin rikoksiin. Voit keskittyä sarjamurhaajiin. Voit keskittyä ratkaisemattomiin tapauksiin. Tai voit keskittyä edelleen kadoksissa oleviin ihmisiin. Ja voit keskittyä tietyntyyppisiin uhreihin, kuten mustiin naisiin tai teinityttöihin.

Pohjimmiltaan on olemassa monia erilaisia ​​tapoja, joilla voit jäsentää blogisi. Ja se on jännittävä osa. Koska tämä olet kaikki sinä, voit tehdä kaikki päätökset!

Näin pääset alkuun blogissasi

Mutta sitten tulee se, mitä luulet olevan vaikea osa: blogin aloittaminen. Saatat ajatella, että jos et ole koskaan aloittanut blogia, se voi olla vaikeaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka vaihtaa Snapchat-käyttäjänimi vuonna 2023

Mutta näin ei itse asiassa ole. Aloittelijat voivat pärjätä ilman koodaustietoa WordPressillä. WordPress on loistava tapa rakentaa blogia. Näin rakensimme tämän blogin. Saat selville, kuinka voit WordPressillä luoda oman tosirikosblogisi seuraamalla vaiheittaista opetusohjelmaamme.

Table of Contents