Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa työsi kotoa käsin työnhaku kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa työsi kotoa käsin työnhaku kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa

Keskimääräinen työmatka Yhdysvalloissa on nyt yli 26 minuuttia kumpaankin suuntaan. Se on lähes 5 tuntia autossa vietettyä työviikkoa kohden. Kaasun korkeiden kustannusten ja joustavampien aikataulujen toiveen välissä ei ole ihme, että yhä useammat työntekijät haluavat paeta työhuoneitaan etätyön hyväksi.

Itse asiassa noin 1/4 ihmistä maailmanlaajuisesti nyt työskentelee kotoa ainakin osan ajasta. Ja sen ansiosta he nauttivat eduista, kuten ei päivittäistä työmatkaa tai kalliita pumpun täyttöjä.

Voit myös. Se vaatii vain vähän suunnittelua. Loppujen lopuksi kotoa työnhaku on hieman erilainen kuin perinteinen työnhaku. Joten ennen kuin hyppäät mukaan ja päätät luopua kotitoimiston ulkopuolella työskentelemisestä, tee suunnitelma, joka auttaa sinua aloittamaan työsi kotoa työnhaussa oikein.

Vaihe 1: Millainen kotityö sopii sinulle?

Kaikkia kotityötä ei luoda tasapuolisesti. Ja on todennäköistä, että yksi työtyyppi sopii paremmin aikatauluihisi, elämäntyyliisi ja tarpeisiisi kuin muut. Mutta selvittääksesi, mikä niistä sopii sinulle parhaiten, sinun on ensin ymmärrettävä, mitä vaihtoehtoja on tarjolla ja mitä kukin niistä sisältää.

A) Työntekijän asemat

On monia yrityksiä, jotka palkkaavat työntekijöitä työskentelemään kotoa. Kuten toimistotyössä, sinun odotetaan olevan tavoitettavissa aukioloaikoina ja noudattavan asetettua aikataulua. Tämän tyyppisessä työsuhteessa voit työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti ja saatat jopa olla tukikelpoinen.

Työntekijät eivät useinkaan saa asettaa omia aikataulujaan, työskennellä missä haluavat tai tulla ja mennä kuten haluavat. Joten jos etsit jotain joustavaa tai mahdollistaa lasten hoitamisen työskennellessäsi, työntekijän paikat eivät välttämättä sovi sinulle parhaiten.

B) Freelancerina

Freelancerit myyvät palveluita projektikohtaisesti tai tuntikohtaisesti. On sinun päätettävissäsi, mitä palveluita myyt freelancerina. Ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Kirjoittaminen, suunnittelu, virtuaalinen avustaminen ja kehitys ovat suosittuja vaihtoehtoja, mutta voit olla luova tarjontasi kanssa. Katso inspiraatiota freelance-luokat Fiverrillä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ylläpitää online-läsnäoloa, kun kamppailet mielenterveytesi kanssa

Freelancerina olet vastuussa asiakkaidesi löytämisestä, palkkaprosentin neuvottelemisesta ja työsi kaikkien osa-alueiden hallinnasta. Koska työskentelet itsellesi, voit määrittää aikataulusi ja sinulla on vapaus tulla ja mennä kuten haluat.

Muista kuitenkin, että freelancerit eivät saa etuuksia työnantajalta, ja he ovat myös vastuussa ansaitun rahan maksujen ja verojen seurannasta!

Jos olet vanhempi, hoitaja tai työskentelet tällä hetkellä 9-5-vuotiaana, freelancerina voi tarjota joustavuutta, jota tarvitaan nykyisen aikataulusi kiertämiseen.

C) Suoramyynti

Kun rekisteröidyt myyjäksi mille tahansa suoramyyntiyritykselle, olet vastuussa yrityksen tuotteiden markkinoinnista ja asiakkaiden houkuttelusta. Ansaitset palkkion jokaisesta tekemästäsi myynnistä ja saatat jopa saada bonuksia myyntimäärien perusteella. Suoramyynnin avulla voit työskennellä kotoa käsin tai joissakin tapauksissa kodin ulkopuolella henkilökohtaisten juhlien tai pop-up-kauppojen kautta.

Suoramyyntimahdollisuudet ovat usein riittävän joustavia, jotta voit työskennellä milloin ja missä haluat. Saatat jopa pystyä hyödyntämään olemassa olevaa verkostoasi ensimmäisen myyntisi toteuttamiseen! Sosiaalisen median markkinoinnin ja oman brändätyn verkkosivustosi (usein suoramyyntiyhtiön tarjoaman) avulla voit jopa tehdä myyntiä 24/7 ilman, että sinun tarvitsee ottaa tilausta henkilökohtaisesti!

Vaihe 2: Tiedä mistä löytää kotityön

Nyt kun tiedät, millaisia ​​todellisia kotityötöitä on tarjolla, on aika etsiä sinulle sopivat viittaukset! Eri sivustot palvelevat usein tiettyä etätyöntekijöitä. Kun tiedät, mitkä sivustot ovat paras vaihtoehto etsimäsi työn perusteella, voit tehostaa työnhakuprosessia.

A) Työntekijän tehtäviin

Jos etsit työntekijän asemaa, harkitse hakua esimerkiksi sivustoilta Epäilevä tai Työskentelemme etänä.

FlexJobs on toinen loistava vaihtoehto, varsinkin jos olet huolissasi huijauksista. Vaikka FlexJobsilla on tilausmaksu, voit olla varma, että kaikki täällä lähetetyt liidit ovat 100 % laillisia (he takaavat sen!).

Suuret työnhakukoneet, kuten Todellakin, voivat myös olla hyviä lähteitä etäystävällisille työntekijöille. Muista vain suodattaa tiedot sijainnin mukaan käyttämällä “etä” tai “työskentely kotoa”.

🔥 Empfohlen:  Aloitus Amazonin ja Multi-Channel Fulfilmentin avulla

B) Freelancereille

Pyrkivät freelancerit voivat nopeasti jäljittää liidejä yhdellä monista freelance-markkinapaikkasivustoista. Aloittelijat saattavat haluta aloittaa suurella alustalla, kuten Upworkjossa voit tehdä tarjouksia useista asiakkaiden lähettämistä työpaikoista.

Jos sinulla on vuosien kokemus alalta, harkitse liittymistä freelance-yhteisöön, kuten CloudPeeps jossa voit kasvattaa omaa yritystäsi (paljon tuen ja neuvojen avulla) kaltaistesi freelancereilta.

C) Suoramyyntimahdollisuudet

Jos päätät valita suoramyynnin, aloita monien suoramyyntiyritysten tutkiminen. Pyydä suosituksia ystäviltä tai perheenjäseniltä, ​​jotka saattavat jo olla tekemisissä suoramyyntiyrityksen kanssa.

Tarkista foorumeilla jotka keskustelevat avoimesti suoramyyntiyrityksistä saadakseen paremman käsityksen siitä, millaista on olla alalla. Mutta älä kirjaudu vielä sisään! Ennen kuin ryhdyt konsultiksi, lue arvostelut ja ymmärrä yrityksen kulttuuri ja sopiiko se sinulle.

Vaihe 3: Valmistaudu hakemaan töitä

Nyt kun tiedät, millaisia ​​työpaikkoja on tarjolla, mikä niistä sopii sinulle parhaiten ja mistä löytää oikeita liidejä, olet melkein valmis aloittamaan hakemisen! Mutta ennen kuin käynnistät tietokoneesi, varaa hetki valmistautuaksesi työnhakuun.

A) Pikavinkkejä työntekijöiden tehtäviin

Työntekijätehtävissä tämä tarkoittaa ansioluettelosi parantamista tekemällä se avainsanarikas. Jos et ole varma, mitä avainsanoja ja lauseita sinun tulee käyttää ansioluettelossasi, tutustu Jobscaniin. Jobscanin avulla he tarkistavat ansioluettelosi työpaikkailmoitukseen ja laskevat osuvuusprosenttisi. Kun tiedät tämän, voit parantaa ansioluetteloasi erottuaksesi joukosta.

Jos olet LinkedInissä (jos et, sinun pitäisi olla!), aloita verkostoituminen olemassa olevien kontaktien kanssa. Voit myös ottaa käyttöön Avaa ehdokkaat joten etärekrytoijat tietävät, että olet valmis ottamaan yhteyttä uusiin mahdollisuuksiin nykyisen työnantajasi tietämättä.

Äläkä unohda auditoida olemassa olevaa online-näkyvyyttäsi! Mahtavaa 80 % rekrytoijista Googlettaa sinut ennen kuin he kutsuvat sinut haastatteluun. Varmista, että puhdistat online-jalanjälkesi, jotta he löytävät vain parhaan version sinusta, jonka he haluavat palkata.

B) Freelancereita koskevia huomioita

Tiedät, että markkinapaikkasivustot ovat loistava paikka löytää keikkoja. Mutta sinun täytyy silti täydellinen soittolistasi jos haluat saada töitä. Yleensä on parasta pitää pitkit lyhyinä ja makeina ja räätälöidä se aina haettavan keikan mukaan. Muista, että puheenvuorosi on se asia, joka määrittää, myönnetäänkö sinulle työpaikka.

🔥 Empfohlen:  10 parasta kotityötä raskaana oleville naisille

Voit myös yliviivata itse luomalla a freelance-palvelusivusto. Tämä sivusto toimii potentiaalisten asiakkaiden yhteyspisteenä ja työsi esittelypaikkana. Tällä tavalla, kun lähetät asiakkaalle lämpimän sähköpostin tai kylmän puheen, voit lähettää hänet henkilökohtaiselle freelance-sivustollesi näyttääksesi heille, miksi olet hyvä siinä, mitä teet (ja miksi heidän pitäisi palkata sinut!).

C) Ennen kuin sukeltaa suoramyyntiin

Suoramyyntiyritykseen liittyminen tulee tehdä huolellisesti. Muista, että todennäköisesti tulee alkuinvestointi, joka voi vaihdella alle 50 dollarista useisiin satoihin dollareihin tai enemmän. Saatat myös joutua allekirjoittamaan sopimuksen, jossa määritellään tehtäväsi konsulttina ja onko sinulla oikeus hyvitykseen, jos et pysty myymään tuotteita. Lue aina vaatimukset huolellisesti, jotta tiedät, mitä olet tekemässä ennen kuin aloitat!

Halusitpa sitten kokopäivätyön yrityksen tukemilla eduilla, olet innokas aloittamaan oman freelance-palveluyrityksesi tai haluat kokeilla käsiäsi suoramyynnissä, voit tehdä työnhaustasi helpompaa ja tehokkaampaa.

Pieni suunnittelu ja tutkimus etukäteen voi säästää paljon aikaa, energiaa ja vaivaa pitkällä aikavälillä! Ja kun käytät aikaa ihanteellisen asemasi määrittämiseen ja ymmärrät, mistä löytää töitä, sinun on paljon helpompaa edistyä työnhaussa ja saada etätyö, joka sopii sinulle täydellisesti.