Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka aloittaa uusi elämä (ja löytää onnellisuutesi uudelleen)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka aloittaa uusi elämä (ja löytää onnellisuutesi uudelleen)

Joskus elämämme ei mene niin kuin ajattelimme.

Nuorena kuvittelemme SEN elämän, jonka haluaisimme elää. Kuvittelemme voivamme tehdä etätyötä mistä päin maailmaa tahansa, nauttia unelmatyöstämme ja rakentaa perhettä, jota olemme aina halunneet.

Sitten kasvamme aikuisiksi ja ymmärrämme, että aikuisten elämä ei aina ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää.

Kuulostaa tutulta, eikö?

Ehkä unelmatyösi osoittautui painajaiseksi, jossa pitkät työpäivät syövät työn ja yksityiselämän tasapainoon ja vaativat, jotka aiheuttavat stressiä kotona.

Ehkä henkilö, jonka luulit olevan “se yksi”, osoittautui uudeksi hikkaksi tiellä onneen, ja nyt kyseenalaistat suhteenne.

Mitä sinun tarvitsee tehdä, on aloittaa uusi elämä.

Joskus uusi alku on juuri sitä, mitä tarvitset tunnistaaksesi, mikä ei tee sinua onnelliseksi, ja ryhtyä toimenpiteisiin, jotka johtavat parempaan itseisi.

Uuden sinut luominen on upea asia

Oletko koskaan aloittanut projektin ja tajunnut puolivälissä, että olet tehnyt jotain väärin?

Voit yrittää sopeutua virheeseen ja jatkaa rakentamista joka tapauksessa, tai voit purkaa kaiken ja aloittaa alusta.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Päätös aloittaa uusi elämä tarkoittaa palaamista piirustuspöydälle positiivisella mielellä. Otat sen, mitä olet oppinut viime kuukausina ja vuosina, ja käytät sitä uudessa onnenstrategiassasi.

Valinta rakentaa uusi elämä tarkoittaa:

  • Voit oppia aiemmista virheistäsi ja epäonnistumisistasi antamatta niiden pidätellä sinua. Etsi virheistäsi oppia, mutta älä jää niihin kiinni.
  • Saat olla parempi tekemällä tietoisen valinnan tavoitella mitä haluat. Et vain tyydy siihen, mitä sinulla on juuri nyt. Keskityt aktiivisesti tavoitteidesi saavuttamiseen.
  • Pääset tutkimusmatkalle löytämään asioita, jotka todella toimivat sinulle ja tekevät sinusta onnellisemman.

Kuinka aloittaa uusi elämä 12 helpolla askeleella

Joten miten voit alkaa rakentaa uutta elämää?

1. Tee luettelo

Oletetaan, että suunnittelet uuden yrityksen verkkosivuston rakentamista uuden hakukoneoptimoinnin strategian kanssa.

Et vain jättäisi huomiotta kaikkia asioita, joita olet oppinut sivuston rakentamisesta tähän mennessä, vaan aloittaisi alusta. Katsoisit olemassa olevaa verkkosivustoa, katsoisit, mikä toimii ja mikä ei, ja suunnittelet sitten sieltä.

Jos etsit uuden elämän alkua, aloita tarkastelemalla, mistä pidät ja mistä et pidä nykyisessä elämässäsi. Ehkä luettelo asioista, joista nautit tällä hetkellä, kuten parisuhteesi tai kotisi, ja asioista, joista et ole niin ihastunut, kuten stressaava työ ja ärsyttävä pomo.

Kun teet listaa asioista, joita teet ja et halua uudessa elämässäsi, yritä kysyä itseltäsi, mikä on sinulle todella realistista. Et esimerkiksi ehkä ole innoissasi siitä, että sinulla ei ole juurikaan rahaa säästöissäsi juuri nyt.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ladata Reddit-videoita vuonna 2023

Valitettavasti pelkkä nykyisen elämäntavan muuttaminen ja uuden elämän luominen ei paranna henkilökohtaista talouttasi yhdessä yössä. Sinun on työskenneltävä muuttaaksesi tällaisia ​​asioita pitkän aikavälin suunnitelmalla, käyttämällä parempaa budjetointia ja ehkä etsimällä parempia tuloja.

2. Etsi oppitunteja mukaasi

Yksi suurimmista virheistä, joita ihmiset tekevät yrittäessään aloittaa uutta elämää, on unohtaa menneisyytensä tai lakaista negatiiviset kokemukset maton alle.

Toki meillä kaikilla on ollut huonoja kokemuksia, jotka mieluummin jättäisimme taaksemme. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että et menetä kasvumahdollisuutta.

Vanhassa elämässäsi oppimasi opetukset voivat olla loistavia motivoimaan sinua saavuttamaan uudet tavoitteesi.

Katso virheitäsi ja kysy itseltäsi, mikä meni pieleen.

Älä myöskään lankea ansaan etsiäksesi tapoja syyttää ongelmistasi jotakuta tai jotain muuta. Keskity mieluummin asioihin, jotka olisit voinut tehdä toisin ja miten aiot saavuttaa tavoitteesi.

3. Päätä, mihin puutut ensin

Nyt kun olet katsonut menneisyyttäsi, mitä olet tehnyt väärin ja mitä todella haluat elämältäsi, on aika ryhtyä toimiin.

Päätä, mitä aiot käsitellä ensin. Jos olet tyytymätön suhteeseesi, työhösi ja elämäntilanteeseesi, et ehkä pysty käsittelemään kaikkia näitä asioita kerralla. Aloita siitä, jolla on tällä hetkellä merkittävin vaikutus elämääsi.

Esimerkiksi ehkä parisuhteesi ja elämäntilanteesi kärsivät työssäsi kokemastasi ylimääräisestä stressistä? Tutki nykyistä elämääsi saadaksesi selville.

4. Kasvata rohkeutta

Kun olet päättänyt, mitä aiot työstää ensin, on aika kouluttaa aivosi menestykseen.

On ok pelottaa mennä kartoittamattomalle alueelle. Älä kuitenkaan anna pelon lamauttaa sinua. Yrittää:

  • Pelkojen purkaminen: Kysy itseltäsi, mistä olet huolissasi ja ovatko huolenaiheet realistisia. Saatat esimerkiksi ajatella, että jos lopetat tämän työn, et koskaan saa uutta, mutta se on erittäin epätodennäköistä.
  • Visualisoi tulevaisuuttasi: Käytä ihannekuvaasi täydellisestä tulevaisuudesta motivoidaksesi sinua ja alkaa työntää sinua eteenpäin menestyksen tiellä.
  • Mantran luominen: Kun alat pelätä tai hermostua, toista mielessäsi jotain, joka voi auttaa rakentamaan itseluottamustasi, kuten: “Voin voittaa tämän. Olen ansainnut elämän, jonka haluan.”

5. Etsi tiesulut

Menestyksen tielläsi on joitain esteitä.

Jos alat ryntää eteenpäin sokeasti ja törmäät esteeseen, joudut todennäköisemmin jumiin – tuntuu, ettet voi liikkua eteenpäin.

Jos kuitenkin pystyt tunnistamaan esteet, jotka todennäköisimmin pidättelevät sinua, voit löytää suunnitelman niiden voittamiseksi.

Jos esimerkiksi pelkäät, että et voi lähteä rottakilpailusta, etsi rahoitus oman yrityksen perustamiseen. Mene sitten tutkimaan, mitä on tarjolla, ennen kuin luovut päivätyöstäsi.

6. Älä pelkää takaiskuja

Oletko koskaan kuullut, että ainoa pelottava asia on pelko itse?

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä ylälinkki Magento 2:een

Yleensä näin on silloin, kun etsit uutta alkua elämässä.

Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä odottaa, ja olet todennäköisesti melko vakuuttunut siitä, että aiot tehdä virheitä uudelleen. Paras tapa päästä yli tuosta pelosta on hyväksyä, että saatat olla oikeassa.

On vaikea keksiä, kuinka luoda itsellesi uusi elämä. Tulet tekemään virheitä. Tärkeintä on, kuinka päätät edetä näistä virheistä.

Miten aiot vastata, jos sinulla on virhe? Annatko sen estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi vai opitko niistä?

7. Aloita mukavuusalueesi haastaminen

Yksi yleisimmistä syistä, miksi ihmiset päätyvät elämään elämää, johon he ovat tyytymättömiä, on se, että he eivät ole varmoja, kuinka astua pois mukavuusalueeltaan.

Tässä on kicker: Et voi sanoa “Haluan aloittaa uuden elämän”, mutta olla täysin haluton muuttamaan mitään nykyisestäsi.

Jos pelkäät ottaa riskejä, elät elämäsi pelon perusteella, etkä halua. Oikeiden riskien ottaminen voi todella muuttaa elämäsi.

Riskinoton epäonnistuminen tarkoittaa periaatteessa sitä, että takaat, että mikään ei muutu – joko parempaan tai huonompaan suuntaan. Mukavuusalueesi haastaminen pienillä, hallittavissa olevilla riskeillä vie sinut oikealle tielle.

Esimerkiksi et ehkä tunne olosi mukavaksi vaihtaa työpaikkaa juuri nyt, mutta ehkä voit harjoitella sanomaan “ei” pomollesi, kun hän tarjoaa lisätyötä.

8. Rakenna tukiryhmä

Jos haluat aloittaa uuden elämän, tarvitset oikeanlaista tukea.

Vaikka oma motivaatiosi ja halusi vievät sinut suurimman osan tiestä kohti tavoitteitasi, voit tehdä paljon vain itse.

Uudelleen aloittamisen selvittäminen elämässä on hankala prosessi, eikä useimmat ihmiset pysty saavuttamaan sitä ilman pientä henkistä tukea.

Katso ihmisiä, jotka ovat jo lähelläsi, ja selvitä, mitkä heistä vaikuttavat positiivisesti elämääsi.

Perheenjäsenet ja ystävät, jotka ovat aina tukenasi, auttavat sinua aloittamaan uuden elämän valitsemallasi tavalla. Myrkylliset ihmiset, jotka yrittävät pidätellä sinua, joutuvat jättämään taaksesi – aivan kuten asiat, joita vihasit vanhassa elämässäsi.

9. Saat tunteesi kuriin

Jos haluat oppia aloittamaan elämäsi uudelleen, tarvitset tavan käsitellä ylivoimaisia ​​tunteita, jotka voivat todella stressata sinua.

Voit esimerkiksi kokeilla pientä aamumeditaatiota jokaisen päivän alussa, jotta saat laserfokustuksen, jota tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Jos olet käynyt läpi joitakin vakavasti vaikeita asioita, ehkä se auttaa keskustelemaan terapeutin kanssa ja työskentelemään ammattilaisen kanssa tunteiden hallinnan strategioiden luomiseksi.

Tai ehkä voit vain mennä lenkille, kun tunnet olosi ylikuormittuneeksi, ja treenata adrenaliinia.

Mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi?

10. Ota hallintaasi

Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta monet meistä käyvät läpi elämää melkein kuin passiivinen hahmo omassa tarinassamme. Olet kuitenkin maailmasi päähenkilö – ja sinun on otettava elämäsi hallinta ja omistusoikeus.

🔥 Empfohlen:  Kuinka päästä vyöhykkeelle töissä

Selvitä, mitä voit ja mitä et voi hallita maailmassasi.

Et esimerkiksi voi hallita sitä, miten muut ihmiset tuntevat sinua ystävänä tai työtoverina. Voit kuitenkin kiinnittää huomiota sellaisiin asioihin, jotka kollegoidesi mukaan näyttävät sinusta hieman “kiireellisiltä”.

Etsi asioita, jotka voit ottaa omaksesi, kun aloitat uuden elämän ja alat luoda uutta itseäsi. Tämä on loppujen lopuksi sinun matkasi.

11. Kiinnitä huomiota unelmiisi

Jos tunnet olosi koskaan täyttymättömäksi elämässäsi, mutta et tiedä missä olet menossa pieleen, saattaa olla aika hypätä alitajuntaan ja katsoa tarkemmin, mitä tapahtuu.

Voit esimerkiksi yrittää pitää unelmapäiväkirjaa käydäksesi läpi ajatuksesi ensimmäisenä joka aamu.

Jos sinulla on toistuvia unia, tämä voi olla merkki siitä, että aivosi yrittävät lähettää sinulle viestin siitä, mitä todella tarvitset.

Unelmiaan kannattaa myös tarkastella vähemmän konkreettisesta näkökulmasta. Millainen tulevaisuus esimerkiksi tekisi sinut onnelliseksi ja mitkä tavoitteistasi ovat todella saavutettavissa? Onko sinulla unelmia, joista sinun pitäisi päästää irti?

12. Ole tietoisempi

Lopuksi ihmiset aliarvioivat mindfulnessin voiman. Jos kuitenkin haluat aloittaa uuden elämän, kaikki alkaa kiinnittämällä enemmän huomiota.

Ole tietoinen siitä, miltä sinusta tuntuu kullakin hetkellä ja mistä elämässäsi sinun pitäisi olla kiitollinen.

Voit jopa lisätä hieman meditaatiota rutiinisi, jotta voit keskittyä suoremmin niihin kehosi osiin, jotka pitävät kiinni eniten stressistä.

Mindfulness auttaa sinua sanelemaan, mitkä asiat elämässäsi vaikuttavat eniten onnellisuuteen, joten voit tehdä aktiivisen päätöksen edetä oikeaan suuntaan.

Ota elämäsi takaisin

Uuden elämän aloittaminen on haastavaa, mutta se voi myös olla uskomatonta tulevaisuutesi kannalta, jos teet sen oikein.

Sikäli kuin tiedämme, sinulla on vain yksi mahdollisuus elää elämääsi sääntöjesi mukaan. Joten tee se omalla tavallasi.

Vaikka on vaikea ottaa tämä ensimmäinen harppaus tuntemattomaan, uuden elämän aloittamisen oppiminen voi tarkoittaa, että saat vihdoin ansaitsemasi onnen.

Haluatko oppia lisää?