Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Amazonin “usein ostettujen yhdessä” analysointi antaa sinulle kilpailuedun

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Amazonin “usein ostettujen yhdessä” analysointi antaa sinulle kilpailuedun

Miten te kaikki valitsette, mitä tuotteita vastaan ​​mainostaa tuotekohdistusmainoksia tai mahdollisesti sponsoroituja näyttömainoksia?

Tässä on tekniikka, jota 95 % Amazon-myyjistä ei käytä.

Joskus myyjät katsovat samankaltaisia ​​tuotteita pohtiessaan, kenelle kohdistaa. Käytetään tätä esimerkkiä niskatyynyluettelosta.

Alla olevat sponsoroidut tuotteet liittyvät suoraan tähän kohteeseen. Täällä on melkein kaikki samanlainen niskatyynyihin.

Yksi asia, jonka älykkäät myyjät tekevät, on se, että he tarkistavat “Usein ostettu yhdessä” listausten osio.

Esimerkiksi tämän niskatyynyn “Usein ostetut yhdessä” -osion mukaan se on nukkumisnaamio. Katso kuva alla.

Yllätys, yllätys. Se ei ole toinen niskatyyny.

Mitä tämä tarkoittaa?

Kaikki on yhteydessä. “Frequently Bought Together” antaa myyjille käsityksen siitä, mitä Amazon-ostajat ostavat suhteessa siihen, mitä he myyvät. Jos et hyödynnä näitä ilmaisia ​​Amazon-tietoja, menetät myyjän mahdollisuudet.

Miten tässä Usein ostetussa artikkelissa edes näkyy jotain?

“Frequently Bought Together” on laskettu Amazonin ostoskärreiden data-analyysistä yhdellä kassalla. ostaa yhdessä useiden tuotteiden kanssa.

Amazonissa oli ennen osio “Asiakas myös osti”. Amazon poisti sen jonkin ajan kuluttua. Tämä oli erilainen, koska se näytti tuotteita, joista asiakas ehkä osti tuotteen A maanantaina, mutta tuotteen B keskiviikkona, joten siellä saattoi olla täysin toisiinsa liittymättömiä tuotteita, kuten vaippoja ja koiranruokaa.

“Usein ostetut yhdessä” koostuu kahdesta tai kolmesta tuotteesta, joissa jälkimmäiset tuotteet täydentävät päätuotteen tuotteita, lisätään ostoskoriin ja maksetaan ulos samanaikaisesti.

Se on järkevää, koska Amazon haluaa saada korkeampia lipputyyppejä ostoskärryjä ja myydä enemmän asioita samanaikaisesti. Siksi on järkevää, että he haluavat näyttää tuotteilleen asiakkaille, että “usein ostetuksi” on olemassa historia.

Huomautus: Amazon ei kerro tarkasti, kuinka monta kertaa se näkyy “Frequently Bought Together” -kohdassa.

Vuosien ajan myyjät ovat aina katsoneet “Usein ostettuja yhdessä” saadakseen ideoita sponsoroitujen kohde- tai näyttömainosten kohdistamiseen. Jos katsot yllä olevan kuvan sponsoroitua näyttömainosta, se on vain toinen niskatyyny.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa ammatillisia suhteita asiakkaisiisi

Se ei ole sinä ei pitäisi mainosta niskatyynyjä kilpailijasi niskatyynyluetteloissa, mutta Sponsor Display- tai tuotekohdistusmainoksista näet vain niskatyynyt näissä tiedoissa, joita olemme tarkastelleet.

Erota strategiasi Amazon-myyjien enemmistöstä

Miksi uninaamio ilmestyi usein yhdessä ostetuille? Jos olet lentokoneessa ja sinulla on niskatyyny, on järkevää käyttää myös unimaskia.

Kuvittele, että jos kohdistaisit tähän tuotteeseen, olisit yksi ainoista, jotka mainostavat muuta kuin kaulatyynyä tässä listauksessa… ja se olisi tuote, josta sinulla on TODELLISIA tietoja siitä, että asiakkaat ostavat samalla kun he ostavat kaulan. tyynyt.

Miten löydät nämä?

Toki voit vain mennä tuotesivuille ja päivittää ne joka päivä löytääksesi “Usein ostetut yhdessä”. Mutta on olemassa tehokkaampi tapa.

Käytä Black Box -tuotekohdistusta. Sanoisin, että useimmat myyjät nukkuvat tämän päällä (ei sanamuotoilua).

Siirry Helium 10 Black Box -kohtaan ja paina Product Targeting -kohtaa, annat ASIN-koodin ja suodatat sitten “Usein ostetut yhdessä”.

Helium 10 seuraa tätä jatkuvasti, joten 37 erilaista tuotetta on tullut “Usein ostettuja” -kohtaan viimeisen kuukauden aikana.

Monet näistä ovat niskatyynyjä, joten käyttäisimme Black Box Advance Filtering -suodatusta näyttääksemme niskatyynyt tässä esimerkissä.

Ehkä niiden hinta on korkeampi, arvostelujen määrä pienempi tai arvostelujen arvosana on alle neljä, mutta käytämme tätä näistä asioista riippumatta löytääksemme erilaisia ​​tuotteita.

Saatuamme tulokset hakuun, löysimme kompressiosukkatuoteen. Yhdessä vaiheessa viime kuussa se näytettiin nimellä “Usein ostettu yhdessä”.

Onko järkevää, että joku ostaa sukat ja tyynyn? No, kompressiosukat ovat niitä, joita ihmiset käyttävät lentokoneissa verenkierron auttamiseksi.

Toinen tuote on kannettava laturi. Se on täysin eri luokka, mutta onko järkevää, että joku matkustava saattaa haluta kannettavan akun?

Sitten alaspäin haun alareunassa näemme unen silmämaskin, jonka näimme sivulla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada palkkaa online-arvostelujen kirjoittamisesta

Tämä tekniikka on erinomainen tapa saada ideoita sponsoroitujen näyttö- tai sponsoroitujen kohdistusmainosten tekemiseen ja ideoita mahdollisista tuotelinjan laajennuksista.

Jos myyn niskatyynyä, minulla oli vain neljä tai viisi muuta tuoteideaa tästä “Usein ostetusta yhdessä”.

Jos sinulla on Helium 10, tämä ei ole huoleton.

Sen tekemiseen kuluu 10 sekuntia. Nappaa vain ASIN-tunnuksesi tai kilpailijasi ASIN ja laita se sitten Black Box -tuotekohdistukseen ja selvitä, kenen tai minkä kanssa asiakkaat ostavat näitä tuotteita, jotta saat ideoita mainostamiseen ja mahdollisiin tuotevalikoiman laajennuksiin.

Vaikka sinulla ei olisikaan Helium 10:tä, varmista, että joku käy näillä sivuilla ja päivittää niitä koko kuukauden ajan nähdäksesi, mitkä tuotteet näkyvät “Usein ostetut yhdessä”.

Table of Contents