Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita 10 KA dollaria kuukaudessa: 4 parasta strategiaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita 10 KA dollaria kuukaudessa: 4 parasta strategiaa

Useimmat ihmiset haluaisivat tietää, kuinka ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, eikö niin? Se on mukava pyöreä numero, joka tuo mukavan elämän ulottuvillesi melkein missä tahansa maassa (tai maailmassa!).

Sinulle se voi tarkoittaa sitä, että pystyt maksamaan velat pois, pääsemään ulos palkasta palkkaan, ostamaan asunnon, säästämään eläkkeelle tai yksinkertaisesti parantamaan elämääsi sinulle ja perheellesi.

Mukaan Työtilastovirasto, keskimääräinen vuosipalkka kaikissa ammateissa Yhdysvalloissa on noin 58 000 dollaria. Jos keksit, kuinka tienaat 10 000 kuukaudessa, saat yli kaksinkertaisen määrän!

Mutta olkaamme todellisia… 10 000 tienaamisen oppiminen kuukaudessa ei ole helppoa. Se ei tapahdu yhdessä yössä. Todennäköisesti kestää vuosia suunnittelua ja koulutusta, ennen kuin pääset sinne.

Mutta niin kauan kuin olet päättäväinen, on täysin mahdollista selvittää, kuinka ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa ainutlaatuisilla kyvyilläsi ja intohimoillasi.

Katsotaanpa kaikki tiedot, jotka sinun tarvitsee tietää kymmenentuhannen dollarin ansaitsemisesta kuukaudessa!

Mitä 10 000 dollaria kuukaudessa oikeastaan ​​tarkoittaa?

Ennen kuin alamme ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, erittelemme, mitä tämä summa todellisuudessa tarkoittaa.

Paljonko se on päivässä/viikko/vuosi?

Jos haluat ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, kuinka paljon sinun on ansaittava päivässä tai viikossa? Kuinka paljon ansaitset vuodessa?

Ottamatta huomioon muita tekijöitä, kuten veroja ja vähennyksiä, 10 000 dollaria kuukaudessa auttaa:

 • 120 000 dollaria vuodessa
 • Noin 2300 dollaria viikossa
 • 330 dollaria päivässä, jos työskentelet kaikki seitsemän päivää, tai 460 dollaria päivässä viisipäiväisellä työviikolla

Se saattaa auttaa sinua jakamaan luvut tällä tavalla, jotta voit alkaa saada “mikrovoittoja” matkallasi 10 000 dollariin.

Voit esimerkiksi aloittaa aivoriihillä, kuinka voit ansaita ylimääräistä 20 dollaria päivässä, sitten 50 dollaria ja sitten 100 dollaria – kunnes lopulta päivätulot ovat yli 330 dollaria.

10 000 dollaria kuukaudessa ennen veroja vs. verojen jälkeen

Tämä on toinen tärkeä ero! Haluatko viedä kotiin 10 000 dollaria kuukaudessa vai sinulla on yksinkertaisesti niin paljon bruttotuloja ennen verojen tai vähennysten huomioimista? Tämä on ero ennen veroja ja “todellista” palkkaa.

Kun ansaitset 120 000 dollarin palkan ennen veroja vuodessa, saat bruttosummaksi 10 000 dollaria kuukaudessa, mutta kotiin vietävä palkkasi on todennäköisesti paljon pienempi.

Riippuen osavaltiosta, jossa asut, sinun palkka verojen jälkeen on noin 81-91 000 dollaria jos olet yksittelijä. Tämä tekee kuukausittaisesta kotiin vietävästä summasta noin 6750–7600 dollaria. Palkkasi voivat olla vielä pienemmät, jos niistä on otettu etuja, kuten sairausvakuutus.

Jos haluat ymmärtää, kuinka ansaita 10 000 kuukaudessa tavalla, joka todella laittaa niin paljon taskuusi, tarvitset todennäköisesti vuositulon lähempänä 150 000 dollaria + ennen veroja.

Jotta asiat olisivat helppoja tämän artikkelin tarkoituksiin, puhumme siitä, kuinka ansaita 10 000 kuukaudessa ennen veroja.

Miksi 10 000 dollaria kuukaudessa on erilainen kaikille?

Puhummepa luvuista ennen tai verojen jälkeen, monet muut asiat voivat vaikuttaa siihen, mitä 10 000 dollaria kuukaudessa merkitsee sinulle.

🔥 Empfohlen:  SEO Experiments 2023: 3 testiä, joilla voit parantaa sijoitustasi

Ensinnäkin, oletko yksituloisessa vai kaksituloisessa taloudessa? Jos sinulla on kaksi tulonsaajaa, tavoitteesi saavuttaminen voi olla paljon helpompaa – olipa kyseessä sitten 5 000 dollarin kuukausitulo tai erilainen jako.

Jos olet ainoa elättäjä itsellesi tai perheellesi, sinun on vastattava kysymykseen siitä, kuinka ansaita 10k dollaria kuukaudessa!

Toinen huomioitava asia on, että 10 000 dollaria kuukaudessa ei ole yhtä pitkä kaikille! Sinulla voi esimerkiksi olla huollettavia, kuten lapsia ja ikääntyviä vanhempia, joten et vain kata itsesi ja/tai kumppanisi kuluja.

Mutta ehkä suurin tekijä on sijainti.

Piilaaksossa saatat tienata 10 000 dollaria kuukaudessa ja asut edelleen kaapissa! Alhaisilla asumiskustannuksilla (alias LCOL) sinulla oli varaa todelliseen kartanoon (vaikka sinun pitäisi silti olla varovainen elämäntapainflaatiosta, tietysti!).

Töiden löytäminen ja 10ka dollarin ansaitsemisen oppiminen voi olla helpompaa HCOL-alueilla, mutta rahat eivät myöskään veny niin pitkälle, joten sinun on punnittava kaikkia näkökohtia.

4 parasta tapaa ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa

Siirrytään nyt rahakysymykseen: kuinka ansaita rahaa! Kuten luultavasti arvasit, ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta.

Alla hahmotan neljä parasta tapaa ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa. On sinun päätettävissäsi, kohdistatko tavoitteesi yhteen menetelmään vai yritätkö yhdistää niitä erityisen kovasti!

1. Harjoittele korkeapalkkaiseen uraan

Ihmisille, jotka haluavat seurata selkeää etenemissuunnitelmaa, tämä on luultavasti ennustettavin polku 10 000 dollarin ansaitsemiseen kuukaudessa. Kohdista urat korkeilla keskipalkoilla, hanki tarvittava koulutus ja ala kiivetä tikkaita, parantaa taitojasi ja saada ylennyksiä ja korotuksia matkan varrella.

Tässä on joitain parhaiten palkatuilla aloilla, joilla voit työskennellä ja esimerkkejä rooleista, jotka vievät sinut 120 000 dollarin voittoon!

Lääketieteellinen

Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään! Lääkärit käyvät läpi muutaman vuoden lääketieteellisen koulun ja ottavat raskaita opiskelijavelkoja, mutta lopulta heidät palkitaan Yhdysvaltain korkeimmilla keskipalkoilla.

Ja alalla on paljon korkeapalkkaisia ​​ammatteja ilman, että tulee myös perinteinen lääkäri.

Koska tavoitteena on tienata 10k dollaria kuukaudessa, emme katso asteikon huippua (esim. kardiologit ja kirurgit). Sen sijaan tässä on joitain lääketieteen urat noin 120 000 dollaria vuodessa:

 • Apteekki – 128 570 dollaria
 • Optometristi – 124 300 dollaria
 • Sairaanhoitaja – 123 780 dollaria
 • Lääkärin avustaja – 121 530 dollaria

Jos haluat auttaa muita, tämä voi olla täydellinen kenttä sinulle. Voit tulla alalle perinteisellä sairaanhoitajan tutkinnolla, sitten suorittaa maisterin tutkinnon sairaanhoitajaksi tai PA.

Tech

Teknologiateollisuus on toinen valtava korkeapalkkaisen uran lähde. Tekniikan kauneus on, että on niin monia eri suuntia, joihin voit mennä, ja usein työ on etätyöystävällistä. Sen avulla voit ansaita korkean palkan kotipaikastasi LCOL-kaupungissa!

Muutama esimerkki valmistustavasta 10 000 dollaria kuukaudessa teknisillä työpaikoilla sisältää:

 • Vanhempi Java-kehittäjä – 121 895 dollaria
 • Datatieteilijä – 122 684 dollaria
 • Vanhempi ohjelmistoinsinööri – 133 241 dollaria
 • Tietoarkkitehti – 133 597 dollaria
🔥 Empfohlen:  Shopify-verkkokaupan ostaminen – 2023 – Opas Shopify Exchange Marketplacen käyttöön

Voit virallisesti opiskella tekniikan tutkintoa tai itseopiskella koodausta ja teknisiä taitoja. Aloita sitten nuoremmasta asemasta ja kiipeä ajan myötä korkeampiin rooleihin.

Myynti

Oletko ihminen, jolla on taivuttelukyky? Myynti on ala, jossa palkkasi on suoraan sidottu menestykseesi, koska ne maksetaan yleensä peruspalkalla + palkkiolla.

Tässä on joitain huippumyynnin palkat:

 • Myyntijohtaja: 99 500–151 000 dollaria vuodessa
 • Myyntijohtaja: 65 000–120 500 dollaria vuodessa
 • Kirurginen myyntiedustaja: $ 50 500 – $ 130 000 vuodessa

Koska nämä roolit ovat niin vaihtelevia, keskimääräisiä lukuja on vaikea naulata, mutta menestyneimmät edustajat voivat varmasti oppia tienaamaan 10 000 kuukaudessa tai paljon enemmän! Tässä muutamia vinkkejä murtautua myyntiin, jos sinulla ei ole kokemusta.

Kun ajattelemme korkeapalkkaisia ​​ammatteja, lääkärit ja lakimiehet ovat tyypillisesti huipulla! 10ka dollarin ansaitsemisen oppiminen on helpompaa tällaisilla tuottoisilla aloilla.

Kaikki lakimiehet eivät kuitenkaan pääse suoraan tuloalueen huipulle. Tätä varten sinun on erikoistuttava a korkeapalkkainen juridinen rooli niinkuin nämä:

 • Oikeudenkäynnin asianajaja – 121 213 dollaria
 • Lakimies – 138 417 dollaria
 • Sopimuslakimies – 139 167 dollaria
 • Työlakimies – 141 753 dollaria

Useimmissa tapauksissa polku lakimiesuralle edellyttää siirtymistä lakikouluun, asianajajan läpäisemistä ja ensin kokemuksen hankkimista nuorempana lakimiehenä.

Niitä kuitenkin on jotkut osavaltiot jossa sinun ei tarvitse suorittaa lakikoulua päästäksesi asianajajaksi; sen sijaan he vaativat yhdistelmän koulutusta ja oppisopimuskokemusta.

On monia muita töitä, jotka maksavat 120 000 dollaria tai enemmän, joten et rajoitu vain neljään yllä olevaan toimialaan! Ja vaikka sinulla ei olisi tutkintoa, voit oppia korkean tulotason taitoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tuottoisaan uraan.

2. Työskentele päivätyön lisäksi yksi tai useampi sivukeikka

Tämä strategia sisältää ponnistelujen yhdistelmän. Ehkä tavallinen urasi tuo sinulle osan tiestä 10 000 dollariin, ja teet töitä iltaisin tai viikonloppuisin kompensoidaksesi eron. Tällä tavalla sinun ei tarvitse käydä vuosia ylimääräistä koulua/koulutusta oppiaksesi tienaamaan 10 000 kuukaudessa.

Sivukeikat voivat olla etätyötä tai keikkoja, jotka saavat sinut fyysisesti ylös ja pohtimaan, kuinka ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa touhuamalla. Esimerkkejä:

Freelancerina

Markkinoi ja myy taitojasi, kuten kirjoittamista, verkkokehitystä, graafista suunnittelua jne. asiakkaille verkossa.

Bloggaaminen

Luo oma blogi ja kaupallista se esimerkiksi sponsoroinnilla, mainoksilla ja tytäryhtiöiden tuloilla.

Virtuaalinen avustaminen

Auttaa yrityksen omistajaa hallitsemaan päivittäistä logistiikkaansa, kuten sähköpostit, kirjanpito, aikataulut jne.

Konsultointi

Tarjoaa osaamistasi muille oman alasi henkilöille tai yrityksille.

Ajo toimituspalveluita/sovelluksia varten

Valittavanasi ovat taksisovellukset, kuten Uber tai Lyft, päivittäistavarakaupan toimituspalvelut, kuten Instacart, ravintolatoimitussovellukset, kuten UberEats ja DoorDash, ja paljon muuta.

Baarimikko/odotuspöydät

Tällä sivukeikalla voi usein jongleerata iltaisin ja viikonloppuisin, ja vinkkejä voi todellakin lisätä.

Ulkoilu koiria

Jos rakastat koiria ja kävelyä, tämä sivukeikka pitää sinut varmasti aktiivisena, ja voit hallita sitä sovelluksilla, kuten Rover ja Wag!

🔥 Empfohlen:  Osta LinkedIn-ryhmän jäseniä: 10 parasta sivustoa vuonna 2023

Leipominen / ruoanlaitto

Voisit perustaa paikallisen aterioiden toimituspalvelun, olla henkilökohtainen kokki viikonloppuisin, myydä leivonnaisia ​​viljelijämarkkinoilla jne.

Katso lisää näistä ainutlaatuisista sivutoimisista, jotka tienaavat oikeaa rahaa!

3. Aloita oma yritys

Jos olet täynnä taitoja, ideoita ja intohimoa, sivutyön tekeminen täysimittaiseksi liiketoiminnaksi voi olla lyhyt hyppy. Niin kauan kuin markkinatutkimuksesi osoittaa, että yrityksesi voi skaalata 10 000 dollaria kuukaudessa tai enemmän, tämä voi olla sinun polkusi.

Useita parhaita liikeideoita naisille ovat:

 • Verkkokaupat Amazonin/Etsyn/Shopifyn kautta
 • Suunnitteluliiketoiminta (verkko, grafiikka, sisustus – valitse!)
 • Sovellusten kehitys
 • Kirjanpito/kirjanpito
 • Ja enemmän!

Yrittäjyys ei ole helppoa, mutta se on tehokas tapa laittaa tulopotentiaalisi takaisin omiin käsiisi. (Kääntöpuolella olet myös se, joka ottaa kaiken riskin, joten varmista, että sinulla on vankka suunnitelma.) Ota selvää, miten aloitat yrityksen tyhjästä ja hahmottele liiketoimintasuunnitelmasi.

4. Rakenna useita passiivisia tulovirtoja

Perimmäinen unelma on saada rahaa vain virtaamaan johdonmukaisesti hyvin vähällä jatkuvalla vaivalla! Passiivinen tulo edellyttää, että teet alkutyön itsesi perustamiseksi ja annat sitten suunnitelmasi hallita itseään suurimmaksi osaksi.

Sinä ansaitset osan rahoista, sinun rahasi ansaitsee osan rahoista… unelmajoukkue! Se tekee kysymyksestä 10ka dollarin kuukausittaisen tekemisen helpommaksi.

Muutamia parhaita passiivisten tulojen ideoita ovat:

 • Sijoita osakerahastoihin ja anna rahasi kasvaa vuosien/vuosikymmenien aikana
 • Kirjojen/e-kirjojen julkaiseminen
 • Kiinteistöjen osto ja vuokraus
 • Omien tavaroiden vuokraus (työkalut, autot, parkkipaikat, design-esineet)
 • Sovellusten ja ohjelmistojen rakentaminen myytäväksi
 • Muiden digitaalisten tuotteiden, kuten kurssien tai tulostettavien tuotteiden, myynti

Usein passiiviset tulotavat vaativat huomiotasi ajoittain – sovelluksen päivittäminen, kirjan markkinointi jne. Mutta se ei yleensä ole läheskään kokopäivätyön tai edes sivukeikan tasoa, joten tehokkuus viisas se on hienoa!

Aloita matkasi 10 000 dollariin kuukaudessa!

Näetkö ideoita, jotka vetoavat sinuun heti alkuun? On aika hahmotella suunnitelma siitä, kuinka ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa tavalla, joka sopii kykyihisi, intohimoihisi ja tarpeisiisi.

Keskity tulojesi asteittaiseen kasvattamiseen ajan mittaan sen sijaan, että yrität mennä 0–100:aan ja päätyä pettymään tai palamaan loppuun.

Keskitytkö yhteen korkean tulotason urapolulle vai mieluummin yhdistäisitkö yllä olevat menetelmät? Tee luettelo vahvuuksistasi ja heikkouksistasi, kartoi mahdollisuudet alueellasi ja aloita kokeilu nähdäksesi, mikä toimii sinulle!

Ottaaksesi askeleen pidemmälle, harkitse 7-numeroisen palkan ansaitsemista ja tutustu nettovarallisuuteen!

Table of Contents