Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita 5 dollaria nopeasti (17 todellista tapaa vuonna 2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita 5 dollaria nopeasti (17 todellista tapaa vuonna 2023)

Oletko koskaan miettinyt, kuinka ansaita 5 dollaria nopeasti? Totuus on, että jos opit tarpeeksi tapoja ansaita 5 dollaria nopeasti, voit yhdistää ideat.

Sitten yhtäkkiä olet oppinut tienaamaan 100 dollaria päivässä pelkän nopean 5 dollarin sijaan. Valitse tehokkaita tapoja sijoittaa tuo 100 dollaria ja rakennat varallisuutta hetkessä.

Kuinka ansaita 5 dollaria nopeasti

5 dollaria ei ehkä vaikuta suurelta rahalta. Mutta saatat yllättyä siitä, kuinka nopeasti muutamat 5 dollarin setelit voivat saada aikaan paljon, paljon enemmän. Varsinkin jos se on ilmaista rahaa.

Alla olevan luettelon avulla opit, mitkä tavoista saada nopea 5 dollaria toimimaan sinulle. Käytä sitten näitä ideoita ansaitaksesi rahaa ja saavuttaaksesi taloudelliset tavoitteesi, olipa kyseessä sitten sijoittaminen, velkojen maksaminen tai säästäminen unelmalomallesi.

1. Myy käyttämättömät lahjakortit

Onko sinulla ei-toivottuja kaupan lahjakortteja? Ehkä sait ilmaisen lahjakortin jouluksi ja unohdit käyttää sitä? Mikset myy niitä ansaitaksesi nopeasti rahaa?

Kun käytät Nostaa, voit myydä käyttämättömät lahjakorttisi maailmanlaajuisilla markkinoilla. Raisen avulla voit listata lahjakortteja tuhansilta jälleenmyyjiltä.

Innokkaat ostajat selaavat Raisen ilmoituksia ja ostavat sitten kortteja, kun he ovat kiinnostuneita. Kun lahjakorttisi on myyty, Raise tallettaa varat Raise-tilillesi.

Sieltä voit valita, että ansaitsemasi varat talletetaan PayPal-tilillesi. Tai voit pyytää ACH-talletusta pankkitilillesi.

Huomaa, että Raise ottaa 15 %:n välityspalkkion myyntihinnasta. Bonusvinkki: Voit ansaitse 5 dollaria ylimääräistä kun viittaat ystäviin, jotka sitten käyttävät Raisea.

2. Ansaitse Ibotan kanssa

Ibotta auttaa sinua tienaamaan rahaa, kun ostat päivittäistavaraa. Prosessi on helppo: lataa vain Ibotta-sovellus ilmaiseksi.

Etsi sitten ruokakaupoista, joissa ostat rahaa suosikkibrändeiltäsi. Alennuksia on myös muista kuin merkkituotteista, kuten “kaikki leipä” tai “mikä tahansa yksi tusina munaa”.

Kun suoritat ostoksesi ja otat kuvan Ibotta-kuitista sovelluksessa, sinulle hyvitetään säästämäsi summa. Tämä sovellus on loistava tapa ansaita rahaa tai saada ilmaisia ​​lahjakortteja.

Voit saada hyvitettävät varat siirrettyä käteisenä PayPal-tilillesi. Tai voit käyttää varoja kaupan lahjakorttien ostamiseen.

Huomautus että Ibotta toimii sekä myymälässä että verkkokaupoissa.

3. Suorita lyhyet tehtävät

Toinen tapa ansaita 5 dollaria nopeasti on suorittaa lyhyitä tehtäviä. Voit tehdä tämän itse ottamalla yhteyttä perheeseen ja ystäviin nähdäksesi, mistä tehtävistä he maksaisivat sinulle.

Tai voit rekisteröityä Taskkeriksi TaskRabbitissa. Taskrabbit-taskerit luovat profiilin tarjotakseen tehtäviä, kuten pihan siivoamista, siivoustehtäviä, muuttopalveluita, yleispalveluita ja paljon muuta.

Valitset tuntipalkkasi, ja sitten ihmiset maksavat sinulle TaskRabbitin kautta, kun tehtäväsi on valmis.

Sinä pidä 100% ansaitsemasi, plus vinkkejä! Ja TaskRabbit käsittelee rahapään, joten sinun ei tarvitse.

4. Rekisteröidy Fiverrillä

Fiverrin rekisteröityminen on toinen tapa ansaita 5 dollaria nopeasti. Itse asiassa siitä sivustolla on kyse. Luot Fiverrille profiilin, joka tarjoaa palveluita, kuten:

  • Laulun kirjoittaminen
  • Runon tai kirjeen kirjoittaminen
  • Kuvan piirtäminen
  • Suorittaa lyhyitä graafisen suunnittelun tehtäviä

Ja niin edelleen. Voit valita summan, jonka veloitat kustakin tehtävästä. Valitse tarjota tehtäviä, jotka voit suorittaa nopeasti ansaitaksesi rahaa nopeasti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka asentaa Magento 2 -laajennus

Ja vaikka kohdetehtävä maksaisi käyttäjille 5 dollaria, voit varmasti veloittaa enemmän isommista tehtävistä.

Voit nostaa tulosi PayPalin kautta tai pankkisiirrolla. Huomaa, että Fiverr pitää 20 %:n palkkion myymistäsi palveluistasi.

Sinun kannattaa pitää tämä mielessä, kun hinnoittelet palvelujasi.

5. Myy tarpeettomia tavaroita

Onko sinulla ei-toivottua tavaraa kotonasi, autotallissasi, kellarissa tai varastotilassa? Myy se nyt ja ansaitse 5 dollaria nopeasti.

Käytä sovelluksia, kuten OfferUp, listataksesi tuotteet ilmaiseksi. Sitten rake käteistä, kun he myyvät.

OfferUp ei veloita maksuja useimmista listauksista/myynnistä. Samankaltaiset sivustot, kuten Craigslist, eivät myöskään yleensä veloita sinulta maksua tavaroidesi myymisestä.

Hieno puoli monissa näistä sivustoista ja sovelluksista on, että voit myydä paikallisesti, mikä tarkoittaa, että saat rahasi nopeasti.

Provinkki: Hyväksy vain käteistä myydessäsi paikallisesti. Vältyt maksujen maksamiselta ja mahdollisilta huijauksilta. Tavaroidesi myyminen on loistava tapa tyhjentää kotisi ja ansaita rahaa samanaikaisesti.

6. Käytä Trim-sovellusta ei-toivottujen laskujen peruuttamiseen

The Leikkaa sovellus on sovellus, joka etsii rahoitustapahtumistasi löytääkseen ei-toivottuja laskuja tai tilauksia.

Melkein kaikilla on kuukausi- tai vuositilauksia, joita he eivät enää halua tai käytä. Kun Trim-sovellus löytää nämä kulut, se kysyy, haluatko jatkaa niiden maksamista.

Jos vastaat “ei”, Trim soittaa yritykseen ja pyytää tilauksen tai maksun peruutuksen puolestasi.

Trim auttaa myös alentamaan laskuja, jotka haluat pitää, kuten sähkömaksuja, vakuutuslaskuja ja kaapelitelevisiokuluja.

He soittavat yritykseen ja neuvottelevat sinulle edullisemman hinnan tai etsivät halvemman palvelun.

7. Rekisteröidy Swagbucksiin

Swagbucks on GPT (get-paid-to) -sivusto, joka maksaa sinulle 10 dollaria pelkästä rekisteröitymisestä. Kukapa ei rakasta pientä ilmaista rahaa?

Swagbucksilla ansaitset pisteitä mikrotehtävistä ja muista toiminnoista sivustolla.

Ansaitse pisteitä nimeltä SB, kun teet seuraavat:

  • Verkkokyselyiden tekeminen
  • Videoiden katsominen
  • Pelaa pelejä
  • Ostoksia verkossa

Voit muuntaa ansaitsemasi SB:n PayPal-siirroiksi saadaksesi erittäin nopeaa käteistä. Voit myös käyttää pisteitäsi saadaksesi ilmaisia ​​lahjakortteja suosituilta jälleenmyyjiltä.

Swagbucksin käyttö on ilmaista, ja se on kaikkien vähintään 13-vuotiaiden käytettävissä. Se löytyy Google Play Storesta tai Apple App Storesta.

8. Ulkoiluta koiria muille

Jos pidät koirista, voit harkita koiran ulkoiluttamista lisärahaa vastaan. Koiran ulkoiluttajat voivat usein ansaita helposti 10 dollaria tunnissa per koira.

Ulkoiluta yhtä koiraa tunnin ajan, niin saat nopeasti 10 dollaria. Lisää joukkoon muutama muu koira ja voit ansaita vielä enemmän.

Kysy perheenjäseniltä ja ystäviltä, ​​haluavatko he ulkoiluttaa koiransa. Laita mainos lähistölläsi olevaan Facebook Marketplaceen. Tai laita lentolehtinen läheiseen ruokakauppaan tai paikalliseen huoltoasemaan.

Tai rekisteröidy Roverin kaltaiselle sivustolle ja luo profiili, josta lähellä olevat koiranomistajat voivat löytää sinut.

Roverilla sinä määrität hintasi ja Rover käsittelee yksityiskohdat. Voit ansaita vielä enemmän, jos lisäät koiranhoidon saatavilla olevien palveluiden luetteloon.

Katso täydellinen Rover-arvostelu saadaksesi lisätietoja.

9. Etsi Craigslistista keikkoja

Kuten aiemmin puhuimme, Craigslist on loistava ei-toivottujen tavaroiden myymiseen. Mutta tiesitkö, että voit myös löytää keikkoja Craigslistista ansaitaksesi ylimääräistä rahaa?

🔥 Empfohlen:  Kuinka maksimoida altistuminen Pinterestissä

Craigslistin kotisivun keikat-osio sisältää lyhyitä töitä useilla eri aloilla, jotka voivat auttaa sinua ansaitse 5 dollaria todella nopeasti.

Kuten missä tahansa työpaikkailmoituksessa, ole varovainen tarkkaavaisuuden ja turvallisuussääntöjen noudattamisessa työskennellessäsi ihmisten kanssa verkossa. Varo huijauksia, joiden mukaan voit ansaita rahaa nopeasti. Ja kysy referenssejä.

10. Testaa verkkosivustoja ja sovelluksia

Tiesitkö, että on yrityksiä, jotka maksavat sinulle vain verkkosivustojen testaamisesta?

Yritykset, kuten User Testing, auttavat yritysten omistajia varmistamaan, että heidän verkkosivustonsa toimivat oikein.

Istumalla tietokoneesi ääressä ja suorittamalla luettelon tietyistä toiminnoista sivustolla tai sovelluksessa voit ansaita ylimääräistä rahaa.

Lue artikkelimme siitä, miten voit saada palkkaa testisivustoista saadaksesi lisätietoja.

11. Liity kohderyhmään

Kohderyhmät ovat ihmisryhmiä, jotka testaavat tuotteita ja palveluita yhdessä.

Pinecone Researchin kaltaiset yritykset järjestävät valmistusyrityksille fokusryhmiä mahdollisten tuotteiden testaamiseksi.

Nämä fokusryhmäkokoukset maksavat usein paljon enemmän kuin 5 dollaria parista tunnista ajasta ja mielipiteestäsi kehitystuotteesta.

Osallistut fokusryhmään ja astut ulos ovesta ennakkoon määritellyn palkkasumman shekin kanssa. Rahapalkintovaihtoehtojasi ovat pankkisiirrot ja virtuaaliset ilmaiset lahjakortit.

Katso täydellinen Pinecone Research -arvostelu saadaksesi lisätietoja.

12. Ansaitse ostoksia (Rakuten)

Rakuten-sovellus maksaa sinulle käteisellä, kun teet ostoksia verkossa sovelluksen kautta. Lataa vain Rakuten-sovellus puhelimeesi tai käytä sitä tietokoneellasi.

Kun käytät kauppoja Rakuten-sovelluksen kautta ja suoritat ostoksesi Rakutenin kautta, Rakuten maksaa sinulle määritetyn käteisen takaisin.

Saat käteistä takaisin ostoksistasi suosituissa myymälöissä, kuten Walmart, Macy’s ja Petsmart. Voit saada käteistä takaisin myös matkavarauksista. Ansaitset rahaa vain ostoksilla.

Tulosi hyvitetään Rakuten-tilillesi, ja Rakuten lähettää sinulle shekin tuloistasi.

Saat periaatteessa ilmaista käteistä ostoksista, joita olet jo suunnittelemassa.

Katso koko Rakuten-arvostelumme täältä oppiaksesi ansaitsemaan ylimääräistä rahaa Rakutenilla.

13. Toimita ateriat

Jos pidät ajamisesta, voit tienaa nopeasti 5 dollaria rekisteröitymällä DoorDash-palveluun. DoorDash maksaa sinulle aterioiden toimittamisesta asiakkaille.

Käytät DoorDash-sovellusta päättääksesi, mitkä toimitukset haluat vastaanottaa. Sitten noutat aterian ravintolasta ja toimitat sen asiakkaalle.

Sen lisäksi, että ansaitset rahaa etukäteen määritetyllä käteismäärällä ruoan toimittamiseen, Dashers ansaitsee usein myös vinkkejä.

Ansaitse vielä enemmän kiireisinä aikoina, kuten perjantai- ja lauantai-iltaisin. Katso DoorDash-arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

14. Osallistu kyselyihin

On olemassa useita yrityksiä, jotka maksavat sinulle tutkimuksista, jolloin voit ansaita 5 dollaria todella nopeasti.

Yritykset, kuten Opinion Inn, antavat sinulle kyselyitä ja maksavat sinulle tietyn summan jokaisesta suorittamastasi kyselystä.

Nämä yritykset haluavat mielipiteitäsi uusista ja kehittyvistä tuotteista ja palveluista auttaakseen yrityksiä kehittämään parempia tuotteita ja palveluita.

Bonus: Opinion Inn antaa sinulle 10 dollaria pelkästä rekisteröitymisestä uudella tilillä. Kyselyt kestävät 5–20 minuuttia, mikä tekee niistä loistavan tavan ansaita rahaa vapaa-ajallasi.

15. Hanki pankkitilin rekisteröintibonus

Tiesitkö, että voit ansaita $ 25, $ 50, $ 100 tai enemmän, kun rekisteröidyt uudelle pankkitilille pankissa, joka tarjoaa liittymisbonuksia?

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 lopullinen resurssiluettelo sisältömarkkinoijille

Pankkisovellukset, kuten Aspiration ja SoFi Insights antaa sinulle usein rahaa vain uuden pankkitilin avaamisesta. Ja kukapa ei pidä ilmaisesta rahasta?

Pankin tai pankkisovelluksen kulloinkin tarjoamasta kaupasta riippuen voit ansaita 10 dollaria tai enemmän rekisteröityessäsi.

Huomaa, että joihinkin näistä pankkibonuksista liittyy ehtoja. Saatat joutua tallettamaan tietyn summan rahaa ansaitaksesi bonuksen.

Tai saatat joutua luomaan suoran talletuksen pankkiin. Katso yksityiskohtaiset tiedot kunkin pankin bonusehdot -sivulta.

16. Toimita päivittäistavarat (Instacart)

Etkö ole kiinnostunut toimittamaan ravintola-aterioita? Entä päivittäistavaroiden toimittaminen? Nykyään on monia tapoja toimittaa elintarvikkeita. Amazon tarjoaa Amazon Fresh and Whole Foods. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Instacart.

Kun kirjaudut Instacartiin, voit ansaita rahaa jokaisesta toimituksestasi. Monet asiakkaat maksavat myös juomarahaa kuljettajalleen.

Nouda vain ruokatoimitus paikallisesta ruokakaupasta ja tuo se asiakkaalle. Voit ansaita ylimääräistä rahaa ostamalla elintarvikkeita ja toimittamalla niitä.

Lue lisää Instacart-arvosteluistamme.

17. Liity Fundriseen

Fundrise on sijoitussivusto, joka auttaa sinua sijoittaa kiinteistöihin jopa 10 dollarilla. Ja saat rekisteröitymisbonuksen, kun avaat uuden Fundrise-tilin.

Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa sijoituksilla, tämä saattaa olla varteenotettava vaihtoehto. Sijoita kiinteistöihin, yksityisiin lainoihin ja riskipääomaan, jolloin voit ansaita korkeampaa tuottoa edullisella sijoitusdollarisummalla.

Fundrise veloittaa vuosimaksu jopa 1 % kun sijoitat niihin. Rakenna portfolio yksityisistä omaisuudesta, kuten kiinteistöistä ja riskipääomasta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka voin ansaita 5 dollaria välittömästi?

Todennäköisesti nopein tapa ansaita 5 dollaria välittömästi on rekisteröityä GPT-palveluun, kuten InstaGC, joka maksaa heti, kun tehtävä on tehty. Muut sivustot, kuten Swagbucks, antavat sinun pelata pelejä verkossa ja ansaita 5 dollaria nopeasti.

Kuinka saan 5 dollaria lähetettäväksi PayPal-tililleni?

Swagbucks ja vastaavat sivustot lähettävät usein ansaitsemasi rahat PayPal-tilillesi pyynnöstäsi.

Kuinka saada 5 dollaria ilmaiseksi Cash App -sovelluksesta?

Voit saada ilmaisen 5 dollarin bonuksen pelkästään rekisteröitymällä käyttämään Cash-sovellusta. Cash-sovellus on sovellus, jonka avulla voit antaa ja vastaanottaa rahaa, osakkeita ja bitcoineja.

Yhteenveto

Olemme näyttäneet sinulle kuinka tienaa 5 dollaria nopeasti useilla eri tavoilla. Pelien pelaamisesta, verkko-ostoksia, online-kyselyihin vastaamisesta ja paljon muuta. Käytä tässä olevaa luetteloa ansaitaksesi rahaa mihin tahansa tarvitset sitä. Jotkut vaihtoehdot antavat sinulle ilmaista rahaa vain liittymisestä.

Tämä on loistava tapa ansaita rahaa. Maksa laskusi, kokoa hätärahasto, säästä varhaiseläkkeelle tai säästä uutta autoa varten. Päätös on sinun!

Table of Contents