Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa affiliate-markkinoinnin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa affiliate-markkinoinnin avulla

Jos luot verkko- tai sosiaalisen median sisältöä – tai vain luulet haluavasi – affiliate-markkinointi on yksi tapa ansaita rahaa passiivisesti. Kun olet tehnyt etukäteistyön, voit istua alas ja katsella rahojen tuloa.

Se tekee affiliate-markkinoinnista niin houkuttelevaa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että affiliate-markkinointi ei ole rikastu nopeasti -suunnitelma.

Itse asiassa se vaatii paljon aikaa ja vaivaa affiliate-markkinointiyrityksesi rakentamiseen, ennen kuin ansaitset penniäkään. Siitä huolimatta sinulla on mahdollisuus ansaita oikeaa rahaa affiliate-markkinoinnilla.

Jos olet kiinnostunut oppimaan ansaitsemaan tuloja affiliate-markkinoinnin avulla, jatka lukemista.

Mitä on affiliate-markkinointi?

Yhteistyömarkkinoinnin avulla yritys maksaa sinulle prosenttiosuuden myynnistä, jonka autat heitä tekemään.

Kun kirjoitat tai puhut tuotteesta tai palvelusta verkossa tai sosiaalisessa mediassa, jos joku yleisöstäsi ostaa tuotteen erityisen affiliate-linkin kautta, ansaitset palkkion myynnistä.

Oletetaan esimerkiksi, että olet löytänyt tuotteen, jonka uskot hyödyttävän blogisi lukijoita. Voit sijoittaa tuotteen kumppanilinkin blogikopiousi.

Tämän jälkeen yleisösi voivat napsauttaa linkkiä ja siirtyä tytäryhtiön verkkosivuston sivulle, joka voi johtaa heidät myyntiin. Kun joku ostaa tuotteen linkkisi kautta, saat osan rahasta kyseisestä myynnistä.

Löydät kumppaniohjelmia kaikkeen hauskasta keittokirjasta kauneus- tai muotituotteisiin ja rahoitustuotteisiin. Mitä tahansa yleisösi tarvitseekin, saatat löytää siihen kumppanilinkin.

Kauneus on siinä, että pystyt tarjoamaan linkkejä tuotteisiin, jotka voivat todella auttaa parantamaan lukijoiden elämää ja voit ansaita voittoa prosessissa.

Onko mahdollista ansaita oikeaa rahaa affiliate-markkinoinnin avulla?

Jos olet uusi affiliate-markkinoinnin parissa, saattaa tuntua epätodennäköiseltä, että tämä voi todella ansaita sinulle kunnollisia tuloja. Mutta on 100% mahdollista ansaita oikeaa rahaa – ja lopulta jopa kokopäiväistä tuloa – affiliate-markkinoinnin avulla.

Se on todella yksinkertainen prosessi. Monet ihmiset pelkäävät aloittaa, koska se tuntuu aluksi ylivoimaiselta. Älä anna sen tapahtua sinulle! Opi sen sijaan prosessista kaikki mahdollinen, kun alat kulkea tätä polkua.

On tärkeää ymmärtää, että se on tulojen ansaitsemista affiliate-markkinoinnilla, mutta ei tulojen ansaitsemista affiliate-markkinoinnilla. Tuottoisen tytäryhtiömarkkinointisivuston rakentaminen vaatii kovaa työtä ja omistautumista.

Tarvitset aikaa rakentaaksesi yleisösi ja saavuttaaksesi heidän luottamuksensa, ennen kuin pystyt täydentämään affiliate-markkinointistrategiaasi.

Jos sinulla on vaikeuksia uskoa, että affiliate-markkinoinnilla on mahdollista ansaita uskomattomia tuloja, tutustu näihin mahtaviin menestystarinoihin:

Jeff Proctor ja Ben Huber

Kaksikko takana Dollarin verso ansaita elantonsa affiliate-markkinoinnilla. Pariskunta on osoittanut, että menestyminen voi kestää hetken, mutta palkinnot voivat olla vaivan arvoisia.

Vaikka kesti useita vuosia tulojen ansaitsemiseen affiliate-markkinoinnista, heidän bloginsa tienaavat nyt tuhansia dollareita kuukaudessa affiliate-myynnistä.

Michelle Schroeder-Gardner

Michelle alkaen Sentin järkeä ansaitsee jatkuvasti yli 50 000 dollaria kuukaudessa affiliate-markkinoinnista hänen blogissaan.

Hänen yrityksensä rakentaminen kesti vuosia, mutta lopulta hän ansaitsi huomattavan määrän rahaa blogistaan. Michelle kokeili useita menestyneitä tytäryhtiömarkkinointistrategioita blogissaan, ja ne toimi!

Kaiken tämän kovan työn ansiosta hän on voinut alkaa elää kokopäiväistä matkustuselämää, joka on vienyt hänet ympäri maailmaa ja samalla ansainnut uskomattomia tuloja.

Hänellä on jopa kurssi nimeltä Yhteistyömarkkinoinnin järkeä joka on täynnä hyvää tietoa rahan ansaitsemisen aloittamisesta verkossa.

Voitko saavuttaa samanlaisen menestyksen?

Tietenkään ei ole helppoa saavuttaa näitä yleviä tavoitteita heti. Älä odota ansaitsevasi tuhansia (tai jopa satoja) dollareita kuukaudessa affiliate-markkinoinnin kautta.

Itse asiassa sinun pitäisi odottaa sen kasvavan jonkin aikaa, varsinkin jos et ole vielä rakentanut yleisöäsi.

Vaikka affiliate-markkinointitulojesi kasvattaminen voi viedä kauan, se on toteutettavissa. Sinun on oltava valmis investoimaan aikaa ja vaivaa yleisösi rakentamiseen ja affiliate-markkinointiprosessin parantamiseen.

🔥 Empfohlen:  Michael Ugino Kuinka myydä Etsyssä: Aloittelijan opas Lue artikkeli

Muista, että vaikka et koskaan saavuttaisikaan näiden bloggaajien uskomattomia tasoja, voit silti ansaita hyviä tuloja.

Suosittelen aloittamaan pienistä tavoitteista ja toteuttamaan ne. Joka kerta kun saavutat tavoitteen, lisää vain odotuksiasi ja valmistaudu kovempaan työhön. Affiliate-markkinoinnin pitäisi muuttua passiivisemmaksi ajan myötä.

Kuitenkin, sinun on oltava valmis investoimaan aikaa ja vaivaa etukäteen tehdäksesi siitä pitkän aikavälin voittomahdollisuuden.

Sukeltamme syvemmälle siihen, mitä menestyvän tytäryhtiömarkkinoinnin tulovirran rakentaminen vaatii alla.

Yhteistyömarkkinoinnin aloittaminen

Ensimmäinen askel on oppia kaikki mitä voit affiliate-markkinoinnista ja soveltaa sitä sisältöösi. Lukemalla tämän affiliate-markkinointia koskevan artikkelin pääset hyvään alkuun.

Löydä oma markkinarako

Ennen kuin voit rakentaa yleisöä, sinun on päätettävä tietystä markkinaraosta. Jos valitset jotain, joka on liian laaja, sinun on vaikea löytää kumppanituotteita, jotka resonoivat seuraajiesi kanssa.

Sano, että suunnittelet juoksublogin perustamista. Käytössä olevia blogeja on satoja, ellei tuhansia.

Tavoitaksesi intohimoisia lukijoita, jotka todennäköisemmin sitoutuvat blogiisi, sinun on rajattava sitä paljon pidemmälle – esimerkiksi yli 40-vuotiaille naisille, jotka ovat juuri aloittamassa juoksemista.

Kun olet löytänyt pienen markkinaraon, pidä se mielessäsi, kun tutkit affiliate-mahdollisuuksia. Et voi markkinoida asioita, jotka eivät ole yleisösi kannalta järkeviä.

Jos esimerkiksi rakennat terveellisten elämäntapojen sivustoa, kuten Well Kept Body, et valitsisi markkinoida yleisöllesi “maagista laihdutuspilleriä”. Jotain tuollaista ei sopisi omaan markkinarakoon.

Vältä esittämästä yleisöllesi tuotteita, jotka eivät auta heitä jollain tavalla.

Rakenna yleisö

Ilman seuraajia on mahdotonta ansaita rahaa affiliate-markkinoinnin kautta, koska kukaan ei osta tuotetta sinun kauttasi. Ilman tätä yhteyttä et voi ansaita palkkiota.

Jos sinulla ei vielä ole yleisöä, älä huoli! On täysin mahdollista rakentaa yleisö tyhjästä.

Ensin sinun on valittava, mihin haluat rakentaa yleisön. Voit rakentaa blogin, luoda seuraajia sosiaalisessa mediassa, tallentaa podcastin, perustaa YouTube-kanavan ja paljon muuta.

Avain seuraajien rakentamiseen verkossa on loistava sisältö. Voit tehdä kaiken oikein, mutta jos sisältösi on heikkoa, sinulla on vaikeuksia saada vetovoimaa.

Jos haluat apua hämmästyttävän sisällön kirjoittamiseen, Ashley Barnettin kurssi, Paina Julkaisevoi näyttää sinulle, kuinka voit kirjoittaa upeita artikkeleita, jotka kasvattavat blogiasi.

Jokaisella menetelmällä on omat haasteensa, mutta jokainen on kelvollinen tapa rakentaa yleisöä. Suosittu tapa rakentaa yleisöä on blogi.

Voit myös ansaita rahaa Instagramilla tai muilla sosiaalisen median alustoilla rakentamalla seuraajia, jotka voivat ansaita rahaa affiliate-markkinoinnin avulla.

On tärkeää rakentaa luottamusta sinun ja yleisösi välille matkan varrella. Luo laadukasta sisältöä, joka auttaa lukijoitasi. Saat todennäköisemmin seuraajia, jos asetat yleisösi etusijalle.

Olla varma ratkaista heidän ongelmansa ja tarjota heille tärkeää tietoa.

Lisäksi tee sähköpostilista matkan varrella. Etkö ole varma, miten se tehdään? Aloita Jennifer Makerin vinkeistä sähköpostilistan luomiseen.

Kun alat ansaita yleisöäsi kumppanimarkkinoinnin avulla, sähköpostiluettelostasi tulee yksi parhaista työkaluistasi. Muista tarjota sähköposteissasi sisältöä, joka auttaa lukijoita ratkaisemaan omia ongelmiaan.

Rakenna yleisösi luottamus ennen kuin siirryt matkasi seuraavaan vaiheeseen.

Löydä tuotteita, joita yleisösi rakastaa

Yhteistyömarkkinoinnin avain on löytää tuotteita, jotka resonoivat yleisösi kanssa. Itse asiassa, jos mainostat hyödyttömiä tuotteita, saatat menettää seuraajia matkan varrella.

Ajattele tätä yleisön näkökulmasta. Oletetaan, että löydät terveellisiä elämäntapoja käsittelevän blogin, josta pidät, ja rekisteröidyt sen sähköpostilistalle.

Muutaman viikon ajan nautit heidän terveystietoisista painonpudotusneuvoistaan, kunnes jonain päivänä saat sähköpostiviestin villitysdieetistä ja linkin uusimman laihdutuspillerin ostamiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä ruokaa verkossa 7 helpossa vaiheessa

Pillerin ostamisen sijaan todennäköisesti suljet sähköpostin ja lopetat listan tilauksen. Jos olisit bloggaaja tässä skenaariossa, olisit menettänyt seuraajia etkä todennäköisesti ansainnut paljon rahaa.

Jos kuitenkin löydät tuotteita, jotka todella resonoivat yleisösi kanssa, saat luottamusta ja yleisösi ostaa todennäköisemmin linkkien kautta. Seuraajasi saavat tuotteita, jotka auttavat heitä ja ansaitset rahaa.

Tärkeintä on, että sinun täytyy mainostaa kumppanituotteita, jotka auttavat yleisöäsi. Muussa tapauksessa ole valmis menettämään seuraajia.

Etsi tytäryhtiömarkkinointiohjelmia

Kun olet löytänyt joitain tuotteita markkinoitavaksi yleisöllesi, sinun on varmistettava tuotteen tai palvelun affiliate-linkit. Onneksi on olemassa useita tapoja löytää kumppaniohjelmia.

Affiliate Marketplaces

Yhteistyömarkkinapaikat, kuten ShareASale ja ClickBank Valittavana on satoja (tai tuhansia) kumppaniohjelmia. Markkinapaikoilla on melko helppoa löytää useita vertailukelpoisia kumppaniohjelmia.

Löydät kumppaniohjelmia kokonaisille yrityksille sekä yksittäisiä tuotteita jaettavaksi yleisösi kanssa.

Muita suosittuja tytäryhtiöverkostoja:

  • CJ
  • Iskun säde
  • Awin
  • FlexOffers
  • Kumppani

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä kauppapaikalle ja etsiä sitten sinua kiinnostava ohjelma. Kun olet löytänyt kiinnostuksen kohteisiisi sopivan ohjelman, voit rekisteröityä ohjelmaan suoraan markkinoilla.

Markkinapaikat mahdollistavat helpon pääsyn useisiin kumppaniohjelmiin saman sateenvarjon alla. Kun kasvatat tytäryhtiötulojasi, saatat arvostaa, että sinulla on useita affiliate-linkkejä yhdessä helposti käytettävässä paikassa.

Yksittäiset kumppaniohjelmat

Jos et löydä tiettyä tuotetta tytäryhtiömarkkinoilta, tutustu tuotemerkin verkkosivustoon. Monet yritykset ovat perustaneet kumppanuusohjelmia, jotka hyväksyvät hakemuksia.

Jotkut yritykset valitsevat tämän menetelmän luodakseen ainutlaatuisemman kumppaniohjelman. Tyypillisesti näillä ohjelmilla on tiukemmat yleisövaatimukset kuin tytäryhtiömarkkinapaikoilla, mutta kokeileminen kannattaa silti.

Pyydä muita kuin tytäryhtiöitä luomaan kumppanisuhde

Jos rakastamallasi brändillä ei tällä hetkellä ole kumppaniohjelmaa, he saattavat olla valmiita työskentelemään kanssasi, jos esität asian. Selitä, miksi rakastat tuotetta ja kuinka voit auttaa heitä markkinoimalla sitä yleisöllesi.

Varmista, että sinulla on vankat numerot, jotka tukevat seuraajasi koskevia väitteitä, ja esitä ne kauniisti jonkinlaisen mediapaketin kautta saadaksesi paremman vastaanoton.

Yritykset haluavat myydä tuotteitaan pienimmän vastuksen polun kautta. Jos yritys kokee, että voit auttaa myymään enemmän sen tuotetta, se voi olla halukas antamaan sinulle kannustimen tehdä niin.

Älä pelkää ottaa yhteyttä ja pyytää jonkinlaista kumppanuuskannustimia. Pahinta mitä voi tapahtua on, että he sanovat ei. Joka tapauksessa sinulla ei ole mitään menetettävää ja kaikkea voitettavaa.

Yleiset kumppaniohjelmat

Jos etsit paikkaa aloittaaksesi, harkitse näitä suuria markkinapaikkoja ja kumppaniohjelmia:

Siellä on kirjaimellisesti satoja elinkelpoisia affiliate-markkinointiohjelmia. Löydä ne, jotka toimivat parhaiten sinulle ja yleisöllesi. Käytä affiliate-linkkejä rakentaaksesi seuraavan tulovirtasi.

Kun sinulla on tarvitsemasi affiliate-linkit, on aika esitellä ne yleisöllesi. Kun alat käyttää affiliate-markkinointia puhuaksesi tuotteista, sinun on oltava tietoinen siitä, kuinka yleisösi näkee sinut.

Muista, että jos verkkosivustosi näyttää olevan vain rahansa jälkeen valtavan määrän affiliate-linkkejä, lukijat todennäköisemmin yksinkertaisesti poistuvat sivustostasi.

Sinun on oltava aito yleisösi kanssa. Luo laadukasta sisältöä, joka sisältää tarvittaessa julkaisuun upotettuja kumppanilinkkejä.

Älä työnnä yleisöllesi tuotetta, joka ei resonoi heidän kanssaan tai johon et usko. Sen sijaan, että ansaitsisit tuloja, tällainen liike työntää seuraajasi pois.

Paras tapa saavuttaa kumppanimarkkinoinnin menestystä on tarjota hyvää tietoa yleisöllesi johdonmukaisesti. Tämä saa seuraajasi haluamaan tukea sinua affiliate-linkkien kautta.

Ole läpinäkyvä

Kun alat sijoittaa näitä kumppanilinkkejä verkkosivustollesi tai muille alustoille, sinun on pidettävä kaikki läpinäkyvänä. Kerro yleisöllesi, että saat myynnistä palkkion.

Jokaisen seuraajan tulee olla tietoinen siitä, että sivustollasi olevat linkit voivat johtaa sinulle jonkinlaiseen palkkioon. Vaikka teet yksinkertaisen sosiaalisen median postauksen, sinun on paljastettava, että linkki on jollakin tavalla affiliate-linkki.

🔥 Empfohlen:  5 saapuvan markkinoinnin tekniikkaa, jotka jokaisen aloittajan on tiedettävä

Jos et paljasta tätä tosiasiaa, saatat noudattaa Federal Trade Commissionin antamia ohjeita.

Olet ehkä huomannut, että monien blogiviestien yläosassa on lyhyt vastuuvapauslauseke tytäryhtiölinkkeistä. Esimerkiksi Well Kept Walletin viestien yläosassa on lausunto, jossa lukee:

“Jotkut tähän viestiin sisältyvistä linkeistä ovat sponsoreiltamme. Lue ilmoituskäytäntömme.”

Linkki vie koko sivun selostukseen siitä, kuinka tämä sivusto valitsee ja mainostaa tuotteita kumppanilinkkien avulla.

Kaikilla verkkosivuilla, joilla on kumppanilinkkejä, tulee olla samanlainen ilmoitus. Jos et ole varma, mitä sinun on lisättävä, etsi paras vastaus kotimaastasi.

Muita asioita tiedossa

Kun sukellat affiliate-markkinoinnin maailmaan, huomaat, että aina löytyy uusi strategia ja trendi, jota voit kokeilla omalla yleisölläsi. Tärkeintä on jatkuvasti muokata strategiaasi selvittääksesi, mikä toimii parhaiten.

Tässä on joitain hyödyllisiä asioita, jotka sinun tulee tietää ennen kuin kasat jalat:

Seuraa tulojasi

On uskomattoman tärkeää seurata tytäryhtiösi tuloja. Alussa se on helpompaa, koska et todennäköisesti ansaitse liikaa joka kuukausi.

Kuitenkin, kun kasvatat affiliate-markkinointitulojasi, on vaikeampaa seurata tilannetta. Todennäköisesti keräät useita affiliate-linkkejä ja ohjelmia, joilla voi olla erilaisia ​​maksuaikatauluja seurataksesi.

Kuten kaikista muistakin tuloista, sinun on maksettava veroja tytäryhtiösi tuloista. Voit välttää tarpeettoman stressaavan verokauden pitämällä hyvää kirjaa tytäryhtiösi tuloista.

Pidä kirjaa affiliate-linkkeistäsi jonkinlaisen laskentataulukon tai asiakirjan avulla pitääksesi itsesi järjestyksessä. Kun kasvatat tätä tulovirtaa, lisäät affiliate-linkkejä.

Ajan myötä siitä voi muodostua suuri määrä affiliate-linkkejä. Aloita organisaatiojärjestelmä ajoissa, jotta vältyt myöhemmin stressaavalta kumppanilinkkien etsimiseltä sähköpostivuoresta.

Hitaat maksut

Affiliate-markkinointiohjelmat ovat tunnettuja erittäin hitaat maksujärjestelmät. Vaikka tekisit ensimmäisen affiliate-myyntisi tässä kuussa, kestää todennäköisesti useita kuukausia, ennen kuin pankkitilillesi tulee rahat.

Jotkut ohjelmat maksavat sinulle vain kerran vuosineljänneksessä. Toiset odottavat aina 90 päivää ennen kuin he suorittavat maksun. Kunkin kumppaniohjelman säännöt vaihtelevat, mutta lopulta saat rahasi.

Muista, että tämä on hidas mutta mahdollisesti tehokas tapa kasvattaa tuloja ajan mittaan. Sinun ei pitäisi odottaa rikastuvan nopeasti affiliate-markkinoinnin kautta.

Neuvoja

Jos ajatus affiliate-markkinoinnista hämmästyttää sinua, harkitse kurssin ottamista. Paras tapa päästä yli aloittamisen pelosta on oppia lisää prosessista.

Harkitse affiliate-markkinointikurssin suorittamista Yhteistyömarkkinoinnin järkeä kirjoittanut Michelle Schroeder-Gardner osoitteessa Making Sense of Cents. Michelle menestyy erittäin hyvin affiliate-markkinoinnissa.

Hän ansaitsee jatkuvasti yli 50 000 dollaria kuukaudessa affiliate-markkinointimyynnistä ja kertoo sinulle kaikki vinkit kurssillaan.

Michelle kattaa kaiken oikean kumppanituotteen valitsemisesta yleisön luottamuksen rakentamiseen, tulosten lisäämiseen ja strategioiden muokkaamiseen. Kurssi jopa jakaa tarvitsemasi tiedot blogissasi.

Oppiminen tältä menestyksekkäältä affiliate-markkinointibloggaajalta voi auttaa nopeuttamaan matkaasi kumppanimarkkinoinnin menestykseen välttämällä joitain yleisiä sudenkuoppia matkan varrella.

Yhteenveto

Kun alat tavoittaa affiliate-markkinointituloja, jatka oppimista samalla kun menet. Muokkaa strategioitasi ja löydä tapoja auttaa yleisöäsi. Näin voit nostaa tulosi seuraavalle tasolle.