Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa Amazonissa (14 suosittua menetelmää)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa Amazonissa (14 suosittua menetelmää)

Jos sinun on ostettava jotain, käy todennäköisesti ensin Amazonissa.

Vankan varastonsa ja alhaisten hintojensa ansiosta se on monien ostajien tärkein resurssi. Mutta se on myös paikka, jossa ihmiset ansaitsevat ylimääräistä rahaa.

Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa, voit todennäköisesti löytää tavan tehdä niin. Käsintehtyjen esineiden myynnistä, omien e-kirjojen julkaisemisesta pakettien toimittamiseen, Amazonilla ei ole pulaa vaihtoehdoista rahan ansaitsemiseen sen kulutuksen sijaan.

On helppo aloittaa Amazon-puolen hälinästä. Tarvitset vain Amazon-tilin ja jonkin verran aikaa ja sitoutumista.

14 vaihtoehtoa ansaita rahaa Amazonissa

Amazon tarjoaa useita rahaa ansaitavaihtoehtoja kaikille taitotasoille ja kyvyille.

1. Kirjoita ja julkaise omia e-kirjojasi ja äänikirjojasi

Kanssa Amazon Kindle Direct Publishing (KDP), voit julkaista omia e-kirjojasi ja äänikirjojasi Amazonissa. Se on ilmainen tapa esitellä kirjasi miljoonille lukijoille 24–48 tunnin sisällä.

Kun julkaiset KDP:llä, voit ansaita jopa 70 % rojalteja ja saat säilyttää kirjojen oikeudet. Lisäksi voit asettaa omat hinnat ja vaihtaa kirjojasi julkaisun jälkeen niin usein kuin haluat. Jos haluat julkaista kirjojasi, sinun on kirjauduttava KDP:hen Amazon-tililläsi, siirryttävä KDP-kirjahyllyllesi, annettava kirjojen tiedot ja lähetettävä ne.

KDP maksaa sinulle rojaltit kuukausittain, noin 60 päivää sen kuukauden lopusta, jolloin ansait ne. Voit valita useista maksutavoista, mukaan lukien tilisiirto, suora talletus tai shekki.

”Jos kirjoitat satunnaisia ​​kirjoja, niitä on vaikea myydä. Kirjoita, mitä ihmiset ovat innostuneita lukemaan”, sanoo Michelle Jackson, joka ansaitsee tuloja myymällä sähköisiä kirjoja Amazonissa. ”Jos kirjoitat tietokirjallisuutta, varmista, että työsi kouluttaa, inspiroi tai viihdyttää lukijoitasi. Optimoi myös kirjaluettelosi osuvilla avainsanoilla, jotta saat oikean yleisön.”

Katso vinkkejä ja temppuja onnistumiseen tämän mahdollisuuden avulla tämä opas sähköisten kirjojen myymisestä verkossa täysin aloittelijana.

2. Käytettyjen tavaroiden kauppa

Amazon Trade-In on vaihtoehto Decluttrille käytettyjen tai ei-toivottujen tavaroiden myymiseen. Amazon Trade-In -ohjelman avulla voit saada Amazon-lahjakortin vastineeksi käytetyistä kirjoista, elektroniikasta, videopeleistä ja muusta.

Kun lähetät käytetyt tavarasi, ne arvioidaan ja saat sähköpostin, jossa kerrotaan, onko ne hyväksytty vai hylätty. Toimitus on ilmainen Amazonin tarjoaman ennakkoon maksetun lähetystarran avulla, ja jos se ei hyväksy tuotettasi, se palautetaan sinulle maksutta.

Vaikka Amazon hyväksyy laajan valikoiman tuotteita, et voi käydä kauppaa tuotteilla, joita ei ole listattu sen luettelossa Vaihtokauppa. Jos et näe tuotetta kaupassa, tarkista tilanne uudelleen, koska uusia tuotteita lisätään säännöllisesti.

3. Amazon Käsintehty

Jos olet luova tai taitava, voit luoda ja myydä omia tuotteitasi Amazon käsintehty. Amazon Handmade kokoaa yhteen käsityöläisiä yli 80 maasta, jotka myyvät ainutlaatuisia käsitöitään muille.

Käsityöt ovat käsin suunniteltuja ja valmistettuja mieluummin yksilöllisesti kuin suuressa mittakaavassa. Voit myydä ainutlaatuisia taideteoksia, asusteita, koruja, kauneutta ja paperitavaraa.

Jos haluat myydä Amazon Handmade -sivustolla, sinun on täytettävä hakemuslomake, jossa sinua pyydetään antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja sekä tietoja luomistasi tuotteista. Kun olet täyttänyt hakemuksen, se käy läpi seulontaprosessin varmistaakseen, että tuotteesi sopivat alustalle.

Kun sinut on hyväksytty, voit luoda Artisan-profiilin ainutlaatuisella URL-osoitteella ja tehdä ilmaisen luettelon tuotteistasi. Aina kun teet myynnin, Amazon vähentää 15 % viittausmaksun. Paranna menestymismahdollisuuksiasi sijoittamalla sponsoroituihin mainoksiin tai sallimalla Amazonin toimittaa tuotteesi, jotta voit keskittyä niiden luomiseen.

4. Amazon Home Services

Jos tarjoat ammattimaista palvelua, kuten yleismies, sähköasentaja tai kodinsiivooja, voit tarjota sitä Amazonin kotipalvelut ja ota yhteyttä paikallisesi asiakkaisiin.

Kun olet täyttänyt hakemuslomakkeen ja saanut hyväksynnän, saat aktivointikoodin tilin luomiseksi. Voit ladata Amazon Home Services -sovelluksen ja valita paikallisia töitä, jotka sopivat taitosi ja aikatauluusi.

Jotta voit myydä palveluitasi Amazonissa, tarvitset yleisen vastuuvakuutuksen, jonka raja on 1 000 000 dollaria tapausta kohden. Lisäksi, jos myyt kauppapalvelua, kuten putkityötä tai pääurakoinnin, sinun on annettava lisenssitietosi. Amazon suorittaa myös taustatarkistuksen.

Sinun ei tarvitse maksaa aloitus-, tilaus- tai mainosmaksuja. Olet vastuussa vain suorittamiesi töiden tulojen jaosta. Palvelutyypit ja hinnat määräävät summan, jonka joudut maksamaan. Jos esimerkiksi siivoat talon, voit odottaa asiakkaan maksavan noin 105,77 dollaria ja maksat Amazonille prosenttiosuuden.

🔥 Empfohlen:  Miksi TikTok on kuuluisa?

5. Amazon Merch

Amazon Merch antaa sinulle mahdollisuuden myydä mallejasi Amazon-tuotteina, jotta voit tavoittaa miljoonia asiakkaita ilman etukäteissijoituksia. Kun olet täyttänyt hakemuksen ja kuvaillut taustaasi ja kokemustasi, Amazon Merch päättää hyväksyäkö sinut.

Hyväksyttyäsi lataat taideteoksen, valitset tuotetyypin ja värin sekä kirjoitat kuvauksen. Sitten Amazon Merch luo sinulle tuotesivun Amazoniin. Aina kun asiakas ostaa tuotteesi, Amazon huolehtii tuotannosta, toimituksesta ja palvelusta.

Amazon Merchin avulla sinun ei tarvitse huolehtia suunnittelun painamisesta tonniin T-paitoihin tai kahvimukeihin. Se antaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa satoja miljoonia asiakkaita ilman, että sinulla on varastoja, jotka saattavat myydä tai olla myymättä.

Ansaitset rojalteja jokaisesta myydystä tuotteesta ostohinnan perusteella. Jos esimerkiksi myyt T-paidan hintaan 15,99 dollaria, saat 2,21 dollaria.

6. Myy asioita Amazonissa

Amazonin avulla on helppo myydä mitä tahansa. Sinun ei tarvitse luoda erillistä verkkosivustoa, ja voit tuoda tuotteesi Amazonin suuren yleisön eteen.

Jotta voit ansaita rahaa myymällä Amazonissa, sinun on tehtävä se rekisteröidy myyntitilille ja anna tiedot, kuten yrityksesi nimi, luottokortti- ja laskutusosoite, puhelinnumero ja verotunnus.

Professional Plan, joka maksaa 39,99 dollaria kuukaudessa, on hyvä vaihtoehto, jos haluat myydä rajoittamattoman määrän tuotteita. Jos et halua maksaa kuukausimaksua tai sinulla on vain muutama tuote myytävänä, voit valita yksilöllisen sopimuksen ja maksaa 0,99 dollaria myydystä tuotteesta. Sekä Professional Plan että Individual Plan veloittavat ylimääräisiä myyntimaksuja, kun jokin tuotteesi myydään.

Voit palkata Amazonin toimituksiin tai hoitaa lähetysprosessin itse. Saat maksun säännöllisesti suoralla talletuksella.

“Vaimoni ja minä liittyimme Professional Plan -ohjelmaan, jotta voimme myydä omien merkkien tuotteita, joiden hinta vaihteli 15 dollarista 50 dollariin”, sanoo Marc Andre, VitalDollarin bloggaaja. “Jos haluat myydä Amazonissa, tee päinvastoin kuin teimme ja valitse suurempia, raskaampia tai kalliimpia tuotteita. Tällä tavalla kohtaat paljon vähemmän kilpailua ja menestyt todennäköisemmin. Marc kasvatti tulonsa 13 000 dollariin kuukaudessa myymällä tavaraa Amazonissa.

7. Liity Amazon Associatesiin

Kun liityt Amazon Associatessinusta tulee tytäryhtiö ja ansaitset palkkion tuotteista, jotka myydään erityisten viittauslinkkien kautta.

Aloitaksesi Amazon Associatesin käytön sinun on täytettävä hakemus ja annettava linkit verkkosivustollesi, sosiaalisen median kanaviin ja kaikille mobiilisovellussivuille. Niin kauan kuin ne täyttävät Amazonin asiakaskokemusstandardit, sinun pitäisi saada hyväksyntä.

Amazon Associates -jäsenyyteen liittyminen on ilmaista, ja voit valita yli miljoonan tuotteen joukosta, joita voit mainostaa yleisöllesi. Jos sinulla on blogi tai paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa, tämä voi olla helppo tapa ansaita rahaa.

Mainostamasi tuotteet määräävät, kuinka paljon ansaitset mainontamaksuina. Esimerkiksi ylellisillä kauneustuotteilla voit ansaita 10 %. Huonekalut maksavat sinulle 8 %, kun taas televisiot ja digitaaliset videopelit tarjoavat 2 %.

Daniella Flores I Like to Dabblesta kertoi meille: “Mainostan kirjoja, askartelutuotteita, lehtiä, suunnittelijoita ja muuta sivustollani Amazonin tytäryhtiönä. Tienaan 20–150 dollaria kuukaudessa ja pidän ensisijaisena tavoitteenani mainostaa tuotteita, jotka ratkaisevat yleisöni ongelmat.”

8. Ansaitse rahaa Amazon App Storen kautta

Jos olet kehittänyt sovelluksen, voit myydä sen Amazon App Storessa. The Amazon App Store tarjoaa kaikenlaisia ​​Android-sovelluksia ja pelejä Amazon Fire TV:lle, Fire tabletille ja mobiilialustoille. Et kuitenkaan voi myydä sovelluksiasi iOS-alustoille Amazonin kautta.

Sinun on rekisteröidyttävä luomalla ilmainen Amazon Developer -tili. Kun olet rekisteröitynyt, voit julkaista sovelluksesi miljoonilla laitteilla sadoissa maissa. Voit alkaa ansaita rahaa, kun Amazon on testannut ja hyväksynyt sovelluksesi.

Amazon tarjoaa useita resursseja, jotka voivat auttaa sinua markkinoimaan sovellustasi. Saat käyttöösi opetusohjelmia ja artikkeleita aiheista, kuten tehokkaiden kuvausten kirjoittamisesta, videoiden ja kuvakaappausten sisällyttämisestä ja mainoskuvien lähettämisestä.

Tarjolla on ilmaisia ​​testityökaluja, lähetystä edeltäviä tarkistuslistoja ja sähköisiä kirjoja. Aiheita ovat kilpailukykyinen mobiilipelaaminen, sovelluksen sisäiset ostot ja tilaukset sekä käyttäjien sitoutumisen lisääminen. Lisäksi, jos sinulla on teknisiä ongelmia sovelluksesi kanssa, saat ilmaista tukea Amazonilta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka parantaa verkkokauppasi ostoskori- ja kassasivua

9. Ansaitse rahaa mainonnasta Amazonissa

Voit käyttää Amazon mainostaa tuotteesi kolmella tavalla: sponsoroidut tuotteet, sponsoroidut tuotemerkit ja kaupat.

Sponsoroidut tuotteet ovat yksittäisten tuotteiden mainoksia Amazonissa. Niiden tarkoituksena on lisätä näkyvyyttä ja myyntiä näkymällä hakutuloksissa ja tuotetietosivuilla. Sponsoroiduilla brändeillä voit mainostaa brändiäsi ja tuotevalikoimaasi. Sponsoroituna brändinä sinut listataan hakutuloksissa logosi, mukautetun otsikon ja enintään kolmen tuotteen kanssa.

Kaupat ovat mukautettuja ostospaikkoja, joissa brändisi voi markkinoida tarinaansa ja tuotetarjontaansa. Kaupat ovat ilmaisia, mutta Sponsoroidut tuotteet ja Sponsoroidut tuotemerkit ovat napsautuskohtaisia ​​mainoksia, joten maksat vain, kun joku klikkaa mainoksiasi.

Voit mainostaa Amazonissa sen jälkeen, kun olet luonut Seller Central -tilin, valita tuotteet, joita haluat mainostaa, ja päättää, kuinka paljon haluat maksaa napsautuksista ja mitä lauseita haluat käyttää, jotta houkuttelet oikean yleisön.

10. Työskentele kotoa Amazonille

Vaikka Amazonin pääkonttori on Seattlessa, sinun ei tarvitse asua siellä työskennelläksesi yrityksessä. Amazon tarjoaa useita etätyötä jotka ovat saatavilla osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai kausiluonteisesti. On tärkeää huomata, että nämä ovat kotoa työskentelymahdollisuuksia pikemminkin kuin työpaikkoja paikallisissa Amazon-täyttökeskuksissa, jotka edellyttävät työskentelyä paikan päällä.

Virtuaalityöt Amazonilla sisältää asiakaspalvelun edustajan, tilijohtajan tai Alexan tukihenkilön. Jotkut näistä mahdollisuuksista edellyttävät kokemusta ja korkeakoulutusta, kun taas toiset ovat lähtötasona ja avoimia kaikille.

Jos sinusta tulee Amazonin kokopäiväinen etätyöntekijä, voit nauttia etuuksista, kuten sairausvakuutuksesta, 401(k) yrityksen ottelusta, palkallisesta äitiys- tai isyyslomasta ja palkallisesta vapaasta.

Tuntikohtaiset Amazon-etätyöntekijät voivat olla oikeutettuja Uravalintaan. Uravalinta maksaa 95 % lukukausimaksuista, oppikirjoista ja niihin liittyvistä maksuista, jotta voit keskittyä opintoihisi sellaisilla aloilla kuin lääketieteen teknikko, avustaja, robotiikkainsinööri ja aurinkopaneelien asennusammattilainen.

11. Amazon Flex -toimitukset

Jos pidät ajatuksesta päästä pois kotoa ja ajaa ympäriinsä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, harkitse rekisteröitymistä Amazon Flex -toimitukset.

Jos olet vähintään 21-vuotias, sinulla on kelpoisuusvaatimukset täyttävä ajoneuvo, voimassa oleva ajokortti ja vakuutus sekä älypuhelin Amazon Flex -sovelluksen lataamista varten, voit ansaita rahaa toimittamalla jollakin neljästä tavasta:

Amazon.com: Perinteisesti mitä ajattelet toimitustöistä, noudat paketit suoraan Amazonista ja toimitat ne asiakkaille.

Prime Now ja Amazon Fresh: Toimitat elintarvikkeita tai taloustavaroita asiakkaille.

Myymälätilaukset: Instacartin ja muiden palvelujen tapaan ajat paikallisiin liikkeisiin noutamaan tilauksia ja toimittamaan ne.

Välittömät tarjoukset: Tämä viime hetken ravintolatoimituspalvelu tarjoaa kuljettajille mahdollisuuden noutaa noutotilaukset ja toimittaa ne asiakkaille. Ne ovat lisäosia muihin toimituslohkoihin, joten et voi ajoittaa niitä etukäteen kuten muita toimituspalveluita.

Kunkin toimituspalvelun suorittamiseen kuluva aika vaihtelee, mutta voit määrittää oman aikataulusi ja suorittaa toimitukset aikalohkoissa. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, voit ansaita 18–25 dollaria tunnissa plus mahdolliset juomarahat.

Huomaa, että Amazon Flex ei tällä hetkellä palkkaa, mutta voit ladata sovelluksen päästäksesi jonotuslistalle.

12. Liity Amazonin vaikuttajaohjelmaan

The Amazonin vaikuttajaohjelma sopii mainiosti sosiaalisen median vaikuttajille, jotka rakastavat tuotteiden mainostamista ja haluavat ansaita ylimääräistä rahaa suosikeistaan.

Saadaksesi selville, oletko kelvollinen, yhdistä haluamasi sosiaalisen median tili Amazoniin. Vaikka saat reaaliaikaisen hyväksynnän Twitterissä ja YouTubessa, hyväksynnän saaminen Facebookissa ja Instagramissa voi kestää jopa viisi päivää.

Kun Amazon hyväksyy sinut ohjelmaan, saat oman sivusi, jolla on ainutlaatuinen URL-osoite. Voit käyttää tätä URL-osoitetta mainostaaksesi tuotteita, joita suosittelet yleisöllesi. ja voit käyttää sitä paikoissa, joissa hyperlinkittäminen ei ole mahdollista, kuten Instagram-tekstit tai videosisältö.

Tämän ansiosta seuraajasi lähettäminen yhteen paikkaan on helppoa löytää suosikkituotteesi.

Kun joku vierailee sivullasi ja tekee Amazon-ostoksen URL-osoitteesi avulla, saat maksun aivan kuten Amazon Associates -ohjelman kautta.

13. Mekaaninen Turkki

Amazon Mekaaninen Turk (MTurk) on joukkohankintamarkkinapaikka, jonka avulla yksityishenkilöiden ja yritysten on helppo ulkoistaa virtuaalisia tehtäviä. TaskRabbitin tapaan voit käyttää MTurk-ohjelmaa ansaitaksesi rahaa vapaa-ajallasi suorittamalla yksinkertaisia ​​tehtäviä.

Nämä mikrotehtävät voi sisältää yritysten auttamista valitsemaan tuotetta parhaiten edustava kuva, päällekkäisen sisällön poistaminen yritystiedoista tai markkinatutkimuskysymysten täyttäminen useista aiheista.

MTurk tarjoaa tuhansia käytettävissä olevia tehtäviä joka päivä, jotta voit löytää ne, jotka sopivat kiinnostuksen kohteisiisi ja taitosi. Saat maksun, kun asiakas hyväksyy työsi ja voi siirtää tulosi pankkitilillesi tai Amazon-lahjakortille. Jos teet hyvää työtä, pyytäjäsi voi lähettää sinulle bonusmaksun.

🔥 Empfohlen:  20 parasta sivustoa, joista löytää ilmaisia ​​kuvia sosiaaliseen mediaan

Monet tehtävät maksavat alle 10 dollaria, joten MTurk on hyvä tapa ansaita muutama ylimääräinen dollari suosikki-TV-ohjelmasi mainoksissa tai lounastauolla.

14. Suoratoista Twitchissä

Nykiä on Amazonin videopelien suoratoistoalusta, jonka avulla pelaajat voivat suoratoistaa itseään pelaamalla videopelejä reaaliajassa. Käyttäjät voivat katsoa ja kommentoida videoita auttaakseen pelaajia menestymään.

Jos pidät videopeleistä, voit ansaita rahaa Twitchillä. Luodaksesi Twitch-kanavan sinun on annettava kirjautumistiedot tai käytettävä Facebook-tiliäsi. Suoratoistoprosessi riippuu siitä, kuinka pelaat pelejäsi (esim. tietokoneella tai pelikonsolilla) ja käyttämäsi laitteiston tyypistä.

Voit ansaita rahaa Twitch-tilisi avulla keräämällä “bittisiä lahjoituksia” yleisöltäsi. Twitch maksaa sinulle 0,01 dollaria bitiltä. Mitä enemmän “bittisiä lahjoituksia” saat, sitä todennäköisemmin erotut joukosta alustalla.

Kun olet kerännyt tarpeeksi “bittisiä lahjoituksia” ja ansainnut vankan seuraajamäärän, voit ansaita rahaa Twitchin näyttökertakohtaisella (CPM) -mallilla. Saat maksun jokaisesta 1 000 mainostesi katselusta. Voit myös ansaita rahaa Twitchissä mainostamalla muiden yritysten tuotteita kameralla.

Aiheeseen liittyvä: 20 tapaa ansaita rahaa pelaamalla videopelejä

5 vinkkiä rahan ansaitsemiseen Amazonissa

Vaikka Amazon tarjoaa runsaasti rahaa ansaita mahdollisuuksia, sinun on oltava motivoitunut ja valmis työskentelemään kovasti ansaitaksesi mahdollisimman paljon rahaa. On myös joitain muita asioita, joita voit tehdä maksimoidaksesi ansiosi.

1. Varaa aika töihin

Jos haluat ansaita hyviä tuloja Amazonista, varaa aikatauluusi Amazon-pyrkimyksesi parissa. Jos sinulla on kokopäivätyö, se voi olla iltaisin tai viikonloppuisin. Tarkastele aikatauluasi tarkasti ja selvitä, milloin sinulla on aikaa työskennellä Amazon-liiketoiminnassasi.

2. Varmista, että sinulla on luotettava internetyhteys

Kaikki nämä mahdollisuudet edellyttävät luotettavaa Internet-yhteyttä. Joten jos sinulla on epäselvä tai hidas internet, saatat haluta vaihtaa Internet-palveluntarjoajaasi tai pakettia. Mitä parempi Internet-yhteys sinulla on, sitä helpompi on rakentaa Amazon-liiketoimintaasi tai sivuhulina.

3. Seuraa tulojasi ja menojasi

Sinun ei tarvitse investoida hienoihin ohjelmistoihin seurataksesi tulojasi ja menojasi. Kun aloitat, yksinkertainen Excelillä tai Google Sheetsillä luotu laskentataulukko hoitaa työn. Kun rakennat ja kasvatat yritystäsi ja lisäät tulojasi, saatat huomata Tillerin kaltaisen seurantaohjelmiston olevan investoinnin arvoinen.

4. Luo liiketoimintasuunnitelma

Ennen kuin aloitat Amazon-yrityksesi, käytä jonkin aikaa liiketoimintasuunnitelman luomiseen. Sisällytä yksityiskohtia ainutlaatuisista tavoitteistasi ja vaiheista, joita aiot saavuttaa niiden saavuttamiseksi. Kun tavoitteesi muuttuvat tai yrityksesi kehittyy, tarkista liiketoimintasuunnitelmasi vastaavasti.

5. Tunne kilpailusi

Jos myyt Amazonissa, tee tutkimusta ymmärtääksesi kilpailusi. Katso, kuinka kilpailijat hinnoittelevat tuotteitaan ja millaisia ​​markkinointistrategioita he käyttävät. Lue positiivisia ja negatiivisia arvosteluja saadaksesi hyvän käsityksen parhaista Amazonissa myytävistä asioista ja mistä potentiaaliset asiakkaat pitävät ja mistä eivät.

Aiheeseen liittyvä: 17 Amazonin kaltaista sivustoa tavaroidesi ostamiseen ja myymiseen

Kokeile useita menetelmiä nähdäksesi, mikä sopii

Saatat ajatella, että olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa Amazonissa myymättä mitään. Tämän luettelon mahdollisuudet voivat kuitenkin yllättää sinut. Tutustu kaikkiin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin ja punnitse kunkin edut ja haitat ennen kuin päätät, mitä haluat jatkaa pitkällä aikavälillä.

Muista, että rahan ansaitseminen Amazonissa vie aikaa. Älä odota saavasi kuusi numeroa yhdessä yössä. Mutta sitoutumisen, kovan työn ja kärsivällisyyden avulla pystyt saavuttamaan Amazon-tulotavoitteesi.

Table of Contents