Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa Amazonissa myymättä: 12 luovaa tapaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa Amazonissa myymättä: 12 luovaa tapaa

Rahan ansaitseminen Amazonilla näyttää järjettömältä. Se on loppujen lopuksi maailman suurin verkkokauppapaikka, ja miljoonat ihmiset käyttävät sitä päivittäin ostaakseen kaikkea päivittäistavaroista elektroniikkaan.

Monet ihmiset eivät ymmärrä, että Amazonissa myyminen voi olla riskialtista liiketoimintaa. Kohtaat useita haasteita, jotka vaikeuttavat voiton saamista, mukaan lukien korkeat investointikustannukset ja kova kilpailu.

Kuten käy ilmi, Amazonissa on useita tapoja ansaita rahaa myymättä. Aivan oikein – varastoinvestointeja, mainoksia tai toimitusta ei tarvita. Joten jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa Amazonissa ilman vaivaa, tässä on muutamia tapoja tehdä se.

Amazon Influencers -ohjelma (Tee videoarvosteluja Amazon-tuotteille)

Amazon Video Review Program on provisiopohjainen ohjelma, jonka avulla sisällöntuottajat voivat tehdä videoita, joissa arvostellaan tuotteita, jotka he ovat jo ostaneet Amazonista. Se on samanlainen kuin tuotearvostelubloggaaja, mutta videolla ja mahdollisuudella käyttää Amazon-alustaa.

Nämä videot näkyvät Amazonissa, kun ihmiset haluavat ostaa mainittuja tuotteita. Sisällöntuottaja saa mahdollisuuden ansaita palkkion, jos henkilö ostaa tuotteen katsottuaan videoarvostelun.

ChadEveryday on suosittu Youtube-sisällöntuottaja, joka tienasi vain 300 dollaria ensimmäisen kuukauden aikana osallistuessaan Amazon Video Review -ohjelmaan.

Hän julkaisi vain kuusi arvostelua, joten on mahdollista ansaita paljon rahaa tällä ohjelmalla, jos teet työn.

Hän jopa totesi, että tämä menetelmä oli tehokkaampi kuin Amazon-linkkien lähettäminen Youtube-videoihinsa. Jos olet sisällöntuottaja, jolla on kunnolliset videotaidot, tämä voi olla loistava tapa ansaita rahaa Amazonissa ilman myyntiä.

Tässä on muutamia vinkkejä ansaitaksesi eniten rahaa tällä menetelmällä:

 1. Löydä Amazonista hyvin myyviä tuotteita, joita uskot voivasi arvostella mielenkiintoisella tavalla.
 2. Varmista, että valitsemasi tuotteet ovat saatavilla Amazon Video Review -ohjelmassa. Voit tarkistaa tämän siirtymällä tuotetietosivulle ja vierittämällä alas “tuotetiedot” -osioon. Jos tuotetiedot-kohdan vieressä lukee “videoarvostelut ovat kelvollisia”, olet valmis.
 3. Luo korkealaatuisia videoita, jotka tarjoavat katsojalle arvoa. Tämä tarkoittaa tuotteen rehellistä arviointia ja selittämistä, miksi pidät tai et pidä siitä.
 4. Vahvista tuotevalintasi Google Trendsin avulla. Haluat valita tuotteita, joita ihmiset etsivät ja joilla on korkea “kiinnostus ajan mittaan” -pisteet. Tämä auttaa sinua saamaan enemmän katselukertoja videoillesi, mikä lisää myyntiä ja provisioita.
 5. Optimoi videoidesi otsikot ja kuvaukset hakukoneoptimointia varten. Tämä auttaa videoitasi näkymään hakutuloksissa.
 6. Kohdista kalliit tuotteet. Mitä kalliimpi tuote, sitä korkeampi provisio. Joten jos aiot käyttää aikaa videoarvioinnin tekemiseen, voit yhtä hyvin valita tuotteita, jotka antavat sinulle kohtuullisen tuoton sijoituksellesi.

Amazonin tuotekuvausten kirjoittaminen

Jokainen, joka on koskaan tehnyt ostoksia Amazonista, tietää, että tuotekuvaus on yksi kriittisimmistä tiedoista. Tämä kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää tuotteesta ennen sen ostamista.

Tämän seurauksena on olemassa todellinen tarve ihmisille, jotka osaavat kirjoittaa tehokkaita tuotekuvauksia. Kaikilla myyjillä ei myöskään ole kykyä kirjoittaa vakuuttavaa kopiota. Tai sitten heillä ei yksinkertaisesti ole aikaa!

Jos sinulla on taito kirjoittaa ja etsit riskitöntä mahdollisuutta, tämä voi olla täydellinen sinulle. Yritysten auttaminen tehokkaiden tuotekuvausten tekemisessä on arvokasta palvelua, joka voi olla erittäin palkitsevaa!

On olemassa muutamia asioita, jotka auttavat tuotekuvauksesi sijoittumaan korkeammalle Amazonissa:

Avainsanan valinta

Ensin sinun on sisällytettävä kohdeavainsanat tuotekuvaukseen. Amazonin hakukone kiinnittää huomiota avainsanoihin, jotka lisäät listauksiisi, joten käytä niitä viisaasti.

Kuvaa edut (tai ongelma)

Toiseksi sinun on keskityttävä tuotteesi etujen myymiseen, ei sen ominaisuuksien myyntiin. Kun keskityt etuihin, joita tuotteesi voi tarjota, pystyt kiinnittämään potentiaalisten ostajien huomion.

Jos pystyt kirjoittamaan tehokkaan tuotekuvauksen, joka keskittyy tuotteesi etuihin, asiakkaasi näkee lyhyen aikavälin myynnin kasvun ja korkeamman SERP-sijoituksen (ja voit vaatia enemmän palveluistasi)!


Asiakastuki Amazonille

Etsitkö mahdollisuutta työskennellä kotoa käsin? Amazonin asiakastukitiimi saattaa sopia sinulle!

Tässä roolissa olet vastuussa asiakkaiden avustamisesta heidän kysymyksissään ja huolenaiheissaan. Sinun tulee olla kärsivällinen ja avulias, ja sinulla on oltava vahvat kommunikointitaidot.

Kotona työskenteleminen sisältää joustavat työajat, ei työmatkaa ja mahdollisuuden työskennellä perheesi aikataulujen mukaan.

Lisäksi voit käyttää mitä haluat työskennellä – et tarvitse vapaa-ajan vaatteita! Amazon on loistava yritys työskennellä, ja sen asiakastukitiimi on erittäin arvostettu.

Joten jos etsit mahdollisuutta työskennellä kotoa käsin, Amazonin asiakastukitiimiin kannattaa tutustua!

Tämä rooli voisi olla loistava ihmisille, kuten kotona oleville äideille tai sotilaspuolisoille. Sotilaspuolisot joutuvat muuttamaan usein, mikä tekee vakituisen työpaikan ylläpitämisestä haastavaa. Nämä roolit voidaan tehdä kokonaan kotoa käsin, mikä antaa näille “paimentolaisperheille” tarvittavaa joustavuutta.

Lisäksi, jos olet uusi äiti, joka haluaa jäädä kotiin lapsensa kanssa, mutta silti tuoda tuloja, tämä voi olla täydellinen työ sinulle! Amazonin asiakastukitiimi ymmärtää uusia vanhempia ja heidän tarpeitaan.

Ne tarjoavat joustavan aikataulun, jotta voit kiertää vauvasi päiväunien aikoja. Lisäksi voit hyödyntää heidän fantastista etupakettiaan – joka sisältää paljon palkallista lomaa!

Lisäksi palkka on kilpailukykyinen (Glassdoor raportoi keskimäärin $ 27/tunti) ja edut ovat erittäin anteliaita. Esimerkiksi Amazon tarjoaa sairausvakuutuksen ja 401(k)-suunnitelman (katso joitain parhaista osa-aikatöistä sairausvakuutuksella täällä). Edut tekevät tästä kannattavan tavan ansaita rahaa Amazonissa myymättä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä toinen Snapchat-tili

Graafisen suunnittelun palvelut

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta kun kyse on sähköisestä kaupankäynnistä, se saattaa olla vieläkin arvokkaampi.

Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että ammattivalokuvilla varustetut tuotteet menevät todennäköisemmin myyntiin kuin tuotteet, joissa ei ole, ja tässä graafisen suunnittelun palvelut tulevat esiin.

Pyytämällä ammattitaitoisen suunnittelijan apua Amazon-myyjät voivat varmistaa, että valokuvat ovat laadukkaita ja huomiota herättäviä, mikä on kaksi olennaista elementtiä onnistuneessa listauksessa.

Ja vaikka hyvä valokuvaus on olennaista kaikille verkkomyyjille, se on erityisen tärkeää Amazonissa, jossa asiakkaat ovat täynnä valintoja ja tekevät ostopäätökset usein pelkkien visuaalien perusteella.

Ja mitä tulee verkko-ostuksiin, ihmiset ovat ensisijaisesti visuaalisia ostajia. He haluavat nähdä, mitä he ostavat, ennen kuin he tekevät ostoksen.

Tässä graafisen suunnittelun palvelut voivat olla hyödyllisiä. Ammattimainen suunnittelija voi auttaa luomaan kauniita valokuvia, jotka korostavat tuotteita parhaalla mahdollisella tavalla. Kuten yllä näet, tämä graafinen suunnittelija korostaa taitavasti korkeatasoisen tietokonenäytön etuja.

Ajattele asiaa tällä tavalla: kun selaat Amazonia, mitä tietoja todennäköisemmin napsautat? Ne, joissa on huonolaatuisia, epäselviä kuvia vai kirkkaita, selkeitä ja hyvin suunniteltuja kuvia? Vastaus on melko ilmeinen.

Jos haluat ansaita rahaa Amazonilla graafisena suunnittelijana, sinun on oltava kunnossa:

 1. Ensin sinun täytyy luoda portfolio työstäsi näyttääksesi potentiaalisille asiakkaille.
 2. Toiseksi sinun on tunnettava Amazonin tuotekuvia koskevat ohjeet.
 3. Ja lopuksi, sinulla on oltava hyvä ymmärrys markkinoinnista ja siitä, kuinka saada suunnitelmasi erottumaan joukosta.

Ryhdy Amazon-myyjän virtuaaliassistentiksi

Amazon-myyjänä tiedät, että päivittäin on pidettävä kirjaa miljoona ja yksi asiaa.

Uusien tuotteiden listaamisesta ja vanhojen päivittämisestä varaston seurantaan ja asiakaspalveluongelmien käsittelemiseen on helppo tuntea, että pelaat jatkuvasti kiinni. Siellä virtuaaliassistentti voi olla hengenpelastaja.

Virtuaalinen avustaja on henkilö, joka tarjoaa etähallinnollista tukea Amazon-myyjille ja se on loistava tapa ansaita rahaa Amazonissa myymättä.

Toisin sanoen he huolehtivat kulissien takana olevista tehtävistä, jotka pitävät myyjän liiketoiminnan sujuvana – se on tärkeä rooli, ja se voidaan tehdä kokonaan kotoa käsin. Tässä on muutamia tapoja, joilla virtuaaliset avustajat voivat auttaa.

Tuotetutkimus

Yksi virtuaaliassistenttien keskeinen osa liiketoimintaa on tuotetutkimus.

He käyvät läpi Amazonia ja muita verkkokauppapaikkoja löytääkseen tuotteita, jotka myyvät hyvin ja sopisivat hyvin yritykseen. Tämä voi viedä aikaa, mutta se on elintärkeää kaikille Amazon-myyjille, jotka haluavat pysyä kilpailun edellä.

Jungle Scout on yksi johtavista työkaluista mahdollisuuksien tunnistamiseen tuotetutkimuksen avulla, ja he tarjoavat kurssin, joka opettaa käyttämään ohjelmistoaan ammattilaisena. Jos haluat auttaa Amazon-myyjiä, kannattavien tuotteiden löytäminen voi olla ratkaiseva tekijä työn saamisessa! Lue lisää täydellisestä Jungle Scout -katsauksestamme.

Ja jos olet aidalla, tutustu toiseen suosittuun ja tehokkaaseen työkaluun, jota suosittelemme, Helium 10.

Asiakaspalvelu

Toinen tärkeä tehtävä, jota virtuaaliassistentit hoitavat, on asiakaspalvelu.

He esittelevät asiakkaiden kysymyksiä ja huolenaiheita ja käsittelevät usein asioita, jotka ovat aikaherkkiä tai vaativat korkeaa asiakaspalvelua. Tämä voi olla haastava työ, mutta se on myös tärkeä.

Amazon seuraa asiakaspalvelun mittareita kuin haukka, ja jos myyjäarviot alkavat luistaa, sillä voi olla suuri vaikutus heidän liiketoimintaansa. Tämä tarkoittaa, että tarvitaan valtavasti asiantuntevia asiakaspalvelutaitoja, jotka auttavat pitämään myyjätilit terveinä!

Jos olet kiinnostunut virtuaaliassistentiksi ryhtymisestä, sinun tulee pitää mielessä muutama seikka:

 1. Ensinnäkin sinun on oltava äärimmäisen organisoitu ja kyettävä jongleeraamaan useita tehtäviä kerralla.
 2. Toiseksi, sinulla tulee olla erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.
 3. Ja lopuksi sinun pitäisi tuntea Amazon-myyjäalusta ja sen toiminta.

Jos olet järjestäytynyt, yksityiskohtainen ja hyvä moniajossa, virtuaaliassistentiksi ryhtyminen voi olla täydellinen tapa ansaita rahaa Amazonissa myymättä.

Aloita sijoittamalla koulutukseen Youtube-videoiden ja verkkokurssien kautta. Kun sinulla on taidot, ota yhteyttä Amazon-myyjiin ja tarjoa palveluitasi.


Amazon Flex

Etsitkö tapaa ansaita ylimääräistä rahaa? Miksi et rekisteröityisi Amazon Flexiin? Amazon Flex on ohjelma, jonka avulla ihmiset voivat toimittaa paketteja Amazonin puolesta. Se on loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa, ja se on saatavilla monissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Joten miten se toimii? Kun olet rekisteröitynyt Amazon Flexiin, voit valita toimitusajat.

Voit työskennellä niin vähän tai paljon kuin haluat ja ajoittaa toimituksesi muiden sitoumustesi mukaan.

Amazon tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat laitteet, ja voit seurata tulojasi sovelluksen kautta.

Amazon Flexin kanssa työskentelyllä on monia etuja. Ensinnäkin voit määrittää aikataulusi. Saat myös vapaasti työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat.

Ja mikä parasta, voit valita toimituksen mukavimmille alueille. Etsitpä tapaa ansaita ylimääräistä rahaa tai olet vain kiinnostunut tulemaan aktiivisemmaksi yhteisösi jäseneksi, Amazon Flex on loistava tilaisuus.

Katso jos Amazon Flex on saatavilla kaupungissasi.


Tarjoa Amazon-tilin palautuspalveluita

Amazon on valtava markkinapaikka, jolla on miljoonia ostajia ja myyjiä. Amazonilla on kuitenkin erittäin tiukat säännöt, joita myyjien on noudatettava, ja keskeyttäminen on yleinen seuraus näiden sääntöjen rikkomisesta.

🔥 Empfohlen:  Netflix laajentaa tilaääniään, laitteiden määrää, jotka voivat ladata sisältöä

Kun myyjän tili jäädytetään, hän menettää pääsyn varastoonsa ja tuloihinsa. Tämä voi olla tuhoisaa, etenkin pienille yrityksille, jotka tienaavat Amazonissa.

Tuhansia myyjätilejä jäädytetään vuosittain useista syistä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

 • Väärennettyjen tuotteiden myynti
 • Kiellettyjen tai rajoitettujen tuotteiden myynti
 • Liian monta palautusta
 • Väärennettyjen arvostelujen luominen (älä missaa luetteloa upeista Amazonin väärennettyjen arvostelujen tarkistajista sekä ostajille että myyjille)
 • Amazonin listautumissääntöjen rikkominen

Onneksi jotkin palvelut voivat auttaa myyjiä saamaan tilinsä uudelleen käyttöön. Näihin palveluihin kuuluu yhteyden ottaminen Amazoniin ja heidän suostutteleminen poistamaan jäädytys.

Tämä voi olla vaikea ja aikaa vievä prosessi, mutta myyjien kannattaa usein palauttaa tilinsä. Siksi näistä palveluista veloitetaan lisämaksu – ja siellä on sinulle mahdollisuus.

Jos olet kiinnostunut ryhtymään Amazon-tilin palautuspalvelun tarjoajaksi, sinun tulee tutkia prosessia ja oppia mahdollisimman paljon siitä, kuinka voit valittaa jäädytyksistä.

Sinun on tunnettava Amazonin käytännöt ja oltava vahvat viestintätaidot tarjotaksesi tätä palvelua.

Monet verkkokurssit voivat opettaa sinulle tarvittavat taidot. Kun olet oppinut tämän taidon, voit alkaa tarjota tilin palautuspalveluita muille ja ansaita rahaa Amazonissa myymättä.

Vaikka ei ole mitään takeita siitä, että jokainen tili, jonka yrität palauttaa, onnistuu, palkinnot voivat olla suuria. Jokaisesta onnistuneesti palautetusta tilistä voit ansaita huomattavan maksun – mikä tekee tästä erittäin tuottoisan tilaisuuden niille, joilla on oikeat taidot.

Jos etsit tapaa ansaita rahaa verkossa, Amazon-tilin palautuspalvelujen tarjoaminen on loistava vaihtoehto.


Ghostwriting-e-kirjat

Jos olet kirjailija, on hyvä mahdollisuus, että olet jossain vaiheessa harkinnut e-kirjan kirjoittamista. Mutta entä jos kertoisimme sinulle, että on tapa kirjoittaa e-kirja ja saada palkkaa murehtimatta sen markkinoinnista tai myynnistä?

Aivan oikein, puhumme haamukirjoittavista sähköisistä kirjoista Amazonissa. Ja ei, emme puhu jostain hämärästä mustan pörssin sopimuksesta. Amazonin Kindle Direct Publishing (KDP) -ohjelman avulla kirjoittajat voivat ladata kirjojaan ja määrittää niiden hinnat.

Jos et halua itse julkaista omaa kirjaasi KDP:stä, haamukirjoitus voi olla ratkaisu.

Joten miten e-kirjan haamukirjoittaminen Amazonissa toimii? Pohjimmiltaan sinä luot kirjan ja annat asiakkaalle kaikki oikeudet siihen, kun se on valmis. Asiakas voi sitten julkaista sen omalla nimellä tai pitää sen yksityisenä. Ja mikä parasta, saat työstäsi ennakkomaksun!

Kuinka löytää asiakkaita, jotka tarvitsevat eBook-haamukirjoittajia

Paras paikka aloittaa on katsoa kohti freelancereita, kuten Upwork tai Fiverr. Upworkissa asiakkaat julkaisevat työpaikkoja, ja freelancerit voivat tehdä niistä tarjouksen.

Voit etsiä eBook-haamukirjoituskeikkoja ja lähettää ehdotuksia asiakkaille. Kun olet sopinut hinnasta ja määräajasta, voit aloittaa kirjan työskentelyn. Sinun tarvitsee vain luovuttaa se asiakkaalle ja saada maksu, kun se on valmis. Se on niin helppoa!

Voit myös etsiä potentiaalisia asiakkaita sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja LinkedInissä. Facebook-ryhmät ovat kultakaivoksia e-kirjojen haamukirjoittajia tarvitsevien asiakkaiden löytämiseen. Liity vain muutamaan asiaankuuluvaan ryhmään ja aloita vuorovaikutus jäsenten kanssa.

Kun löydät potentiaalisen asiakkaan, ota yhteyttä ja esittele itsesi. Muista lisätä linkki kirjoitusportfolioosi tai blogiisi, jotta asiakas näkee työsi. Asiakkaat ovat todennäköisesti kiinnostuneita, jos he näkevät portfoliossasi arvoa.

Jos sinulla ei ole vielä näytettävää kirjoitusportfoliota, harkitse blogin perustamista, jossa voit esitellä kykyjäsi.


Amazonin vaihtokauppa

Amazon Trade-In -ohjelma on tapa vaihtaa käytettyjä tavaroita Amazon-lahjakortteihin. Voit käydä kauppaa laitteilla, elokuvilla, videopeleillä ja muilla.

Mene vain Amazon Trade-In -verkkosivustolle, etsi tuote, jolla haluat käydä kauppaa, ja lähetä se tarkistettavaksi. Kun Amazon hyväksyy tuotteesi, saat lähetystarran sen lähettämistä varten. Kun Amazon on vastaanottanut tuotteesi ja hyväksynyt vaihtosi, he hyvittävät Amazon-tilillesi välittömästi.

Millä voin käydä kauppaa?

Tavaratyypit, joilla voidaan vaihtaa ohjelman kautta, ovat melko erilaisia. Voit esimerkiksi käydä kauppaa videopeleillä, elektroniikalla, leluilla ja jopa tietyillä matkapuhelimilla. Jos sitä myydään Amazonissa, on hyvät mahdollisuudet vaihtaa se.

Kuinka lähetän tuotteet vaihtoon?

Siirry Amazon Trade-In -verkkosivustolle ja etsi tuote, jolla haluat käydä kauppaa. Jos se on oikeutettu Trade-In -kauppaan, näet tuotesivulla vaihtoehdon Vaihtokauppa. Napsauta linkkiä ja lähetä tuotteesi tarkistettavaksi ohjeiden mukaan.

Kuinka lähetän Trade-In?

Amazon tarjoaa lähetystarran, kun tuotteesi on hyväksytty vaihtoon. Tulosta vain tarra ja kiinnitä se pakkaukseen. Jätä se sitten mihin tahansa UPS-toimipaikkaan.

Miten saan palkan?

Saat Amazon-lahjakortin 7–10 päivän kuluessa siitä, kun Amazon on vastaanottanut vaihtotuotteesi.


Amazon Mekaaninen Turk

Amazon Mechanical Turk tai MTurk on ihmisälyä vaativan työn markkinapaikka.

MTurk tarjoaa työntekijöille alustan, jossa he voivat löytää HIT-tehtäviä (Human Intelligence Tasks) ja suorittaa ne maksua vastaan. Se on yksi helpoimmista tavoista päästä alkuun, kun on kyse rahan ansaitsemisesta Amazonissa myymättä.

Voit ajatella sitä digitaalisena kokoonpanolinjana, jossa työntekijät ovat linjan työntekijöitä ja pyytäjä on yritys, joka luo tuotteen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa Airbnb-kiinteistönhoitajayritys

Tarvitset Amazon-tilin luodaksesi Worker-tilin MTurkissa. Kun sinulla on Amazon-tili, voit rekisteröityä MTurkiin työntekijäksi menemällä MTurkin verkkosivustolle ja napsauttamalla “Pyydä työntekijätiliä” -kirjautumislinkkiä. Kun olet luonut työntekijätilin, voit alkaa etsiä osumia loppuun.

HIT on lyhenne sanoista Human Intelligence Task. HIT on tehtävä, jonka suorittaminen vaatii ihmisen kognitiivisia kykyjä, kuten kohteiden tunnistaminen valokuvassa tai äänitiedostojen transkriptio. Kun löydät HIT:n, jota haluat työstää, napsauta vain “Hyväksy” -painiketta ja suorita tehtävä Pyynnön esittäjän antamien ohjeiden mukaisesti.

HITien rikkominen

MTurkissa on kahden tyyppisiä HITtejä:

1) Standard HITs – Nämä ovat yleisimmät HITit MTurkissa. Ne ovat yleensä erittäin nopeita ja helppoja täyttää ja maksavat noin 0,10 – 0,20 dollaria per HIT.

2) Pätevöitymisosumat – Nämä ovat HIT:itä, joita pyytäjät käyttävät löytääkseen päteviä työntekijöitä suorittamaan HITit. Pyynnön esittäjä saattaa esimerkiksi tarvita transkribointilaitteita, jotka pystyvät litteroimaan äänitiedostoja englanniksi erittäin tarkasti. Löytääkseen pätevyytensä täyttäviä työntekijöitä he luovat Qualification HIT:n. Pätevöintihittien suorittaminen kestää yleensä hieman kauemmin kuin vakiohittien, mutta ne maksavat enemmän – usein noin $ 1,00 tai enemmän.

Löytääksesi Qualification HITs, etsi “Qual” MTurk-verkkosivustolla tai napsauta “Qualifications”-välilehteä työntekijän kojelaudassa.

Kun olet suorittanut HIT:n, pyytäjä tarkistaa työsi ja hyväksyy sen, jos se täyttää hänen standardinsa. Kun pyytäjä on hyväksynyt työsi, sinulle maksetaan HIT sen asettaman hinnan mukaan. MTurk tallettaa sitten ansaitsemasi rahat pankkitilillesi.

Kun otetaan huomioon alhainen voitto per HIT, kestäisi kauan ansaita huomattava määrä rahaa MTurkilla. Ei kuitenkaan vaadita korkeaa taitoa, joten pääsyn este on alhainen, joten se on hyvä vaihtoehto, jos et halua sijoittaa paljon aikaa tai rahaa uusien taitojen oppimiseen.

Se voi kuitenkin olla rehellinen tapa ansaita ylimääräistä taskurahaa, jos pidät kyselyjen tekemisestä tai äänitiedostojen litteroinnista.


Amazonin tuotteita

Merch by Amazon on palvelu, jonka avulla voit myydä räätälöityjä painettuja tuotteita suunnittelusi kanssa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia varastosta tai toimituksesta (katso koko Merch by Amazon -arvostelu).

Se on loistava tapa ansaita rahaa Amazonissa myymättä, ja se voi olla merkittävä tulonlähde suunnittelijoille ja taiteilijoille.

Näin se toimii:

 1. Lataa vain mallisi, valitse tuotteet, joita haluat myydä, ja aseta hintasi.
 2. Kun joku ostaa tuotteistasi, Amazon tulostaa ja toimittaa sen puolestasi. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse huolehtia varastosta tai toimituksista – Amazon huolehtii kaikesta.
 3. Ansaitset rojaltia jokaisesta myynnistä, eikä sinun tarvitse työskennellä suunnittelun luomisen lisäksi.

Jos etsit passiivista tulovirtaa tai haluat myydä taidettasi ilman, että joudut täyttämään tilausten vaivaa, Amazonin Merch kannattaa harkita.

Joten miksi sinun pitäisi liittyä Amazonin Merchiin? Etuja on useita, mutta tärkeintä on, että se on loistava tapa monipuolistaa tulovirtaasi ja ansaita rahaa Amazonissa myymättä.

 • Sen sijaan, että luottaisit pelkästään tuotemyyntiin, voit ansaita rojalteja suunnittelemasi myynnistä.
 • Koska ennakkokustannuksia tai vähimmäistilausvaatimuksia ei ole, se on suhteellisen riskitöntä.
 • Voit myös hyödyntää Amazonin valtavaa asiakaskuntaa ja maailmanluokan toimitusverkostoa.

Jos etsit tapaa päästä osaksi sähköisen kaupankäynnin tuottoisaa maailmaa (ilman kaikkea riskiä), Amazonin Merch on loistava vaihtoehto.


Ohjaa ihmiset rekisteröitymään Audiblen ilmaiseen kokeiluversioon

Tykkäätkö kuunnella äänikirjoja? Audible on loistava tapa korjata äänikirjaasi, ja voit jopa ansaita rahaa Amazonissa myymättä ohjaamalla ihmisiä rekisteröitymään Audiblen ilmaiseen kokeiluversioon (älä missaa luetteloamme muista tavoista ansaita rahaa Audiblella).

Audible on Amazon-yritys, joka tarjoaa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, jossa uudet jäsenet voivat valita ilmaisia ​​äänikirjoja.

Ilmaisen kokeilun jälkeen jäsenet maksavat 14,95 dollaria kuukaudessa, mutta he voivat peruuttaa milloin tahansa.

Audiblen kumppanina voit ansaita palkkion jokaisesta viittaamastasi henkilöstä rekisteröityäksesi ilmaiseen kokeiluun.

Ansaitset 15 dollarin palkkion jokaisesta henkilöstä, joka kirjautuu ilmaiseen kokeilujaksoon linkkisi kautta ja suorittaa kokeilun loppuun.

Valittavana on yli 180 000 äänikirjaa ja paljon muuta, joten Audiblella on jokaiselle jotakin. Ja heidän ilmaisen 30 päivän kokeilujäsenyytensä avulla voit tarjota sen heille ilmaiseksi.

Se on loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa ja jakaa rakkautesi äänikirjoihin kaikkien muiden kanssa.

Lopulliset ajatukset

Joten siinä se on! Voit ansaita rahaa Amazonilla myymättä yhtään asiaa! Muista vain, älä pelkää ajatella laatikon ulkopuolella. Pienellä vaivalla voit alkaa ansaita ylimääräistä rahaa ilman, että sinun tarvitsee poistua kodin mukavuudesta.

Kiitos lukemisesta ja onnellisia tuloja!