Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä Canvan avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä Canvan avulla

Fiverr ja Canva ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja siitä lähtien, kun COVID iski vuonna 2020, ne ovat kumpikin kasvaneet online-voimalaitoksiksi, jotka ruokkivat digitaalitalouksia, joiden arvo on nyt miljardeja. Fiverr’in freelance-vetoisuus on nähnyt miljoonat bloggaajat, ohjelmoijat, konsultit, markkinoijat, analyytikot ja jopa esiintyjät muuttaneet kykyjään kestäviksi sivutoimiksi tai pysyviksi tuloiksi. Canva on kehittynyt vapaasti käytettävästä graafisen suunnittelun perusresurssista moniulotteiseksi visuaalisen aineiston luomistyökaluksi, joka tarjoaa kaikille aloittelijasuunnittelijoista kokeneisiin luojiin, taiteilijoihin ja kokonaisia ​​joukkueitahuippuluokan graafisen suunnittelun ominaisuuksia ja ominaisuuksia.

Vaikka nämä alustat eroavat huomattavasti toisistaan, molemmat tarjoavat sisällöntuottajille mahdollisuuden kaupallistaa tarjontansa jatkuvasti laajeneville markkinoille.

Fiverr: Freelancerina helpoksi

Fiverr perustettiin vuonna 2010 digitaaliseksi markkinapaikaksi, jossa ihmiset voivat ostaa ja myydä freelance-palveluita 5 dollarin kiinteällä hinnalla (tästä nimi). Vuoteen 2014 mennessä alusta oli poistanut tämän rajan, jolloin ostajat – jotka koostuivat palkkaamista hakevista ihmisistä tai yrityksistä – voivat selata erilaisia ​​palvelukategorioita ja olla yhteydessä freelancereihin. Fiverrin toisella puolella myyjät – freelancerit, jotka myyvät palveluitaan, ns.keikkoja,’ alustalla – odottivat yhteydenottoa ostajiin yksittäisissä yhteistyössä tarjoten mitä tahansa freelance-tarjouksista kirjoittamisesta ja markkinoinnista videoeditointiin, ohjelmointiin ja yrityskonsultointiin.

Se, mikä teki Fiverristä ainutlaatuisen muista alustoista, kuten Upworkista ja Freelancer.comista, oli sen malli. Sen sijaan, että freelancerit kilpailevat toisiaan vastaan ostajien tarjoamat työpaikat, he voisivat nyt tarjota palveluitaan, korjata hintojaan ja odottaa, että ostajat tulevat heidän luokseen. Viisi leikkaa keikan arvosta 20 % ja toimii välimiehenä pitäen ostajan maksamia varoja, kunnes myyjä on toimittanut teoksen.

Alustasta tuli nopeasti hitti ostajien keskuudessa, jotka etsivät siististi pakattuja palveluita ilman, että heidän tarvitsisi etsiä koko internetistä, ja myyjät halusivat epätoivoisesti päästä markkinoille, jotka niitä tarvitsivat. Sittemmin Fiverr on kehittynyt tarjoamaan laajan valikoiman freelance-vaihtoehtoja ja -ominaisuuksia sekä ostajille että myyjille.

🔥 Empfohlen:  Appknox – Enterprise Mobile Application Security auttaa sinua turvaamaan yrityksesi

Ostajat voivat:

 • Suodata työn vaatimukset varmistaaksesi, että ne sopivat työhön sopivien myyjien luetteloon
 • Selaa laajoja freelance-vaihtoehtojen ja -palveluiden luetteloita
 • Pyydä tarkistuksia
 • Tarkista myyjän suorituskyky
 • Ja jopa tippiä myyjilleen

Myyjät voivat:

 • Määritä omat toimitusajat ja -hinnat
 • Luo mikä tahansa keikka, jota he haluavat ilman, että heidän tarvitsee ensin pyytää tiukkoja hyväksyntöjä
 • Tarkista myös ostajat
 • Ja luo alennettuja tilauksia, tarjoa kuponkeja tai tarjouksia houkutellaksesi lisää ostajia

Kun Fiverr pudotti 5 dollarin ylärajan, ostajat ja myyjät saattoivat hyödyntää keikkatalouden potentiaalia ja vaihtaa rahaa palveluihin enemmän kuin koskaan ennen. Fiverr isännöi nyt melkein 1 miljoona myyjää, jotka palvelevat yli 4 miljoonaa ostajaa.

Canva: Graafisen suunnittelun rahallistaminen

Canva oli perusti vuonna 2012 ilmaisena graafisen suunnittelun perustyökaluna kaikille, jotka haluavat luoda kaunista visuaalista sisältöä lataamatta ohjelmistoja tai maksamatta premium-työkaluista, kuten Adobesta. Alusta keskittyi siihen, että ihmiset voivat luoda, muokata tai suunnitella kuvakkeita, logoja, julisteita, esitteitä, taideteoksia ja paljon muuta ilman suunnittelukokemusta.

Ihmiset pystyivät yhtäkkiä ryhtymään graafisiksi suunnittelijoiksi yhdessä yössä ja luomaan upeaa visuaalista sisältöä – ilmaiseksi. Pian Canva alkoi tarjota käyttäjille maksullista Canva Pro -tilausta, jolla he voivat käyttää entistä enemmän korkealaatuista sisältöä ja ominaisuuksia kuukausimaksua vastaan. Lopulta, kun yhä useammat ihmiset kirjautuivat Canva Prohon, alusta kääntyi sisällöntuottajien puoleen saadakseen sisältöä, jota he tarvitsivat käyttäjiensä tyydyttämiseksi.

Canva aloitti vihdoin kumppaniohjelmansa, jolloin ihmiset voivat lähettää visuaalisia elementtejä, malleja ja malleja ja saada niistä maksun. He myös lanseerasivat omansa Kumppanuusohjelmajoka kannustaa ihmisiä markkinoimaan alustaa maksettujen tilausmaksujen leikkaamiseksi.

Canva Contributors:

 • Lähetä elementeiksi kutsuttuja visuaalisia perussuunnitelmia – mitä tahansa kuvituksista ja animaatioista yksittäisiin kuviin, kuvakkeisiin, logoihin, grafiikkaan tai GIF-tiedostoihin.
 • Pro-käyttäjät voivat käyttää näitä elementtejä suunnittelussaan, joista osa on myös ilmaisten käyttäjien saatavilla
 • Kuka tahansa voi rekisteröityä avustajaksi
 • Osallistujat ansaitsevat 35 %:n palkkion joka kerta, kun joku käyttää jotakin heidän elementtiään
🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda kotisivu, joka muuntuu 8 vaiheessa

Canvan luojas:

 • Luo ammattimaisesti suunniteltuja malleja maksullisille käyttäjille
 • Mallit koostuvat kuratoiduista elementeistä, tyyleistä, väreistä, fonteista ja muista kehittyneistä esiasetuksista, joita käyttäjät voivat mukauttaa
 • Sisällöntuottajien on haettava Creator-ohjelmaan ja Canva hyväksyy heidät ennen kuin he alkavat ansaita
 • Hyväksytyt sisällöntuottajat ansaitsevat rojalteja, jotka jaetaan tulopoolista mallinsa vieneiden käyttäjien määrän perusteella.

Canvan tytäryhtiöt:

 • Koostuu muotoiluvaikuttajista, muotoilukouluttajista ja sisällöntuottajista, jotka mainostavat Canvan maksullisia suunnitelmia yleisölleen
 • Kumppanit voivat mainostaa Canvaa verkkosivuillaan, blogiensa, sosiaalisen median kanavien tai opetusohjelmien ja videoiden kautta
 • Kumppanit ansaitsevat palkkioita, kun käyttäjät ostavat kuukausi- tai vuositilauksia linkkeillään
 • Sinun on oltava hyväksytty kumppaniksi ennen kuin voit aloittaa Canvan mainostamisen