Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa ilman työtä: 26 tapaa ansaita rahaa 9-5-vuotiaiden ulkopuolella

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa ilman työtä: 26 tapaa ansaita rahaa 9-5-vuotiaiden ulkopuolella

Yritätkö voittaa Mega Millionsia, mutta numerosi eivät näytä koskaan nousevan? Saattaa olla aika etsiä parempia tapoja ansaita rahaa. Onneksi on useita asioita, joita voit tehdä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Tässä on 26 tapaa ansaita rahaa ilman tavallista 9-5 työtä.

Yritätkö voittaa Mega Millionsia, mutta numerosi eivät näytä koskaan nousevan? Saattaa olla aika etsiä parempia tapoja ansaita rahaa. Onneksi voit ansaita ylimääräistä rahaa menemättä ja hankkimatta “oikeaa työtä”.

Mitkä ovat parhaat keinot välttää istumasta kaapissa koko päivän? Jotkut rahantekostrategiat vaativat etukäteissijoituksen, kun taas toisten avulla voit ansaita rahaa vapaa-ajallasi sovellusten avulla.

Lue eteenpäin saadaksesi tietoa parhaista tavoista ansaita rahaa ilman tavallista 9–5 työpaikkaa sekä vinkkejä siitä, kuinka melkein kuka tahansa voi aloittaa.

1. Jaa mielipiteesi

Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa on ilmoittautua osallistumaan markkinatutkimukseen. Et tienaa paljon, muutaman dollarin siellä täällä, mutta voit luoda ilmaisen tilin ja aloittaa muutaman minuutin.

Saat maksun PayPal-käteisellä tai lahjakorteilla mielipiteesi jakamisesta ja muiden tehtävien suorittamisesta verkossa.

E-Poll Market Research on yksi parhaista yrityksistä, jotka kannattaa harkita tämän tyyppistä työtä varten. Niiden avulla on helppo luoda tili ja vastata kyselyn kysymyksiin. On kuitenkin monia muita harkittavia vaihtoehtoja, mukaan lukien:

 • Männynkäpytutkimus
 • Globaalit testimarkkinat
 • E-Poll-markkinatutkimus
 • Amerikkalaisen kuluttajan mielipide
 • Pro mielipide
 • Harris Poll verkossa

Vaikka markkinatutkimuskeikat eivät tee sinusta rikasta, voit tehdä niitä vapaa-ajallasi.

2. Kirjoita e-kirja

Jos sinulla on kirjaidea, tarinasi muuttaminen e-kirjaksi voi auttaa sinua ansaitsemaan passiivisia tuloja ilman säännöllistä työtä. Kindle Direct Publishing voi jopa auttaa sinua muotoilemaan kirjasi Kindleä varten, jolloin voit markkinoida ja myydä kirjaasi miljoonille potentiaalisille lukijoille, jotka tekevät ostoksia Amazon.comissa.

Kuinka paljon voit ansaita e-kirjojen kirjoittamisesta? Se riippuu siitä, kuinka monta kirjaa kirjoitat, kuinka paljon myyt niitä ja kuinka menestyksekkäästi markkinoit kirjaasi. Jos myyt 20 kirjaa kuukaudessa 7 dollarin tuotolla per kirja, saat 140 dollaria kuukaudessa ja 1 680 dollaria vuodessa. Samaan aikaan myymällä 100 kirjaa kuukaudessa hintaan 7 dollaria per kirja, saat 700 dollaria kuukaudessa ja 8 400 dollaria vuodessa. Tarvitsetko vähän inspiraatiota? Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ansaita ensimmäiset 1 000 dollarin e-kirjat.

3. Aloita blogi ja ansaitse se kaupaksi

Voit ansaita paljon rahaa perustamalla blogin tai niche-verkkosivuston ja ansaitsemalla sen kaupaksi. Minun pitäisi tietää. Aloitin Good Financial Centsin yli kymmenen vuotta sitten, ja olen ansainnut miljoonia dollareita tämän sivuston kaupallistamisen kautta sen varhaisista ajoista lähtien.

Miten ansaitset rahaa bloggaamalla? Reaalitulojen ansaitseminen verkkosivustolla ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää, mutta voit kokeilla monia kaupallistamisstrategioita. Tässä ovat yleisimmät tavat, joilla blogit ansaitsevat rahaa:

 • Affiliate myynti
 • Näytä mainoksia
 • Sponsorointi
 • Tuotteiden myynti
 • Sponsoroidut viestit
 • Ja enemmän…

Jos olet utelias siitä, mitä tarvitset rahan ansaitsemiseen bloggaamisesta, harkitse minun rekisteröitymistä Tee 1K-haaste. Se on ilmainen ja voi auttaa sinua ansaitsemaan ensimmäiset 1 000 dollaria verkossa joidenkin jo mainitsemieni blogin kaupallistamisstrategioiden avulla.

4. Aloita freelancerina

Voit väittää, että freelance-työ on kuin tavallista työtä, mutta kotona ja omilla ehdoillasi työskenteleminen eroaa paljon perinteisestä työstä. Tosiasia on, että useimmat freelancerit ovat täysin etäisiä – he voivat työskennellä mistä päin maailmaa tahansa kannettavan tietokoneen ja internetyhteyden avulla.

Lisäksi he voivat palkata ja irtisanoa asiakkaita heidän henkilökohtaisten tarpeidensa ja mieltymystensä perusteella, ja heidän tulopotentiaalinsa on rajaton.

Tietenkin tarvitset markkinakelpoisia taitoja löytääksesi palkattua työtä freelancerina. Tämä voi olla freelance-kirjoitus, suunnittelutaito, markkinointiosaaminen tai jotain muuta.

Voit käyttää useita verkkosivustoja markkinoidaksesi taitojasi freelancerina, mukaan lukien:

 • Fiverr
 • Upwork
 • Freelancer.com
 • IhmisetPerHour
 • nDash

5. Saat palkkaa laihduttamisesta

Terve Palkka mahdollistaa rahan ansaitsemisen samalla kun laihdut. Et ansaitse tonnia käteistä sovelluksen kautta, mutta voit ansaita muutaman dollarin ja käyttää sitä muiden tulojesi täydentämiseen.

Mitä enemmän laihdutat, sitä enemmän voit ansaita rahaa. Esimerkiksi HealthyWage-sivusto väittää, että jotkut heidän yli 100 puntaa laihduttaneista asiakkaistaan ​​onnistuivat ansaitsemaan 1 400 – 3 000 dollaria. HW-painonpudotuslaskin näyttää kuitenkin potentiaaliset tulot 578–828 dollaria ihmisille, joilla on vain 15 puntaa laihtua.

🔥 Empfohlen:  Scalenut Review: Kuinka hyvä tämä AI SEO -työkalu on?

6. Vuokraa autosi

Jos sinulla on auto, jota käytät harvoin ja haluat ansaita sivutuloja, voit harkita sen vuokraamista Turo, kyytinjakoalusta, joka yhdistää auton omistajat lyhytaikaista vuokrausta tarvitseviin henkilöihin. Voit määrittää hintasi, vaikka menestyt paremmin, jos hinnoittelet autosi kilpailukykyisesti.

Hienommat ajoneuvot suuren kysynnän alueilla voivat helposti noutaa hinnat, jotka ylittävät 100 dollaria päivässä tämän alustan kautta. Turo toteaa, että säännöllisesti vuokratut kysyntäautot voivat tuoda nettovoittoa 10 000–20 000 dollaria vuodessa.

Lisäksi lähes kuka tahansa voi vuokrata autonsa, jos se täyttää Turo-alustan ohjeet. Autosi tulee olla 12 vuotta vanha tai uudempi ja ajettu alle 130 000 mailia. Sen on oltava alle 200 000 dollaria (ei Lamboa), ja sinun on myös täytettävä Turon autovakuutusvaatimukset.

7. Vuokraa huone

Onko sinulla kodissasi ylimääräinen makuuhuone, jota et koskaan käytä? Ehkä sinulla on kellari- tai autotallihuoneisto, jonka voisit korjata ja alkaa vuokrata tuottoa varten?

Joka tapauksessa Airbnb antaa sinun vuokrata huoneita ja muita tiloja kodissasi haluaminasi päivinä. Sinun on kerrottava vuokralaisille, että he vuokraavat huoneen kodista verrattuna kokonaiseen asuntoon tai taloon, ja annettava mahdollisimman paljon lisätietoja.

Ansaitsemasi summa riippuu asuinpaikastasi ja tarjoamasi majoituksen tyypistä. Kuitenkin kalliissa kaupungeissa, kuten Chicagossa, New Yorkissa ja San Franciscossa, on runsaasti vuokrattavia huoneita, jotka maksavat reilusti yli 100 dollaria per yö.

8. Vuokraa lisätilaa

Sinulla ei ehkä ole koko huonetta, jonka voit vuokrata, mutta vaikka sinulla olisi säilytystilaa, Neighbor.com voit vuokrata sen muille apua tarvitseville.

Tämän alustan kautta vuokrattuja yhteisiä tiloja ovat mm

 • Autotalli
 • Parkkipaikat
 • Säilytystilaa veneelle tai matkailuautolle
 • Tyhjät erät
 • Ylimääräinen ullakkovarasto

Neighbor.com-alustalla on helppo mainostaa käyttämätöntä tilaasi, jotta lähellä olevat ihmiset voivat tiedustella, ovatko he kiinnostuneita. Huomaa myös, että alusta tarjoaa vakuutuksen, joka voi suojata sinua, jos jotkin asiakkaasi tavarat vahingoittuvat tai varastetaan hoidossasi.

Kuinka paljon voit tienata lisätilan vuokraamisesta? Se riippuu siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on vuokrattavana ja missä se sijaitsee. Neighbor.com näyttää kuitenkin valikoiman vuokratilavaihtoehtoja, jotka maksavat 20–100 dollaria+ kuukaudessa.

9. Sijoita osinkoosakkeisiin

Osinkoosakkeisiin sijoittaminen on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa ilman säännöllistä työtä. Monet varhaiseläkeläiset löytävät tavan elää ja maksaa laskuja pelkästään eri osakkeista saamiensa osinkojen perusteella.

Mutta mitä osinkoosake oikein on? Suurimmaksi osaksi ne ovat tavallisia osakkeita, mutta niillä on kokemusta voittojensa jakamisesta sijoittajien kanssa osinkojen kautta. Osinkoja voidaan ansaita myös pörssirahastoissa (ETF) tai sijoitusrahastoissa, ja ne voivat olla merkittäviä, kun keräät suuren salkun.

Koska osingot maksavat kannattavat yritykset, ne nähdään sijoittajille vähemmän riskialttiina. Jos olet utelias siitä, mitä tämän strategian aloittaminen vaatii, tämä viesti selittää, kuinka voit sijoittaa osinkoosakkeisiin.

10. Ansaitse palkkaa House Sitistä

Kotihoito on vaihtoehto, jos olet jonkin verran liikkuva ja voit liikkua paikasta toiseen. Yleensä voit löytää talon keikkoja suusta suuhun, viittausten tai online-portaalien, kuten Craigslist.org tai Facebook Marketplace, kautta.

Kaikista talon keikoista ei kuitenkaan makseta palkkaa. Jotkut tarjoavat sen sijaan mahdollisuuden eksoottiseen matkustamiseen ja ilmaisen majoituksen viikosta useisiin kuukausiin.

Joka tapauksessa verkkosivusto nimeltä Luotetut talonhoitajat on paras paikka kotikeikkojen löytämiseen. Jotkut julkaistut työpaikat on tarkoitettu vain talonhoitoon, kun taas toiset edellyttävät talonvahtia huolehtimaan lemmikkien tai kasvien perushoidosta.

Jos sinulla on vakava vaellushimo ja haluat matkustaa kauas ja laajalle, tämä alusta voi auttaa sen toteuttamisessa. Monet verkossa julkaistut keikat ovat Australiassa, Irlannissa, Ranskassa ja Sveitsissä.

11. Pidä huolta koirista ja kissoista

Jos rakastat eläimiä ja haluat ansaita rahaa niistä huolehtimalla, useat alustat voivat auttaa muuttamaan unelmasi totta. Esimerkiksi Rover.com antaa sinun tarjota perushoitoa koirille tai kissoille kotonasi tai voit poimia koiran ulkoilutuskeikkoja. Toinen mobiilisovellus, nimeltään Wag!, antaa sinun tehdä enemmän samaa.

Voit määrittää hintasi kaikentyyppisille töille näiden alustojen kautta ja saatavuuden. Vaikka tulot vaihtelevat sijainnin ja työn mukaan, useimmat ihmiset katsovat koiria ja kissoja 40–100 dollarilla per yö.

12. Sijoita kiinteistöihin

Kiinteistösijoittaminen voi tuntua unelmalta, jos toivot saavasi tuloja ilman työtä, mutta kuule minua. On monia tapoja ansaita tuloja kiinteistöistä ilman, että omistat fyysistä omaisuutta tai joudut käsittelemään vuokranantajana olemisen vaivaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka verkkokauppa voi lisätä B2B-myyntisi tuottavuutta

Voit sijoittaa kiinteistösijoitusrahastoihin (REIT), joiden avulla voit rakentaa vaurautta ajan myötä. Voit myös käyttää Fundrise-nimistä alustaa sijoittaaksesi kiinteistöihin jopa 10 dollarilla.

Fundrisen avulla voit ostaa eREIT-rahastoja, suuria sijoitusrahastoja, jotka hankkivat, omistavat tai ylläpitävät useita asuin- ja liikekiinteistöjä. Ansaitsemasi tulot ovat täysin passiivisia, koska RIET-yhtiö hoitaa tuloa tuottavien kiinteistöjen etsimisen ja hallinnoinnin.

Vaikka tuottoa ei koskaan taata, Fundrise-sijoittajat ovat saavuttaneet erittäin vankan tuoton. Alustaa käyttävien sijoittajien keskimääräinen tuotto oli 7,31 % vuonna 2020, jota seurasivat 22,99 % vuonna 2021 ja 1,50 % vuonna 2022.

 • * Sijoita kiinteistöihin 10 dollarilla
 • * Avoin kaikille sijoittajille
 • * Online helppokäyttöinen sivusto ja sovellus

13. Sijoita ylimääräinen vaihtorahasi

Voit ansaita tuloja ylimääräisestä vaihtorahastasi sijoittamalla sen Acornsilla. Roundup-säästösovellus synkronoituu pankki- tai luottokorttiisi, pyöristää jokaisen tekemäsi ostoksen lähimpään dollariin ja sijoittaa erotuksen. Kun se on määritetty, sinun ei tarvitse tehdä työtä.

Suurin osa rahoista sijoitetaan ETF:iin, ja niitä hallinnoivat maailman parhaat sijoitusyhtiöt, kuten Vanguard ja BlackRock. Vaikka tämän sovelluksen avulla on helppo sijoittaa pieniä rahasummia, sen käyttö ei ole ilmaista. Henkilökohtaiset suunnitelmat alkavat 3 dollarista kuukaudessa, kun taas perhepaketti maksaa vain 5 dollaria.

14. Suorita perustehtävät Taskrabbitissa

Jos etsit maksullisia keikkoja, jotka ovat suhteellisen helppoja, harkitse profiilin luomista TaskRabbitonline-alusta, jonka avulla voit saada palkkaa erilaisten tehtävien suorittamisesta, kuten:

 • Huonekalujen kokoaminen
 • Ripustettavat kuvat
 • Lahjojen paketointi
 • Juhlien siivous
 • Asioiden hoitaminen

Projektit maksavat yleensä 30–100 dollaria, vaikka jotkut maksavatkin huomattavasti enemmän. TaskRabbit antaa sinun myös valita työtehtävät, jotka haluat ottaa vastaan ​​saatavuuden perusteella, jotta voit työskennellä täysin aikataulusi mukaan.

15. Myy valokuvaus

Jos pidät valokuvaamisesta ja osaat saada ammattimaisia ​​kuvia, voit käyttää taitojasi ja asiantuntemustasi kuvien myymiseen verkossa. Nettisivut, kuten Talletuskuvat ja iStockPhoto maksaa valokuvaajille, jotta he toimittavat heille arkistokuvia, joita he voivat myydä kirjailijoille, julkaisuille ja erilaisille verkkoalustoille.

Parasta tässä sivuhulinassa on, että pääset alkuun jo omistamillasi laitteilla. Vaikka voit halutessasi käyttää ammattikameraa, monet älypuhelimet ottavat ammattilaatuisia valokuvia.

16. Ansaitse pankkibonus

Pankkibonuksen ansaitseminen on toinen tapa ansaita rahaa ilman säännöllistä työtä, mutta tarvitset etukäteissijoituksen aloittaaksesi. Useimmat bonustarjoukset edellyttävät, että talletat tietyn summan rahaa ja pidät sen tililläsi jopa 12 kuukautta.

Saatat joutua tekemään suoran talletuksen pankkibonuksen ansaitsemiseksi, ja muita ehtoja voidaan soveltaa.

Mistä löydät parhaat pankkibonukset? Vaikka bonustarjoukset muuttuvat jatkuvasti, voit aloittaa tarkistamalla pankkien, kuten Chase, HSBC, Radius Bank ja Wells Fargo.

17. Flip Furniture

Huonekalujen kääntäminen vaatii etukäteistyötä ja mahdollisesti jopa taiteellisia kykyjä, mutta voit ansaita vankat tulot tällä strategialla, jos tiedät mitä olet tekemässä. Pohjimmiltaan tämä sivuhulina edellyttää, että ostat käytettyjä liikkeitä, autotallimyyntiä ja verkkoalustoja löytääksesi huonekaluja, jotka lopulta myyvät enemmän kuin maksoit.

Sieltä voit myydä huonekalut sellaisenaan tai puhdistaa ja maalata ne saadaksesi vielä korkeamman hinnan.

18. Aja Uberille tai Lyftille

Voit ansaita rahaa ajamalla Uberilla tai Lyftillä omaan aikaansi valitsemalla ja valitsemalla työpäivät ja -ajat.

Paitsi että kyytityö on yksi joustavimmista sivutoimista, voit ansaita jopa 20 dollaria tunnissa tippien avulla. Huomaa, että sinulla on oltava selkeä ajotaito ja autosi on täytettävä kummankin alustan perusvaatimukset.

19. Myy omistamasi tavarat

Jos sinulla on vähän vapaa-aikaa, mutta haluat silti ansaita rahaa ilman työtä, harkitse tarpeettomien tavaroiden myymistä. Useat verkkoympäristöt tekevät siitä helppoa, vaikka jotkin alustat toimivat paremmin myyntiin.

Voit esimerkiksi käyttää Poshmark ansaita rahaa myymällä käytettyjä vaatteita ja asusteita, kun taas käytetty elektroniikka myy yleensä parhaiten alustoilla, kuten eBay.com, Decluttr, BuyBackWorldja Gaselli.

Jos sinulla on kodin sisustusta, huonekaluja tai harjoitusvälineitä myytävänä, sinun on melkein aina parempi purkaa tuotteet paikallisesti Facebook Marketplacesta.

20. Aloita YouTube-kanava

YouTube-kanavan perustaminen on toinen tapa ansaita rahaa ilman työtä, mutta se ei tarkoita, etteikö se toimisi. Tosiasia on, että laadukkaiden videoiden luominen ja yleisön rakentaminen vie paljon luovuutta ja aikaa. Lisäksi kaikki, jotka yrittävät rakentaa YouTube-kanavaa, eivät onnistu.

Voit siis ansaita tuloja ilman säännöllistä työtä. Tiedän, koska olen tehnyt sen YouTube-kanavallani, Varallisuushakkeri.

Kuinka paljon voit ansaita YouTubessa, vaihtelee melkoisesti, mutta on mahdollista ansaita tuhansia dollareita kuukaudessa. Jos olet kiinnostunut videoiden kaupallistamisesta, perusteellinen oppaani näyttää, kuinka voit ansaita rahaa YouTubessa.

21. Lahjoita plasma

Plasman lahjoittaminen on ainutlaatuinen tapa ansaita rahaa ilman työtä, vaikka se ei olekaan kovin hohdokas. DonatingPlasma.org helpottaa plasmanluovutuskeskusten löytämistä alueeltasi, ja voit ansaita jopa 100 dollaria ensimmäisestä luovutuksestasi.

Tästä huolimatta myöhemmät plasmaluovutukset ansaitsevat yleensä lähempänä 50 dollaria. Sinua rajoittaa myös plasman luovutuskertojen lukumäärä kuukauden sisällä. Tällä sivukeikalla on kuitenkin mahdollista ansaita ylimääräistä 500 dollaria kuukaudessa, jolla voit täydentää ensituloasi.

22. Ryhdy joukkotyöntekijäksi

Jos olet valmis suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä, jotka auttavat tavallisia työntekijöitä tekemään työnsä, harkitse joukkotyöntekijäksi ryhtymistä. Tällä keikalla pääset viimeistelemään tehtävälistat töistä, jotka eivät vaadi erityisiä teknisiä taitoja. Saatat esimerkiksi saada palkkaa asiakirjojen oikolukemisesta, kuvien merkitsemisestä, ansioluettelon päivittämisestä, lomakkeen täyttämisestä tai tiedonsyöttötehtävän suorittamisesta.

Useat alustat auttavat sinua löytämään joukkotyökeikkoja, mutta parhaat niistä ovat Mikrotyöntekijät ja Clickworker.

23. Osta päivittäistavaroita

Jos haluat tehdä jotain yksinkertaista, joka saa sinut liikkeelle, harkitse päivittäistavaroiden toimittamista sovelluksilla, kuten Instacart tai Shipt. Saat tuntipalkan, plus juomarahat ja sinun tarvitsee vain mennä kauppaan, ostaa päivittäistavarat luettelon mukaan ja toimittaa ne lähiympäristösi ihmisille.

Keikka on erittäin joustava, samanlainen kuin Uberilla tai Lyftillä ajaminen.

24. Toimita paketit Amazon Flexillä

Toisella ei-työkeikalla voit saada palkkaa pakettien toimittamisesta Amazon.comille. Voit tehdä tämän alustan kautta nimeltä Amazon Flexjoka lupaa kuljettajilleen 18–25 dollaria tunnissa.

Toisin kuin tavallisessa Amazon-työssä, Flexin avulla voit valita työpäivän ja -tunnit. Aloittaaksesi sinun on luotava ilmainen tili, hankittava hyväksyntä ja aloitettava pakettien toimittamisen aikalohkojen varaaminen.

25. Myy ei-toivottuja lahjakortteja

Lopuksi voit ansaita rahaa myymällä hallussasi olevia ei-toivottuja tai käyttämättömiä lahjakortteja. Tämä hälinä on tehty helpoksi alustojen, kuten GiftDeals.com ja CardCash.com.

Et saa lahjakorttiesi kokonaisarvoa, mutta sinun pitäisi saada vähintään 90 % lahjakortin saldosta jokaisesta myymäsi kortista. Vaikka lahjakorttien myyminen kokonaisarvoa pienemmällä hinnalla ei ehkä vaikuta ihanteelliselta, se on parempi kuin olla käyttämättä niitä etkä saa mitään vastineeksi.

26. Osallistu online-kyselyihin

Lopuksi voit ansaita pieniä summia rahaa rekisteröitymällä parhaille online-kyselysivustoille. Tämä sivutouhu ei ole vain niin helppoa kuin se on, vaan voit osallistua ja saada palkkaa vapaa-ajallasi ja jopa puhelimellasi.

Suosittelen Survey Junkieta parhaana online-kyselysivustona, koska voit lunastaa ansaitsemasi pisteet siirroista PayPal-tilille, pankkisiirrolla, Amazon.com- tai Walmart-ostoksilla, iTunes-ostoksilla ja muulla tavalla. Muita online-kyselysivustoja, jotka kannattaa tarkistaa, ovat seuraavat:

Kaiken tämän jälkeen kannattaa pitää mielessä, että useimmat kyselyt maksavat vain muutaman taalan ja että jotkut maksavat sinulle vain lahjakorteilla, kun taas toiset tarjoavat mahdollisuuden PayPal-siirtoihin. Varmista, että ymmärrät, miten kukin kyselysivusto toimii ja kuinka sinulle maksetaan ennen rekisteröitymistä.

Viimeisiä ajatuksia rahan ansaitsemisesta ilman työtä

Siinä on 26 tapaa ansaita rahaa ilman työtä. Vaikka monet listallamme olevista töistä eivät korvaa 9–5-työtä, ne voivat olla loistava tapa lisätä tulojasi, jotta voit maksaa velkojasi tai katkaista elämisen kierteen palkasta palkkaan. Katso alla oleva video, jos etsit lisää tapoja ansaita rahaa.