Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa Instagramissa vuonna 2023: 9 tapaa ansaita voittoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa Instagramissa vuonna 2023: 9 tapaa ansaita voittoa

Jos käytät suuren osan päivästäsi Instagram-tilisi sisällön parissa, eikö sinun mielestäsi olisi aika saada palkka?

Juuri näin muut IG-vaikuttajat ajattelivat ennen kuin he yrittivät saada rahaa Instagram-viesteillään. CNBC:n mukaanjoku, jolla on 5 000 Instagram-seuraajaa ja 308 sponsoroitua viestiä vuodessa, voi tienata 100 000 dollaria.

Kuinka paljon rahaa ansaitset, riippuu varmasti muista tekijöistä. Mutta pointti on -.

Ja mikä Instagram-vaikuttajana olemisessa on hienoa, on se, että pääsylle ei ole esteitä. Melkein kuka tahansa voi luoda Instagram-tilin ja rakentaa siitä kestävää liiketoimintaa. Sinun tarvitsee vain tietää tehokkain tapa päästä sinne.

Puhutaanpa siis siitä, kuinka ansaita rahaa Instagramissa, jotta voisit saada palan tästä tuottoisasta alustasta.

Kuinka monta Instagram-seuraajaa tarvitset?

Vastataan ensin yhteen yritystä koskevista useimmin kysytyistä kysymyksistä. Kuinka monta seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa Instagramissa?

Kuten käy ilmi, et todellakaan tarvitse niin montaa.

Voit alkaa ansaita rahaa, vaikka sinulla ei olisi tuhansia seuraajia. Mainostajia kiinnostavampaa on se, että seuraajasi ovat aktiivisia Instagram-käyttäjiä ja kuuluvat samaan markkinarakoon tai luokkaan.

Ajattele sitä:

Mitä järkeä on mainostaa tuhansille käyttäjille, jos vain kourallinen on kiinnostunut myymästäsi tuotteesta? Kuitenkin Instagram-tili, jolla on vain satoja Instagram-käyttäjiä, voi ansaita rahaa, jos suurin osa sen seuraajista kuuluu tiettyyn markkinarakoon, kuten kauneus, muoti, ruoka, autot tai puutarhanhoito.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö tuhansien seuraajien oleminen auta. Tietysti tekee. Mutta se ei ole ainoa mittari, jota sinun pitäisi tarkastella.

Ja niin monet vaikuttajat ovat ansainneet rahaa vähemmällä. Vähemmän seuraajien ei pitäisi siis lannistaa sinua.

Kuinka ansaita rahaa Instagramissa: Mitä sinun pitäisi tietää

Instagramissa on monia tapoja ansaita rahaa. Vaikka täällä on joitain taktiikoita, joista luultavasti jo tiedät, toiset eivät ole yhtä yleisiä. Joten kannattaa käydä läpi koko luettelo, jotta tiedät, että olet tutkinut kaikki vaihtoehdot.

On myös syytä huomata, että sinulla on oltava Instagram-yritystili, jotta useimmat näistä toimisivat.

Huomautus: On syytä mainita, että rahan ansaitseminen Instagramissa on helpompaa, jos sinulla on oikeat työkalut auttamaan sinua. Tarvitset esimerkiksi jotain, joka auttaa sinua ajoittamaan julkaisuja etukäteen ja tutkimaan julkaisuideoita. Edullisin löytämämme on Pallyy. Napsauta tätä kokeillaksesi sitä ilmaiseksi.

Tässä on parhaat tavat ansaita rahaa Instagramissa ja mistä niissä on kyse.

1. Sponsoroitu Instagram-postaus

Sponsoroidut viestit ovat ilmeisin tapa ansaita rahaa Instagramissa. Ja tämä liittyy paljon siihen, kuinka hyvä olet vaikuttajana.

Saadaksesi mahdollisuuden sponsorointiin, sinun on tiedettävä, kuinka houkutella seuraajasi. Sekä sinun että seuraajiesi on oltava aktiivisia. Auttaisi myös, jos voit saada käyttäjät hyppäämään muilta sosiaalisen median alustoilta.

Mutta mitä postsponsorointi tarkalleen ottaen tarkoittaa?

Miten sponsoroidut viestit toimivat

Yksi yksinkertainen tapa tarkastella sitä on olla brändin lähettiläs tai kannattaja. Tällä on valtavat seuraukset. Jos yrityksesi, jonka kanssa työskentelet, joutuu vaikeuksiin, nimesi voidaan vetää mukana. Siksi on tärkeää valita oikeat liikekumppanit.

Ihannetapauksessa haluat tukea tuotetta, johon uskot – jotain, jota käytät tosielämässä.

Esimerkiksi, Jenny Cho Hair tili julkaisi mainoksen Bondi Boostista. Viestissä Jenny kertoo, kuinka innoissaan hän on tuotteen käytöstä. On hyvä mahdollisuus, että hänen 92 000 seuraajansa kaikki välittävät siitä, mitä tällä kampaajalla on sanottavaa hiustenhoidosta. Siksi brändit ovat valmiita työskentelemään hänen kanssaan.

Kun löydät hyvämaineisen yrityksen, voit kehittää tätä suhdetta, jotta saat sponsoroinnin useammin. Se on win-win molemmille osapuolille. Sinulle, hyväksyjälle, maksetaan tuotteen tai palvelun mainostamisesta ilman, että sinun tarvitsee käsitellä sen liiketoimintaa. Yritys pääsee tavoittamaan laajemman yleisön vaikuttajan kautta, jolla on sisäänrakennettu yleisö.

Miten voit saada sponsoroituja postauksia?

Jos sinulla on tarpeeksi painoarvoa omalla markkina-alueellasi tai sinulla on valtava seuraaja, sponsorit löytävät sinut. Mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy istua ja odottaa. Tämän liiketoimintamallin avulla vaikuttajat voivat olla ennakoivia. Voit etsiä sponsoroituja postausmahdollisuuksia.

Voit etsiä yrityksiä, joiden uskot hyötyvän yhteistyöstä kanssasi. Sen ei tarvitse olla suuria merkkejä. Pienemmät yritykset haluavat myös sponsoroida Instagram-vaikuttajia. Sinun on kuitenkin valmisteltava pakottava esittely todistaaksesi, että olet joku, johon kannattaa sijoittaa.

Mutta jos sinulla on vaikeuksia löytää sponsoreita, voit liittyä vaikuttajamarkkinointialustaan. Nämä yritykset tekevät jo yhteistyötä tuotemerkkien kanssa sponsorointisopimuksissa. Jos Instagram-tilisi vastaa yritystä, he tekevät yhteistyötä sponsoroitujen viestien tekemisessä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa? Helppoja tapoja

Huomautus: Useimmilla markkinoilla sinun on ilmoitettava, kun lähetät mainoksen. Ja sinun on tehtävä se niin, että se on heti selvä seuraajillesi (ei piilota mainoksia sivun alle).

2. Affiliate-markkinointi

Ehkä olet parempi myyjä kuin vaikuttaja. Onko sinulla tapa ansaita rahaa Instagramissa?

Kyllä on. Voit alkaa ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoijana.

Tämä on yksinkertaisempaa kuin olla brändilähettiläänä. Ja useimmissa tapauksissa voit olla affiliate, vaikka sinulla ei olisi niin paljon seuraajia. Vielä parempi, affiliate-markkinointi toimii eri sosiaalisen median tileillä, ei vain Instagramissa.

Mitä on affiliate-markkinointi?

Yhteistyömarkkinoijana ansaitset rahaa palkkioiden kautta. Jotta se toimisi, sinun on lisättävä viestiisi tai Instagram Storiesiin erityinen napsautettava linkki, jonka liikekumppanisi tarjoaa. Kun Instagram-yleisösi napsauttaa sitä, heidät ohjataan verkkokauppaan tai aloitussivulle.

Kun he ovat verkkokaupassa, yritys seuraa jokaista heidän toimintaansa. Jos IG-seuraajasi ostaa tuotteen, yritys voi kertoa, että se on peräisin Instagram-tililtäsi. Silloin saat palkkion.

Yllä olevassa esimerkissä viesti kertoo selvästi, että jos olet kiinnostunut ostamaan mainostettuja tuotteita, sinun on tehtävä se Instagram-biossa olevan linkin avulla. Tämä johtuu siitä, että vaikuttaja saa palkkion syntyneestä myynnistä. Mitä enemmän ihmiset ostavat, sitä enemmän vaikuttaja saa rahaa.

Jokainen affiliate-kokoonpano on erilainen. Sinun on tutkittava yritysten asettamia ehtoja ja ehtoja nähdäksesi, kuinka paljon voit ansaita, sekä niiden vaatimukset.

Huomautus: Oletko kiinnostunut oppimaan lisää affiliate-markkinoinnin perusteista? Tutustu affiliate-markkinoinnin aloittelijaoppaaseemme.

Mistä löydät affiliate-mahdollisuuksia?

Etsi vain suurta verkkokauppaa ja on mahdollista, että heillä on kumppaniohjelma saatavilla. Esimerkiksi, Airbnb:llä on kumppaniohjelma johon voisit ilmoittautua. Voit ohjata vieraita ja isäntiä alustalle Instagramin avulla.

Amazon Associates on toinen tapa käyttäjille ansaita palkkioita.

Katso lisätietoja parhaista kumppanimarkkinointiverkostoistamme.

Yhteistyöverkostojen suuri etu on, että sinun ei tarvitse huolehtia varastosta ja toimituksista. Se on kuin omistaisi oma verkkokauppa ilman kaikkea sitä vaivaa, että joudut pitämään sellaisen.

Kuinka tehdä affiliate-markkinointia Instagramissa

Instagramin on määrä alkaa testata omaa affiliate-työkaluaan vuoden 2021 jälkipuoliskolla.

Siihen asti paras vaihtoehto on luoda oma aloitussivu, jossa on kumppanilinkkejä ja lisätä se biografiaasi. Voit luoda sellaisen helposti käyttämällä Instagramin biolinkkityökalua, kuten Shorby.

Tässä esimerkki biolinkkisivustamme:

Käytämme omaamme ohjataksemme liikennettä tiettyyn sisältöön. Voit helposti ohjata liikennettäsi suoraan kumppanitarjouksiin tai arvosteluihin/opastusohjelmiin, jotka sisältävät kumppanilinkkejäsi.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää all-in-one Instagram-markkinointityökalua, kuten Pallyy, joka sisältää biolinkkityökalun, ajoituksen, analytiikan ja paljon muuta. Napsauta tätä kokeillaksesi sitä ilmaiseksi.

3. Avaa oma verkkokauppasi

Jos affiliate-markkinointi- tai vaikuttajapostaukset eivät kiinnosta sinua, niin miksi et perustaisi omaa kauppaasi sen sijaan? Tällä tavalla ansaitset rahaa myymällä omia tuotteitasi. Muita etuja ovat kaiken myynnin saaminen ja tuotteiden täydellinen markkinointi.

Verkkokaupan perustaminen ei ole niin vaikeaa kuin ennen. Jotkin kolmannen osapuolen sovellukset ja palvelut voivat auttaa sinua luomaan oman sivustosi, vaikka sinulla ei olisi kokemusta koodauksesta.

Vaihtoehtoisesti voit löytää yrityksiä, jotka painavat tuotteita tilauksesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia varastosta. He voivat tulostaa paitoja, mukeja, kalentereita ja muita tuotteita. Kaikki mitä sinun tarvitsee tarjota, on suunnittelu.

BigCommerce on yksi suosituimmista verkkokauppaalustoista, mutta on muitakin vaihtoehtoja, joiden käytön aloittaminen on helpompaa, kuten Sellfy.

PepperMayo on suosittu verkkokauppa, joka tarjoaa maailmanlaajuisen toimituksen. Se käyttää Instagramia tuotteidensa mainostamiseen.

Kun klikkaat Instagram-biossa olevaa linkkiä, sinut ohjataan yrityksen verkkokauppaan. Täällä käyttäjät voivat selata kaikkia saatavilla olevia valintoja. IG:n kautta mainostaminen on loistava tapa herättää kiinnostusta seuraajien keskuudessa.

Millaisia ​​tuotteita kannattaa myydä?

Sinun tulisi ehdottomasti sovittaa tuotteesi markkinaraon mukaiseksi. Jos jokainen julkaisemasi Instagram-tarina liittyy kauneuteen ja hyvinvointiin, haluat myydä tuotteita, jotka täydentävät tätä elämäntapaa.

Jos sinua arvostetaan yhteisössäsi ja sinulla on vahva läsnäolo verkossa, verkkokurssien myyminen on hyvä tapa ansaita enemmän rahaa. Esimerkiksi hyvän valokuvaustaidon omaavat vaikuttajat voivat opettaa opiskelijoille, kuinka he voivat luoda kiinnostavia postauksia omalle Instagram-sivulleen.

Muista, että fyysisten tuotteiden myynti voi olla vaikeaa, minkä vuoksi jotkut vaikuttajat pitävät kiinni digitaalisista tavaroista.

Lisää linkki verkkokauppaasi Instagram-bioosiisi ja houkuttele kohdeyleisösi käyttämällä osuvia hashtageja.

4. Myy valokuvasi

Oletko harkinnut kuviesi myyntiä? Jos valokuvaus saa ihmiset pitämään sinusta, sinun tulee ehdottomasti nojautua siihen.

🔥 Empfohlen:  Yli 20 parasta sivustoa Clubhouse-seuraajien ostamiseen vuonna 2023

Useimmat tuotemerkit maksavat Instagram-sisällöstä, olipa kyse sitten kuvista tai taideteoksista. Jotkut ovat valmiita lisensoimaan valokuvia käytettäväksi omilla tileillään. Sinulla on myös mahdollisuus myydä tulosteitasi seuraajillesi. Tarjoamalla niitä useissa eri koossa antaa faneillesi enemmän valinnanvaraa.

Voit jopa olla luova sen kanssa, kuinka myyt kuviasi. Voit tulostaa niitä paitojen lisäksi myös hiirimatoille, lasinaluseille ja vastaaville tuotteille.

Missä myyt kuvia?

On valokuvasivustoja, joiden avulla ihmiset voivat myydä valokuvansa muille Instagram-käyttäjille. Ingram-ryhmä ja Kaksikymmentä20 ovat vain kaksi alustaa, jotka auttavat sinua tekemään juuri sen.

Muista vain tutustua ohjeisiin, jotta tiedät, milloin kuviasi käytetään väärin.

5. Tarjoa Instagram-hallintapalveluita

Oletko erityisen hyvä Instagramissa? Loistava! Mikset käytä lahjakkuuttasi ja taitojasi auttaaksesi muita käyttäjiä lisäämään Instagram-seuraamistaan?

Instagram-markkinointi on kasvava liiketoiminta. Löydät ihmisiä, jotka haluavat kasvaa alustalla henkilökohtaisista tai ammatillisista syistä, mutta joilla ei ole aikaa olla niin käytännönläheisiä kuin haluaisivat.

Millaisia ​​palveluita voit tarjota?

Voit olla vastuussa sisällön luomisesta tai vastata kommentteihin. Asiakkaasi voi myös pyytää sinua luomaan ja muokkaamaan valokuvia. On myös ihmisiä, jotka voivat luoda kiinnostavan kopion kaikille sosiaalisen median tileille, mukaan lukien Instagram. Ja jos todella tiedät asiasi, voit jopa luoda kokonaisen Instagram-strategian.

Kaikki riippuu siitä, mitä asiakas tarvitsee.

Jos haluat tutkia Instagramiin liittyviä töitä, voit tarkistaa Fiverr tai muilla freelance-työpaikoilla.

6. Hanki Patreon

Tuntemattomille Patreon on verkkosivusto, jonka avulla fanisi voivat lahjoittaa rahaa jäsenyyksillään. Vastineeksi sisällöntuottajat palkitsevat jäsenillään etuja, kuten ennakkoon pääsyn, alennukset, kahdenkeskiset keskustelut ja eksklusiivisen sisällön.

Se, mitä annat jäsenille, on täysin sinun päätettävissäsi.

Se on loistava tapa tuottaa toistuvia tuloja. Lisäksi se pitää sinut yhteydessä Instagram-yhteisöösi.

Onko Patreon ilmainen?

Kyllä ja ei. Se on ilmaista siinä mielessä, että sinun ei tarvitse maksaa rahaa etukäteen. Voit avata tilin ja käyttää sitä heti. Mutta Patreon saa leikkauksen tuloistasi. Kuinka paljon riippuu valitsemastasi suunnitelmasta.

Lite-paketin tilaajat maksavat 5 % kuukausituloistaan. Pro-tilaajat maksavat 8 % tuloistaan, kun taas Premium-tilaajat 12 %. On myös maksujen käsittelymaksuja.

7. Instagram-valmennus

Instagram-valmennus on samanlainen kuin Instagram Management Services. Suuri ero on, että valmennus on vähemmän käytännönläheistä. Olet siellä tarjoamassa vinkkejä ja temppuja muille vaikuttajille ja pienyrityksille, jotka tarvitsevat apua sosiaalisen median markkinointistrategiassaan.

Vaikuttajana tiedät jo kuinka henkilökohtaisen brändin kasvattaminen. Joten miksi et jakaisi tietosi muiden kanssa ja ala ansaita rahaa samalla?

Valmennus voi tapahtua henkilökohtaisten istuntojen muodossa, jota täydennetään verkkokurssilla, e-kirjoilla tai muilla resursseilla. Opeta oppilaitasi kasvattamaan Instagram-yleisöä.

Tämä on paljon helpompaa kuin jonkun toisen profiilin hallinta kokonaan. Joten joillekin ihmisille tämä saattaa olla parempi vaihtoehto näiden kahden välillä.

Jos luulet, että Instagram-valmennusta ei ole olemassa, mieti uudelleen. On ihmisiä, jotka tekevät tämän jo ansaitakseen rahaa. Litsi Tyyli ja Kamelia Britton ovat vain kaksi esimerkkiä. Ja jos olet todella hyvä julkaisemaan hämmästyttävää Instagram-sisältöä, ei ole mitään syytä ajatella, miksi et voisi olla myös valmentaja.

Kuinka markkinoida valmennuspalveluitasi

Kyse on siitä, mitä voit tarjota ihmisille. Aloita tunnistamalla ongelma. Ketä yrität kohdistaa? Mitä yhteistä näillä ihmisillä on? Mitkä ovat heidän kipupisteensä?

Yritä samaistua heihin. Selitä, mistä aloitit ja mitä teit päästäksesi nykyiseen asemaan.

Selitä heille myös Instagram-valmennuksen edut. Mitä he saavat siitä irti? Kauanko se kestää? Maalaa heille kuva.

Vielä tärkeämpää on, että kerro ihmisille, mihin toimiin aiot auttaa ihmisiä parantamaan Instagram-peliään. Teetkö henkilökohtaiset istunnot? Voivatko ihmiset kysyä sinulta kaikki sosiaalisen median kysymykset, joita he haluavat? Saavatko he jakamattoman huomiosi? Annatko ilmaisia ​​tavaroita?

Ja jos opiskelijasi ei tiedä mistä aloittaa, voit aina tarjota luettelon mahdollisista aiheista, joista voit keskustella ensimmäisessä istunnossasi. Tämän pitäisi saada pallo pyörimään.

8. IGTV-mainokset

Voit myös ansaita rahaa Instagramissa ottamalla käyttöön IGTV-mainokset. Kun tämä on käytössä, yritykset voivat mainostaa itseään videoidesi toiston aikana. Jos sinulla on YouTube-kanava, et todennäköisesti ole uusi mainoskatkojen lisäämisessä videosi keskelle. IGTV-mainokset toimivat pohjimmiltaan samalla tavalla.

Mielenkiintoista tässä on, että saat maksun videosi toistokertojen perusteella. Voit saada jopa 55 % joka kuukausi kertyneistä näyttökerroista kertyneistä mainostuloista.

Voit seurata tulojasi ja mainostoimintaasi Insights-kohdassa.

Sinun on kuitenkin oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava sisällöntuottaja- tai yritystili. Sinun on myös noudatettava Instagramin kumppanien kaupallistamiskäytäntöjä ja yhteisön sääntöjä.

🔥 Empfohlen:  Shiraz Khan, perustajajohtaja, Spicetree Design Agency (SDA), vapauttaa luovuuden ja teknologian voiman markkinointi- ja suunnittelupalveluissa

Valitettavasti IGTV-mainokset ovat tällä hetkellä saatavilla vain tietyillä alueilla (Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Australia), vaikka Instagram pyrkii laajentamaan luetteloa.

Muut IGTV-mainosvaatimukset

Olettaen, että olet oikeutettu IGTV-mainoksiin, mitä muita vaatimuksia sinun on täytettävä ennen kuin ansaitset rahaa Instagramissa?

Ensinnäkin sisällön on oltava sinun. Et voi lähettää sisältöä muilta sisällöntuottajilta. Ja jos videossasi on musiikkia, sinulla on oltava oikeus siihen. Instagram ehdottaa, että video kestää kahdesta neljään minuuttia.

Sinun on myös otettava syötteiden esikatselut käyttöön. Tämä on järkevää, koska ihmiset eivät näe mainoksia, jos tämä määritys ei ole käytössä. Toinen huomioitava asia on, että kaiken sisältösi tulee olla mainostajille sopivaa.

Videoiden tulee olla vähintään kaksi minuuttia tai pidempiä. Ja et voi huijata järjestelmää – eli gallupit, silmukkavideot, staattiset kuvat ja vastaavat eivät kelpaa.

Lopuksi, sinun ei pitäisi kannustaa ihmisiä napsauttamaan videossa olevaa linkkiä. Se on kihlasyöttiä, eikä Instagram pidä siitä.

9. Instagram-merkit

Instagram-merkit ovat tapa, jolla yhteisösi voi tukea sinua, kun aloitat live-lähetyksen alustalla.

IG-seuraajasi ostavat merkkejä, kun he pitävät sisältösi kiinnostavana. Tiedät, ketkä seuraajat ostivat merkkejä, koska sydänkuvakkeet näkyvät heidän nimensä vieressä.

Sinä vaikuttajana ansaitset rahaa aina, kun saat merkin. Voit nähdä ansaitsemasi summan myös suoratoiston aikana. Sen päätyttyä näet kokonaistulosi Merkkiasetuksissa.

Käyttäjät voivat ostaa useita merkkejä katsoessaan videotasi. Joten potentiaaliset tulot ovat valtavat. Sinun tarvitsee vain olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa normaalisti. Anna heille syy antaa sinulle merkkejä.

Huomautus: Yhdestä videosta fanilta ansaitsemiesi merkkien enimmäismäärä on 250 dollaria.

Toisin kuin IGTV-mainokset, merkit ovat saatavilla useammissa maissa. Tällä hetkellä kuka tahansa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Australiassa, Meksikossa, Brasiliassa, Turkissa, Japanissa ja Saksassa voi ottaa merkit käyttöön.

Sinun on silti oltava vähintään 18-vuotias, sinulla on oltava sisällöntuottaja- tai yritystili ja noudatettava kumppanien kaupallistamiskäytäntöjä ja yhteisön sääntöjä. Voit tehdä suoran talletuksen pankin tai PayPalin kautta. Tarvitset myös SSN- tai EIN-tunnuksesi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on joitain useimmin kysyttyjä kysymyksiä, joita saamme rahan ansaitsemisesta Instagramissa.

Saavatko Instagram-käyttäjät palkkaa?

Instagram-käyttäjät saavat palkkaa. Vaikuttaja voi ansaita rahaa eri tavoin – tyypillisesti sponsoroinnin ja affiliate-markkinoinnin avulla. Kuinka paljon he ansaitsevat, riippuu eri tekijöistä. Joten tulot eivät ole samat kaikkialla.

Kuinka monta seuraajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa Instagramissa?

Mitä enemmän seuraajia sinulla on, sen parempi. On kuitenkin syytä huomauttaa, että voit ansaita rahaa Instagramissa, vaikka sinulla ei olisi paljon seuraajia. Tarvitset vain oikean Instagram-strategian.

Kuinka aloitat rahan ansaitsemisen Instagramissa?

Aloitat aina laskemalla numerosi ja ymmärtämällä yleisösi. Jos teet sponsoroituja viestejä, sinun on näytettävä mainostajille numerosi ja saatava heidät vakuuttuneiksi siitä, että sinulla on tarpeeksi aktiivisia seuraajia, jotta heidän sijoituksensa on järkevää.

Onko Instagramissa vaikea ansaita rahaa?

Vastaus riippuu strategiastasi ja asenteesta. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Teoriassa se ei ole niin vaikeaa. Mutta pelissä on monia tekijöitä, joten se voi osua tai jättää väliin.

Käärien sen

Kuten näet, Instagramissa on monia tapoja ansaita rahaa. Eikä ole ihme, että sekä vaikuttajia että yrityksiä on tullut tälle alustalle viime vuosina.

Varsinkin kun ottaa huomioon, että alustaa käyttää yli 1,4 miljardia ihmistä.

Ja hyvä uutinen on, että monet näistä menetelmistä eivät vaadi valtavaa Instagram-seuraamista.

Voit esimerkiksi tarjota helposti Instagram-hallintapalveluita seuraajien määrästä riippumatta.

Kuinka hyödyt Instagramista?

Aiheeseen liittyvää luettavaa: