Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa keskitasolla (7 tapaa ansaita ja saada palkkaa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa keskitasolla (7 tapaa ansaita ja saada palkkaa)

Tämä opas selittää, kuinka ansaita rahaa Mediumilla.

Alta opit ansaitsemaan rahaa Mediumilla sekä saat vinkkejä maksujen kasvattamiseen Medium-alustalla. Lisäksi siellä on osio, jossa on ohjeita tulojesi ja suoritusesi seurantaan ja analysoimiseen Mediumissa, jotta voit parantaa tulojasi kirjoittajana tällä alustalla.

Jos haluat mennä syvemmälle aiheeseen tulla paremmaksi ja kannattavammaksi Medium-kirjoittajaksi, tutustu Mediumiin kirjoittamista käsittelevään perusteelliseen oppaaseemme, kun olet lukenut tämän sivun.

Kuinka ansaita rahaa keskikokoisella

1. Liity Medium Partner -ohjelmaan ja aseta sisältösi maksumuurin taakse

Medium Partner Program on ohjelma, jonka avulla kirjoittajat voivat ansaita rahaa sisällöltään Mediumin jäsenten sitoutumisen perusteella. Maksumuuri on ominaisuus, joka rajoittaa muiden kuin jäsenten pääsyä sisältöösi.

Jotta voit liittyä Medium Partner -ohjelmaan, sinun on täytettävä seuraavat kelpoisuusvaatimukset:

 • Sinulla on vähintään 100 seuraajaa Mediumissa.
 • Olet julkaissut vähintään yhden jutun Mediumissa aiemmin (Huomaa: tarinoiden on noudatettava välineen sääntöjä, ne eivät voi olla vastauksia, eivätkä ne saa sisältää seuraavia aiheita: kumppanuusohjelmaa koskevat metapostaukset, seuranta-toiminto tai ei-orgaaninen seuraajien kasvu).
 • Asu maassa, jossa Stripe, Mediumin maksujen käsittelijä, toimii.
 • Ole 18 vuotta täyttänyt.
 • Julkaise uusi tarina vähintään kuuden kuukauden välein säilyttääksesi kumppanin aseman.

Jos täytät nämä vaatimukset, voit hakea ohjelmaan liittymistä siirtymällä osoitteeseen medium.com/earn ja napsauttamalla “Hae nyt”.

Saadaksesi maksun mediakirjoituksestasi, sinun on annettava henkilötietosi, maksutietosi ja verotietosi. Sinun on myös hyväksyttävä ohjelman ehdot.

Jos haluat asettaa sisältösi maksumuurin taakse, sinun on napsautettava vaihtokytkintä kohdan “Tee tarinastani ansaita rahaa” vieressä. Näet sitten ponnahdusikkunan, jossa sinua pyydetään valitsemaan “Ilmainen” tai “Vain jäsenille”.

Jos valitset “Ilmainen”, sisältösi on kaikkien saatavilla, mutta et ansaitse siitä rahaa. Jos valitset “Vain jäsenet”, sisältösi on vain kuukausi- tai vuosimaksun maksaville Medium-jäsenille, mutta sinä ansaitset siitä rahaa.

2. Kirjoita laadukasta ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka houkuttelee ja pitää keskikokoiset jäsenet

Sisältösi laatu ja sitoutuminen ovat tärkeimmät tekijät, jotka määräävät, kuinka paljon rahaa voit ansaita Mediumilla.

 • Sinun on kirjoitettava sisältöä, joka tarjoaa arvoa ja ratkaisee lukijoillesi ongelmia.
 • Sinun on myös kirjoitettava sisältöä, joka kiinnittää huomion ja uteliaisuuden, saa lukijat koukkuun ja saa heidät haluamaan lukea lisää, pitää lupauksesi ja vastaa lukijoiden kysymyksiin.
 • Sinun on myös kirjoitettava aiheista, jotka ovat merkityksellisiä ja trendaavia Mediumissa ikivihreiden aiheiden lisäksi rakentaaksesi lojaalisuutta lukijoidesi kanssa.

3. Julkaise suosituissa ja asiaankuuluvissa julkaisuissa, joilla on suuri ja uskollinen keskikokoisten jäsenten yleisö

Median julkaisut ovat toimittajan tai toimittajaryhmän kuratoimia tarinoita. Julkaisuilla voi olla tietty aihe, markkinarako, yleisö tai teema, ja niillä voi olla omat säännöt, ohjeet ja standardit tarinoiden hyväksymiselle ja julkaisemiselle.

Julkaisussa julkaisemisella voi olla useita etuja, joiden avulla voit ansaita enemmän rahaa Mediumilla, kuten saada enemmän näkyvyyttä ja levitystä sisällöllesi, saada palautetta ja sitoutumista lukijoiltasi, lisätä sisältösi uskottavuutta ja arvovaltaa sekä löytää uusia mahdollisuuksia ja yhteyksiä kirjoitusurasi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta transkriptiosivua

Jos haluat julkaista julkaisussa, sinun on löydettävä julkaisu, joka vastaa aihettasi ja markkinarakoasi ja joka hyväksyy kirjoittajien ehdotukset. Sitten sinun on noudatettava heidän lähetysohjeitaan ja prosessiaan ansaitaksesi rahaa keskikokoisella sisällölläsi.

4. Mainosta sisältöäsi muilla alustoilla ja kanavilla

Medium ei ole ainoa paikka, jossa voit jakaa sisältöäsi ja tavoittaa yleisösi. Voit myös mainostaa sisältöäsi muilla alustoilla ja kanavilla, joilla on suuri ja asiaankuuluva yleisö potentiaalisista Median jäsenistä.

Voit esimerkiksi jakaa sisältöäsi sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Reddit jne. Voit myös jakaa sisältöäsi foorumeilla, verkkosivustoilla, uutiskirjeissä, podcasteissa tai muissa kanavissa, joissa kohdeyleisösi viettää aikaa. .

Mainostamalla sisältöäsi muilla alustoilla ja kanavilla voit lisätä liikennettäsi, näkyvyyttäsi ja lukuaikaasi, mikä auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa Mediumilla.

5. Käytä Mediumin analytiikkaa ja oivalluksia tulojen mittaamiseen

Medium tarjoaa erilaisia ​​työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit seurata ja analysoida suorituskykyäsi ja parantaa strategiaasi. Pääset tilastosivullesi napsauttamalla profiilikuvaasi sivun oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla valikosta Tilastot.

Voit myös suodattaa tilastosi ajanjakson tai tarinan mukaan. Tilastosivullasi voit nähdä erilaisia ​​mittareita, kuten katselukertoja, lukemia, faneja, taputuksia, kommentteja, tuloja, jakelun tilaa, sisäisiä vs. ulkoisia viittauksia, liikenteen lähteitä, jäsenten lukuaikaa jne.

Näiden mittareiden avulla voit mitata, kuinka hyvin sisältösi toimii Mediumissa ja kuinka paljon rahaa ansaitset siitä. Näiden mittareiden avulla voit myös tunnistaa, mikä toimii ja mikä ei toimi keskikokoisen sisältöstrategiassasi.

6. Ota käyttöön tarinojesi tippausominaisuus

Tipping on ominaisuus, jonka avulla lukijat voivat osoittaa arvostavansa tarinoitasi lähettämällä sinulle vinkkejä kolmannen osapuolen juomalinkin kautta haluamaasi maksupalveluun. Juomaraha on valinnainen sekä kirjoittajille että lukijoille.

Kirjoittajat voivat ansaita rahaa Mediumilla ansaitakseen rahaa tarinoihinsa omien käyttöasetustensa Julkaise-välilehdellä. Lukijat voivat antaa vihjeitä kirjoittajille napsauttamalla vinkkipainiketta heidän tarinoidensa alaosassa.

Kirjoittajat voivat valita haluamansa maksupalvelun vaihtoehdoista, kuten PayPal, Ko-Fi, Patreon tai Buy Me A Coffee. Tippien antaminen on tapa ansaita lisätuloja kirjoittamisestasi ja luoda suhteita lukijoihisi.

7. Mainosta tuotteitasi ja palveluitasi

Toinen tapa ansaita rahaa Mediumilla on myydä omia tuotteitasi tai palveluitasi sisältösi kautta. Voit käyttää sisältöäsi esitelläksesi asiantuntemustasi, osoittaaksesi arvosi ja rakentaaksesi luottamusta yleisösi kanssa.

Voit myös käyttää Medium-artikkeleitasi liidien luomiseen, sähköpostilistan kasvattamiseen tai liikenteen ohjaamiseen verkkosivustollesi tai aloitussivullesi. Tämän jälkeen voit tarjota tuotteitasi tai palveluitasi yleisöllesi, kuten kirjoja, kursseja, valmennusta, konsultointia jne.

Ja koska Medium-sisältö sijoittuu hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, artikkelisi ja tarinasi voidaan löytää osuvilla avainsanoilla. Katso tämä aiheeseen liittyvä opas Medium SEO -strategian parantamiseen, jotta voit hyödyntää Mediumin hakukoneoptimoinnin tehoa.

Kuinka Medium laskee tulosi ja maksaa sinulle

Medium laskee tulosi sisältösi lukeneiden Medium-jäsenten lukuajan ja sitoutumisen perusteella. Mitä enemmän aikaa ja huomiota jäsenet käyttävät sisältöösi, sitä enemmän rahaa ansaitset.

Medium maksaa sinulle joka kuukausi Stripen, Mediumin maksuprosessorin kautta. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun tulosi ovat saatavilla Stripe-tililläsi. Tämän jälkeen voit siirtää tulosi pankkitilillesi tai pankkikortillesi.

🔥 Empfohlen:  Viisi ratkaisevaa vaihetta, joihin kaikki startup-yritykset osuvat, ja kuinka käsitellä niitä

Pienin maksukynnys on 10 dollaria. Jos tulosi ovat alle 10 $ tietyssä kuukaudessa, ne siirretään seuraavalle kuukaudelle, kunnes saavutat kynnyksen.

Kuinka kasvattaa tulojasi ja tavoittaa lisää keskikokoisia jäseniä

Kasvataksesi tulojasi ja tavoittaaksesi enemmän Medium-jäseniä sinun on kirjoitettava laadukasta ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka tarjoaa arvoa ja ratkaisee lukijoillesi ongelmia. Sinun on myös optimoitava sisältösi Mediumin jakelujärjestelmää ja algoritmia varten.

Tässä on joitain vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan nämä tavoitteet:

 • Kirjoita aiheista, jotka ovat olennaisia, trendaavia tai ikivihreitä Mediumissa. Käytä Mediumin aiheita ja tageja selvittääksesi, mistä ihmiset ovat kiinnostuneita ja mitä he etsivät.
 • Kirjoita tarttuvia otsikoita ja tekstityksiä, jotka herättävät huomion ja uteliaisuuden. Käytä avainsanoja, numeroita, kysymyksiä tai emotionaalisia laukaisimia houkutellaksesi lukijoita napsauttamaan sisältöäsi.
 • Kirjoita houkuttelevia esittelyjä, jotka houkuttelevat lukijaa ja saavat heidät haluamaan lukea lisää. Käytä tarinoita, anekdootteja, tilastoja, lainauksia tai kysymyksiä houkutellaksesi lukijoita.
 • Kirjoita selkeitä ja ytimekkäitä kappaleita, jotka täyttävät lupauksesi ja vastaavat lukijoiden kysymyksiin. Käytä otsikoita, alaotsikoita, luettelokohtia, luetteloita, lainauksia, kuvia, videoita tai muuta mediaa tekstin hajottamiseen ja helpottaaksesi skannausta.
 • Kirjoita vahvat johtopäätökset, jotka tiivistävät tärkeimmät kohdat ja tarjoavat selkeän kehotuksen toimia. Kerro lukijoille, mitä tehdä seuraavaksi, kuten jakaa sisältöä, seurata sinua, jättää kommentti tai tilata uutiskirje.
 • Julkaise jatkuvasti ja usein rakentaaksesi luottamusta ja uskollisuutta lukijoidesi kanssa. Pyri vähintään yhteen tarinaan viikossa tai useampaan, jos mahdollista.
 • Julkaise suosittuja ja asiaankuuluvia julkaisuja, joissa on suuri ja uskollinen Mediumin jäsenten yleisö. Noudata heidän lähetysohjeitaan ja toimituksellisia standardeja parantaaksesi mahdollisuuksiasi tulla hyväksytyksi ja esille.
 • Mainosta sisältöäsi muilla alustoilla ja kanavilla, joilla on suuri ja asiaankuuluva yleisö potentiaalisista Median jäsenistä. Jaa sisältöäsi sosiaalisessa mediassa, foorumeilla, verkkosivustoilla, uutiskirjeissä, podcasteissa tai muissa kanavissa, joissa kohdeyleisösi viettää aikaa.
 • Ota yhteyttä lukijoihisi ja muihin kirjoittajiin Mediassa. Vastaa kommentteihin, taputa tarinoita, seuraa kirjoittajia, liity keskusteluihin tai aloita keskusteluja. Rakenna suhteita ja yhteisöä ihmisten kanssa, jotka jakavat kiinnostuksesi ja intohimosi.

Kuinka seurata ja analysoida tulojasi ja suorituskykyäsi

Voit seurata ja analysoida tulojasi ja tehokkuuttasi Mediumissa käyttämällä Mediumin tilastosivua. Median tilastosivu näyttää erilaisia ​​mittareita, kuten näyttökertoja, lukemia, faneja, taputuksia, kommentteja, tuloja, jakelun tilaa, sisäisiä vs. ulkoisia näkymiä, liikenteen lähteitä, jäsenten lukuaikaa jne.

Pääset tilastosivullesi napsauttamalla profiilikuvaasi sivun oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla valikosta Tilastot. Voit myös suodattaa tilastosi ajanjakson tai tarinan mukaan.

Näiden mittareiden avulla voit mitata, kuinka hyvin sisältösi toimii Mediumissa ja kuinka paljon rahaa ansaitset siitä. Näiden mittareiden avulla voit myös tunnistaa, mikä toimii ja mikä ei toimi sisältöstrategiassasi.

Jotkut mittareista, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota, ovat:

 • Katselukerrat: kuinka monta kertaa joku näki tarinasi esikatselun Mediumissa.
 • Lukemat: kuinka monta kertaa joku on lukenut vähintään 50 % tarinastasi Mediumissa.
 • Lukusuhde: lukujen prosenttiosuus katselukerroista. Korkeampi lukusuhde tarkoittaa, että useammat ihmiset ovat kiinnostuneita lukemaan sisältöäsi.
 • Fanit: niiden ihmisten määrä, jotka taputtavat tarinaasi Mediumissa.
 • Tulot: Rahamäärä, jonka ansaitsit median tarinastasi, joka perustuu median jäsenten lukuaikaan ja sitoutumiseen.
 • Sisäiset vs. ulkoiset viittaukset: Niiden näyttökertojen prosenttiosuus, jotka tulivat tulotavan sisältä ja tulotavan ulkopuolelta.
 • Jäsenen lukuaika: Kokonaisaika, jonka Mediumin jäsenet käyttivät tarinasi lukemiseen Mediassa. Tätä mittaria käytetään tulosi laskemiseen.
🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa ansaitseminen podcastistasi? | 7 tapaa ansaita rahaa podcastisi

Kuinka paljon Medium maksaa 1 000 katselukertaa kohden?

Medium maksaa keskimäärin 15–30 dollaria 1 000 katselukertaa kohden, ja tulot perustuvat lukuaikaan eivätkä sivun katseluihin. Maksamasi kokonaissumma riippuu ajasta, jonka Mediumin jäsenet käyttävät tarinojesi lukemiseen.

Lisäksi joka kerta, kun muutat ei-maksavasta lukijasta maksavan Medium-jäsenen, saat puolet lukijan jäsenmaksusta, ilman normaalit maksujenkäsittelymaksut, niin kauan kuin lukija on aktiivinen jäsen.

Kuinka ansaita 100 dollaria keskitasolla?

Ansaitaksesi 100 dollaria Mediumista, sinun on liityttävä Medium Partner -ohjelmaan ja asetettava sisältösi maksumuurin taakse. Sinun on myös kirjoitettava laadukasta ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka houkuttelee Mediumin jäseniä ja rohkaisee heitä käyttämään enemmän aikaa sisältösi lukemiseen.

Siksi nopein tapa ansaita 100 dollaria Mediumilla on kasvattaa seuraajia, kirjoittaa artikkeleita, joita heimosi haluaa lukea, saada tarinoitasi luettua pidempään ja kasvattaa seuraajamäärääsi.

Mikä on kannattavin aihe keskitasolla?

Henkilökohtainen talous ja sijoittaminen ovat Mediumin kannattavimmat aiheet, joilla on korkeimmat tulot lukukohtaisesti. Keskimääräinen lukukohtainen tulos on 0,20 dollaria Mediumin kumppaniohjelman artikkeleiden perusteella. Muita kannattavia aiheita ovat henkilökohtainen kehitys, yrittäjyys, tuottavuus, kirjoittaminen, teknologia ja terveys.

Ansaitse rahaa keskipitkällä yhteenvedolla

Toivomme, että pidit tästä oppaasta, kuinka ansaita rahaa Mediumilla.

Kuten huomasit, on olemassa useita tapoja ansaita rahaa Mediumilla lisätäksesi Medium-alustalla saamiesi palkkioiden määrää. Noudattamalla tämän sivun vinkkejä parantaa, seurata ja analysoida tulojasi ja suorituskykyäsi Mediumissa, voit parantaa tulojasi kirjoittajana tällä alustalla.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.