Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa kirjanpitoyrityksellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa kirjanpitoyrityksellä

Aloita kirjanpitoyritys

On yleisesti tiedossa, että kirjanpitäjät tienaavat paljon rahaa, mutta entä kirjanpitäjät? Onko tämä yhtä hyvä vaihtoehto sivuyrityksen perustamiseen? Ovatko kirjanpitäjät edes erilaisia ​​kuin kirjanpitäjät?

Jos olet hyvä numeroiden kanssa ja sinulla on hyvät organisointitaidot, kirjanpito saattaa olla täydellinen sivukeikka sinulle.

Onko kirjanpito hyvä yritys aloittaa?

Useimmilla pienyritysten omistajilla ei ole aikaa tai halua investoida kirjanpidon oppimiseen, minkä vuoksi se on hieno yritys aloittaa. Ammattitaitoisille kirjanpitäjille tulee aina olemaan kysyntää ja monipuolisilla palveluilla, voit ansaita erittäin hyvin muiden yritysten talouden kirjaaminen.

Tässä postauksessa kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää kirjanpitoyrityksen perustamisesta. Autamme sinua saamaan uuden liikeideaasi liikkeelle sen selvittämisestä, kuinka paljon voit ansaita rahaa, tarvittavaan pätevyyteen ja alkuun pääsemiseen.

Miksi kokeilla kirjanpitoa?

Ensimmäinen kysymys, joka meidän on kysyttävä, on, onko kirjanpitäjille kysyntää?

Yhdysvalloissa on noin 1,7 miljoonaa kirjanpitäjää, ja työmarkkinoiden odotetaan itse asiassa supistuvan noin 1,5 % vuoteen 2026 mennessä.

Tämä johtuu ensisijaisesti kirjanpitoohjelmistoista ja automaattisista työkaluista, jotka helpottavat pienyritysten toimintaa ilman omaa kirjanpitäjää.

Tästä huolimatta ammattitaitoisia kirjanpitäjiä tarvitaan aina, koska se on taito, jota kaikilla liikemiehillä ei ole.

Puhumattakaan siitä, että tulevina vuosina työpaikkoja tulee vähemmän, paikat ovat korkeapalkkaisia, mikä on hyvä asia kirjanpitäjille.

Lopuksi, ole oma pomosi

Ota ILMAINEN työpaja Bookkeepers.com-sivustolta ja ota selvää, kuinka voit aloittaa oman Digitaalinen kirjanpitoliiketoiminta

Kirjanpitäjä vs kirjanpitäjä

Vaikka kirjanpitäjien ja kirjanpitäjien työt menevät usein päällekkäin, on erilaisia ​​tehtäviä.

Kirjanpitäjä kirjaa ja luokittelee kaikki yrityksen taloustapahtumat, mukaan lukien myynnit, palkanlaskenta, laskut jne.

Kirjanpitäjä ottaa kaikki nämä tiedot ja tarjoaa taloudellisia arvioita, tulkintoja ja neuvoja parhaan tavan parantaa liiketoiminnan tulosta.

Ajattele sitä kumppanuutena – kirjanpitäjä kirjaa kaikki tiedot ja kirjanpitäjä tulkitsee ne tilinpäätökseen.

Laillistettu kirjanpitäjä vs julkinen kirjanpitäjä

Sertifioidun julkisen kirjanpitäjän lisenssi on akkreditointi, jonka myöntää National Association of Certified Public Bookkeepers (NACPB). Tämä ensisijainen akkreditointi tunnustetaan kaikkialla osavaltiossa ja se takaa, että kirjanpitopalvelusi ovat hyviä.

Vaikka et tarvitse CPB-lisenssiä toimiaksesi kirjanpitäjänä Yhdysvalloissa, se osoittaa mahdollisille asiakkaillesi, että olet kokenut, ammattitaitoinen ja että olet vastuussa heidän kirjanpidostaan.

Mitä kirjanpitäjä tekee päivittäin?

Kirjanpitäjän jokapäiväinen toiminta keskittyy asiakkaan liiketoiminnan tulojen ja menojen seurantaan ja kirjaamiseen.

Päivittäisten tapahtumien kirjaaminen

Hoidat päivittäisten tapahtumien kirjaamisen ja seurannan. Useimmat kirjanpitäjät käyttävät tähän ohjelmistoja työnsä helpottamiseksi. Kun asiakkaat ovat ottaneet käyttöön kirjanpitoohjelmiston, heidän on helpompi seurata laskuja ja maksuja ja helpottaa elämääsi verojen suhteen.

Laskujen lähettäminen

Myös laskujen laatiminen ja lähettäminen asiakkaille on kirjanpitäjän vastuulla. Vastaat myyntisaamisten kirjanpidosta ja mahdollisten myöhästyneiden maksujen jahtaamisesta.

Ostovelkakirjan käsittely

Kirjanpitäjät ovat yleensä myös vastuussa maksujen suorittamisesta yrityksen puolesta. Tämä sisältää laskujen laatimisen tavarantoimittajille, kulujen maksamisen ja pikkurahakäsittelyn.

Kirjojen valmistelu kirjanpitäjälle

Käytät myös aikaa varmistaaksesi, että kaikki kirjat ovat täydellisiä ja ajan tasalla valmiina luovutettaviksi kirjanpitäjälle.

Kaiken kaikkiaan kirjanpitäjän päivä voi olla kiireinen. Ilman lahjakasta kirjanpitäjää, joka seuraa taloutta, kirjanpitäjät eivät pysty hoitamaan työtään, eivätkä yritykset tiedä, tuottavatko ne voittoa.

Kuinka paljon kirjanpitäjä tienaa?

Keskimääräinen kirjanpitäjän palkka Yhdysvalloissa on 44 931 dollaria, mutta se vaihtelee noin 30 000 dollarista 50 000 dollariin riippuen kokemuksesta, pätevyydestä, tunteista ja tarjotun palvelun tasosta.

🔥 Empfohlen:  Sisällön jakelustrategioiden opas

Freelance-kirjanpitäjänä voit odottaa veloittavan palveluistasi 18–23 dollaria tuntihintana. Useimmat freelancerit työskentelevät kuitenkin kuukausittain, ja peruskirjanpitopalveluiden maksut alkavat 99 dollarista kuukaudessa.

Kirjanpidon tyypit

Aloittaessasi voit tarjota kolmea yleistä kirjanpitoa:

Virtuaalinen kirjanpitoyritys

Virtuaalikirjanpitäjänä hyväksyt laskut, kuitit ja palkkakirjanpidon sähköisesti ja työskentelet etänä. Työskentelet yleensä sähköpostin välityksellä asiakkaiden kanssa ja pidät kirjaa asiakirjoista käyttämällä erityistä online-ohjelmistoa.

Lopuksi, ole oma pomosi

Ota ILMAINEN työpaja Bookkeepers.com-sivustolta ja ota selvää, kuinka voit aloittaa oman Digitaalinen kirjanpitoliiketoiminta

Virtuaalikirjanpitäjät ovat yhtä päteviä kuin heidän omat kollegansa, he vain työskentelevät kotoa käsin. Suurin osa virtuaalisista kirjanpitäjistä työskentelee yhdessä yrityksessä kokopäiväisinä työntekijöinä, mikä eroaa freelance-kirjanpitäjistä.

Freelance-kirjanpito

Freelance-kirjanpitäjänä tarjoat erilaisia ​​palveluita eri yrityksille silloin, kun ne niitä tarvitsevat. Sen sijaan, että työskentelet kokopäiväisesti yhdelle yritykselle, sinulla on useita ja saatat tarjota myös kertaluonteisia palveluita.

Palvelut ovat samat, ja työpaikat ovat yleensä virtuaalisia, jolloin sinulla on mahdollisuus etätyöskentelyyn digitaalisena nomadina.

Koko syklin kirjanpito

Täysisyklinen kirjanpito on prosessi, jossa seurataan yritystä koko verovuoden ajan, säilytetään kaikki kirjanpito ja laaditaan sitten tietueet kirjanpitäjän verotusta varten. Pysyt yrityksessäsi koko ajan kirjanpitäjänä niin kauan kuin he tavallisesti työskentelevät, ja työskentelet yleensä paikan päällä toimistossa.

Kirjanpitoyrityksen perustamisen hyvät ja huonot puolet

Virtuaalikirjanpitoyrityksen perustamisella on joitain haittoja ja etuja, jotka on avainasemassa otettava huomioon ennen kuin teet mitään sijoitusta tähän ura- tai sivuhulinaan.

Kirjanpitoyrityksen perustamisen edut

 • Aloituskustannukset ovat minimaaliset.
 • On helppoa erikoistua yhdelle toimialalle ja saada asiakkaita nopeasti.
 • Työ on johdonmukaista ja toimii aikataulussa, jota on helppo suunnitella.
 • Voit työskennellä virtuaalisesti ja kotoa käsin.
 • Et tarvitse todistusta tai koulutusta aloittaaksesi (vaikka se on suositeltavaa).

Kirjanpitoyrityksen perustamisen haitat

 • Voit joutua vastuuseen, jos teet äänitysvirheen, joka maksaa yritykselle rahaa.
 • Olet vastuussa kaikkien vastuullasi olevien tietojen turvallisuudesta.
 • Kirjanpito-ohjelmiston päivittäminen ja ostaminen voi olla kallista.
 • Sinun täytyy olla tyytyväinen tekniikkaan.

Mitä tarvitset virtuaalisen kirjanpitoyrityksen perustamiseen

Aivan kuten kaikissa uusissa yrityksissä, on olemassa joitain perusasioita, jotka sinun on saatava liikkeelle.

 1. Pätevyys

Vaikka et tarvitse muodollista koulutusta ollaksesi kirjanpitäjä, sinun kannattaa harkita kirjanpitäjän pätevyyden hankkimista, jos haluat tosissasi tehdä tästä menestyksekkään yrityksen.

Tämä tekee asiakkaiden saamisesta paljon helpompaa, koska se luo uskottavuutta yrityksellesi alussa.

Voit suorittaa erilaisia ​​kursseja ja koulutusta osavaltiostasi riippuen, joten etsi paikallisia kursseja nähdäksesi, onko olemassa edullisia kursseja, joihin voit rekisteröityä aloittaaksesi.

 1. Aloitusrahastot

Kirjanpitoyrityksen perustaminen on yksi edullisimmista perustamisesta. Ja sen mukaan Entrepreneur Magazineyksi kannattavimmista.

Tarvitset noin 1 000 dollaria käynnistyskuluihin, jotka kattavat itse tekemäsi verkkosivuston, kirjanpitoohjelmiston, mainonnan ja perustarvikkeet, kuten paperitarvikkeet ja käyntikortit.

 1. Liiketoimintasuunnitelma

Riippumatta siitä, kuinka valmistautuneena olet, sinun tulee aina kirjoita liiketoimintasuunnitelma ennen kuin alat etsiä asiakkaita. Tämä sisältää:

 • Mitä ohjelmistoja aiot käyttää.
 • Mihin toimialaan aiot kohdistaa.
 • Asiakkaiden, kilpailun ja paikallisten mahdollisuuksien markkinatutkimus.
 • Hinnoittelurakenne ja yrityksesi juoksevat kulut.
 • Markkinointistrategia.
 1. Laitteisto

Tarvitset luotettavan, nykyaikaisen kannettavan tai pöytätietokoneen päivittäiseen käyttöön. Useimmat kirjanpitoohjelmistot toimivat sekä Macilla että PC:llä, joten se on vain henkilökohtainen mieltymys.

🔥 Empfohlen:  Marketplace-sivuston käynnistäminen WordPressin avulla

Mutta jos aiot työskennellä matkoillasi, pidät todennäköisesti parempana laadukasta kannettavaa tietokonetta kuin pöytäkonetta.

Suuri näyttö on paras, koska vietät suurimman osan päivästäsi sitä tuijottaen.

 1. Nettisivu

Kirjanpitoyrityksen perustamisessa on kyse uskottavuuden rakentamisesta, joten muutamat ensimmäiset asiakkaat luottavat sinuun tarpeeksi käsitelläkseen kirjojaan.

Sinun ei tarvitse sijoittaa tuhansia web-suunnitteluyritykseen, mutta yksinkertainen, helposti navigoitava verkkosivusto tekee suuren eron.

Työkalut kuten Squarespace maksavat noin 20 dollaria kuukaudessa ja voit luoda tee-se-itse-verkkosivuston nopeasti ja helposti käyttämällä malleja – siinä kaikki mitä tarvitset alussa.

Tarvitset myös ammattimaisen sähköpostiosoitteen: [email protected] [email protected] sijaan – tämä antaa ammattimaisemman ilmeen.

Voit saada G Suiten yrityssähköpostin noin 8 dollarilla kuukaudessa.

Aloita oma blogi

Se on loistava tapa ansaita rahaa verkossa ja voittaa takaisin taloudellinen vapautesi. Se ei ole helppoa, mutta sitten taas, elämässä ei ole mitään hyvää! Jos teet työtä, se voi olla erittäin palkitsevaa. Varmista siis, että aloitat blogisi oikein, itse isännöitynä ja Sitegroundissa!

 1. Kirjanpitopalveluohjelmisto

Tämä on aluksi kallein kulusi. Kirjanpitäjänä tarvitset laadukkaita, ammattimaisia ​​ohjelmistoja pitääksesi asiakkaidesi kirjat kunnossa. Jotkut parhaista vaihtoehdoista ovat:

Kaikki nämä tarjoavat ilmaisia ​​koulutusvideoita, joiden avulla pääset käsiksi erilaisiin työkaluihin, jos et ole jo tuttu.

 1. Videoneuvotteluohjelmisto

Freelance-kirjanpitäjänä vietät paljon aikaa tapaamisissa asiakkaidesi kanssa. Hyvälaatuisen videoneuvotteluohjelmiston käyttäminen helpottaa kokouksia ja vältät ajanhukkaa yrittäessäsi saada viivästyneet streamit toimimaan.

Jotkut parhaista vaihtoehdoista ovat:

Kirjanpito Mainonta

Kirjanpitoyrityksen perustamisessa on paljon kilpailua, joten sinun on keskitettävä energiasi mainontaan aloittaessasi.

Tässä on joitain mainosideoita, joilla pääset alkuun:

 • Ota yhteyttä paikallisiin yrityksiin, joiden kanssa haluaisit tehdä yhteistyötä, ja tee esittelytarjous.
 • Aseta edullinen, paikallisesti kohdistettu Facebook-mainos.
 • Liity online-foorumeille ja tarjoa kirjanpitotietosi.
 • Etsi online-hakemistoja, joihin voit lisätä.
 • Ilmoittaudu vieraana korkean profiilin blogeissa.
 • Lähetä johdonmukaisesti yritysten sosiaalisen median tileille (etenkin LinkedIn).
 • Kysy ystäviltä ja perheeltä, tietävätkö he ketään, johon he voivat viitata.

Kun olet hankkinut ensimmäisen asiakkaasi, pyydä viittauksia. Yrittäjillä on usein kontakteja ja he suosittelevat mielellään laadukkaita palveluita.

Kuinka saada kirjanpitoasiakkaita nopeasti

Jos sinulla on vaikeuksia saada ensimmäiset asiakkaasi, älä anna periksi. Ensimmäisten asiakkaiden saaminen on aina vaikeinta. Tässä on joitain strategioita, joiden avulla voit saada ensimmäiset asiakkaat.

Valitse markkinarako, johon erikoistua

Yritysomistajat etsivät alalleen erikoistuneita kirjanpitäjiä. Tämä johtuu siitä, että jokaisella toimialalla on hieman erilaiset tarpeet laskutuksen, palkanlaskennan, kuittien jne.

Jos olet erikoistunut tiettyyn markkinarakoon, voit markkinoida paljon suoremmin ja sinun on helpompi saada viittauksia.

Tarjoa ilmaisia ​​60 minuutin konsultaatioita

Uuteen kirjanpitäjään sijoittaminen on iso päätös, ja taloutesi luottaminen jollekin voi olla riski. Tarjoamalla ilmaisen konsultoinnin voit rakentaa yhteyden potentiaalisiin asiakkaisiisi ja myydä itseäsi paljon tehokkaammin.

Varaa tietty päivä konsultaatioille ja kannusta asiakkaita sopimaan puhelusta kanssasi, jotta voit selittää heille tarkasti, kuinka aiot parantaa heidän kirjanpitoprosessejaan.

Rekisteröidy Freelancer-verkkosivustoille

Freelance-sivustot saavat huonon edustajan, mutta näillä alustoilla on hienoja mahdollisuuksia löytää asiakkaita.

Ne ovat yleensä ilmaisia, ja voit valita, mitä töitä haluat hakea. Vaikka sinun ei pitäisi luottaa näihin sivustoihin ikuisesti, koska ne veloittavat maksuja, ne voivat auttaa sinua löytämään ensimmäiset asiakkaasi:

🔥 Empfohlen:  Kuinka palkata freelance-graafinen suunnittelija | Haastattelukysymykset freelance-graafiselle suunnittelijalle

Kirjanpidon yrityksen nimi ideoita

Jos sinulla on vaikeuksia keksiä yrityksen nimi, et ole yksin. Monet ihmiset juuttuvat yrittäessään keksiä täydellistä nimeä uudelle yritykselleen.

Yritä sisällyttää nimeen “kirjanpito”, jotta potentiaaliset asiakkaat tietävät heti, mitä tarjoat. Tämä auttaa myös hakukoneoptimoinnissasi, kun ihmiset etsivät paikallisia kirjanpitäjiä.

Nimesi on aina hyvä vaihtoehto antaa ammattimainen ja ainutlaatuinen yritysnimi. Esimerkiksi “Kelly Smithin kirjanpito”.

Voit myös sisällyttää alan, johon haluat kohdistaa, kuten “Smith Contractors Bookkeeping”.

Älä kuitenkaan jää liian kiinni nimeen – aina on mahdollisuus muuttaa sitä tulevaisuudessa kasvaessasi.

Kuinka säilyttää kirjoja pienyritykselle

Jokainen yritys on hieman erilainen yksilöllisillä prosesseilla, mutta pieniä yrityksiä varten on aina säilytettävä kolme kirjaa:

 • Kassakirja: Kassakirja on tietue maksuista yrityksen tilille ja tililtä. Tämä on tärkeä ennustetyökalu, jonka kirjanpitäjä tarvitsee ajan tasalla.
 • Myyntilaskutiedosto: Tämä on tietue kaikista asiakkaille lähetetyistä laskuista. Tämän avulla voit seurata erääntyneitä laskuja ja etsiä myöhästyneitä maksuja, joten sen tulee olla kronologisessa järjestyksessä.
 • Ostolaskutiedosto: Tämä tiedosto pitää kirjaa yrityksen kuluista, kuiteista jne. Sinun on seurattava, mitä kului ja mihin. Kirjanpitäjä käyttää tätä verojen poistamiseen, joten se on tärkeä tiedosto.

Mitä on vuoden lopun kirjanpito?

Useimmat pienyritykset käyttävät vuoden lopun kirjanpitoa, mikä varmistaa, että kaikki rahoitustapahtumat ovat ajan tasalla ja kirjataan asianmukaisesti kyseiselle verovuodelle. Kirjanpito suoritetaan sitten saldoon ja kirjat suljetaan 12 kuukauden jaksolla.

Kirjanpitäjänä pidät kuukausittain kirjaa ja toimitat ne kirjanpitäjälle taloudellista tarkastusta varten yleensä joka neljännes, kuusi kuukautta tai vuosi verokauden aikana.

Parhaat kirjanpitoblogit

Jos haluat oppia lisää kirjanpidon erityispiirteistä, on olemassa joitain mahtavia verkkoresursseja saadaksesi lisätietoja. Jotkut parhaista ovat:

Uusimpien talous- ja kirjanpitotietojen pitäminen ajan tasalla auttaa myös parantamaan liiketoimintaasi ja palvelujasi, kun saat asiakkaita, joten yritä lukea niitä säännöllisesti.

Onko kirjanpito oikea yritys sinulle?

Toivottavasti tämä opas on antanut sinulle perusteet kirjanpitoyrityksen perustamiseen. Se voi olla tuottoisa ura niille, joilla on innokas silmä numeroihin ja ahkera kirjanpito.

Monet yrittäjät pelkäävät ajatusta talouden seurannasta, mikä tarkoittaa, että se on aina hyvin maksettava ja kysytty palvelu.

Lisäksi pienellä investoinnilla aloittamiseen on helppo hypätä mukaan ja testata, sopiiko se sinulle. Freelance-sivustojen avulla ensimmäisten asiakkaiden löytäminen on nopeaa ja helppoa, ja voit nopeasti rakentaa uuden yrityksesi orgaanisesti.

Kirjanpitoliiketoiminta