Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestäsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestäsi

Tapoja ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestäsi

Internetin ansiosta on olemassa uskomaton määrä tapoja ansaita rahaa verkossa. Voit jopa ansaita rahaa myydä kuvia itsestäsi.

Vuoteen 2023 mennessä valokuvateollisuuden odotetaan olevan huikean arvoinen 4 miljardia dollaria! Olen varma, että olet samaa mieltä, että se on järkyttävä rahasumma. Ja arkistovalokuvaus ei ole ainoa tapa ansaita rahaa kauniista itsestäsi!

En voi auttaa sinua ottamaan parempia kuvia (vaikka älypuhelimet tekevät paljon kovasta työstä puolestasi!), mutta voin kertoa sinulle, kuinka voit ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestäsi (palkan saaminen on helpompaa kuin luuletkaan). Bonuksena jaan muutamia vinkkejä myyvien kuvien ottamiseen. Muista lukea se loppuun asti!

Ansaitse rahaa myymällä valokuvia itsestäsi

Ei niin monta vuotta sitten, ainoat ihmiset, jotka ansaitsivat rahaa kuvien ottamisesta, olivat ammattivalokuvaajat. Hankalilla laitteilla ja erilaisilla objektiiveilla varustettuna ammattivalokuvaajat matkustaisivat ympäri maailmaa saadakseen täydellisiä kuvia.

Viimeisen 20 vuoden aikana olemme kuitenkin nähneet räjähdysmäisen tekniikan, mikä tarkoittaa, että voimme kaikki ottaa valokuvia ammattimaisesti. Älypuhelimien ja internetin ansiosta valokuvia voidaan ottaa, muokata ja jakaa mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi tämä voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Ei enää odottelua elokuvan kehittämiseen!

Hieno uutinen kaikille, joilla on älypuhelin, on, että voit saada palkkaa selfien ottamisesta!

Jos etsit lisätapoja sivutulojen kasvattamiseen, tämä voi olla helppo tapa. Varsinkin jos ottaa paljon kuvia joka tapauksessa. Todennäköisesti jotkut niistä voivat olla muutaman dollarin arvoisia. Seuraavassa osiossa voit oppia 9 tapaa saada palkkaa kuvistasi itsestäsi.

Suositeltava:

9 tapaa ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestäsi

Kaikki seuraavat alustat ovat laillisia tapoja saada palkkaa kuvistasi itsestäsi. Voit maksimoida tulosi myymällä valokuviasi useilla sivustoilla. Muista vain tarkistaa kunkin alustan säännöt, koska jotkut saattavat edellyttää, että heidän sivustolleen ladatut kuvat pysyvät yksinoikeudella.

Yksinoikeussopimukset merkitsevät usein korkeampia tuloja, mutta tämä ei aina pidä paikkaansa – joten muista tarkistaa ennen kuin hyväksyt mitään!

1. Mallipartiolaiset

Yli 30 vuoden kokemuksella mallialalta, Model Scouts voi olla loistava tapa käyttää selfieitäsi ja ehkä päästä mallikeikkaan! Huippumerkit, kuten Gucci, Chanel ja Vogue, ovat kaikki työskennelleet ModelScoutsin kanssa.

Monet eivät pääse catwalkille, mutta voit esiintyä markkinointikampanjoissa, muotikuvauksissa, lehtien kansissa ja muissa. Aloita matkasi mallimaailmaan lähettämällä selfie osana verkkohakemusta!

Kun lähetät valokuvan mallityötä varten, pidä se yksinkertaisena äläkä liioittele meikkaamista tai kampauksia. Ota mukaan otos päästä ja koko vartalosta, jotta saat hyvän käsityksen ulkonäöstäsi. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saatat olla matkalla mallintähdeksi! Tai ainakin kuviasi voidaan tarvita kuvastokampanjassa.

2. Selfie-sovellukset ja -sivustot

On olemassa monia sovelluksia ja verkkosivustoja, joiden avulla voit myydä selfie-kuviasi verkossa. Jokaisessa on eroja hinnoissa ja ehdoissa, joten muista lukea sopimus huolellisesti ennen kuin jatkat. Kaikki valokuvat eivät mene kaupaksi, minkä vuoksi mitä parempia kuvat ovat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on ansaita rahaa!

Tässä on 3 sivustoa, jotka maksavat selfieistä, jotta pääset alkuun:

  • Maksa selfie. Play Storesta ja App Storesta saatavilla Pay Your Selfie on laillinen sovellus, joka maksaa kuvistasi. Tämä sovellus toimii asettamalla tehtäviä selfielle ja jos täytät vaatimukset; voit ansaita jopa $1 valokuvaa kohden. Et ehkä rikastu myymällä valokuvia tällä sovelluksella, mutta yhdistettynä muihin alustoihin tulot voivat olla kohtuulliset!
  • Scoopshot. Vuonna 2010 perustettu, Scoopshot yhdistää valokuvaajat ostajiin. Tämä toimii siten, että julkaiset valokuvasi, ja kiinnostunut ostaja voi ostaa ne. Huonona puolena on, että ei ole takeita ansaitsemisesta. Jos kuitenkin otat upeita kuvia, seuraa varmasti alennus! Lataa sovellus Play Kaupasta tai App Storesta.
  • Tyylikkyys. Jos pidät shoppailusta ja valokuvaamisesta, Tyylikkyys on sivusto sinulle! Aluksi sinun on ostettava vaatteita Stylinity-sivustolta. Kun sinulla on vaatteet, sinun tulee ottaa kuvia itsestäsi vaatteiden päällä ja ladata ne. Kun joku klikkaa kuvaasi ja ostaa tuotteen, saat maksun!

3. Aloita Web-sivusto

Loistava tapa myydä valokuvia itsestäsi on oman verkkosivustosi kautta. Oman sivustosi käyttäminen selfien myymiseen tarkoittaa kolmannen osapuolen myyjän poistamista, mikä voi johtaa korkeampiin tuloihin.

Luo ensin “kotisivu”, joka esittelee portfoliosi. Nämä voivat olla yksittäisiä valokuvia tai nippuja, joissa on tiettyjä aiheita. Esimerkiksi muoti tai ruoka. Sinun tarvitsee vain lisätä potentiaalisten ostajien yhteyssivu. He voivat sitten ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen kuviesi ostamisesta. Helppo! Tai vielä parempaa, myy digitaalisia tuotteitasi verkkosivustoltasi suoraan yleisöllesi verkkokauppa-alustalla, kuten SendOwl – ne tekevät siitä myös helppoa!

🔥 Empfohlen:  Jouluvaikuttajien markkinointikampanjaideoita (+Aputoimistot...

Valokuvien myynnistä saamisen lisäksi oman sivuston avaaminen avaa uusia tapoja ansaita passiivisia tuloja. Kumppanuusmarkkinointi, mainokset ja muiden tuotteiden myynti ovat esimerkkejä lisätavoista ansaita rahaa sivustollasi.

Aloita oma blogi

Se on loistava tapa ansaita rahaa verkossa ja voittaa takaisin taloudellinen vapautesi. Se ei ole helppoa, mutta sitten taas, elämässä ei ole mitään hyvää! Jos teet työtä, se voi olla erittäin palkitsevaa. Varmista siis, että aloitat blogisi oikein, itse isännöitynä ja Sitegroundissa!

Verkkosivuston tai blogin luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Verkossa on paljon vaihtoehtoja, joiden avulla pääset alkuun. Suosittelen itseisännöityä verkkosivustoa SiteGround – Tämä on täydellinen aloittelijoille ja tarkoittaa, että voit ansaita rahaa ilman rajoituksia.

4. YouTube

YouTube voi olla suuri tulonlähde parhaiden YouTube-käyttäjien kanssa tienaa miljoonia vuodessa. Olkaamme kuitenkin hetken realistisia, nuo korkeatuloiset ovat käyttäneet vuosia brändinsä rakentamiseen saadakseen nämä palkinnot. Aloittaessasi et todennäköisesti ansaitse lähellekään tätä summaa, mutta on täysin mahdollista ansaita kunnollinen summa ylimääräistä rahaa YouTubesta.

Valokuvaustaitosi ansiosta sinulla on aihetieto, josta voit hyötyä. Muut ihmiset ovat kiinnostuneita oppimaan ottamaan valokuvia, muokkaamaan niitä ja markkinoimaan niitä. Voit luoda sisältöä, joka näyttää ihmisille, kuinka kaikki nämä asiat tehdään, ja jakaa salaisuutesi!

Kun saat tarpeeksi näyttökertoja, voit alkaa ansaita rahaa sponsoroidulla sisällöllä ja mainoksilla. Kanavasi voi myös mainostaa muita linkkejä, kuten omaa henkilökohtaista sivustoasi suoramyynnin edistämiseksi.

5. Valokuvausblogi

Bloggaaminen on erittäin suosittu tapa hankkia passiivisia tuloja. Oman valokuvausblogin luominen voi olla erinomainen tapa ansaita rahaa valokuvistasi ja blogin ansaitsemisesta.

Valokuvien myyminen on blogin päätavoite. Esittele uskomattomia kuviasi luomalla blogitekstejä, jotka keskittyvät tiettyihin aiheisiin, kuten ruokaan. Herätä lisää kiinnostusta luomalla valokuvaukseen liittyviä oppaita. Viestit, kuten “kuinka ottaa täydellinen selfie”, lisäävät liikennettä ja lisää liikennettä lisää tuloja!

Blogin kautta voit myydä valokuvia suoraan ostajille. Tämä tarkoittaa, että voit pitää enemmän rahaa, koska mikään kolmas osapuoli ei vähennä maksuja.

Onnistunut blogi voi myös tuottaa passiivisia tuloja vuosiksi. Muutamia tärkeimmistä tavoista ansaita enemmän rahaa bloggaamisesta ovat mainokset, tytäryhtiömarkkinointi ja sponsoroitu sisältö. Jos olet kärsivällinen ja rakennat blogia vähintään 6 kuukauden ajan, voit alkaa nähdä passiivisten tulojen lisääntyvän. Jotkut bloggaajat jatkavat ansaita miljoonia!

6. Instagram

Jos olet an Instagram tiesitkö käyttäjä, että voisit ansaita rahaa myymällä valokuviasi?

Monet suuret brändit haluavat aitoja kuvia mainoskampanjoihinsa. Täällä voit ansaita kunnollista rahaa tarjoamalla valokuvasi myyntiin. Joko myymällä yksittäisiä kuvia tai nippuja. Voit niputtaa myytäviä valokuvia, jotka kattavat esimerkiksi ruoan, matkailun tai muotin.

Jos keräät kunnollista seuraajaa, voit saada palkkaa selfieistäsi tietyillä tuotteilla. Brändit maksavat ihmisille, joilla on tarpeeksi paljon seuraajia, jotta he voivat julkaista kuvia itsestään tuotteensa kanssa. Rahan ansaitseminen tällä tavalla voi olla vaikeaa useimmille, ellei sinulla ole vähintään useita tuhansia seuraajia.

Viimeinen tapa myydä valokuvia Instagramissa on myydä valokuvan fyysinen kopio. Voit antaa biossasi linkin verkkosivustollesi tai luoda seuraajillesi viestin, jossa kerrot heille, että he voivat ostaa fyysisen kopion mistä tahansa pitävästään valokuvasta. Yksi valokuvaaja teki 15 000 dollaria yhdessä päivässä myymällä fyysisiä kuvia yhden postauksen kautta Instagramissa.

7. Arkistovalokuvasivustot

Osakesivustot voivat olla loistava tapa ansaita rahaa valokuvistasi. Kuvia tarvitaan kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien mainoskampanjat, kirjat, aikakauslehdet ja verkkosivustot. Tämä tarkoittaa, että korkealaatuisille kuville on aina kysyntää niin valokuvaajilta kuin amatööreiltäkin.

Valittavana on monia valokuvaussivustoja, mutta sinun ei tarvitse jäädä yhteen. Maksimoi tulosi jakamalla valokuvia useilla sivustoilla.

Esimerkkejä vakiintuneista arkistovalokuvasivustoista ovat Shutterstock, iStockja AdobeStock. Muista tarkistaa ne kaikki saadaksesi kaiken irti valokuvakokoelmastasi.

Suositus: 14 parasta sovellusta kuvien myymiseen ja rahan ansaitsemiseen

8. Valokuvakilpailut

On sivustoja, jotka tarjoavat käteistä palkintoja valokuvakilpailujen voittamisesta. Valokuvajoukko ja Asiantunteva valokuvaus ovat 2 paikkaa, joiden kanssa järjestetään usein valokuvakilpailuja rahapalkinnot.

Kilpailuihin osallistuminen ei ole vain rahan voittamista (vaikka lisäraha on aina mukavaa!). Muita osallistumisen etuja ovat itseluottamuksesi lisääminen, työsi paljastaminen laajemmille ihmismarkkinoille ja kokemuksen lisääminen. Et ehkä voita kilpailua, mutta voit silti voittaa, jos ostaja näkee työsi ja ostaa sinulta itsenäisesti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka erottua verkossa ruuhkaisilla markkinoilla

Muita tapoja löytää valokuvakilpailuja ovat televisio, aikakauslehdet ja sanomalehdet. Varo näitä, koska mainostajat voivat etsiä tiettyjä valokuvia tai lehtiä, jotka järjestävät valokuvakilpailun palkinnolla.

9. Myy jalkojen kuvia

Kyllä, luit oikein. Jalkakuvien myyminen on laillinen tapa ansaita rahaa omilla valokuvillasi. Jalkakuvia voidaan myydä omistettujen jalkakuvasivustojen, valokuvaussivustojen tai jonkin sosiaalisen median kanavien kautta.

Älä huoli, eivät vain ihmiset, joilla on jalkafetissi, ostavat kuvia jaloista. Muita ostajia voivat olla elokuvaohjaajat, jotka tarvitsevat jalkoja tiettyyn kohtaukseen, tai bloggaajat ja verkkomarkkinoijat. Bloggaajat ja verkkomarkkinoijat saattavat yrittää myydä jalkapohjaista tuotetta tai kirjoittaa artikkelin jaloista. Tämä tarkoittaa, että he ostavat kuvia, jotka liittyvät heidän viestiinsä.

Valokuvien myyminen jaloistasi yli sadalla dollarilla on täysin mahdollista. Jos ajatus jalkafetisististä, jolla on kuva jaloistasi, saa sinut kuitenkin epämukavaksi, sinun pitäisi luultavasti pitää jalkakuvasi omana tietonasi!

Nyt kun tiedät, että voit myydä jalkakuvia, missä voit myydä niitä? Feetify on jalkaharrastajille tarkoitettu verkkosivusto – ja toisin kuin OnlyFans, saat 100 % ostajan maksuista.

Sosiaalinen media voi myös olla loistava tapa myydä jalkakuvia. Jokaisella sosiaalisen median sovelluksella, mukaan lukien Instagram, Twitter ja Facebook, on potentiaalisia asiakkaita, jotka etsivät jalkakuvia. Jos haluat mennä aikuisempaan suuntaan, OnlyFans antaa sinun luoda sisältöä, jota voi tilata maksua vastaan. Paljon potentiaalisia asiakkaita jalkakuviin.

Voit myös myydä valokuvia jaloistasi useilla kauppapaikoilla, kuten eBayssa, Fiverrja Etsy. Kaikki nämä sivustot antavat sinun myydä melkein mitä tahansa, mukaan lukien kuvia jaloistasi.

Lopuksi arkistokuvasivustoilla ja -sovelluksissa on runsaasti ostajia jalkakuville. Lataa ne ja nauti toistuvista tuloista upeista jaloistasi!

7 vinkkiä myyvien arkistovalokuvien ottamiseen

Nyt kun tiedät, kuinka ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestäsi, tässä on 7 vinkkiä, joiden avulla voit myydä enemmän valokuvia. Loppujen lopuksi enemmän myyntiä, enemmän rahaa sinulle!

  • Opi valokuvaamisesta. Kuka tahansa voi ottaa ja muokata valokuvan älypuhelimellasi. Jotkut näistä kuvista näyttävät upeilta! Jos kuitenkin haluat parantaa ja myydä enemmän valokuvia, valaistuksen ja kulmien kaltaisten asioiden oppiminen auttaa. Etsi kursseja verkosta tai paikallisilta ammattivalokuvaajilta, jos haluat parantaa taitojasi.
  • Laitteet. Vanhan koulun valokuvaajilla oli paljon varusteita. Kamera, objektiivivalikoima, jalusta ja paljon muuta. Raskasta tavaraa oikein! Nykyään tarvitsemme vain kevyen älypuhelimen. Jos haluat ottaa upeita kuvia, jotka myyvät joka kerta, harkitse korkeampaa luokkaa älypuhelin paremmalla kameralla. Voit myös harkita a selfie-tikku.
  • Muokkaus. Useimmissa puhelimissa voit muokata ottamiasi valokuvia. Voit rajata, lisätä tarroja tai vaihtaa taustoja. Tämä on hienoa, mutta erottuaksesi joukosta harkitse ammattimaisen muokkausohjelmiston hankkimista. Toinen muokkauksen näkökohta on tarkastaa kuva yksityiskohtaisesti. Se voi näyttää hyvältä puhelimessasi, mutta suuremmassa koossa voi näkyä puutteita. Jos mahdollista, tarkista tietokoneesi kuvat suuremmassa muodossa korjataksesi mahdolliset puutteet.
  • Declutter. Varmista, että poistat taustasta kaiken, mikä voi heikentää kuvaa. Muista myös kuviesi mahdolliset ostajat. On mahdollista, että mainostajat ja suuret brändit voivat olla kiinnostuneita valokuvasi soveltuvuudesta kampanjaan. Jos kilpailevat merkit näkyvät kuvassa, tämä voi kuitenkin estää niitä ostamasta. Poista kaikki tuotteet näkyvistä, jos uskot tuotteen voivan aiheuttaa ongelmia.
  • Ota useita otoksia. Varmista, että otat saman kuvan useista kulmista ja joillain muunnelmilla. Tämä tekee yhdestä valokuvasta myytävämmän, koska erilaiset kuvat houkuttelevat eri ostajia. Otat esimerkiksi kuvan itsestäsi lukemassa kirjaa samalla kun juot lasillisen viiniä. Kirjayhtiö haluaa valokuvan, jossa keskitytään kirjan lukemiseen, mutta juomayhtiö haluaa keskittyä viinilasiin! Useiden kuvien ottaminen samasta kuvasta tarkoittaa, että sinulla on varastossa myydä yksi jokaiselle.
  • Koolla on väliä. Useimmat yritykset haluavat mahdollisimman suuret valokuvat; tämä on, jotta he voivat muokata niitä omiin tarpeisiinsa. Valokuvien ottaminen suurimmalla mahdollisella resoluutiolla voi auttaa lisäämään myyntiä.
  • Suositut luokat. Voit ottaa valokuvia mistä tahansa aiheesta, mutta jotkut myyvät paremmin kuin toiset. Suosittuja valokuvakategorioita ovat ruoka, luonto ja muoti. Keskity enemmän näihin aiheisiin, jos haluat myydä enemmän valokuvia.

Hanki 5 dollaria ILMAISEKSI juuri nyt

Rekisteröidy Internetin parhaimpaan palkintoalustaan ​​ja ansaitse a 5 dollarin tervetuliaisbonus
Ansaitse enemmän cashbackilla kaikista ostoksistasi, katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja vastaamalla kyselyihin. Jotkut käyttäjät voivat tehdä ylimääräisen 200+ dollaria kuukaudessa!!

🔥 Empfohlen:  Kuinka päästä eroon velasta: Vaiheittainen opas vuodelle 2023

Millaiset valokuvat myyvät parhaiten?

Jos haluat vakavasti ansaita rahaa selfieilläsi, on hyvä tietää, mikä kuvatyyppi on suosituin. Vaikka kaikille kuville voisi joskus löytyä ostaja, toisilla on enemmän kysyntää kuin toisilla.

Kuvia ihmisistä tarvitaan aina, mukaan lukien lapsia ja ihmisiä kaikista taustoista. Ota paljon kuvia muiden ihmisten kanssa, kun voit. Yritysten suosittu valokuva on työssäkäyvistä ihmisistä. Valokuvia ihmisistä kannettavissa tietokoneissaan, kirjoittamassa, tekemässä esitystä jne. Varmista, että teet niistä tarkkoja, koska monet yritykset tarvitsevat tällaista kuvaa mainosmateriaaliaan varten.

Ruoka on luultavasti yksi halutuimmista valokuvatyypeistä. Loppujen lopuksi kaikki syövät! Kaikenlaisia ​​valokuvia voidaan ottaa, mukaan lukien ruoanlaitto, syöminen ja jopa pesemättömät, mutta tyhjät lautaset.

Työkalujen valokuvat ovat suosittu luokka. Siellä on paljon DIY-harrastajia! Ottaa kuvia vasaralla, ruuveilla, porailla ja millä tahansa muulla mielelläsi työkalulla tai lisävarusteella.

Kaupunkikohtaisille valokuville on paljon kysyntää. Kuvissa voi olla kaupunkimaisemia, rakennuksia ja kuvia työmatkalaisista. Kuvien ottaminen eri vuorokaudenaikoina ja eri vuodenaikoina voi myös auttaa luomaan upean valikoiman kuvia.

Luontokuvat ovat erittäin suosittuja. Ota paljon ulkovalokuvia, joissa on niin monta eläintä, lintua ja kukkia kuin löydät. Jos sinulla on lemmikkejä, muista ottaa paljon kuvia, sillä et koskaan tiedä, milloin yksittäisestä valokuvasta tulee bestsellere.

Lopuksi matkailu on toinen valtava valokuvakategoria. Aina kun menet minne tahansa, muista ottaa paljon kuvia. Ota kuvia hotellista, rannasta ja paikallisista. Ota valokuvia milloin tahansa poistuessasi huoneesta maksimoidaksesi ansaintapotentiaalisi!

Seuraavat vaiheet

Selfien ottaminen on jotain, jota me kaikki teemme joka päivä. Jos satut ottamaan hyviä kuvia, on järkevää ansaita niistä rahaa.

Kaikki tässä oppaassa olevat menetelmät, joilla voit ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestäsi, ovat laillisia. Vielä parempaa tekee siitä, että voit ansaita passiivisia tuloja valokuvistasi. Kun ne on ladattu, ne voidaan ostaa useammin kuin kerran, mikä tarkoittaa enemmän rahaa sinulle!

Sen lisäksi, että ansaitset kuvien myynnistä, monipuolistamalla voit ansaita vielä enemmän. Luo oma sivustosi, blogisi tai YouTube-kanavasi ja ansaitse mainostuloilla tai muilla tavoilla sen lisäksi, että ansaitset rahaa myymällä selfiesi. Mitä odotat, aloita napsauttaminen!

Suositeltava: Kuinka ansaita rahaa syväverkossa: Ultimate Guide

UKK

Mikä sivusto on paras?

Jokainen alusta tarjoaa erilaisia ​​etuja riippuen siitä, mitä myyt ja omista tarpeistasi. Paras tapa on käyttää erilaisia ​​verkkosivustoja kuvien myymiseen. Tämän tekeminen maksimoi ansaintapotentiaalisi.

Voinko käyttää puhelinta vain kuvien ottamiseen?

Ehdottomasti kyllä! Edellyttäen, että täytät sivuston kuvavaatimukset, älypuhelimella otetut valokuvat hyväksytään. Huippuluokan älypuhelimissa on usein kameroita, jotka kilpailevat ammattivalokuvaajien laadusta. Lisäksi niissä on sisäänrakennetut muokkausvaihtoehdot, joiden avulla voit muokata ja viimeistellä kuvaasi.

Voinko rikastua myymällä valokuvia?

Nämä alustat tarjoavat kenelle tahansa mahdollisuuden ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestään. Joidenkin ihmisten kanssa on mahdollista ansaita kunnollinen lisätulo ansaitsee 6 numeroa.

Kuinka arkistokuvat tienaavat rahaa?

Arkistovalokuvasivustot lisensoivat ladatun valokuvasi käyttäjiensä käytettäväksi. Käyttäjä maksaa maksun, ja sinulle maksetaan rojalti. Mahdollisesti valokuvasi voi ansaita sinulle toistuvia tuloja vuosia!

Kuinka nopeasti voin alkaa ansaita rahaa?

Ansainnin aloittamiseen kuluva aika riippuu alustasta. Voit alkaa ansaita heti valokuvaussivustoilla, sillä sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja lähettää valokuvasi. Jos luot blogin tai YouTube-kanavan, sen palautuminen kestää kauemmin, sillä sinun täytyy saada seuraajia.

Tapoja ansaita rahaa myymällä valokuvia itsestäsi

Table of Contents