Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa Pinterestissä – Bloggaajille, yrittäjille ja aloittelijoille 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa Pinterestissä – Bloggaajille, yrittäjille ja aloittelijoille 2023

Haluatko oppia ansaitsemaan rahaa Pinterestissä?

Koska olet täällä, on enemmän kuin todennäköistä, että vastauksesi on kyllä.

Loppujen lopuksi olet luultavasti päätynyt tänne etsimällä kuinka ansaita rahaa Pinterestissä tai kuinka ansaita rahaa Pinterestissä. Olenko oikeassa?

Olet myös luultavasti kuullut useiden online-vaikuttajien ja suosittujen bloggaajien puhuvan paljon Pinterestistä.

Tähän asti olet kuitenkin saattanut jättää huomiotta ajatuksen ansaita rahaa Pinterestissä, koska et uskonut pystyväsi siihen. Mieti uudelleen.

Älä ymmärrä minua väärin, sinulla on täysi oikeus olla skeptinen. Olin liian jossain vaiheessa; mutta kun olen oppinut ja toteuttanut tiettyjä strategioita, tiedän nyt, että ei ole mahdollista vain hylätä 9-5 jauhamista ja ansaita rahaa verkossa, mutta se on itse asiassa melko helppoa.

On olemassa useita tapoja menestyä verkossa, mutta koska puhumme Pinterestistä, pysymme tässä alustassa ja yritämme olla eksymättä liian kauas aiheesta.

Se on hyvä asia, koska Pinterest on kultakaivos, jolla on loputtomat rahantekomahdollisuudet.

Todelliset ihmiset kuten minä ja sinä tienaat tuhansia joka kuukausi pelkästään Pinterestistä, ja arvaa mitä, luettuasi tämän tiedät tarkalleen, kuinka voit liittyä joukkoon ja ansaita rahaa myös Pinterestillä!

Tämä suosittu naisille suunnattu hakukone ei ole enää arvoitus. Tiedät hyvin selvästi, mikä se on ja kuinka voit ansaita siitä rahaa.

Joten jos olet valmis vihdoin murtamaan Pinterest-koodin, sukeltakaamme heti sisään ja opimme ansaitsemaan rahaa Pinterestissä jo tänään!

Kuinka ansaita rahaa Pinterestissä: vaiheittaiset ohjeet

Aivan silmiemme edessä ihmiset tienaavat rahaa Pinterestissä.

Tiedät ilmeisesti uraauurtavasta digitaalisesta vallankumouksesta, jonka käynnistivät Google ja myöhemmin Facebook ja sitten YouTube teinimiljonääreineen.

Juuri nyt samanlainen vallankumous on kuitenkin tekeillä Pinterestin kanssa – se on vain vähän hiljaisempi.

Sshhh… kuuletko sen? Rahaa painetaan.

Tuhannet naiset käyttävät sitä Pinterestissä ja elävät haluamaansa elämää niin kuin haluavat.

Jos rakennat yleisöä seuraamalla intohimoasi, ansaitset rahaa Pinterestissä. Se on niin yksinkertaista, mutta kuinka teet sen tarkalleen?

No, se alkaa ymmärtämällä itse Pinterestiä.

Toisin kuin Google, Facebook tai YouTube, valtaosa Pinterestin käyttäjistä on naisia. Itse asiassa naiset muodostavat 81 prosenttia sen käyttäjäkannasta.

Lisäksi yli 90 prosenttia pinneristä myöntää käyttävänsä Pinterestiä säännöllisesti ostosten suunnitteluun. Tämä tarkoittaa, että yli 300 miljoonaa naista hallitsee kotitalouksiensa menoja Pinterestin avulla joka kuukausi.

Sanomattakin on selvää, että Pinterestin mahdollisuudet ansaita rahaa ovat hyvin, hyvin todellisia.

Nyt on sinun vuorosi hyötyä Pinterestin suosiosta.

Voit ansaita rahaa Pinterestissä kahdella tavalla.

Ensimmäinen tapa ansaita rahaa Pinterestissä, jota suosittelen, on perustaa blogi. Toinen tapa ei liity blogiin, mutta palaan asiaan hieman.

Riippumatta siitä, minkä reitin valitset, aloittamiseen ei tarvita kokemusta.

Itse asiassa olen kuullut paljon tarinoita ihmisistä, joilla ei ole minkäänlaista kokemusta sen murskaamisesta Pinterestissä. Edistymisesi voi toki olla aluksi hidasta, mutta lopulta ansaitset ensimmäiset 1 000 dollaria ja sitten ensimmäiset 2 000 dollaria ja niin edelleen. Se on todella lumipalloefekti.

Haluatko alkaa ansaita 5 000 dollaria tai 10 000 dollaria kuukaudessa Pinterestissä? Voit, eikä sinun tarvitse olla millään tavalla erityinen!

Sinun ei tarvitse olla loistava kirjoittaja tai huipputekniikan asiantuntija ansaitaksesi rahaa Pinterestissä perustamalla blogin.

Niin kauan kuin olet innostunut oppimaan, sinulla on hieman kärsivällisyyttä ja todella toteutat sen, mitä aion opettaa sinulle hetkessä, voit alkaa hyötyä Pinterestin suosiosta heti huomenna.

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Jos noudatat menetelmiä, jotka aion näyttää sinulle, huomaat, että se ei ole.

Aloitetaan siitä, kuinka ansaita rahaa Pinterestissä blogilla, joka on mielestäni yksi palkitsevimmista ja tuottoisimmista vaihtoehdoista.

Kuinka ansaita rahaa Pinterestissä blogin avulla

Vaihe 1 – Aloita blogi halvalla

Ennen kuin edes luot Pinterest-tilin, sinun on ensin aloitettava blogi. Voit perustaa Blogger- tai WordPress.com-blogin täysin ilmaiseksi, mutta en suosittele käyttämään sitä. Jos haluat, että sinut otetaan vakavasti ja haluat todella ansaita rahaa, itse ylläpitämä blogi on pakollinen.

Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ylläpidät blogia itse isännöintipalveluntarjoajan kanssa. Suosittelen Bluehostia.

Heillä ei ole vain todella halpoja isännöintisuunnitelmia ja erinomaista asiakaspalvelua, mutta Bluehost antaa sinulle myös ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, jolloin säästät välittömästi vähintään 15 dollaria. Hinnat alkavat 2,95 dollarista kuukaudessa + ilmainen verkkotunnus + ilmainen sähköpostitili.

Vaihe 2 – Kirjoita hyödyllistä, mieleenpainuvaa sisältöä

Kun olet saanut blogisi valmiiksi, on aika aloittaa kirjoittaminen. Ajattele joitain ongelmia, joita lukijat kohtaavat omalla markkinaraollasi, ja kirjoita kourallinen eeppisiä viestejä, jotka ratkaisevat ne.

🔥 Empfohlen:  Kuinka yhdistää hakukoneoptimointisi ja tytäryhtiömarkkinointistrategiasi

Ennen kuin aloitat kirjoittamisen, sinun on kuitenkin selvitettävä, kenelle kirjoitat. Toisin sanoen, kuka on kohdeyleisösi?

Suosittelen blogia kirjoittaessani aiheesta, josta olet kiinnostunut ja josta pidät puhumisen.

Älä koskaan valitse aihetta vain siksi, että luulet sen tuovan sinulle rahaa. Valitse sen sijaan jotain, josta olet aidosti kiinnostunut.

Tämä ei ainoastaan ​​estä blogisi tuntumasta työltä, vaan se auttaa sinua olemaan paremmin yhteydessä lukijoihisi ja näyttämään paljon “todellisemmalta”.

Tässä on muutamia asioita, jotka on hyvä pitää mielessä valittaessa blogisi tai blogitekstin aihetta:

• Intohimo – Menestyneimmät bloggaajat bloggaavat aiheista, joihin heillä on intohimo.

• Taidot – Sinun pitäisi myös tietää, mistä bloggaat. Mieti siis, mitä tiedät ja missä olet hyvä.

• Kysyntä – Hakukoneen tiedot voivat olla paras ystäväsi, ja arvaa mitä, Pinterest on hakukone. Mitkä ovat suosituimpia Google- tai Pinterest-hakuaiheita? Siellä on miljardeja ihmisiä, jotka etsivät ratkaisuja ongelmiinsa. Hyvä työkalu, kuten SEMRush, voi auttaa sinua löytämään ne.

Ihannetapauksessa voisit osua jokaiseen näistä kolmesta elementistä.

Muista, että olipa kyseessä neuvoja neljän vuodenajan teltan ostamiseen tai ihonsävyllesi sopivan punaisen poskipunan valitsemiseen, lukijasi tulevat hakemaan apua.

Joten sinun ei tarvitse vain valita suosittu markkinarako, vaan sinun on myös valittava sellainen, jossa voit tarjota todellista arvoa.

Jos käytät aikaa tämän selvittämiseen nyt ja nouset oikealla jalalla, palkinnot tulevat pian tulvii!

Huippuvinkki:
Sinun ei tarvitse olla ammattileipuri tietääksesi kuinka valmistaa kauniita ja herkullisia kakkuja, keksejä ja piirakoita. Toisin kuin juuri sanoin, sinun ei myöskään tarvitse olla taitava siinä, mistä bloggaat.

Voit aina kulkea matkan reitillä ottamalla vastaan ​​uusia haasteita tai tekemällä jotain, jonka olet aina halunnut tehdä, ja opettaa lukijoillesi mitä opit matkan varrella.

Vaihe 3 – Luo Pinterest-tili

Nyt on virallisesti aika käynnistää Pinterest-pankkiautomaattisi rekisteröimällä Pinterest-yritystili. Sen luominen on täysin ilmaista.

Kun olet luonut Pinterest-tilisi, seuraa vain heidän idioottivarmoja ohjeita verkkosivustosi luomiseksi Pinterestissä. He tekevät prosessista palan kakkua.

Huippuvinkki:
Kun täytät profiilisi kuvausta, muista sisällyttää siihen mahdollisimman monta asiaa koskevia avainsanoja. Näin Pinterestin käyttäjien on helpompi löytää sinut.

Vaihe 4 – Luo Pinterest-taulusi ja aloita kiinnitys

Kun tilisi on määritetty, voit nyt aloittaa taulujen luomisen ja kiinnittämisen. Aloittaessani suosittelen pinojen tekemistä Canvalla. Se on ilmainen käyttää ja tekee pinssien tekemisestä todella helppoa.

Samalla tavalla kuin teit biokuvauksen kanssa, muista sisällyttää asiaankuuluvia avainsanoja sekä tauluihin että pintojen kuvauksiin. Älä vain laita niitä sinne liikaa. Ripottele ne sen sijaan joukkoon.

Vaihe 5 – Liity joihinkin ryhmähallituksiin

Ryhmälaudat eivät voi ohjata liikennettä venekuormalla kuten ennen, mutta suosittelen silti liittymistä joihinkin oman markkinaraon kannalta olennaisiin ryhmälaudoihin.

Toki henkilökohtaisiin tauluihin on nyt panostettu enemmän ja niiden luomiseen kannattaa ehdottomasti keskittyä, mutta silti kannattaa yrittää liittyä myös joihinkin huippuluokan ryhmälaudoihin. Varmista vain, että heillä ei ole liikaa kirjoittajia, koska Pinterest yleensä pitää pienemmistä ryhmätauluista.

Huippuvinkki:
Jos haluat tosissasi ansaita rahaa Pinterestissä, kokeile Tailwindia.

Se on siisti työkalu, jonka avulla voit ajoittaa nastat automaattisesti sekä henkilökohtaisiin että ryhmätauluihin. Sen lisäksi, että voit automatisoida prosessia, se ohjaa automaattisesti liikennettä myös tauluihin ja blogiisi.

Vaihe 6 – Ota näyttömainokset käyttöön

Kun blogisi ja Pinterest-tilisi ovat toiminnassa, on nyt aika ansaita rahaa. Jälleen blogiviestien on lisättävä arvoa ja autettava lukijoitasi.

Kun tämä on poissa tieltä, on kaksi tapaa ansaita rahaa Pinterestissä blogin avulla.

Ensimmäinen tapa on näyttömainokset.

Riippuen siitä, mihin mainosverkostoon käytät, blogisi suosiosta ja siihen sijoitettavien mainosten määrästä, voit ansaita jopa 10 dollaria jokaisesta blogisi päivittäin saamasta 1 000 sivun katselukerrasta, mikä on enemmän kuin mahdollista.

Mikä parasta, se on vain Google AdSensen avulla. Vaikka AdSense on loistava, jos olet vasta aloittamassa, koska sinulla ei ole vähimmäismäärää sivun näyttökertoja, ne eivät todellakaan maksa parasta.

Onneksi valittavana on paljon muita paremmin maksavia mainosverkostoja. Tutustu Google Adsense -vaihtoehtoihini.

Jos haluat todella kasvattaa näyttömainostulojasi, suosittelen Mediavinea. Vaihdettuani AdSensesta Mediavineen, pystyin periaatteessa kaksinkertaistamaan päivittäiset tuloni näyttömainoksista, joilla on sama näyttökertamäärä.

🔥 Empfohlen:  10 App Storen optimointityökalua yrityksellesi

Kun pystyt ohjaamaan yhä enemmän liikennettä Pinterestistä blogiisi, tulosi kasvavat sen mukana. Muutaman kuukauden kuluessa voit helposti alkaa ansaita 1 000 dollaria kuukaudessa tai enemmän pelkästään näyttömainoksista.

Suosittelen kuitenkin aloittamaan Google AdSensella yksinkertaisesti siksi, että Mediavine edellyttää, että kaikki blogit tai verkkosivustot ovat vähintään kolme kuukautta vanhoja ja että niillä on oltava vähintään 25 000 kuukausittaista istuntoa ennen verkostoonsa liittymistä.

Jos kuitenkin jaksat olla kärsivällinen tänä aikana ja olla tyytyväinen blogisi, Pinterest-taulujen kasvattamiseen ja seuraamiseen, se kannattaa ehdottomasti.

Tässä on tarkoitus ansaita rahaa Pinterestissä blogin avulla. Se riippuu vain siitä, kuinka pahasti haluat ansaita rahaa ja kuinka paljon haluat, mikä johtaa seuraavaan vaiheeseen.

Huippuvinkki:
Investoi itseesi ja oikeaan blogikoulutukseen. Mikään elämässä ei ole 100-prosenttisesti taattua, mutta oikea koulutus ja koulutus voivat parantaa merkittävästi Pinterestin ja bloggaamisen onnistumisen todennäköisyyttä.

Parhaat sijoitukset eivät ole Bitcoin- tai rikkakasviosakkeisiin. Monen miljardin sijoittajan Warren Buffetin mukaan

“Paras sijoitus, jonka voit tehdä, on itseesi.”

Olen täysin samaa mieltä!

Sijoittamalla itseesi ja noudattamalla tätä yksinkertaista, kokeiltua ja aitoa rahaa tuottavaa Pinterest-strategiaa saat tuloksia. Se on niin yksinkertaista.

Vaihe 7 – Ota kumppanilinkit käyttöön

Ihmiset, jotka todella ponnistelevat Pinterestin kanssa, aloittivat nousunsa kohti taloudellista vapautta etsimällä, kuinka ansaita rahaa Pinterestissä affiliate-linkkien avulla.

Miksi? No, koska ellet valmista ja myy omia tuotteitasi, suurin osa online-tuloistasi tulee todennäköisesti affiliate-markkinoinnista. Tämä pätee erityisesti, jos päätät ansaita rahaa Pinterestissä blogin avulla.

Vaikka AdSense ja Mediavine voivat tarjota sinulle mukavat kuukausitulot, oikein tehtynä affiliate-markkinointi voi räjähtää sen.

Voit ansaita rahaa Pinterestissä affiliate-linkkien kautta blogin kanssa tai ilman, mutta ensin käyn läpi blogimenetelmän. Tämä menetelmä ei vain toimi, vaan se toimii hyvin sekä lyhyen että pitkän aikavälin tulojen kannalta.

Kuulostaa hienolta, mutta mitä on affiliate-markkinointi?

Affiliate-markkinointi on ollut olemassa ikuisuuden ja vastuussa lukemattomien online-miljonäärien lyömisestä, joten tiedät todennäköisesti jo kaiken.

Jos termi on kuitenkin uusi sinulle, se tarkoittaa vain uskomiesi tuotteiden suosittelemista verkkoyleisölle. Sen avulla voit parantaa heidän elämäänsä ja ansaita samalla provisioita ostoksistaan.

Ei liian nuhjuinen, eihän?

Joidenkin kumppaniohjelmien provisiot ovat jopa 80 prosenttia, joten kumppanimarkkinointi blogin ja Pinterest-liikenteen kautta voi muuttaa elämää, mutta sinun on tiedettävä, kuinka toimia oikein.

Joten miten ansaitset rahaa Pinterestissä kumppaniohjelmilla?

Ensin sinun on määritettävä blogisi viidellä tai useammalla viestillä. Kun tämä on tehty, voit hakea joihinkin kumppaniverkostoihin saadaksesi pääsyn kumppanitarjouksiin.

Siellä on kymmeniä erilaisia ​​tytäryhtiöverkostoja, joihin voit liittyä, mutta kaksi suosikkiani ovat FlexOffers ja Awin.

Kun sinut on hyväksytty johonkin näistä tai toisista kumppaniverkostoista, voit alkaa hakea useisiin yrityksiin ja alkaa mainostaa heidän tuotteitaan blogissasi. Muista vain, että mainosta vain asioita, joista aidosti pidät, joihin uskot ja joiden uskot auttavan lukijoitasi.

He toimittavat sinulle ainutlaatuisen linkin kumppanitunnuksesi kanssa. Lisäät vain linkin kaikkiin luomiisi asiaankuuluviin blogikirjoituksiin, ja saat palkkion aina, kun joku napsauttaa linkkiä ja ostaa tuotteen.

Helppoa, eikö?

No on ja ei ole. Siellä on itse asiassa kokonaisia ​​kursseja, jotka käsittelevät kaikkea paljon yksityiskohtaisemmin, mutta näin yleinen prosessi toimii.

Todella vaikea osa rahan ansaitsemista näyttömainoksilla ja/tai tytäryhtiömarkkinoinnilla on liikenteen tuottaminen. Loppujen lopuksi se, että rakennat sen, ei tarkoita, että he tulevat.

Mitä enemmän silmämunaa lukee, mitä kirjoitat ja tarkistat, mitä suosittelet, sitä enemmän voit ansaita rahaa, mitä voit tehdä houkutellaksesi lisää silmämunaa?

Hyvä uutinen on, että Pinterest on jättimäinen liikennemoottori. Sinun tarvitsee vain luoda dynaamisia tauluja ja mukaansatempaavia nastoja houkutellaksesi mahdollisimman monta pinneriä.

Mitä useammat ihmiset näkevät taulujasi ja nastaasi, sitä useammat ihmiset napsauttavat blogiisi. Mitä enemmän ihmiset napsauttavat blogiisi, sitä enemmän mainoksiasi näytetään, sitä enemmän myyt tuotteita ja sitä enemmän ansaitset.

Huippuvinkki: Kokeile Canvaa, kun teet pinssejäsi. Se voi auttaa sinua luomaan todellisia kauniita nastat, jotka on suunniteltu ohjaamaan veneitä liikennettä viestiisi. Ilmaisessa versiossa on kaikki ominaisuudet ja ominaisuudet, joita jokainen aloittelija voi mahdollisesti tarvita.

Toistan vielä, että rahan ansaitseminen Pinterestissä blogin ja affiliate-markkinoinnin avulla on todellista! Se on hyvin todellista!

Muutamassa kuukaudessa pystyin tienaamaan irtisanomistuloja ohjaamalla liikennettä Pinterestistä blogiini, jossa kirjoitan vain siitä, mistä pidän, tarjoan arvoa lukijoilleni ja suosittelen upeita tuotteita, jotka ansaitsevat mukavan kuukausipalkkion. tarkastukset.

🔥 Empfohlen:  H3 vs H4 Header Tag: Mitä eroa hakukoneoptimoinnissa on?

Älä unohda näyttömainosten tuloja. Minun tapauksessani kuukausittaiset tulot affiliate-markkinoinnista ovat noin kaksinkertaiset blogini näyttömainoksista kertyviin tuloihin verrattuna.

Joten jos sinulla on samanlainen kokemus kuin minulla ja tuot blogistasi 5 000 dollaria kuukaudessa tytäryhtiömyynnistä, sinun pitäisi odottaa ansaitsevan vähintään 2 500 dollaria kuukaudessa pelkästään näyttömainoksistasi. Mutta jälleen kerran, jokainen tapaus on erilainen.

Kuinka ansaita rahaa Pinterestissä ilman blogia

Tähän asti olen puhunut vain siitä, kuinka ansaita rahaa Pinterestissä blogin avulla. Jos et kuitenkaan ole kiinnostunut blogin luomisesta, voit silti ansaita rahaa Pinterestissä ilman blogia.

Itse asiassa tässä on kolme tapaa tehdä se täsmälleen:

1. Ansaitse rahaa Pinterestissä affiliate-markkinoinnin avulla

Sinun ei tarvitse perustaa blogia ansaitaksesi rahaa Pinterestissä affiliate-markkinoinnin avulla.

Oikein; sen sijaan, että ansaitsisit rahaa affiliate-linkeillä ohjaamalla liikennettä Pinterestistä blogiisi, voit yksinkertaisesti liittää kumppanilinkkejä suoraan Pinterest-pinssiisi, mikä johtaisi Pinterestin käyttäjät suoraan mainostamiisi tuotteisiin tai palveluihin.

Kyllä, voit sijoittaa affiliate-linkkejä suoraan Pinterest-pinssiisi! Kiva!

Suosittelen kuitenkin jatkamaan blogireittiä. Miksi? Koska blogi antaa sinulle paljon enemmän potentiaalisia tulomahdollisuuksia.

Amazon ja jotkut muut yritykset eivät myöskään salli käyttäjien sijoittaa affiliate-linkkejä suoraan Pinterestin pinsseihin. Kokemukseni mukaan myös blogit näyttävät muuntuvan paremmin.

Joten on järkevää mennä ylimääräiseen vaiheeseen blogin luomisessa. Luota minuun, sinun ei tarvitse olla elämää suurempi persoona tai olla loistava kirjailija, kuten EL James, jotta voit aloittaa blogin ja tehdä siitä menestyksen.

Voit kuitenkin testata, mikä lähestymistapa sopii sinulle parhaiten.

Jos kuitenkin käytät suoraa affiliate-lähestymistapaa, tee itsellesi palvelus ja käytä merkin kuvauksessa hashtageja, kuten #affiliate, paljastaaksesi asemasi kumppanijäsenenä muiden Pinterest-käyttäjien kanssa.

Toki myyntisi kärsii, mutta se on parempi kuin tulla tuhmien listalle.

2. Ansaitse rahaa ryhtymällä Pinterestin virtuaaliavustajaksi

Pinterest ei maksa sinulle suoraan kiinnittämisestä alustalleen, mutta muut ihmiset voivat maksaa sinulle Pinterest-tilinsä hallinnasta. Kuten voit kuvitella, tämä voi sisältää melkoista kiinnitystoimintaa.

Monet online-vaikuttajat ja ammattibloggaajat ovat liian kiireisiä hallitakseen aktiivisesti Pinterest- ja muita sosiaalisen median tilejään. Voit olla tärkeässä roolissa heidän liiketoiminnassaan tekemällä sen heidän puolestaan ​​virtuaaliassistenttina.

Pinterest on osoittautunut erittäin tehokkaaksi alustaksi liikenteen ja tulojen tuottamiseen bloggaajille ja suurille ja pienille yrityksille. Jos pidät Pinterestistä ja pidät itsestäsi Pinterest-asiantuntijana, virtuaaliavustajan reitti on loistava vaihtoehto ansaita rahaa Pinterestissä.

Kuka tietää, se voi olla jopa unelmatyösi. Vaikka se ei tarjoa sinulle tulokattoa tai vapauden tyyppiä menestyvä blogin omistaja, hyvät Pinterest VA:t voivat ansaita yli 40–50 dollaria tunnissa. Keskustele hallitsemisen arvoisista taidoista! Katso lisätietoja Virtuaaliavustajaksi tulemisen oppaastani.

Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka tulla VA:ksi ja työskennellä kotona, tutustu Ginan mahtavaan virtuaaliavustajana työskentelyoppaaseen.

3. Tee ja markkinoi omia tuotteitasi

Oletko koskaan harkinnut Etsy-kaupan perustamista? Arvaa mitä, sinun ei tarvitse. Voit ehkä myydä tuotteitasi suoraan Pinterestistä.

Vaatteista ja asusteista huonekaluihin ja kodin sisustukseen, jos teet sen, voit todennäköisesti myydä ne Pinterestissä.

Kuten mainittiin, voit myös käyttää Canvaa luomaan nastat ja myymään kohteita, joiden uskot auttavan kohdeyleisöäsi tytäryhtiönä.

Sinun vuorosi ansaita rahaa Pinterestissä alkaa nyt

Oletko innoissasi liittyessäsi tuhansien muiden joukkoon, jotka tienaavat rahaa Pinterestissä joka päivä?

Blogilla tai ilman, rahaa ansaitsee, sinun on vain päätettävä ryömiä raajaan ja tarttua siihen. Nyt on aika ansaita rahaa Pinterestillä!

Piditkö tästä postauksesta? Jos on, älä unohda jakaa!

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.