Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa syväverkossa: Ultimate Guide

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa syväverkossa: Ultimate Guide

Kuinka tehdä rahaa syvässä verkossa

Miljoonat ihmiset tienaavat rahaa verkossa joka päivä. Bloggaus, YouTube-kanavat ja verkkokaupat ovat suosittuja tapoja ansaita rahaa verkossa.

Päivittäin käyttämäsi internet ei kuitenkaan ole ainoa saatavilla oleva versio.

On olemassa toinen internet, jonka avulla käyttäjät voivat pysyä täysin nimettöminä. Deep web on tapa käyttää Internetiä paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Kun tiedät kuinka ansaita rahaa syväverkossa, sinulla on enemmän ansaintamahdollisuuksia. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, sillä huijarit ja muut kyberrikolliset käyttävät pimeän verkkokaupan nimettömyyttä laittomaan toimintaan. Tähän sisältyy henkilötietojesi varastaminen.

Tässä viestissä et vain opi kuinka ansaita ylimääräistä rahaa syväverkossa laillisesti. Saat myös tietoa laittomasta toiminnasta. Näin voit pitää henkilötietosi turvassa ja välttää joutumasta ongelmiin lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Mikä on syvä verkko

Pimeä tai syvä verkko koostuu piilotetuista verkkosivustoista. Jotta pääset pimeään verkkosivustoon, sinun on ladattava tumma verkkoselain. Tunnetuin on The Onion Router (TOR). Yhdysvaltain armeija loi TOR-selaimen 90-luvulla käytettäväksi suojattuun viestintään. Nykyään TOR-selainta käyttävät laajalti kaikki, jotka haluavat suojatun pääsyn syvään verkkoon.

Huomaa, että syväverkon ja pimeän verkon välillä on hienovarainen ero. Syväverkko on tarkoitettu sivustoille, joita ei ole indeksoitu ja joita ei löydy hakukoneella. Tumma verkko on osa syväverkkoa ja sisältää piilotettuja sivustoja, jotka ovat usein nimettömiä. Jotta voit käyttää kumpaakin, sinun on ladattava oikeat työkalut.

Kun olet käyttänyt TOR-verkkoa, sinun on opittava löytämään jokainen pimeä verkkosivusto.

Et voi käyttää hakukonetta löytääksesi pimeää verkkosivustoa. Lisäksi se, kuka isännöi ja omistaa sivustoja, pidetään salassa. Jopa sivustojen käyttäjät käyttävät väärennettyjä nimiä pitääkseen henkilökohtaiset tietonsa turvassa.

Täydellinen nimettömyys on pimeän verkon tärkein vetovoima. Vaikka tumma verkko voi olla hyödyllinen etenkin maissa, joissa internetin käyttöä valvotaan tiukasti, rikolliset käyttävät sitä usein rikollisen toimintansa edistämiseen.

Kun käytät tummaa verkkoa, sinun on oltava valppaana. Muussa tapauksessa saatat eksyä laittomalle sivustolle tai menettää henkilötietosi huijareille.

Kuinka päästä pimeään verkkoon

Jos haluat käyttää pimeää verkkoa, lataa a TOR-selain ensimmäinen. On suositeltavaa, että käytät myös suojattua VPN:ää täydellisen suojan varmistamiseksi.

Monet pimeän verkon sivustot ovat rikollisten ylläpitämiä. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava erittäin varovainen ennen tietojen syöttämistä.

Ole varovainen etsiessäsi TOR-verkkoa tai muita darknet-markkinoita. Saatat törmätä häiritsevään sisältöön, jos et ole varovainen. Vieraile vain sivustoilla, joiden tiedät olevan turvallisia.

Kuinka löytää sivustoja syvästä Webistä

Pintaverkossa käytät todennäköisesti Googlen kaltaista hakukonetta löytääksesi tarvitsemasi. Kaikki pintaverkossa tehdyt haut tuovat takaisin satoja hakutermiisi liittyviä tuloksia.

Jos haluat löytää verkkosivustoja TOR-verkosta (tai mistä tahansa muusta darknetistä), sinun on ladattava erityinen hakukone. Voit myös käyttää sivustoja, kuten Piilotettu Wiki jossa luetellaan kaikki aktiiviset darknet-sivustot, joissa voit vierailla.

🔥 Empfohlen:  Rekrytointiprosessi: tapoja tehdä siitä taloudellisempaa

Kuinka tehdä rahaa syväverkossa laillisesti

Nyt kun tiedät, mitä syväverkko on, on aika oppia kuinka ansaita rahaa syväverkossa. Oikeudellisesti.

Pienenkin ylimääräisen rahan ansaitseminen voi olla suuri lisä budjetillesi. Ennen kuin alat ansaita ylimääräistä rahaa syväverkossa, sinun on varmistettava, että kyberturvallisuutesi on mahdollisimman vahva. Tämä johtuu siitä, että huijarit voivat kohdistaa sivustoosi yrittääkseen varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Kumppanuusmarkkinointi

Affiliate-markkinointi on yksinkertaista. Liityt kumppaniohjelmaan, jaat kumppanilinkin ja saat maksun aina, kun linkkiäsi käytetään ostoon.

Voit aloittaa tytäryhtiömarkkinoinnin syväverkossa. Saatat ansaita vain pienen summan, mutta voit yhdistää sen muihin toimintoihin tulojen lisäämiseksi. Google AdSenseen liittyminen tai digitaalisten tuotteiden myyminen ovat kaksi tapaa ansaita enemmän rahaa kumppanisivustollasi.

Ryhdy eettiseksi hakkeriksi

Hakkerointi yhdistetään usein rikolliseen toimintaan, mutta voit laillisesti ansaita rahaa verkossa eettisellä hakkeroinnilla.

Eettinen hakkerointi tarkoittaa, että sinut on palkattu tekemään kyberhyökkäys. Yritykset käyttävät usein eettistä hakkerointia testatakseen järjestelmiensä kestävyyttä kyberhyökkäystä vastaan. Jos sinulla on taidot, voit tarjota kyberturvapalveluitasi eettisenä hakkerina.

Rakenna foorumi ja veloita jäsenmaksu

Yksi tapa ansaita rahaa pintaverkossa on rakentaa foorumi ja periä jäsenmaksu. Voit tehdä tämän myös syväverkossa.

Ensin sinun on rakennettava foorumi ja päätettävä, mistä siinä on kyse. Se voi olla laillisten tuotteiden kauppaa, ajankohtaista keskustelua tai jotain muuta.

Kun olet rakentanut foorumisi, voit veloittaa kaikkia jäseniä. Tai sinulla voi olla porrastettu jäsenyys. Perusjäsenillä on rajoitettu pääsy foorumiin. Premium-jäsenet maksavat maksun ja saavat täyden pääsyn.

Myy kuvia itsestäsi

Voit myydä valokuvia itsestäsi yhtä hyvin pimeässä verkossa kuin pintaverkossa. Jos haluat myydä valokuvia itsestäsi, voit ansaita ylimääräistä rahaa. Nämä voivat olla kuvia jaloista tai mitä tahansa muuta, josta voit myydä kuvia.

Jos haluat myydä valokuvia itsestäsi, sinun on löydettävä pimeä verkkokauppapaikka. Valokuvien myyminen pimeässä verkkokaupassa on yksi tapa ansaita nopeasti rahaa, kun sitä tarvitset.

Aloita verkkokauppa

Verkkokauppakaupan perustaminen pimeässä verkossa on yksi tapa ansaita rahaa. Voit myydä digitaalisia tuotteita tai fyysisiä tuotteita. Saatat joutua tekemään pienen investoinnin saadaksesi sivustosi käyttöön. Tämä pieni investointi on sen arvoinen, kun alat myydä digitaalisia tuotteita ja alat ansaita rahaa.

Pimeässä verkossa myymisessä on kuitenkin yksi ongelma. Darknet-markkinoita ei löydy perinteisillä menetelmillä. Ei ole hakukonetuloksia, jotka tuovat takaisin verkkokauppasi.

Ainoa tapa saada asiakkaita on suoramarkkinointi. Sinun on otettava yhteyttä ihmisiin ja annettava heille sivustosi osoite. Näin he voivat vierailla ja tehdä ostoksia.

Kuinka saat palkkaa pimeässä verkossa

Petos on huolenaihe pimeää verkkoa käytettäessä. Useimmat käyttäjät ovat anonyymejä, joten pankkitilisi tai luottokorttisi numeron jakamista ei suositella.

Darknet-markkinat luottavat kryptovaluuttaan tehdäkseen turvallisia tapahtumia. Kryptovaluutta antaa molemmille osapuolille mahdollisuuden pysyä anonyymeinä ja vähentää petosten riskiä. Voit myydä kryptomaksuja ja laittaa käteistä pankkitilillesi, kun tapahtuma on valmis.

🔥 Empfohlen:  Kuinka palauttaa Magento-tarjous maksun epäämisen jälkeen

Jos olet tyytyväinen, voit hyväksyä muita maksutapoja. Voit pyytää lahjakorttia tai käteistä. Tämä kuitenkin altistaa sinulle suuremman petoksen mahdollisuuden. Varastetut henkilöllisyydet ovat iso bisnes pimeässä verkossa.

Laittomat tavat ansaita rahaa pimeässä verkossa, joita sinun tulee välttää

Pimeän verkon tarjoama anonyymiys tarkoittaa, että kyberrikolliset pääsevät usein eroon rikoksistaan. Kyberrikolliset eivät kuitenkaan selviä kaikesta. Lainvalvontaviranomaiset ympäri maailmaa työskentelevät väsymättä yrittääkseen saada kiinni kaikki rikolliset, mukaan lukien ne, jotka toimivat syväverkossa.

Rahanpesuun, identiteettivarkauksiin, laittomien huumeiden myyntiin ja varastettujen luottokorttien kauppaan osallistuvat rikolliset jäävät säännöllisesti kiinni.

Jos vierailet pimeässä verkossa, sinun pitäisi tietää tapahtuvasta rikollisesta toiminnasta.

Hakkeri vuokralle

Hakkerit voivat olla roistohenkilöitä tai työskennellä vihamielisille hallituksille. Blackhat-hakkerit tavoittelevat rahoituslaitoksia, yrityksiä ja hallituksia toivoen aiheuttavansa kaaosta.

Haittaohjelmahyökkäykset, joita joskus kutsutaan myös Ransomwareiksi, ovat myös yleistymässä. Tällöin hakkeri ottaa laitteen hallintaansa ja kieltäytyy avaamasta sitä ennen kuin lunnaita on maksettu. Jopa globaalit yritykset, joilla on paras saatavilla oleva kyberturvallisuus, voivat joutua näiden uhreiksi haittaohjelmahyökkäykset.

Vedonlyönti kiinteissä peleissä

Uhkapeli on riskialtista bisnestä parhaimmillaan. Tämän kiertämiseksi jotkut ihmiset käyttävät pimeää verkkomarkkinoita löytääkseen kiinteitä pelejä, joista panostaa.

Yleensä korjaajalla on joukkue tai urheilija rivissä hävitäkseen pelin. Pelaajat antavat fixerille rahasumman ja lupaavat palautusta. Tämä voi olla jopa 50 %, mikä tarkoittaa, että 20 000 dollarin veto voi palauttaa sinulle 30 000 dollaria.

Piensijoittaja saattaa toivoa ansaitsevansa nopeasti rahaa. Mielenkiintoista on, että vedonlyönti kiinteissä peleissä ei ole täysin riskitöntä. Jotkut urheilijat muuttavat mielensä, mikä tarkoittaa, että peli sujuu rehellisesti. Jos tulos ei mene odotetusti, menetät rahasi.

Salakuljetuksen myynti

Pimeä verkko on suosittu salakuljetusta myyvien rikollisten keskuudessa. Heillä on lähes täydellinen nimettömyys, ja kryptovaluuttojen käytön ansiosta jopa rahoitustapahtumat ovat käytännössä jäljittämättömiä.

Pimeässä verkossa usein myytäviä laittomia tavaroita ovat:

  • Laittomat huumeet
  • Varastettu data
  • Aseet
  • Pankkitilinumerot
  • Varastetut luottokorttien numerot
  • Laittomat tavarat
  • Varastetut henkilöllisyydet

Oman identiteettisi myyminen

Jos henkilöllisyytesi on luotettava, se voidaan myydä. Hakkerit ja muut rikolliset tarvitsevat puhtaan henkilöllisyyden, koska se auttaa heitä välttämään havaitsemisen. Hyvä luottotieto, ei rikoshistoriaa ja muuten puhdas rekisteri tarkoittavat, että henkilöllisyytesi on paljon arvokkaampi kuin varastetut tiedot.

Henkilöllisyytesi on arvokas vain lyhyen aikaa. Kun rikolliset ovat alkaneet käyttää sitä, huomaat nopeasti, että se muuttuu arvottomaksi, kun rikokset, kuten rahanpesu, velat ja muut, yhdistetään.

Jokainen, joka etsii nopeaa rahaa, voi päättää myydä oman identiteettinsä.

Varkaus-on-demand

Netistä voi tilata melkein mitä tahansa. Elintarvikkeita, uusia vaatteita, lomapäiviä ja paljon muuta voi ostaa napin painalluksella.

Tumman verkon ansiosta voit ostaa varkaan myös verkosta.

Tilausvarkaus tarkoittaa varkaan palkkaamista varastamaan esineen puolestasi. Yleisin varkaus on arvokkaan elektroniikan pyytäminen. Maksat varkaalle prosenttiosuuden arvosta ja säästät pienen summan.

🔥 Empfohlen:  Michael Ugino Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Amazonin kumppaniohjelmasta Lue artikkeli

Luottamuksellisten tietojen kauppa tai myynti

Identiteettivarkaus ei ole vitsi. Miljoonat perheet kärsiä joka vuosi. Varastettujen henkilöllisyyksien myynti on yksi pimeän verkon yleisimmistä rikollisista toimista. Pimeän verkon käyttäjät ostavat ja myyvät tietoja, kuten luottokorttinumerot, sosiaaliturvatunnukset ja muut henkilötiedot.

UKK

Voinko käyttää pimeää verkkoa laillisesti?

Joo. Tumman verkon käyttö on laillista Yhdysvalloissa. Muissa maissa on erilaisia ​​lakeja, ja monet rajoittavat Internet-yhteyttä. Siksi pimeä verkko on tärkeä, koska se mahdollistaa kaikkien pääsyn Internetiin ilman pelkoa hallituksen kostotoimista.

Rikollinen toiminta pimeässä verkossa tai missä tahansa muualla on lainvalvontaviranomaisten kohteena. Vaikka pimeä verkko on anonyymi, viranomaiset työskentelevät väsymättä rikollisten käyttäjien tunnistamiseksi.

Onko helppoa ansaita rahaa pimeässä verkossa?

Rahan ansaitseminen pimeässä verkossa ei ole aluksi helppoa. Tarvitset VPN:n, TOR-selaimen ja ymmärryksen piilotettujen sivustojen löytämisestä. Kun olet oppinut sen, voit ansaita rahaa pimeällä web-markkinoilla.

Pitäisikö minun käyttää VPN:ää pimeässä verkossa?

On suositeltavaa käyttää VPN:ää pimeässä verkossa vieraillessasi. Vaikka et osallistu laittomaan toimintaan, monet muut käyttäjät ovat. VPN antaa sinulle lisäsuojaa ketään vastaan, joka yrittää varastaa tietojasi tai tehdä haittaohjelmahyökkäystä.

Voitko käyttää sosiaalista mediaa syväverkossa?

Kyllä, sosiaalisen median sivustoja, mukaan lukien Facebook, löytyy syväverkosta. Tämä on yksi pimeän verkon myönteisistä puolista, sillä Internetiä rajoittavien maiden asukkaat voivat silti vierailla sosiaalisessa mediassa kommunikoidakseen ulkomaailman kanssa.

Mitä laitonta tavaraa löydän pimeästä verkosta?

Löytääksesi laitonta tavaraa, sinun on etsittävä sitä. Se ei näy hauissa, koska tumma verkko ei toimi tällä tavalla. Saatat löytää sen vahingossa, jos annat väärän osoitteen etsiessäsi. Jos teet niin, poistu heti, koska et halua, että sinut liitetään rikolliseen toimintaan.

Jokainen rikos, jota voit ajatella, on saatavilla pimeässä verkossa. Rahanpesu, laittomien tavaroiden myynti, identiteettivarkaudet, varastettujen luottokorttien tai varastettujen tietojen myynti ja kyberhyökkäyksen järjestäminen ovat tavallisia pimeässä verkossa saatavilla olevia rikollisia toimia.

Kuinka tehdä rahaa syvässä verkossa