Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa TikTokissa vuonna 2023: 14 todistettua strategiaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa TikTokissa vuonna 2023: 14 todistettua strategiaa

Haluatko oppia ansaitsemaan rahaa TikTokissa? Olemme turvassa.

Tässä viestissä käsittelemme tehokkaimpia tapoja ansaita rahaa TikTokissa.

Nämä ideat auttavat keskittymään TikTokin sisältösuunnitelmaan ja huipputason sosiaalisen median strategiaasi.

Valmis? Aloitetaan.

1. Myy omia tavaroitasi ja tuotteitasi

Omien tuotteiden ja tavaroiden myyminen on loistava tapa ansaita rahaa TikTokissa. Sinun tarvitsee vain luoda pieni verkkokauppa, jossa luetellaan joitain tilaustulostustuotteita, joita voit mainostaa ja myydä TikTokin avulla.

Sellfyn kaltaisten sivustojen avulla voit luoda verkkokaupan julkisivun tuotteesi luetteloimiseksi ja maksujen käsittelemiseksi. Luo sitten tuotemalleja käyttämällä tuotemerkkisi logoa tai joitain alkuperäisiä taideteoksia myytäväksi.

Voit halutessasi hankkia tuotteet itse ja hoitaa varastoinnin/toimituksen jne. Vaihtoehtoisesti voit käyttää heidän tilaustulostuspalveluaan ja he hoitavat sen puolestasi.

Myydään print-on-demand -tavarat on erittäin yksinkertainen, mutta hankala osa liittyy tuotteidesi tehokkaaseen mainostamiseen ja TikTok-sovelluksen seuraajien ohjaamiseen kauppaasi.

Tätä varten on hyvä idea käyttää biolinkkityökalua, kuten Pallyy. Pallyyn avulla voit linkittää useille eri tuotesivuille vain yhdestä TikTok-biosi linkistä, jolloin seuraajiesi on helpompi löytää videoissasi mainostamasi tuotteet.

Ei vain sitä, vaan sitä voidaan käyttää postauksesi ajoittamiseen etukäteen ja myös seuraajien kommentointien valvomiseen.

2. Kerää vihjeitä yleisöltäsi

TikTokin käyttäjät ovat erittäin anteliaita, joten ei ole harvinaista, että seuraajat antavat vinkkejä rakastamilleen sisällöntuottajille. Tämä on erittäin yksinkertainen mutta erittäin tehokas tapa ansaita rahaa alustalla. On olemassa muutamia erilaisia ​​tippatyökaluja, joita voit käyttää saadaksesi vinkkejä TikTok-yhteisöltäsi. Nämä ovat:

Kaikki nämä alustat voidaan yhdistää TikTok-tiliisi, jotta voit helposti saada vinkkejä seuraajiltasi. Tippausten antaminen on yleisempää sisällöntuottajille, jotka todella tekevät kaikkensa lisätäkseen sisältönsä arvoa.

Jos esimerkiksi luot opetusohjelmia faneillesi tai järjestät säännöllisiä live-lähetyksiä, saatat saada enemmän vinkkejä kuin vain hyppäämällä uusimpaan tanssitrendiin.

Mitä sitoutuneempi yhteisösi on, sitä todennäköisemmin saat säännöllisesti vinkkejä seuraajilta.

3. Kerää lahjoituksia livenä

Tippien antamisen jälkeen seuraajasi voivat myös lahjoittaa sinulle TikToksin omalla virtuaalivaluutalla.

Kun isännät suoraa lähetystä, katsojat voivat lähettää sinulle virtuaalisia lahjoja ja kolikoita, jotka voidaan vaihtaa timantteihin, jotka ovat TikTokin oma virtuaalivaluutta. Jos keräät tarpeeksi timantteja, voit lunastaa ne oikeana rahana.

Lahjoitusten kerääminen livelähetyksistä on loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa, sillä katsojat ovat usein todella innokkaita olemaan vuorovaikutuksessa striimaajan ja muiden chatin katsojien kanssa, joten lahjoitukset ja lahjat ovat erittäin yleisiä.

Jos haluat lisätä streamissa saamiesi lahjoitusten määrää, yritä luoda lisäarvoa vastaamalla kysymyksiin ja ottamalla yhteyttä katsojiin, jotka ovat vuorovaikutuksessa kommenttiosiossa olevien ihmisten kanssa.

Muista myös kiittää ihmisiä, jotka lahjoittavat streamillesi, ja harkita suuren summan lahjoittajien jättämien kommenttien huutamista.

4. Ansaitse rahaa Patreonilta

Patreon on erittäin hyödyllinen työkalu sisällöntuottajille, jotka haluavat saada tasaisia ​​tuloja sosiaalisessa mediassa.

Patreon antaa sinun luoda seuraajillesi yksityisen jäsentilan, johon pääset vain maksamalla kuukausittaisen tilauksen.

🔥 Empfohlen:  Avainsanojen sijoituksen parantaminen hakukoneoptimoinnissa (15 parasta käytäntöä)

Kannustaakseen seuraajia tilaamaan Patreon, sisällöntuottajat luovat usein Patreonin yksinomaista sisältöä, jota vain jäsenet voivat käyttää. Toinen yleinen etu on uusien videoiden ja sisällön varhainen pääsy. Voit myös tarjota fyysisiä etuja eri jäsenyystasoille, kuten ilmaisia ​​lahjoja ja postikortteja.

Sen lisäksi, että voit kerätä tilausvaroja, voit myös käyttää Patreonia yhteisötilana, jossa voit olla vuorovaikutuksessa seuraajiesi kanssa ja he voivat myös keskustella toistensa kanssa.

Tästä syystä se on loistava valinta TikTokin tekijöille, jotka haluavat rakentaa vahvan seuraajayhteisön ja saada tasaisia ​​tuloja tilauksista.

Mutta se ei ole ainoa alusta tilausten myyntiin. Jos haluat tutustua muihin alustoihin, tutustu Patreon-vaihtoehtojen kokoelmaamme.

5. Kokeile joukkorahoitusta

Jos aiot suorittaa tietyn projektin tai haasteen ja sinun on kerättävä siihen varoja, joukkorahoitus on hyvä tapa kerätä rahaa TikTok-yleisösi.

Kickstarterin kaltaisten sivustojen avulla voit asettaa lahjoitustavoitteen ja kannustaa seuraajiasi lahjoittamaan asiallesi. Useimmissa tapauksissa ihmiset tarjoavat lahjoittajille kannustimen lahjoittamiseen, kuten lahjan tai palkinnon, kun projekti on saatu päätökseen.

Ihmiset käyttävät enimmäkseen joukkorahoitusta kerätäkseen rahaa hyviin tarkoituksiin, kuten hyväntekeväisyysjärjestöihin ja tapahtumiin, mutta se on myös loistava tapa kerätä varoja sisältöösi liittyviin projekteihin.

Jos tilisi keskittyy esimerkiksi matkustamiseen ja tarvitset varoja tiettyä matkaa tai kohdetta varten, joukkorahoitus on loistava vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on idea fyysisestä tuotteesta, joka saattaa kiinnostaa seuraajiasi, voit rahoittaa joukkorahoitusta saadaksesi yrityksen liikkeelle.

6. Näytä mainoksia TikTokissa

Yksi helpoimmista tavoista hyödyntää alustan tehoa on näyttää TikTok-mainoksia olemassa oleville yrityksille.

TikTok on sosiaalisen median kanava Z- ja Millennial-ikäryhmiin kuuluville nuorille, joten jos tämä on kohdeyleisösi, mainosten näyttäminen alustalla tarjoaa varmasti huomattavan tuoton.

TikTok tarjoaa muutamia erilaisia ​​mainosmuotoja. Voit näyttää in-feed-videomainoksia, jotka näkyvät kohdeyleisösi käyttäjien ForYou-syötteessä.

Vaihtoehtoisesti voit näyttää Brand Takeover -mainoksia, jotka valtaavat koko käyttäjän näytön muutaman sekunnin ajan, ennen kuin niistä tulee osa FYP-syötettä. Tämän tyyppinen mainos on todella hyvä kiinnittämään käyttäjän huomio.

Jos otat yhteyttä TikTokin myyntitiimiin, jotkin brändit voivat käyttää myös muita mainosmuotoja, kuten Hashtag-haasteita ja paljon muuta.

7. Mainosta affiliate-tuotteita

Yksi helpoimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa on affiliate-markkinointi. Affiliate-markkinoinnin avulla voit ansaita palkkioita mainostamalla muiden merkkien ja yritysten tuotteita.

Jos haluat ansaita hyvän summan TikTokin tytäryhtiömarkkinoinnista, on parasta valita tuotteet, jotka vastaavat kohdemarkkinoitasi.

Jos esimerkiksi luot kauneusvideoita, kumppanituotteiden, kuten meikin ja ihonhoidon, mainostaminen olisi hyvä valinta. Sinun tulisi myös tehdä sisältöä, joka keskittyy tuotteiden esittelyyn ja niiden käyttöön.

Ansaitakseen enimmäismäärän palkkioita seuraajiesi on napsautettava linkkejäsi tai käytettävä tarjouskoodejasi ostosten tekemiseen. Joten muista tehdä nämä tiedot selväksi seuraajillesi ja käytä biolinkkityökalua, kuten Pallyy, linkkien järjestämiseen ja kumppanituotteesi helpon saatavuuden parantamiseen.

Mainosta myös vain korkealaatuisia tuotteita, joista todella pidät ja joilla on hyvät arvostelut. Huonolaatuisten tuotteiden mainostaminen yleisöllesi voi johtaa seuraajien menetykseen rehellisyyden ja uskottavuuden puutteen vuoksi.

🔥 Empfohlen:  29 Boss Lady -lainausta menestyksesi inspiroimiseksi!

8. Rekisteröidy TikTok Creator Fundiin

TikTok Creator Fund on järjestelmä, jonka avulla sisällöntuottajat voivat ansaita videoihinsa saaman sitoutumisen perusteella.

Rahastosta saamasi tulo riippuu videoidesi tehokkuudesta, mutta tarkka tapa laskea tämä ei ole täysin selvää. TikTok käyttää tekijöiden yhdistelmää määrittääkseen, kuinka paljon kukin TikTok-video ansaitsee, mukaan lukien katselukertojen määrä, katselukertojen aitous ja sisällön sitoutumisaste.

Liittyäksesi Creator Fundiin sinun tulee:

  • Sinulla on vähintään 10 000 seuraajaa
  • Sinulla on vähintään 100 000 näyttökertaa viimeisen 30 päivän aikana
  • Julkaise alkuperäinen sisältö
  • Luo sisältöä, joka noudattaa yhteisön ohjeita ja parhaita käytäntöjä
  • Ole vähintään 18-vuotias

Vaikka TikTok Creator Fund on vaihtoehto ansaita hieman ylimääräistä rahaa, tekijät ovat kritisoineet sitä laajalti, koska voitot voivat olla melko pieniä.

Twitterissä tehtyjen viestien mukaan jopa sisällöntuottajat, kuten Mr. Beast, jotka keräsivät alustalla reilusti yli miljardi katselukertaa, olivat ansainneet alle 20 000 dollaria vuoden 2022 alussa. Tästä huolimatta kannattaa rekisteröityä, jos olet oikeutettu. , avataksesi uuden tulovirran.

9. Julkaise sponsoroituja viestejä

Yksi tuottoisimmista tavoista ansaita rahaa TikTokissa on tuotemerkkien sponsoroidut viestit. Tällöin yritykset maksavat sisällöntuottajille yhden tai useamman orgaanisen postauksen julkaisemisesta, jotka mainostavat heidän tuotettaan, tapahtumaansa tai brändiään.

Sponsoroidut viestit ovat erittäin tehokkaita ja suosittuja TikTokissa, koska alustan vaikuttajilla on paljon vaikutusvaltaa seuraajiensa ostopäätöksiin vaikuttamisessa.

Se, kuinka paljon brändit maksavat sponsoroiduista viesteistä, riippuu siitä, kuinka monta seuraajaa sinulla on ja millaisia ​​​​näkemyksiäsi ja sitoutumisasteitasi ovat aiemmassa TikTok-sisällössäsi.

Pienemmät “nano”-tekijät voivat odottaa ansaitsevansa 50 dollarista muutamaan sataan dollariin viestiä kohden.

Suuremmat vaikuttajat, joilla on vahva seuraaja, voivat ansaita yli 10 000 dollaria viestiä kohden. Kun harkitset sponsoroitujen viestien bränditarjouksia, yritä valita brändejä, jotka sopivat hyvin yleisöösi, jotta he eivät pety sponsoroituun sisältöösi.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää vaikuttajia yhteistyöhön, voit käyttää TikTok Creator Marketplacea. Se on virallinen paikka sisällöntuottajien ja brändien yhteistyöhön, ja se on erittäin helppokäyttöinen.

10. Ansaitse rahaa TikTok-ostoksista

Vuonna 2021 TikTok esitteli sisäänrakennetun ostosominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia suosikkisisällöntuottajiltaan poistumatta sovelluksesta.

Kun kirjaudut TikTok Shopping -palveluun, profiiliisi lisätään uusi välilehti, jolla käyttäjät voivat selata tuotteita nykyisestä verkkokauppastasi.

Voit myös merkitä tuotteesi videoihisi, mikä helpottaa tuotteiden mainostamista sisällössäsi.

Jotta saisit kaiken irti TikTok Shopping -kaupastasi, muista mainita tuotteesi videoissasi ja muista merkitä sisältösi sisältämiäsi tuotteita.

11. Mainosta, luo ja myy musiikkia

Musiikki on iso juttu TikTokissa. Monet tulevat musiikkitähdet ovat käyttäneet alustaa tehdäkseen mainetta itselleen viime vuosina.

Jos olet musiikin luoja tai laulaja, hyvä tapa ansaita rahaa on mainostaa ja myy musiikkiasi.

Voit luoda musiikkiisi keskittyvää sisältöä, kuten esitysvideoita, tai voit yrittää luoda TikTok-trendin leikkeillä musiikistasi.

Jos kappaleesi katkelmia sisältävät leikkeet leviävät viruksena, voit odottaa suurta latausvirtaa, kunhan kappaleesi ovat saatavilla suosituista musiikkikaupoista, kuten iTunesista.

🔥 Empfohlen:  Magento 2 SMS Notification Extension -integrointi

Jos sinulla on tarpeeksi paljon seuraajia, muusikot voivat myös olla valmiita maksamaan sinulle heidän kappaleinsa käyttämisestä sisällössäsi.

12. Ryhdy brändilähettilääksi

Sen sijaan, että julkaiset vain yhden tai kaksi sponsoroitua viestiä brändeille, voit itse asiassa ryhtyä brändilähettilääksi ja osallistua pitkäaikaisiin kampanjoihin ja kampanjoihin tiettyjen tuotemerkkien kanssa.

Brändit maksavat lähettiläille yleensä kuukausittain ja tarjoavat ilmaisia ​​tuotteita vastineeksi määrätystä määrästä mainoksia ja julkaisuja.

Brändilähettilääksi tuleminen voi olla tehokas ja johdonmukainen tapa ansaita rahaa TikTokissa.

On kuitenkin tärkeää tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka ovat linjassa oman brändisi kanssa ja joista seuraajasi ovat kiinnostuneita oppimaan.

Jos valitset asiaankuulumattoman brändin, joka ei liity sisältöösi, seuraajasi saattavat ajatella, että se on roskapostia ja ylimainontaa.

13. Tee yhteistyötä vaikuttajien kanssa

Jos olet yritys, joka haluaa hyödyntää TikTokin ansaintavoimaa luomatta omaa sisältöä tai kasvattamatta seuraajamäärääsi, paras asia, jonka voit tehdä, on tehdä yhteistyötä vaikuttajien kanssa.

Tee tutkimusta ja löydä luojia, joilla on auktoriteetti omalla markkinaraollasi. Voit käyttää tähän työkaluja, kuten BuzzStream. Ota sitten yhteyttä heihin mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista.

Haluat ehkä maksaa eri sisällöntuottajille yksittäisistä sponsoroiduista viesteistä tai luoda pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia omien brändilähettiläittesi kanssa. Mitä tahansa reittiä valitsetkin, muista tutustua vaikuttajiin perusteellisesti ennen kuin aloitat kumppanuuden heidän kanssaan.

Yritä myös seurata kampanjoitasi, jotta voit seurata tehokkuutta tarkasti ja laskea sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

14. Ryhdy konsultiksi

Jos olet kerännyt TikTokissa kohtuullisen määrän seuraajia, saatat pystyä tarjoamaan konsultointipalveluita tietyllä markkinaraolla tapa ansaita rahaa sisällölläsi.

Jos esimerkiksi luot siivoamiseen ja siivoamiseen liittyvän TikTokin, voit tarjota seuraajillesi konsulttipalvelua, jossa voit keskustella heidän kanssaan ja antaa heille vinkkejä ja ideoita järjestyksen ja puhtauden pitämiseen omassa kodissaan.

Jos olet erityisen onnistunut TikTok-tilien kasvattamisessa, voit myös tarjota konsultointia auttaaksesi muita brändejä ja sisällöntuottajia oppimaan kasvattamaan omaa seuraajaansa.

Mitä tahansa konsultointipalvelua päätätkin tarjota, muista käyttää sopimuksia, joissa määritellään selkeästi palvelusi ehdot ja kuinka paljon korvausta odotat saavasi.

Lopulliset ajatukset

Kuten näet, TikTokissa on monia strategioita rahan ansaitsemiseen, sinun on vain ajateltava laatikon ulkopuolella. Voit käyttää yhtä tai useampaa luetelluista strategioista saadaksesi tasaisia ​​tuloja TikTokista tai käyttää sitä myynninedistämistyökaluna olemassa olevan yrityksen myynnin lisäämiseen.

Jos haluat oppia lisää TikTokista tai sosiaalisesta mediasta yleensä, tutustu näihin artikkeleihin: