Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi: 11 parasta tapaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi: 11 parasta tapaa vuonna 2023

Olet nähnyt sen kaiken ennenkin. Lupaukset “ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi!” – paitsi ne eivät koskaan ole todellisuudessa ilmaisia. Jossain on aina saalis tai investointi, joka sinun on tehtävä etukäteen.

Ja se on järkevää. Yhdysvaltain Business Formation Statisticsin mukaan maa sai viime vuonna 5,07 miljoonaa uutta yrityshakemusta.

Joka päivä yhä useammat ihmiset haluavat tietää, miten he voivat ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi. He haluavat irtautua tylsistä, uuvuttavista tai muuten epäihanteellisista töistään ja tulla omaksi pomokseen omasta kodistaan. Ja he haluavat tehdä sen kuluttamatta niitä arvokkaita resursseja, joita heillä on nyt.

Tänään näytämme sinulle, kuinka se tehdään. Tarkastelemme 11 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2023 – ilman saalis eikä sinulta vaadita käteistä päästäksesi käyntiin.

Kuinka tehdä rahaa verkossa maksamatta mitään

1. Ryhdy virtuaaliassistentiksi

Jos sinulla on taitoja organisoida ja suunnitella, virtuaaliassistentiksi ryhtyminen on loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa. Virtuaaliassistenttityö sisältää erilaisia ​​tehtäviä, kuten sosiaalisen median sivujen hallintaa, sähköposteihin vastaamista ja puheluiden vastaanottamista yrityksen puolesta.

Yksinyrittäjien määrän kasvaessa virtuaaliassistenttien palveluiden kysyntä kasvaa jyrkästi. Voit aloittaa hakemalla Upwork-, Indeed- tai Virtual Assistant Jobs -tehtäviin. VA:n merkki noin 27,09 dollaria keskimäärin tunnissa Indeed.comin mukaan.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Jotkut virtuaaliassistentit ovat menestyneet myös rakentamalla omaa henkilöbrändiä ja mainostamalla sitä yrittäjille ja startup-yrityksille. Voit seurata esimerkkiä luomalla Facebook Business -sivun ja viimeistelemällä sitä palveluasi mainostavalla sisällöllä. (Sen luominen on ilmaista ja voit jakaa sen missä tahansa verkossa.)

2. Tee tutkimusta verkossa


Oletko hyvä käyttämään Googlea tietyn tiedon etsimiseen? Jos näin on, sinulla on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi.

Monet eri toimialojen yritykset palkkaavat verkkotutkijoita etsimään heille sopivimmat ja luotettavimmat tietolähteet. Sitten he jakavat tiedot asiakkaidensa kanssa auttaakseen heitä tekemään tietoisia liiketoimintapäätöksiä. Voit hakea heidän tehtäviinsä – tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden.

Tässä on joitain yrityksiä, jotka etsivät säännöllisesti online-tutkijoita:

 • Ihme palkkaa virtuaalitutkijoita etsimään laadukkaita vastauksia asiakkaidensa esittämiin kysymyksiin. Tehtäviin voi kuulua tilastojen kerääminen, markkinatrendien selittäminen tai kilpailuympäristön määrittäminen.
 • 10EQS palkkaa alan asiantuntijoita, jotka voivat tutkia ja vastata omilla toimialoillaan oleviin kysymyksiin. Jos sinulla on laaja tietämys alasta, voit hakea mukaan 10EQS:n asiantuntijatiimiin saadaksesi mahdollisuuden työskennellä live-tutkimusprojekteissa.
🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa upeita SEO-otsikoita

Voit myös hakea Internet-tutkimustehtäviin osoitteessa Upwork ja Todellakin.

tienaa rahaa ilman investointeja: virtuaalinen avustaja

3. Literoi ääni- ja videotiedostot

Vaikka tekoäly on nousemassa puheesta tekstiksi transkription avuksi, se on kaukana täydellisestä. Siksi monet yritykset luottavat transkriptionistien muuttamiseksi videoista ja puhetiedostoista oikeaksi tekstiksi.

Voit lukita osa-aikaisen roolin esimerkiksi yrityksen kanssa Rev tai työskentele freelancerina useiden yritysten kanssa tietyissä projekteissa. Useimmat yritykset antavat sinun valita, mitä tehtäviä työskentelet, ja määrittää oman aikataulusi. Parasta on, että sinun ei tarvitse investoida mitään etukäteen – käytä vain tietokoneesi sisäänrakennettuja kaiuttimia litterointiin.

Menestyäksesi tekstinkirjoittajana sinun tulee vahvistaa kirjoitustaitojasi. Työsi tulee olla virheetöntä ja asiakkaiden helposti ymmärrettävää. Aloita harjoittelu litteroimalla lyhyitä äänitiedostoja, jotta olet valmis hakemaan töitä transkriptioyhtiöiltä.

4. Asenna Patreon

Patreon on jäsenalusta, joka auttaa taiteilijoita ja luojia saamaan palkkaa. Tämän alustan kautta fanit voivat tilata projekteja maksamalla tilauksen. Jos luot säännöllisesti videoita, podcasteja tai musiikkia ja sinulla on seuraajia, voit liittyä Patreoniin ja antaa intohimoisimpien faniesi tukea työtäsi kuukausittaisella jäsenyydellä.

Menestyäksesi Patreonissa sinun on tarjottava seuraajillesi jotain kiehtovaa ansaitaksesi heidän tukensa. Tämä voi tarkoittaa heidän ottamista mukaan luovaan prosessiin tai eksklusiivisen, erityisesti heille luodun sisällön tarjoamista. Tutustu näihin ideoihin palkintoja, joita voit tarjota faneillesi alustalla.

Patreoniin rekisteröityminen on täysin ilmaista. Yritys saa vain pienen prosenttiosuuden, kun alat ansaita.

ansaita rahaa Patreonin kautta

5. Tarkista verkkosivustot ja sovellukset

Toinen tapa ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi on tarkistaa verkkosivustoja käteisellä.

Jotkut yritykset tarjoavat ihmisille maksuja ja ilmaisia ​​tuotteita, jotka voivat jättää suosittelut sivustoilleen. Muut yritykset maksavat ihmisille verkkosivustojensa laadun ja suorituskyvyn tutkimisesta.

Kun tarkastelet verkkosivustoja, tarkastelet yleensä sivuston toimivuutta ja sen latautumisnopeutta. Ansaitsemasi summa riippuu markkinapaikasta, jolla työskentelet, ja käyttämistäsi testausmenetelmistä. Useimmissa tapauksissa ansaitset enemmän, jos olet valmis tekemään kahdenkeskisiä testausistuntoja asiakkaiden kanssa videoneuvottelun kautta.

Tässä on joitain yrityksiä, joihin voit liittyä:

 • Käyttäjätestaus sovellusten, verkkosivustojen ja käyttökokemusten testaamiseen
 • TryMyUI näyttökerta- ja kyselypohjaiseen testaukseen
 • Testilinnut digitaalisten tuotteiden, myymälöiden ja mobiilisovellusten testaukseen

Mikään näistä yrityksistä ei vaadi sinua maksamaan liittymismaksua, joten voit alkaa tarkastella verkkosivustoja ja ansaita rahaa ilman investointeja.

6. Liity kumppaniohjelmaan

Luuletko, että sinulla on markkinointikeinoja edistääksesi asioita tehokkaasti? Liity kumppaniohjelmaan ja ansaitse palkkioita mainostamalla tuotteita, palveluita tai brändejä eri alustoilla. Kun sinut on hyväksytty, saat kumppanilinkin, jonka voit jakaa muiden kanssa.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas oikean kyvyn löytämiseen Covid-19-pandemian keskellä

Kun joku ostaa tuotteen tai palvelun napsautettuaan linkkiäsi, saat palkkion sekä hyvityksen viittauksesta. Provisiomaksu riippuu kumppaniohjelmasta ja mainostettavasta tuotteesta – Amazon-markkinapaikan perustuotteet eivät maksa paljoa, mutta digitaalisten palveluiden, kuten webhotellin, mainostaminen voi ansaita satoja tai jopa tuhansia dollareita.

Vastoin yleistä käsitystä, affiliate-markkinointi ei luota blogin promootioihin tuottaakseen tuloja markkinoijalle. Voit käyttää sosiaalisen median tilejäsi, kuten Instagramia ja Facebookia, mainostaaksesi yrityksiä ja ansaitaksesi rahaa.

7. Käynnistä YouTube-kanava

Oletko koskaan ajatellut ryhtyä YouTube-käyttäjäksi? Nykyään voit kuvata pakkauksen purkamisvideoita, tuoteopasteita ja hauskoja sketsejä vain älypuhelimella. Ja YouTube-kanavan perustaminen ei maksa mitään. Kun kirjaudut sisään YouTubeen Google-tililläsi, voit luoda uuden kanavan omalla tai mukautetulla nimellä.

YouTube-kanavan omistajana sinulla on useita mahdollisuuksia ansaita rahaa. Kun olet saavuttanut 1 000 tilaajaa, voit alkaa ansaita näyttämällä mainoksia kanavallasi. Voit myös tehdä yhteistyötä brändien kanssa sponsoroidussa sisällössä, myydä tuotteita tai ryhtyä kumppaniksi kaupallistaaksesi YouTube-kanavasi.

Menestyvän YouTube-kanavan avain on keskittyä yhteen markkinarakoon. Voit tarjota kauneusopetuksia, arvioida teknologiatuotteita, tehdä päivittäisen katsauksen kryptovaluuttojen hinnoista – mitä tahansa luulet tuovan lisää katselukertoja.

käynnistä YouTube-kanava: ansaitse rahaa ilmaiseksi

8. Osallistu fokusryhmiin

Nautitko näkemyksesi ja mielipiteesi jakamisesta ihmisten kanssa? Osallistu maksullisiin markkinatutkimuksiin ja tienaa 50 dollaria tunnissa tai jopa enemmän. Fokusryhmiä käytetään yleensä määrittämään ihmisten asenteita tiettyjä tuotteita, brändäystä tai ideoita kohtaan. Osallistujilta voidaan myös kysyä heidän mielipiteitään kilpailevista tuotteista tai yrityksistä.

Kohderyhmät voidaan toteuttaa henkilökohtaisesti tai verkossa, mutta yleensä niihin voi liittyä ilmaisia ​​ja maksaa osallistujille komeasti. Joitakin paikkoja, joista voit etsiä kohderyhmiä, ovat:

Yleensä ryhmässä on moderaattori, joka ohjaa keskusteluja, tekee muistiinpanoja ja tallentaa istunnon. Jos liityt online-fokusryhmään, sinun pitäisi pystyä osallistumaan keskusteluihin älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen videoohjelmiston kautta.

9. Ryhdy online-matkatoimistoksi

Tiedätkö mistä löytää parhaat lentotarjoukset ja lomapaketit? Harkitse kotoa työskentelemistä virtuaalisena matkatoimistona.

Matkatoimistot saavat palkkaa auttaakseen ihmisiä suunnittelemaan lomia ja henkilökohtaisia ​​matkoja. Koska logistiikka (jatkuulennot, majoitukset, kiertoajelut jne.) voi olla ylivoimaista, monet ihmiset luottavat matkatoimistoihin matkojensa helpottamiseksi.

Sinun ei tarvitse erityistä todistusta tullaksesi online-matkatoimistoksi. Tarvitset tutkimus- ja organisointitaitoja, jotta voit suunnitella asiakkaillesi sujuvan matkan heidän mainitsemallaan budjetilla. Avun saamiseksi voit tehdä yhteistyötä eri yritysten kanssa saadaksesi alennuksia asiakkaillesi.

🔥 Empfohlen:  Käytettyjen autojen jälleenmyyjän perustaminen: Lopullinen opas

ryhtyä online-matkatoimistoksi

10. Myy valokuvia verkossa

Jos otat säännöllisesti valokuvia tai kiintolevylläsi on paljon kuvia, voit myydä ne osaketoimistoille ansaitaksesi rahaa. Saat palkkion joka kerta, kun joku lataa valokuvasi – joko kiinteän summan tai prosenttiosuuden, jonka kuvasivusto määrittää.

Parhaat verkkosivustot kuvien myymiseen verkossa:

Jos rakennat hienon kokoelman tietyn teeman ympärille, voit ansaita siitä hyvän summan rahaa. Ja mikä parasta, jokainen lataamasi kuva voidaan myydä uudestaan ​​​​ja uudestaan, vaikka jotkut verkkosivustot saattavat vaatia sinua tekemään kuvista vain heidän alustansa.

11. Tarjoa sosiaalisen median konsultointia

Tiedätkö kuinka saada seuraajia Instagramissa, TikTokissa tai Pinterestissä? Laita taitosi myyntiin mainostamalla itseäsi sosiaalisen median konsulttina. Brändit ottavat sinuun yhteyttä ideoimaan luovia ideoita, tuottamaan videoita ja paljon muuta.

Se on loistava mahdollisuus ansaita rahaa sosiaalisen median taitoja omaaville henkilöille, koska voit käyttää olemassa olevaa profiiliasi portfoliona. Markkinoi portfoliotasi digitaalisen markkinoinnin ryhmissä ja foorumeilla. Älä myöskään unohda liittää linkkiä virastoille lähettämiisi sähköpostiviesteihin.

Tarvitsetko inspiraatiota? Tarkista Lucas O’Keefen tarina. Hänen matkansa alkoi viraalista TikTok-videosta, joka muuttui kattavaksi konsulttiyritykseksi, joka auttoi brändejä saamaan seuraajia sosiaalisessa mediassa.

Yhteenveto: Kuinka ansaita rahaa ilmaiseksi vuonna 2023

Kun toivotamme tervetulleeksi vuotta 2023, mahdollisuudet ansaita rahaa verkossa ilman investointeja ovat vain lisääntymässä – voit työskennellä tytäryhtiönä, perustaa YouTube-kanavan, tarjota sosiaalisen median konsultointia tai myydä valokuvia verkossa. Vaatii vain vähän vaivaa ja aikaa nähdäksesi osuudet työstäsi.

Yhteenvetona, tässä on kaikki parhaat tavat ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi:

 1. Ryhdy virtuaaliassistentiksi
 2. Tee tutkimusta verkossa
 3. Literoi ääni- ja videotiedostot
 4. Asenna Patreon
 5. Tarkista verkkosivustot ja sovellukset
 6. Liity kumppaniohjelmaan
 7. Käynnistä YouTube-kanava
 8. Osallistu fokusryhmiin
 9. Ryhdy online-matkatoimistoksi
 10. Myy kuvia verkossa
 11. Tarjoa sosiaalisen median konsultointia

Mitä rahantekoideaa aiot kokeilla ensin? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Haluatko oppia lisää?