Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa virtuaalisena konsulttina (The Ultimate Guide)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa virtuaalisena konsulttina (The Ultimate Guide)

Jokainen työehdokkaista suuriin yrityksiin tarvitsee apua tavoitteidensa saavuttamisessa.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi yksityishenkilöt ja yritykset käyttävät usein konsultin palveluita.

Useimmilla ihmisillä on kiireiset aikataulut, jotka vaikeuttavat tapaamista henkilökohtaisesti. Tämä avaa mahdollisuuden ansaita tuloja virtuaalisena konsulttina.

Tarvitsitpa sitten uutta sivua tai aiot tehdä siitä kokopäiväisen keikan, virtuaalinen konsultointi on kannattava ja tehokas tapa tavoittaa ihanteelliset asiakkaasi ja työskennellä missä tahansa.

Virtuaalikonsultit kattavat monenlaisia ​​aiheita

Yksi virtuaalisen konsultoinnin suurimmista eduista on, että se on riittävän monipuolinen kattamaan minkä tahansa aiheen, jonka voit kuvitella. Potentiaaliset asiakkaat tarvitsevat apua kaikessa työnhakustrategioista sosiaalisen median markkinointiin, ja jos sinulla on taitoja ja kokemusta, voit tarjota ratkaisuja heidän ongelmiinsa.

Olitpa vasta aloittamassa tai siirtämässä nykyistä konsultointiasi verkkoon, [research] on tärkeä askel. Haluat tietää paitsi onko tarjoamasi palvelu tarpeellinen, myös voiko se toimittaa verkossa ihmisille, jotka haluavat maksaa sinulle?

Bob Minhas, liikkeenjohdon konsultti

Silti asiantuntemus ei yksin takaa menestystä virtuaalisena konsulttina. Bob Minhas, liikkeenjohdon konsultti, jolla on yli 17 vuoden konsultointikokemus, suosittelee markkinatutkimuksen tekemistä, jotta voidaan rajata, millaisia ​​palveluita tarjotaan ja kuinka arvokkaita ne ovat potentiaalisille asiakkaille.

Kun olet tehnyt tutkimuksen, Minhas ehdottaa beta-ryhmän käyttöä konsulttipalveluidesi testaamiseen.

”Aseta odotus, että tämä on oppimiskokemus ja saat palautetta sekä kokemuksia. Muista seurata ja mitata virtuaalisen konsultointikokemuksen jokaista osaa, erityisesti tuloksia, hän sanoi.

Aiheeseen liittyvä: Virtuaaliavustajaksi tuleminen: Vaiheittainen opas yli 25 dollarin ansaitsemiseen tunnissa

Ryhdy alan ammattilaiseksi

Näin laajan valikoiman konsultointivaihtoehtoja saatat ajatella, että on ihanteellista leimata itsesi “kaikkien ammattien jätkäksi” saadaksesi eniten asiakkaita. Vaikka tämä kuulostaa teoriassa hyvältä ajatukselta, se voi itse asiassa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Yleisenä olet vaarassa levitä liian laihaksi pysyäksesi useiden toimialojen tahdissa. Kohdeyleisösi löytämisestä ja yhteydenpidosta tulee myös enemmän haastetta. Potentiaaliset asiakkaat voivat olla hämmentyneitä tekemisistäsi, ja he eivät todennäköisesti palkkaa sinua, kun he tarvitsevat apua tiettyyn ongelmaan.

Parempi vaihtoehto on keskittyä erikoistumaan johonkin tiettyyn erikoisalaan tai toimialaan. Tämä auttaa sinua asettumaan kyseisen markkinaraon asiantuntijaksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka työbonukset toimivat ja kuinka kulutat omasi

Oletetaan, että haluat olla hyvinvointialueen konsultti keskittyen työskenteleviin äideihin. Tässä tapauksessa voit löytää kohdeasiakkaasi liittymällä Facebook-ryhmiin ja jakamalla vinkkejä ja suosituksia muille jäsenille. Ota yhteyttä LinkedIn-kollegoihin, jotka työskentelevät hyvinvointibrändeille, jotka puhuvat yleisöäsi ja ovat heidän kanssaan säännöllisesti tekemisissä. Lue hyvinvointiaiheita käsitteleviä artikkeleita ja blogeja ja jaa ne verkostojesi kanssa.

Pysymällä asiantuntevana omalla markkinaraollasi ja jatkuvasti sitouttamalla ja jakamalla kohdeyleisöäsi, varmistat, että pysyt heidän mielessään, kun he etsivät konsulttia.

Luo toistuvia tuloja

Vaikka sinulla olisi asiantuntemusta ryhtyä konsultointiin, saatat vaikeuksia löytää paras tapa paketoida palvelusi. Potentiaalisten asiakkaidesi budjetit vaihtelevat yhtä paljon kuin heidän erityistarpeensa. On tärkeää tietää, kuka asiakaskuntasi on ja mihin heillä on varaa, mutta silti paketoi palvelusi niin, että saat vakaat, toistuvat tulot.

Et voi olla kaikkialla koko ajan. Valitse tehokkaita aktiviteetteja, jotka toimivat sinulle, ja käytä vahvuuksiasi.

Krystal Covington, PR- ja markkinointikonsultti

Vaikka konsultointi vaikuttaa kertaluonteiselta palvelulta, uusien asiakkaiden tavoittaminen kuukausittain on paljon haastavampaa kuin jo olemassa olevien asiakkaiden säilyttäminen. Yksi tapa ylläpitää näitä asiakassuhteita on kuukausittainen palvelu, jossa voit tarkistaa heidän edistymisensä ja vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

“Hieno tapa tarjota virtuaalista konsultointia on tarjota edullinen kuukausittainen jäsenyys, joka mahdollistaa Q&A-chatin, kuukausittaiset puhelut ja sähköpostit tai kuukausittaisen yrityskatsauksen. [clients] tavoitteidesi tiellä”, PR- ja markkinointikonsultti Krystal Covington selittää.

Hän tekee tämän itse pienen ryhmän kanssa, joka maksaa kuukausimaksun palveluistaan. “Se tarjoaa minulle toistuvia tuloja ja heille edullisia resursseja”, Covington sanoo.

Aiheeseen liittyvät: 16 online-liikeideaa, jotka kuka tahansa voi aloittaa (pienellä tai ilman kustannuksia)

Muita tapoja ansaita rahaa virtuaalisena konsulttina

Perinteinen konsultointi koostuu yleensä kahdenkeskisestä istunnosta asiakkaiden kanssa, mutta virtuaalisena konsulttina voi ansaita rahaa monella eri tavalla.

Aluksi sinun kannattaa todennäköisesti pitää kiinni yksittäisistä asiakasistunnoista. Kun saat lisää kokemusta, harkitse konsulttipalveluidesi täydentävien tuotteiden tarjoamista, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaillesi.

1. e-kirjat

Sähköinen kirja on hyödyllinen resurssi, jota voit tarjota asiakkaillesi, ja siinä on tarkempaa tietoa osaamisalueestasi. He voivat viitata siihen ennen alustavaa konsultaatiota tai sen jälkeen. Vaikka ajatus e-kirjan luominen saattaa tuntua pelottavalta, sinulla on todennäköisesti jo suurin osa tarvitsemastasi sisällöstä.

🔥 Empfohlen:  4 psykologista triggeriä, joiden on todistettu lisäävän sivuston konversioita

Jos sinulla on blogi tai jaat säännöllisesti hyödyllistä tietoa sosiaalisessa mediassa, voit laajentaa näitä viestejä ja käyttää niitä uudelleen e-kirjaasi varten. Tämä vaatii jonkin verran työtä, mutta kun se on valmis, e-kirja voi olla loistava passiivinen tulovirta sisällyttää palveluihisi. Se on myös loistava tapa vahvistaa auktoriteettisi ja asiantuntemuksesi omalla markkinaraollasi.

2. Verkkokurssit

Konsultointiliiketoimintasi kasvaessa kohtaat todennäköisesti asiakkaidesi yleisiä trendejä, ongelmia ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Sen sijaan, että toistat samat tiedot jokaiselle asiakkaalle, luo verkkokurssi Teachablella tai vastaavalla alustalla. Verkko-ohjelma on tehokas tapa tarjota lisäarvoa asiakkaillesi samalla kun he voivat oppia omaan tahtiinsa.

Kuten e-kirjan, kurssin luominen vaatii hieman jalkatyötä etukäteen, mutta siitä on hyötyä asiakkaille, jos olet täynnä henkilökohtaisia ​​istuntoja, ja luoda toistuvia tuloja yrityksellesi. Voit myös käyttää sitä viittauksena houkutellaksesi asiakkaita, jotka haluavat syvällisempiä palveluita.

3. Käyttöoppaat ja mallit

Kaikki pitävät hyvästä mallista. Tämä on nopea ja yksinkertainen työkalu, jonka voit luoda antamaan esimerkkejä kaikesta saatekirjeen kirjoittamisesta poissaolosähköpostivastauksen määrittämiseen tai budjetin luomiseen.

Käyttöoppaat, skriptit ja mallit ovat hyödyllisiä vaihtoehtoja asiakkaille, joilla ei ehkä ole aikaa (tai halua) sitoutua verkkokurssille tai sähköiseen kirjaan.

Aiheeseen liittyvä: 5 parasta virtuaaliavustajayritystä, joka palkkaa juuri nyt

Kuinka paljon rahaa voit ansaita online-konsulttina?

Glassdoor-palkan arvioiden mukaan kokopäiväisen virtuaalisen konsultin keskimääräinen palkka on noin 77 638 dollaria vuodessa, matalan hintaluokan 53 000 dollarin ja huippuluokan 113 000 dollarin vuosipalkan.[1]

Mutta jos työskentelet itsellesi, voit ansaita niin paljon tai vähän kuin haluat. Palvelujesi hinnoittelu riippuu useista tekijöistä, kuten vuosien kokemuksesta, osaamisalueesta, henkilökohtaisista kuluista ja siitä, konsultoitko osa- vai kokopäiväisesti.

Koska se on sinun yrityksesi, voit tarjota tuotteita ja kursseja konsultointipalveluidesi lisäksi ilman rajoituksia ansaintapotentiaalillesi.

Aiheeseen liittyvä: 29 parasta kotityötä vuonna 2023

Miten myyt palveluitasi?

Kun olet päättänyt, mitä palveluita haluat tarjota, kuka on ihanteellinen asiakkaasi ja kuinka paljon aiot veloittaa, seuraava askel on löytää asiakkaita.

Et voi olla kaikkialla koko ajan. Valitse tehokkaita aktiviteetteja, jotka toimivat sinulle, ja käytä vahvuuksiasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka menestyvät brändit pienten yhteisöjen kanssa käyttävät Instagramia yrityksille

Paige Arnof-Fenn, Mavens & Moguls

Markkinointikonsulttiyrityksen Mavens & Mogulsin toimitusjohtajan ja perustajan Paige Arnof-Fennin mukaan työkaluja on tarjolla monia, mutta sinun tulee valita niistä muutama, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Hän sanoo, että tämä voi sisältää asioita, kuten konferensseissa puhumisen, vierailevien blogiviestien kirjoittamisen tai podcastien ja webinaarien isännöinnin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden päästä säännöllisesti potentiaalisten asiakkaidesi eteen ja näyttää heille, mitä sinulla on tarjottavana.

Saatat myös joutua käyttämään paljon aikaa palveluidesi markkinoinnissa verkossa. Koska alustoja on niin monia, voi olla ylivoimaista päättää, mitä käyttää yrityksellesi. Älä kuitenkaan tunne paineita olla kaikkialla kerralla.

Arnof-Fenn neuvoo, että jos asiakkaasi eivät käytä Facebookia, Twitteriä tai Instagramia löytääkseen sinua, sinun ei tarvitse asettaa heitä etusijalle. Valitse se, jota ihanteelliset asiakkaasi käyttävät eniten, ja rakenna yrityksesi sinne.

“Hyvä maine verkossa on uskomattoman tärkeää vahvan ammatillisen palveluverkoston ja positiivisen suullisen yhteyden rakentamiseksi”, Arnof-Fenn kertoi.

Avain verkkoliiketoimintasi kasvattamiseen on tehdä itsestäsi tavoitettavissa ja helposti löydettävissä. Liitä kaikkiin sosiaalisen median profiileihisi ja sisältömarkkinointimateriaaleihin yhteystietosi sekä sähköpostisi allekirjoitus. Seuraa aina asiakasliidejä ja luo järjestelmä yhteydenpitoa varten, vaikka he eivät olisi heti valmiita rekisteröitymään palveluihisi.

Aiheeseen liittyvät: 37 pienimuotoista yritysideaa aloitteleville yrittäjille

Etsi ongelma ja luo ratkaisu

Kuten mikä tahansa verkkoliiketoiminta, virtuaalinen konsultointi vaatii paljon työtä, yritystä ja erehdystä sekä sinnikkyyttä, jotta se onnistuu. Älä kuitenkaan anna ajatuksen kovasta työstä pelotella sinua. Tärkein osa liiketoimintaasi on keskittyä arvoon, jonka tarjoat asiakkaillesi.

On todennäköistä, että kohdeyleisösi kohtaa aina haasteita, joiden ratkaisemisessa he tarvitsevat apua. Jos pystyt jatkuvasti osoittamaan, että olet henkilö, joka voi ratkaista nämä ongelmat, asiakkaat ovat enemmän kuin valmiita maksamaan palveluistasi.